Дивани

В нашата секция за мека мебел – дивани, ще намерите огромно разнообразие от модели с различен стил и дизайн. Нашето продуктово разнообразие включва: ъглови дивани, канапета, модели тапицирани с изкуствена кожа, класически предложения Честърфийлд, разтегателни модели и такива, които лесно се трансформират в удобна спалня, подходяща за ежедневно ползване! При нас ще намерите огромен избор на дамаски с възможност за индивидуална поръчка по размер.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 259 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 259 продукта

 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Селена в сиво

  Триместен диван изработен от дърво и покрит с качествена сива тапицерия. Класически дизайн с акцентни копчета, който ще внесе усещане за комфорт във всяко помещение. Дървената рамка гарантира устойчивост на модела. Красиво интериорно решение, което се характеризира с качество и стил.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Разтегателен диван Луис в сиво

  Красив диван с функция сън. Елегантен дизайн и красиви форми. Изработен от висококачествена текстилна тапицерия и солидна дървена рамка. Удобна мебел, която лесно се трансформира в комфортно легло, подходящо и за ежедневно ползване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Диван Далия в жълто

  Компактен диван, изработен от дървена рамка с тапицерия от текстил в жълт цвят и с крачета от масив. Моделът пленява с удобство, мекота и изчистен дизайн. Акцентирайте на интериора с това чудесно предложение и няма да съжалявате.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Клара тъмносив

  Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в елегантно сиво. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Клара син

  Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в тъмносиньо. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Клара жълт

  Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в слънчево жълто. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Клара зелен

  Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в тъмнозелено. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Клара светлосив

  Класически диван, изработен от дървена рамка и с тапицерия от плат в елегантно светлосиво. Моделът се характеризира с несравним комфорт и мекота - неща, от които всеки има нужда особено след дълъг работен ден. Диванът е двуместен и на крачета, които гарантират за стабилността и издръжливостта му.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Честър зелено кадифе

  Елегантен диван с дървена рамка с плат от красиво кадифе в тъмнозелено. Моделът ще Ви грабне с луксозния си дизайн и стилна линия, както и с изкуствените кристали, които определно са акцентът на дивана. Разполага с три места за сядане и осигурява несравним комфорт на седящите.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Честър сив

  Елегантен диван с дървена рамка с плат от красиво кадифе в сиво. Моделът ще Ви грабне с луксозния си дизайн и стилна линия, както и с изкуствените кристали, които определно са акцентът на дивана. Разполага с три места за сядане и осигурява несравним комфорт на седящите.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Честър лилаво кадифе

  Елегантен диван с дървена рамка с плат от красиво кадифе в кралско лилаво. Моделът ще Ви грабне с луксозния си дизайн и стилна линия, както и с изкуствените кристали, които определно са акцентът на дивана. Разполага с три места за сядане и осигурява несравним комфорт на седящите.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Честър син

  Елегантен диван с дървена рамка с плат от красиво кадифе в тъмносиньо. Моделът ще Ви грабне с луксозния си дизайн и стилна линия, както и с изкуствените кристали, които определно са акцентът на дивана. Разполага с три места за сядане и осигурява несравним комфорт на седящите.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Честър черно кадифе

  Елегантен диван с дървена рамка с плат от красиво кадифе в класическо черно. Моделът ще Ви грабне с луксозния си дизайн и стилна линия, както и с изкуствените камъни, които определно са акцентът на дивана. Разполага с три места за сядане и осигурява несравним комфорт на седящите.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Честър зелено кадифе

  Разкошен двуместен диван, изработен от дървена рамка с луксозна кадифена тапицерия в тъмнозелено. Изкуствените кристали акцентират и на иначе стилния дизайн. Моделът е изключително удобен и мек и бързо ще се превърне в любимо местенце на всички у дома.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Честър лилаво кадифе

  Разкошен двуместен диван, изработен от дървена рамка с луксозна кадифена тапицерия в кралско лилаво. Изкуствените кристали акцентират и на иначе стилния дизайн. Моделът е изключително удобен и мек и бързо ще се превърне в любимо местенце на всички у дома.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Честър сив

  Разкошен двуместен диван, изработен от дървена рамка с луксозна кадифена тапицерия в елегантно сиво. Изкуствените кристали акцентират и на иначе стилния дизайн. Моделът е изключително удобен и мек и бързо ще се превърне в любимо местенце на всички у дома.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Честър син

  Разкошен двуместен диван, изработен от дървена рамка с луксозна кадифена тапицерия в тъмносиньо. Изкуствените кристали акцентират и на иначе стилния дизайн. Моделът е изключително удобен и мек и бързо ще се превърне в любимо местенце на всички у дома.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван Честър черно кадифе

  Разкошен двуместен диван, изработен от дървена рамка с луксозна кадифена тапицерия в класическо черно. Изкуствените кристали акцентират и на иначе стилния дизайн. Моделът е изключително удобен и мек и бързо ще се превърне в любимо местенце на всички у дома.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Тея светлосив

  Модерен триместен диван с дървена рамка с тапицерия от светлосив плат и крачета от масив. Моделът пленява със семпъл, но стилен дизайн, а комфортът, който ще Ви осигури е несравним. Отдайте се на заслужена почивка с този страхотен диван.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Тея зелен

  Модерен триместен диван с дървена рамка с тапицерия от зелен плат и крачета от масив. Моделът пленява със семпъл, но стилен дизайн, а комфортът, който ще Ви осигури е несравним. Отдайте се на заслужена почивка с този страхотен диван.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Тея жълт

  Модерен триместен диван с дървена рамка с тапицерия от жълт плат и крачета от масив. Моделът пленява със семпъл, но стилен дизайн, а комфортът, който ще Ви осигури е несравним. Отдайте се на заслужена почивка с този страхотен диван.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван Тея тъмносив

  Модерен триместен диван с дървена рамка с тапицерия от тъмносив плат и крачета от масив. Моделът пленява със семпъл, но стилен дизайн, а комфортът, който ще Ви осигури е несравним. Отдайте се на заслужена почивка с този страхотен диван.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Диван Далия в тъмносиво

  Компактен диван, изработен от дървена рамка с тапицерия от текстил в тъмносив цвят и с крачета от масив. Моделът пленява с удобство, мекота и изчистен дизайн. Акцентирайте на интериора с това чудесно предложение и няма да съжалявате.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Диван Далия в зелено

  Компактен диван, изработен от дървена рамка с тапицерия от текстил в зелен цвят и с крачета от масив. Моделът пленява с удобство, мекота и изчистен дизайн. Акцентирайте на интериора с това чудесно предложение и няма да съжалявате.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Надуваем ъглов диван – канапе

  Надуваем ъглов диван. Перфектното решение за увеличаване на местата за сядане или настаняване на неочаквани гости. Неутралният му светъл цвят би паснал на всеки интериор, а изработката му от PVC го прави здрав, лесен за почистване, а сущо и непромокаем. За ваше удобство и бързо надуване и изпускане са поставени широки клапи.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен разтегателен диван

  Разтегателният диван от изкуствена кожа е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Черната изкуствена кожа на модела придава уют и лукс на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Син двуместен диван

  Двуместен син диван с изчистен дизайн, който е идеално допълнение към всеки интериор. Изработен с дървена рамка, диванът е стабилен и издръжлив. Този диван е комфортен и е подходящ за отдих, четене на книга или гледане на телевизия.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Син разтегателен диван

  Разтегателният диван от син текстил е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена шперплатова рамка и тапицерия от текстил, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от син текстил на модела придава уют и свежест на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив диван

  Двуместният диван в светло сиво е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от тъкан, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от светло сива тъкан на модела придава стил и изисканост на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив триместен диван

  Триместният диван в светло сиво е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от текстил, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от светло сив текстил на модела придава стил и изисканост на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен диван

  Триместният диван в тъмно сиво е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от текстил, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от тъмно сив текстил на модела придава стил и комфорт на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен двуместен диван

  Двуместният диван с тапицерия от черна изкуствена кожа, е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа с подплата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Черната изкуствена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен разтегателен диван

  Разтегателният диван от черна изкуствена кожа е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от черна изкуствена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Разтегателен черен диван

  Черен разтегателен дивайн, от висококачествена изкуствена кожа, който е едновременно елегантен, удобен и изключително функционален. Той има висококачествена дървена рамка, която допринася за здравината му и е дебело подплатен, като облегалката има 2 различни позиции на наклон за максимален комфорт. Благодарение на висококачествените материали той може бързо и лесно да се сгъва и разгъва и има възможност за сгъване само на едната секция.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Разтегателен бял диван

  Черен разтегателен дивайн, от висококачествена изкуствена кожа в бял цвят, който е едновременно елегантен и изключително функционален. Той има висококачествена дървена рамка, която допринася за здравината му и е дебело подплатен, като облегалката има различни позиции на наклон за максимален комфорт. Благодарение на висококачествените материали той може бързо и лесно да се сгъва и разгъва и има възможност за сгъване само на едната секция.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван

  Двуместен диван с изкуствен велур. Много мек и удобен. Класически и изчистен дизайн, в кафяв цвят, подлатен с пяна за допълнително удобство. Изработен е от здрава дървена рамка, която гарантира стабилност и издържливост. Много добър избор за всеки дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен диван

  Триместен диван с класически дизайн и изчистени линии в кафяв цвят. Изработка от здрава дървена рамка, пяна, за мекота и тапицерия от изкуствен велур. Моделът е подходящ за всеки дом и може да се комбнира с друга мека мебел в същия цват и дизайн за един завършен вид на вашият хол.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив двуместен диван

  Двуместен диван с подлакътници с сетло-сив цвят с мека тапицерия от плат. Откити крака и рамка от масивно дърво, покрити с пяна за подплата и мекота и тапицирани в плат. Много подходящ за хол или трапезария, чудесно попълние към всеки дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен тъмносив диван

  Двуместен диван с рамка от иглолистна дървецина и тапицерия от тъмно-сив плат. Рамката прави дивана много издържлив и стабилен, а пяната – мек и удобен. Много подходящ за хол или трапезария, чудесно попълние към всеки дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен модулен диван – легло

  Компактен двуместен диван, който лесно се превръща в легло. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен модулен диван – легло

  Модерен триместен диван, който лесно се превръща в легло. Модулният диван е подвижен, а меките му възглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен модулен диван – легло

  Многоцветен триместен диван, който лесно се превръща в легло. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен модулен диван – легло

  Модерен триместен диван, който лесно се превръща в легло. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници за допълнителен комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен модулен диван – легло

  Компактен двуместен диван, който лесно се превръща в легло и е иделано допълнение за всяка всекидневна. Модулният диван е подвижен, а меките му възглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен модулен диван – легло

  Компактен двуместен диван на ивици, който лесно се превръща в легло и е иделано допълнение за всеки хол. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен модулен диван с подлакътници

  Компактен двуместен диван с подлакътници, който е идеален за кино вечер, игри или почивка. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен модулен диван с подлакътници

  Компактен двуместен диван с подлакътници, който е идеален за кино вечер, игри или за да се насладите на свободното си време. Модулният диван е подвижен, а меките му визглавници предоставят максимално удобство и комфорт. Благодарение на тапицерията от памучна тъкан и дебелата подплата, диванът е лесен за поддръжка. Към него са включени декоративни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Регулируем черен разтегателен диван с подлакътници

  Разтегателният диван с подлакътници е перфектният избор за вашия дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и PVC тапицерия с подложка, моделът е изключително дълготраен и издръвлив. Тапицерията от черен PVC с подложка придава стил и елегантност на всяка стая. Към дивана са добавени и две възглавници за максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Регулируем бял разтегателен диван с подлакътници

  Разтегателният диван с подлакътници в бял цвят е перфектният избор за вашия дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и PVC тапицерия с подложка, моделът е изключително дълготраен и издръвлив. Тапицерията от бял PVC с подложка придава елегантност на всяка стая. Към дивана са добавени и две възглавници за максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван

  Елегантен двуместен диван, който съчетава в себе си комфорт, стил и функционалност. Благодарение на висококачествената тапицерия, той е здрав, издръжлив, лесен за почистване. Грациозно извитите му подлакътници и дебело подплатената седалка, ще ви доставят максимален комфорт. Доставката включва и 4 възлглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен диван

  Чаровен триместен диван, който със семплият си дизайн би се вписал във всеки интериор. Дебело подплатената седалка заедно с извитите подлакътници и възглавници ще ви доставят максимален комфорт. Благодарение на висококачествената тапицерия, той е здрав, издръжлив, лесен за почистване и сглобяване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен черен разтегателен диван

  Изключително елегантен разтегателен диван, който със своята визия и функционалност ще бъде прекрасно допълнение към всеки интериор. Изработен от висококачествена изкуствена кожа и оборудван с дървена рамка, той е много здрав, стабилен, издръжлив и лесен за поддръжка и монтаж. Меката седалка от пяна заедно възглавничките ще ви доставят максимален комфорт. Благодарение на разтегателният механизъм този диван бързо и лесно може да се превърне в удобно легло. Можете да поставите лежанката от лявата или дясната част на дивана.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен оранжев разтегателен диван

  Изключително елегантен триместен разтегателен диван, който със своята интересна визия и функционалност ще бъде прекрасно допълнение към вашият дом. Изработен от висококачествена изкуствена кожа и оборудван с дървена рамка, той е много здрав, стабилен, издръжлив и лесен за поддръжка и монтаж. Меката седалка от пяна заедно възглавничките ще ви доставят максимален комфорт. Благодарение на разтегателният механизъм този диван бързо и лесно може да се превърне в удобно легло. Този продукт се предлага в оранжев цвят, като можете да поставите лежанката от лявата или дясната част на дивана.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв триместен разтегателен диван

  Изключително елегантен триместен разтегателен диван, който със своята семпла, но стилна визия и функционалност, ще бъде прекрасно допълнение към вашият дом. Оборудван с дървена рамка, той е много здрав, стабилен, издръжлив и лесен за поддръжка и монтаж. Меката седалка от пяна заедно възглавничките ще ви доставят максимален комфорт. Благодарение на разтегателният механизъм този диван бързо и лесно може да се превърне в удобно легло. Този продукт се предлага в кафяв цвят, като можете да поставите лежанката от лявата или дясната част на дивана.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен разтегателен диван

  Елегантен разтегателен диван, който е иделано допълнение за всеки интериор. Изработен с дървена рамка, диванът е стабилен и издръжлив. Меката седалка от пяна и възглавничките на гърба го правят изключително удобен. Разтегателната му функция го прави подходящ за спокоен сън.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив триместен разтегателен диван

  Елегантен триместен разтегателен диван, който е иделано допълнение за всеки интериор. Изработен с дървена рамка, диванът е стабилен и издръжлив. Меката седалка от пяна и възглавничките на гърба го правят изключително удобен. Разтегателната му функция е подходяща за спокоен сън.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Сив триместен Честърфийлд диван

  Триместният Честърфийлд диван е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и изкуствен велур, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Изисканият сив цвят на модела придава стил и комфорт на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен Честърфийлд диван

  Триместен Честърфийлд диван – стилен и луксозен. С удобни подлакътници и бутонирана облегалка, която придава изтънчен вид. Тапицерия от тъмно-сив текстил с три възглавници за седене. Здрава и стабилна рамка от дърво, подплатена и покрита с приятен на допир плат.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен двуместен диван Честърфийлд

  Луксозен диван в стил Честърфийлд, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял двуместен диван Честърфийлд

  Луксозен диван в стил Честърфийлд в бяло, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен триместен диван Честърфийлд

  Луксозен триместен диван в стил Честърфийлд, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен петместен диван Честърфийлд

  Стилен петместен диван в стил Честърфийлд, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив. Тапицерията от изкуствена кожа е лесна за почистване и устойчива на износване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв петместен диван Честърфийлд

  Стилен петместен диван в стил Честърфийлд в кафяво, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив. Тапицерията от изкуствена кожа е лесна за почистване и устойчива на износване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял петместен диван Честърфийлд

  Стилен петместен диван в стил Честърфийлд в бяло, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив. Тапицерията от изкуствена кожа е лесна за почистване и устойчива на износване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен шестместен диван Честърфийлд

  Комфортен шестместен диван в стил Честърфийлд, който е подходящ за всеки дом или офис. Диванът е изработен с характерните за стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които е изработен, го правят здрав и издръжлив. Тапицерията от изкуствена кожа е лесна за почистване и устойчива на износване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв шестместен диван Честърфийлд

  Голям и луксозен Честърфилд диван в кафяв цвят. Този диван би паснал чудесно на просторен дом, с ретро визията си ще внесе усещане за уют и стил във вашия дом. Изработен от висококачествени материали, а кожената тапицерия е лесна за почистване и поддръжка. Шестместният диван е много удобен, а класическият му стил с извита и бутонирана облегалка, както и стилните подлакътници ще ви пленят.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв двуместен диван Честърфийлд

  Диван Честърфилд – двуместен, с кафява кожа. Бутонираната облегалка, меките възглавници за сядане и подлакътниците гарантират удобство, а висикокачествените материали – дълга употреба. Изключително комфортен и стилен, този диван ще внесе нотка на лукс и класа във всеки дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван

  Стилен двуместен диван в тъмносив цвят, който ще се впише прекрасно във всеки интериор. Той е тапициран с висококачествена тъкан и е с широка площ за сядане, което създава максимален комфорт. Калъфките на плътно подплатените възглавници могат да се свалят и перат. Оборудван с дървена рамка и железни крака с декоративен цвят на дърво, този диван е изключително здрав и стабилен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Шарен двуместен диван Честърфийлд

  Изключително оригинален и чаровен двуместен Честърфийлд диван, който ще се превърне в прекрасно допълнение на всеки дом. Тапицирани с висококачествена тъкан с интересни детайли и грациозно заоблени линии, той е здрав, издръжлив и лесен за поддръжка. Диванът е плътно подплатен, за да създаде максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв триместен диван Честърфийлд

  Този 3-местен диван, в Честърфийлд стил, прекрасно ще допълни всеки интериор, благодарение на елегантният си дизайн. Тапициран в висококачествена изкуствена кожа в кафяв цвят, той е много здрав, стабилен, издръжлив и лесен за почистване. Грациозно извитите облегалки и подлатената седалка доставят максимален комфорт. Този модел е лесен за сглобяване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен двуместен диван с LED лента в 16 цвята

  Този изключителен двуместен диван, комбинира в себе си стил, функционалност и удобство, е прекрасно решение за всеки модерен дом. Тапициран в лъскава изкуствена кожа, с двойно накланяне, той има широки седалки и плътно подплатени възглавнички за максимален комфорт. Той е оборудван с LED лента, която излъчва светлина в 16 цвята, като светлината работи с включеното дистанционно управление и разполага със светкавици, светлинни ефекти. Монтажът и поддръжката му са изключително лесни.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван в тъмносиво

  Чаровен двуместен диван от плат във тъмносив цвят, със семпъл дизайн, който ще бъде прекрасен избор за всеки дом. Той е тапициран с висококачествена тъкан и е с широка площ за сядане. Дебело подплатените възглавнички са изключилтено комфортни и техните калъфки са подвижни и могат да се перат в пералня. Оборудван с дървена рамка и железни крака с декоративен цвят на дърво, този диван е изключително здрав, стабилен и лесен за сглобяване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен светлосив диван

  Изключително чаровен и елегантен двуместен диван, в ретро стил, който ще допълни прекрасно всеки интериор. Той има е здрава дървена рамка, тапициран е с мека, удобна тъкан и е подплатен с плътна пяна за максимален комфрот. Този диван е изключително здрав и стабилен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял двуместен диван с LED лента в 16 цвята

  Този изключителен двуместен диван, комбинира в себе си стил, функционалност и удобство и ще бъде чудесен избор за вашият дом. Тапициран в лъскава изкуствена кожа в бял цвят, с двойно накланяне, той има широки седалки и плътно подплатени възглавнички за максимален комфорт. Той е оборудван с LED лента, която излъчва светлина в 16 цвята, като светлината работи с включеното дистанционно управление и разполага със светкавици, светлинни ефекти. Монтажът и поддръжката му са изключително лесни.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен светлосив диван

  Изключително чаровен и елегантен двуместен диван, в ретро стил в светло сив цвят, който ще допълни прекрасно всеки интериор. Той има е здрава дървена рамка, тапициран е с мека, удобна тъкан и е подплатен с плътна пяна за максимален комфрот. Калъфките на възглавниците са лесни за почистване, тъй като са подвижни. Този диван е изключително здрав и стабилен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял двуместен диван с LED лента в 16 цвята

  LED Диван реклайнер, който ще добави стил към всеки интериор. ЛЕД светлините се намират под облегалките за крака и разполагат с 16 цвята. Светлината работи с включеното дистанционно управление и разполага със светкавици, светлинни ефекти, гладки и избледняващи ефекти. Седалките са широки и са подплатени, което допринася за максимален комфорт. Диванът е с лесен монтаж, а кожата от която е изработен, го правят лесен за почистване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен светлосив диван

  Изключително чаровен и елегантен двуместен диван, в ретро стил в светло сив цвят, който ще допълни прекрасно всеки интериор. Той има е здрава дървена рамка, крака с хромирано покритие, тапициран е с мека, удобна тъкан и е подплатен с плътна пяна за максимален комфрот. Калъфките на възглавниците са лесни за почистване, тъй като са подвижни. Този диван е изключително здрав и стабилен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен триместен диван с LED лента в 16 цвята

  Триместестен LED Диван реклайнер, който ще добави стил към всеки интериор. ЛЕД светлините се намират под облегалките за крака и разполагат с 16 цвята. Светлината работи с включеното дистанционно управление и разполага със светкавици, светлинни ефекти, гладки и избледняващи ефекти. Седалките са широки и са подплатени, което допринася за максимален комфорт. Диванът е с лесен монтаж, а кожата от която е изработен, го правят лесен за почистване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван

  Двуместен диван от естествен ратан и здраво мангово дърво. Свежест и уют ще влязат в домът ви с този великолепен диван. Меките допълнмително подплатени възглавници осигуряват комфорт на до двама души, а кремаво-белият им цвят ги прави много приятни за окото.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен тъмносив диван

  Триместен диван с рамка от здрава дървесина и тапицерия от висококачествен текстил. Краката са открити, а под дивана има простраснтво, с подлакътници за допълнителен комфорт. Меки и удобни възглавници за сядане и облягане. С модернистичната си визия този диван е едно чудесно попълнение към всеки дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял триместен диван с LED лента в 16 цвята

  Триместестен LED Диван реклайнер в бяло, който ще добави стил към всеки интериор. ЛЕД светлините се намират под облегалките за крака и разполагат с 16 цвята. Светлината работи с включеното дистанционно управление и разполага със светкавици, светлинни ефекти, гладки и избледняващи ефекти. Седалките са широки и са подплатени, което допринася за максимален комфорт. Диванът е с лесен монтаж, а кожата от която е изработен, го правят лесен за почистване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял триместен диван с LED лента в 16 цвята

  Триместестен LED Диван реклайнер в бяло, който ще добави стил към всеки интериор. ЛЕД светлините се намират под облегалките за крака и разполагат с 16 цвята. Светлината работи с включеното дистанционно управление и разполага със светкавици, светлинни ефекти, гладки и избледняващи ефекти. Седалките са широки и са подплатени, което допринася за максимален комфорт. Диванът е с лесен монтаж, а кожата от която е изработен, го правят лесен за почистване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен тъмносив диван

  Триместен тъмно-сив диван с тапицерия от плат. Изработен е от висококачестена дървена рамка, здрав текстил и хромирани крака, които да се превърнат в стилен акцент. С подлакътници и меки възглавници за сядане и облягане.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив триместен диван

  Триместен диван с рамка от здрава дървесина и тапицерия от висококачествен текстил в светло-сив цват. Краката са открити, а под дивана има простраснтво, с подлакътници за допълнителен комфорт. Меки и удобни възглавници за сядане и облягане. С модернистичната си визия този диван е едно чудесно попълнение към всеки дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен ратанов диван

  Триместен диван от естествен ратан и здраво мангово дърво. Меките, допълнмително подплатени, възглавници осигуряват комфорт на до двама души, а кремаво-белият им цвят ги прави много приятни за окото. Изключително стабилен и удобен. Свежест и уют ще влязат в домът ви с този великолепен диван.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен триместен L-образен диван

  Триместен L-образен диван в черен цвят. С луксозния си изчистен вид този диван ще внесе усещане за удобство и стил във вашия дом. Изработен от висококачествени материали с открити хромирани крака, подлакътници и възглавници за облягане. Подплатен с пяна и тапициран с изкуствена черна кожа с широки шевове.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен оранжев диван с табуретка

  Триместен мек диван с табуретка в оранжев цвят. За любителите на свежите и искрящи цветове този диван би допринесъл с дръзкия си стил за всеки модерен дом. Изключително удобен и стабилен, моделът е с открити крака и подлакътници, рамката е от здрава дървесина подплатена с пяна и тапицирана с плат.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван – комплект от седем части от естествен ратан

  Двуместен диван от естествен ратан с четири възглавници за сядане и облягане и две декоративни малки възглавнички. Това кресло ще внесе свежест и уют във вашият хол. Изключително здравите материали го правят подходящ за ежедневна употреба у дома, в офис или дори кафене.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен триместен диван с табуретка

  Триместен мек диван с табуретка в черен цвят. За любителите на стилните и луксозни мебели, този кожен диван би допринесъл с дръзкия си стил за всеки модерен дом. Изключително удобен и стабилен, моделът е с открити крака и подлакътници, рамката е от здрава дървесина подплатена с пяна и тапицирана с изкуствена кожа, изключително мека и приятна на допир.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен двуместен диван

  Двуместен черен диван от еко кожа с открити хромирани крачета и подлакътници. Пяната, с която е подплатен го прави много комфортен, а рамката от масивно дърво – здрав. Черната кожа придава особено луксозен вид, а контрастните декоративни възглавнички в зеброви шарки, привличат погледа и правят този модел една идея по-екзотичен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял двуместен диван

  Диван в бяла изкуствена кожа с декоративни възглавнички с зеброви щампи. Изключително стилен и удобен този диван ще внесе нотки на екзотика в дома ви. Пяната, с която е подплатен го прави много комфортен, а рамката от масивно дърво – здрав. Диванът е с открити хромирани крачета и подлакътници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван

  Двуместен диван в тъмно-сив цвят с тапицерия от висококачествен текстил с открити крачета и подлакътници. С мекотата и здравината си, този диван бързо ще се превърне в любимо място за книга, гледане на телевизия или приятни разговори.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив двуместен диван

  Двуместният диван с светлосива тапицерия е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка и висококачествена тъкан, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от светлосива тъкан внася комфорт във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен светлосив диван

  Триместен диван в светлосива тапицерия от текстил е перфектния избор за всеки дом. Изработени от текстил и здрава дървена рамка, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от светлосив текстил внася красота и комфорт във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен светлосив диван

  Триместен диван в светлосива тапицерия от висококачествена тъкан е перфектния избор за всеки дом. Изработени от качествена тъкан и здрава дървена рамка, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от светлосив текстил внася кусещане за мекота и комфорт във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен триместен диван

  Триместен диван в черна изкуствена кожа е перфектния избор за всеки дом. Изработени от качествена изкуствена кожа и здрава рамка, Моделът включва две възглавници, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от черна изкуствена кожа внася стил във всяка стая. Моделът се предлага с две комфортни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял триместен диван

  Триместен диван в бяла изкуствена кожа е перфектния избор за всеки дом. Изработени от качествена изкуствена кожа и здрава рамка, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от бяла изкуствена кожа внася стил във всяка стая. Моделът се предлага с две комфортни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Триместен светлосив диван

  Триместен диван в светлосива тапицерия от висококачествена тапицерия от плат е перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествена тапицерия от плат и здрава дървена рамка, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от светлосив плат внася кусещане за стил и комфорт във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен диван

  Триместен диван в тъмносивa тапицерия от плат е перфектния избор за всеки дом. Изработени от плат и здрава дървена рамка, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от тъмносив плат внася стил във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бежов разгъваем диван

  Разгъваемият диван в бежов свят е перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и стоманена конструкция, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Моделът се предлага с опция да бъде разгънат в легло. Тапицерията от бежов цвят внася усещане за стил и комфорт във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив разтегателен диван

  Разтегателен диван без подлакътници. Лек и лесен за местене и поддръжка както и за разтягане, в случай на неочаквани гости. Чудесно попълнение за всяко помещение в дома или в комерсиални сгради. Здрава рамка и мека подплата, за да подсигурят дългата употреба и комфорта на тази мебел.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен разтегателен диван

  Разтегателен диван без подлакътници с регулируема облегалка без подлакътници. Диванът е здрав и лек, с открити крака. Изработен е от издържлива стоманена конструкция, подплатен и тапициран в тъмно-сив текстил с бели шевове за декорация.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кремав разтегателен диван

  Разтегателен триместен диван в кремав цвят. Класически стил и удобство в този диван с извити подлакътници и меки седалка и облегалка. Свежият и нежен кремав цвят ще внесе усещане за уют и комфорт. Чудесно място за отмора, гледане на телевизия или приятни разговори.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив разтегателен диван

  Разтегателен диван без подлакътници в светло-сив цвят. Лек и лесен за местене и поддръжка както и за разтягане, в случай на неочаквани гости. Чудесно попълнение за всяко помещение в дома или в комерсиални сгради. Здрава рамка и мека подплата, за да подсигурят дългата употреба и комфорта на тази мебел.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен разтегателен диван с подлакътници

  Разтегателен диван с подлакътници от изкуствена кожа, който е подходящ за всеки интериор. Диванът е ногофункционален и може лесно да бъде превърнат в легло. Висококачествената дървена рамка, от която е изработен, го прави здрав и издръжлив. Дебело подплатената възглавница допринася за максималния комфорт и удобство.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял разтегателен диван с подлакътници

  Разтегателен диван с подлакътници от изкуствена кожа в бяло, който е подходящ за всеки интериор. Диванът е ногофункционален и може лесно да бъде превърнат в легло. Висококачествената дървена рамка, от която е изработен, го прави здрав и издръжлив. Дебело подплатената възглавница допринася за максималния комфорт и удобство.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен разтегателен диван с падаща възглавница

  Разтегателен диван с падаща възглавница от изкуствена кожа, който е подходящ за всеки интериор. Тапициран с висококачествена изкуствена кожа, което уляснява почистването му. Диванът лясно може да бъде превърнат в легло, а позициите на наклон на облегалката го правя изключотелно удобен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял разтегателен диван с падаща масичка

  Функционален триместен диван, който се съчетава лесно с всеки интериор. На Ваше разположение ще бъде триместен или двуместен диван, като за максимално удобство средната облегалка се преобразува лесно в масичка, а при нужда цялото кресло се превръща в двуместно легло. Семпъл и изчистен дизайн, който е и много стилен с тапицерията си от бяла изкуствена кожа.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен разтегателен диван с две възглавници

  Разтегателен диван с две възглавници от изкуствена кожа, който е подходящ за всеки интериор. Изработен с дървена рамка, диванът е стабилен и издръжлив. Облегалката може да се накланя в 3 различни позиции, което допринася за максимален комфорт и удобство.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Разтегателен бял диван от изкуствена кожа

  Разтегателният диван от бяла изкуствена кожа е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от бяла изкуствена кожа на модела придава елегантност и свежест на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • 893 лв.
  893 лв.
 • 680 лв.
  680 лв.
 • 546 лв.
  546 лв.
 • 1 340 лв.
  1 340 лв.
 • 815 лв.
  815 лв.
 • 367 лв.
  367 лв.
 • Разпродадено
  379 лв.
  379 лв.
 • 334 лв.
  334 лв.
 • 379 лв.
  379 лв.
 • 367 лв.
  367 лв.
 • 490 лв.
  490 лв.
 • 457 лв.
  457 лв.
 • 479 лв.
  479 лв.
 • 490 лв.
  490 лв.
 • 412 лв.
  412 лв.
 • 1 038 лв.
  1 038 лв.
 • 971 лв.
  971 лв.
 • 1 396 лв.
  1 396 лв.
 • Разпродадено
  893 лв.
  893 лв.
 • 960 лв.
  960 лв.
 • 949 лв.
  949 лв.
 • 848 лв.
  848 лв.
 • 870 лв.
  870 лв.
 • Разпродадено
  345 лв.
  345 лв.
 • 345 лв.
  345 лв.
 • 345 лв.
  345 лв.
 • Разпродадено
  356 лв.
  356 лв.
 • 379 лв.
  379 лв.
 • 401 лв.
  401 лв.
 • 401 лв.
  401 лв.
 • 434 лв.
  434 лв.
 • 367 лв.
  367 лв.
 • 647 лв.
  647 лв.
 • 647 лв.
  647 лв.
 • 501 лв.
  501 лв.
 • 826 лв.
  826 лв.
 • Разпродадено
  513 лв.
  513 лв.
 • 658 лв.
  658 лв.
 • 479 лв.
  479 лв.
 • 1 385 лв.
  1 385 лв.
 • 714 лв.
  714 лв.
 • Разпродадено
  602 лв.
  Quickview

  2-местен диван, бяло и кафяво, естествена козя кожа

  ,
  Този изключително удобен 2-местен диван е с имитация на волски шарки и класически дизайн. Той ще бъде идеален за почивка, гледане на телевизия или просто за релаксиране. Изработен от превъзходна естествена козя кожа с меден финиш, диванът не само придава усещане за лукс на вашия дом, но и осигурява допълнителен комфорт за вас. В допълнение, с рамка от масивна акациева дървесина, диванът е изключително стабилен и издръжлив. Благодарение на подлакътниците и плътно подплатената тапицерия от плат, диванът е доста удобен. Той е лесен за сглобяване. Важна забележка: Кожените щампи варират при всяка мебел, което прави всеки от нашите дивани уникален; доставката е на случаен принцип.
  602 лв.
  602 лв.
 • Разпродадено
  557 лв.