0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Дивани

В нашата секция за мека мебел – дивани, ще намерите огромно разнообразие от модели с различен стил и дизайн. Нашето продуктово разнообразие включва: ъглови дивани, канапета, модели тапицирани с изкуствена кожа, класически предложения Честърфийлд, разтегателни модели и такива, които лесно се трансформират в удобна спалня, подходяща за ежедневно ползване! При нас ще намерите огромен избор на дамаски с възможност за индивидуална поръчка по размер.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 159

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 159 продукта

  • 407 лв.
    Quickview

    Диван Далия в жълто

    Компактен диван, изработен от дървена рамка с тапицерия от текстил в жълт цвят и с крачета от масив. Моделът пленява с удобство, мекота и изчистен дизайн. Акцентирайте на интериора с това чудесно предложение и няма да съжалявате.
    407 лв.
    407 лв.
  • 363 лв.
    Quickview

    Двуместен диван Клара тъмносив

    Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в елегантно сиво. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
    363 лв.
    363 лв.
  • 396 лв.
    Quickview

    Двуместен диван Клара син

    Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в тъмносиньо. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
    396 лв.
    396 лв.
  • 363 лв.
    Quickview

    Двуместен диван Клара жълт

    Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в слънчево жълто. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
    363 лв.
    363 лв.
  • 385 лв.
    Quickview

    Двуместен диван Клара зелен

    Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в тъмнозелено. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
    385 лв.
    385 лв.
  • 385 лв.
    Quickview

    Двуместен диван Клара светлосив

    Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в елегантно светлосиво. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
    385 лв.
    385 лв.
  • 792 лв.
    Quickview

    Триместен диван Честър сив

    Елегантен диван с дървена рамка с плат от красиво кадифе в сиво. Моделът ще Ви грабне с луксозния си дизайн и стилна линия, както и с изкуствените кристали, които определно са акцентът на дивана. Разполага с три места за сядане и осигурява несравним комфорт на седящите.
    792 лв.
    792 лв.
  • 770 лв.
    Quickview

    Триместен диван Честър син

    Елегантен диван с дървена рамка с плат от красиво кадифе в тъмносиньо. Моделът ще Ви грабне с луксозния си дизайн и стилна линия, както и с изкуствените кристали, които определно са акцентът на дивана. Разполага с три места за сядане и осигурява несравним комфорт на седящите.
    770 лв.
    770 лв.
  • 814 лв.
    Quickview

    Триместен диван Честър черно кадифе

    Елегантен диван с дървена рамка с плат от красиво кадифе в класическо черно. Моделът ще Ви грабне с луксозния си дизайн и стилна линия, както и с изкуствените камъни, които определно са акцентът на дивана. Разполага с три места за сядане и осигурява несравним комфорт на седящите.
    814 лв.
    814 лв.
  • 517 лв.
    Quickview

    Двуместен диван Честър сив

    Разкошен двуместен диван, изработен от дървена рамка с луксозна кадифена тапицерия в елегантно сиво. Изкуствените кристали акцентират и на иначе стилния дизайн. Моделът е изключително удобен и мек и бързо ще се превърне в любимо местенце на всички у дома.
    517 лв.
    517 лв.
  • 550 лв.
    Quickview

    Двуместен диван Честър син

    Разкошен двуместен диван, изработен от дървена рамка с луксозна кадифена тапицерия в тъмносиньо. Изкуствените кристали акцентират и на иначе стилния дизайн. Моделът е изключително удобен и мек и бързо ще се превърне в любимо местенце на всички у дома.
    550 лв.
    550 лв.
  • 605 лв.
    Quickview

    Двуместен диван Честър черно кадифе

    Разкошен двуместен диван, изработен от дървена рамка с луксозна кадифена тапицерия в класическо черно. Изкуствените кристали акцентират и на иначе стилния дизайн. Моделът е изключително удобен и мек и бързо ще се превърне в любимо местенце на всички у дома.
    605 лв.
    605 лв.
  • 616 лв.
    Quickview

    Триместен диван Тея светлосив

    Модерен триместен диван с дървена рамка с тапицерия от светлосив плат и крачета от масив. Моделът пленява със семпъл, но стилен дизайн, а комфортът, който ще Ви осигури е несравним. Отдайте се на заслужена почивка с този страхотен диван.
    616 лв.
    616 лв.
  • 627 лв.
    Quickview

    Триместен диван Тея зелен

    Модерен триместен диван с дървена рамка с тапицерия от зелен плат и крачета от масив. Моделът пленява със семпъл, но стилен дизайн, а комфортът, който ще Ви осигури е несравним. Отдайте се на заслужена почивка с този страхотен диван.
    627 лв.
    627 лв.
  • 671 лв.
    Quickview

    Триместен диван Тея жълт

    Модерен триместен диван с дървена рамка с тапицерия от жълт плат и крачета от масив. Моделът пленява със семпъл, но стилен дизайн, а комфортът, който ще Ви осигури е несравним. Отдайте се на заслужена почивка с този страхотен диван.
    671 лв.
    671 лв.
  • 550 лв.
    Quickview

    Триместен диван Тея тъмносив

    Модерен триместен диван с дървена рамка с тапицерия от тъмносив плат и крачета от масив. Моделът пленява със семпъл, но стилен дизайн, а комфортът, който ще Ви осигури е несравним. Отдайте се на заслужена почивка с този страхотен диван.
    550 лв.
    550 лв.
  • 352 лв.
    Quickview

    Диван Далия в тъмносиво

    Компактен диван, изработен от дървена рамка с тапицерия от текстил в тъмносив цвят и с крачета от масив. Моделът пленява с удобство, мекота и изчистен дизайн. Акцентирайте на интериора с това чудесно предложение и няма да съжалявате.
    352 лв.
    352 лв.
  • 374 лв.
    Quickview

    Диван Далия в зелено

    Компактен диван, изработен от дървена рамка с тапицерия от текстил в зелен цвят и с крачета от масив. Моделът пленява с удобство, мекота и изчистен дизайн. Акцентирайте на интериора с това чудесно предложение и няма да съжалявате.
    374 лв.
    374 лв.
  • 308 лв.
    Quickview

    Надуваем ъглов диван – канапе

    Надуваем ъглов диван. Перфектното решение за увеличаване на местата за сядане или настаняване на неочаквани гости. Неутралният му светъл цвят би паснал на всеки интериор, а изработката му от PVC го прави здрав, лесен за почистване, а сущо и непромокаем. За ваше удобство и бързо надуване и изпускане са поставени широки клапи.
    308 лв.
    308 лв.
  • 330 лв.
    Quickview

    Син двуместен диван

    Двуместен син диван с изчистен дизайн, който е идеално допълнение към всеки интериор. Изработен с дървена рамка, диванът е стабилен и издръжлив. Този диван е комфортен и е подходящ за отдих, четене на книга или гледане на телевизия.
    330 лв.
    330 лв.
  • 330 лв.
    Quickview

    Светлосив диван

    Двуместният диван в светло сиво е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от тъкан, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от светло сива тъкан на модела придава стил и изисканост на всяка стая.
    330 лв.
    330 лв.
  • 638 лв.
    Quickview

    Светлосив триместен диван

    Триместният диван в светло сиво е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от текстил, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от светло сив текстил на модела придава стил и изисканост на всяка стая.
    638 лв.
    638 лв.
  • 605 лв.
    Quickview

    Тъмносив триместен диван

    Триместният диван в тъмно сиво е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от текстил, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от тъмно сив текстил на модела придава стил и комфорт на всяка стая.
    605 лв.
    605 лв.
  • 495 лв.
    Quickview

    Черен двуместен диван

    Двуместният диван с тапицерия от черна изкуствена кожа, е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа с подплата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Черната изкуствена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
    495 лв.
    495 лв.
  • 638 лв.
    Quickview

    Черен разтегателен диван

    Разтегателният диван от черна изкуствена кожа е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от черна изкуствена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
    638 лв.
    638 лв.
  • 627 лв.
    Quickview

    Разтегателен черен диван

    Черен разтегателен дивайн, от висококачествена изкуствена кожа, който е едновременно елегантен, удобен и изключително функционален. Той има висококачествена дървена рамка, която допринася за здравината му и е дебело подплатен, като облегалката има 2 различни позиции на наклон за максимален комфорт. Благодарение на висококачествените материали той може бързо и лесно да се сгъва и разгъва и има възможност за сгъване само на едната секция.
    627 лв.
    627 лв.
  • 517 лв.
    Quickview

    Двуместен диван

    Двуместен диван с изкуствен велур. Много мек и удобен. Класически и изчистен дизайн, в кафяв цвят, подлатен с пяна за допълнително удобство. Изработен е от здрава дървена рамка, която гарантира стабилност и издържливост. Много добър избор за всеки дом.
    517 лв.
    517 лв.
  • 385 лв.
    Quickview

    Светлосив двуместен диван

    Двуместен диван с подлакътници с сетло-сив цвят с мека тапицерия от плат. Откити крака и рамка от масивно дърво, покрити с пяна за подплата и мекота и тапицирани в плат. Много подходящ за хол или трапезария, чудесно попълние към всеки дом.
    385 лв.
    385 лв.
  • 363 лв.
    Quickview

    Двуместен тъмносив диван

    Двуместен диван с рамка от иглолистна дървецина и тапицерия от тъмно-сив плат. Рамката прави дивана много издържлив и стабилен, а пяната – мек и удобен. Много подходящ за хол или трапезария, чудесно попълние към всеки дом.
    363 лв.
    363 лв.
  • 693 лв.
    Quickview

    Двуместен модулен диван – легло

    Компактен двуместен диван, който лесно се превръща в легло. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
    693 лв.
    693 лв.
  • 957 лв.
    Quickview

    Триместен модулен диван – легло

    Модерен триместен диван, който лесно се превръща в легло. Модулният диван е подвижен, а меките му възглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
    957 лв.
    957 лв.
  • 1 276 лв.
    Quickview

    Триместен модулен диван – легло

    Многоцветен триместен диван, който лесно се превръща в легло. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
    1 276 лв.
    1 276 лв.
  • 561 лв.
    Quickview

    Двуместен модулен диван – легло

    Компактен двуместен диван, който лесно се превръща в легло и е иделано допълнение за всяка всекидневна. Модулният диван е подвижен, а меките му възглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
    561 лв.
    561 лв.
  • 583 лв.
    Quickview

    Двуместен модулен диван – легло

    Компактен двуместен диван на ивици, който лесно се превръща в легло и е иделано допълнение за всеки хол. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
    583 лв.
    583 лв.
  • 473 лв.
    Quickview

    Двуместен модулен диван с подлакътници

    Компактен двуместен диван с подлакътници, който е идеален за кино вечер, игри или почивка. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
    473 лв.
    473 лв.
  • 484 лв.
    Quickview

    Двуместен модулен диван с подлакътници

    Компактен двуместен диван с подлакътници, който е идеален за кино вечер, игри или за да се насладите на свободното си време. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
    484 лв.
    484 лв.
  • 561 лв.
    Quickview

    Тъмносив двуместен диван

    Елегантен двуместен диван, който съчетава в себе си комфорт, стил и функционалност. Благодарение на висококачествената тапицерия, той е здрав, издръжлив, лесен за почистване. Грациозно извитите му подлакътници и дебело подплатената седалка, ще ви доставят максимален комфорт. Доставката включва и 4 възлглавници.
    561 лв.
    561 лв.
  • 660 лв.
    Quickview

    Черен двуместен диван Честърфийлд

    Луксозен диван в стил Честърфийлд, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив.
    660 лв.
    660 лв.
  • 1 232 лв.
    Quickview

    Черен петместен диван Честърфийлд

    Стилен петместен диван в стил Честърфийлд, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив. Тапицерията от изкуствена кожа е лесна за почистване и устойчива на износване.
    1 232 лв.
    1 232 лв.
  • 1 232 лв.
    Quickview

    Бял петместен диван Честърфийлд

    Стилен петместен диван в стил Честърфийлд в бяло, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив. Тапицерията от изкуствена кожа е лесна за почистване и устойчива на износване.
    1 232 лв.
    1 232 лв.
  • 1 397 лв.
    Quickview

    Черен шестместен диван Честърфийлд

    Комфортен шестместен диван в стил Честърфийлд, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив. Тапицерията от изкуствена кожа е лесна за почистване и устойчива на износване.
    1 397 лв.
    1 397 лв.
  • 638 лв.
    Quickview

    Кафяв двуместен диван Честърфийлд

    Диван Честърфилд – двуместен, с кафява кожа. Бутонираната облегалка, меките възглавници за сядане и подлакътниците гарантират удобство, а висикокачествените материали – дълга употреба. Изключително комфортен и стилен, този диван ще внесе нотка на лукс и класа във всеки дом.
    638 лв.
    638 лв.
  • 550 лв.
    Quickview

    Тъмносив двуместен диван

    Стилен двуместен диван в тъмносив цвят, който ще се впише прекрасно във всеки интериор. Той е тапициран с висококачествена тъкан и е с широка площ за сядане, което създава максимален комфорт. Калъфките на плътно подплатените възглавници могат да се свалят и перат. Оборудван с дървена рамка и железни крака с декоративен цвят на дърво, този диван е изключително здрав и стабилен.
    550 лв.
    550 лв.
  • 627 лв.
    Quickview

    Шарен двуместен диван Честърфийлд

    Изключително оригинален и чаровен двуместен Честърфийлд диван, който ще се превърне в прекрасно допълнение на всеки дом. Тапицирани с висококачествена тъкан с интересни детайли и грациозно заоблени линии, той е здрав, издръжлив и лесен за поддръжка. Диванът е плътно подплатен, за да създаде максимален комфорт.
    627 лв.
    627 лв.
  • 1 067 лв.
    Quickview

    Черен двуместен диван с LED лента в 16 цвята

    Този изключителен двуместен диван, комбинира в себе си стил, функционалност и удобство, е прекрасно решение за всеки модерен дом. Тапициран в лъскава изкуствена кожа, с двойно накланяне, той има широки седалки и плътно подплатени възглавнички за максимален комфорт. Той е оборудван с LED лента, която излъчва светлина в 16 цвята, като светлината работи с включеното дистанционно управление и разполага със светкавици, светлинни ефекти. Монтажът и поддръжката му са изключително лесни.
    1 067 лв.
    1 067 лв.
  • 319 лв.
    Quickview

    Двуместен светлосив диван

    Изключително чаровен и елегантен двуместен диван, в ретро стил, който ще допълни прекрасно всеки интериор. Той има е здрава дървена рамка, тапициран е с мека, удобна тъкан и е подплатен с плътна пяна за максимален комфрот. Този диван е изключително здрав и стабилен.
    319 лв.
    319 лв.
  • 539 лв.
    Quickview

    Двуместен светлосив диван

    Изключително чаровен и елегантен двуместен диван, в ретро стил в светло сив цвят, който ще допълни прекрасно всеки интериор. Той има е здрава дървена рамка, тапициран е с мека, удобна тъкан и е подплатен с плътна пяна за максимален комфрот. Калъфките на възглавниците са лесни за почистване, тъй като са подвижни. Този диван е изключително здрав и стабилен.
    539 лв.
    539 лв.
  • 605 лв.
    Quickview

    Двуместен диван

    Двуместен диван от естествен ратан и здраво мангово дърво. Свежест и уют ще влязат в домът ви с този великолепен диван. Меките допълнмително подплатени възглавници осигуряват комфорт на до двама души, а кремаво-белият им цвят ги прави много приятни за окото.
    605 лв.
    605 лв.
  • 627 лв.
    Quickview

    Триместен тъмносив диван

    Триместен диван с рамка от здрава дървесина и тапицерия от висококачествен текстил. Краката са открити, а под дивана има простраснтво, с подлакътници за допълнителен комфорт. Меки и удобни възглавници за сядане и облягане. С модернистичната си визия този диван е едно чудесно попълнение към всеки дом.
    627 лв.
    627 лв.
  • 638 лв.
    Quickview

    Светлосив триместен диван

    Триместен диван с рамка от здрава дървесина и тапицерия от висококачествен текстил в светло-сив цват. Краката са открити, а под дивана има простраснтво, с подлакътници за допълнителен комфорт. Меки и удобни възглавници за сядане и облягане. С модернистичната си визия този диван е едно чудесно попълнение към всеки дом.
    638 лв.
    638 лв.
  • 968 лв.
    Quickview

    Триместен ратанов диван

    Триместен диван от естествен ратан и здраво мангово дърво. Меките, допълнмително подплатени, възглавници осигуряват комфорт на до двама души, а кремаво-белият им цвят ги прави много приятни за окото. Изключително стабилен и удобен. Свежест и уют ще влязат в домът ви с този великолепен диван.
    968 лв.
    968 лв.
  • 682 лв.
    Quickview

    Черен триместен L-образен диван

    Триместен L-образен диван в черен цвят. С луксозния си изчистен вид този диван ще внесе усещане за удобство и стил във вашия дом. Изработен от висококачествени материали с открити хромирани крака, подлакътници и възглавници за облягане. Подплатен с пяна и тапициран с изкуствена черна кожа с широки шевове.
    682 лв.
    682 лв.
  • 528 лв.
    Quickview

    Двуместен диван – комплект от седем части от естествен ратан

    Двуместен диван от естествен ратан с четири възглавници за сядане и облягане и две декоративни малки възглавнички. Това кресло ще внесе свежест и уют във вашият хол. Изключително здравите материали го правят подходящ за ежедневна употреба у дома, в офис или дори кафене.
    528 лв.
    528 лв.
  • 473 лв.
    Quickview

    Черен двуместен диван

    Двуместен черен диван от еко кожа с открити хромирани крачета и подлакътници. Пяната, с която е подплатен го прави много комфортен, а рамката от масивно дърво – здрав. Черната кожа придава особено луксозен вид, а контрастните декоративни възглавнички в зеброви шарки, привличат погледа и правят този модел една идея по-екзотичен.
    473 лв.
    473 лв.
  • 418 лв.
    Quickview

    Бял двуместен диван

    Диван в бяла изкуствена кожа с декоративни възглавнички с зеброви щампи. Изключително стилен и удобен този диван ще внесе нотки на екзотика в дома ви. Пяната, с която е подплатен го прави много комфортен, а рамката от масивно дърво – здрав. Диванът е с открити хромирани крачета и подлакътници.
    418 лв.
    418 лв.
  • 517 лв.
    Quickview

    Тъмносив двуместен диван

    Двуместен диван в тъмно-сив цвят с тапицерия от висококачествен текстил с открити крачета и подлакътници. С мекотата и здравината си, този диван бързо ще се превърне в любимо място за книга, гледане на телевизия или приятни разговори.
    517 лв.
    517 лв.
  • 484 лв.
    Quickview

    Светлосив двуместен диван

    Двуместният диван с светлосива тапицерия е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка и висококачествена тъкан, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от светлосива тъкан внася комфорт във всяка стая.
    484 лв.
    484 лв.
  • 594 лв.
    Quickview

    Триместен светлосив диван

    Триместен диван в светлосива тапицерия от висококачествена тъкан е перфектния избор за всеки дом. Изработени от качествена тъкан и здрава дървена рамка, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от светлосив текстил внася кусещане за мекота и комфорт във всяка стая.
    594 лв.
    594 лв.
  • 528 лв.
    Quickview

    Черен триместен диван

    Триместен диван в черна изкуствена кожа е перфектния избор за всеки дом. Изработени от качествена изкуствена кожа и здрава рамка, Моделът включва две възглавници, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от черна изкуствена кожа внася стил във всяка стая. Моделът се предлага с две комфортни възглавници.
    528 лв.
    528 лв.
  • 572 лв.
    Quickview

    Бял триместен диван

    Триместен диван в бяла изкуствена кожа е перфектния избор за всеки дом. Изработени от качествена изкуствена кожа и здрава рамка, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от бяла изкуствена кожа внася стил във всяка стая. Моделът се предлага с две комфортни възглавници.
    572 лв.
    572 лв.