Зодиак на спалните комплекти – 2019

Зодиак на спалните комплекти – 2019
21 февруари, 2019 Милена Николова

Дори да не вярваме на 100% в зодиите, едно е сигурно – наистина не можем да отречем, че има прилики и сходства между хората родени под един и същи знак. В статията ще разгледаме някои основни черти на всяка една от тях. Така ще преценим как всъщност основните им характеристики влияят на решенията за обзавеждане на спалнята. За да бъдем полезни, сме включили нашите конкретни препоръки за най-подходящите спални комплекти според желанията на всяка зодия.

♈Овен

Не веднъж сме чували, че представителите на този зодиакален знак са изключително амбициозни личности. Характерно за тях, е че предпочитат изчистените линии и понякога с удоволствие залитат и по тъмните нюанси. Често са склонни да вземат много смели интериорни решения, когато става въпрос за обзавеждане. Спалнята наистина трябва да приляга перфектно на личността.

И така, не случайно Спален Комплект Корона решително заема първото място в списъка ни с предложения към тази зодия.

Телец ♉

Експертите твърдят, че телците са изключително земна зодия и в различни източници те биват определяни, като спокойни и балансирани личности. Всичко това е отлично на теория и много често донякъде е валидно и на практика. Но всеки, който се е сблъсквал с телец всъщност знае, че прословутият им инат, неслучайно е първата ни асоциация със зодията.

Тъй като за тях е от голямо значение спалнята да бъде едновременно функционална и обзаведена със стил, нашето топ предложение се нарича : Спален Комплект Каприз

♊ Близнаци

Лесно е да свържем тази зодия с двойнствеността, която ги прави толкова интригуващи личности. Много по-характерно обаче е, това че те са изключително любознателни и за това постоянно изследват света около себе си. За тях е съвсем приемливо понякога да експериментират с личния си стил, а това личи и в интериорните им решения.

Нашето най-амбициозно предложение за зодия Близнаци носи мелодичното име Спален Комплект Галатея и изглежда така :

Рак ♋

Една зодия, чиито представители са наистина грижовни и добродушни личности. Те най-често предпочитат да се чувстват уютно, пред това да заложат на луксозни и лъскави интериорни дизайни. Не биха заменили комфорта на дома си за нищо друго, дори и ако в него понякога цари истински хаус.

За най-подходящо предложение към зодия Рак, избрахме Спален комплект Бриз Венге Сонома, защото винаги ни носи приятно усещане за топлина.

♌ Лъв

Едва ли има човек способен да остане безпристрастен, когато заговорим за зодия Лъв. Не случайно те са най-често свързвани с качества като сила, самоувереност и гордост. Обикновено са успешни и умело боравят със своите лични финанси. Те често измерват успехите си чрез материални придобивки и обичат да инвестират. Това си лични винаги когато ги срещнем, а както вече се досещате и в техните предпочитания за обзавеждане.

Дръзката ни препоръка за зодия Лъв е един от най-луксозните ни спални комплекти : Обзавеждане за спалня Атлас

Дева ♍

Тази зодия е определяна, като една от най-дейните и най-организираните в целия зодиак. Представителите и обичат да планират всичко в детайли. Наистина остават очаровани, когато нещата са перфектно изпипани, до най-малката подробност. Докато търсехме коя е най-подходящата препоръка за спален комплект с изключително качество, се оказа трудно да се спрем на едно единствено предложение.

Спираме се на един впечатляващ ‘Best Seller’ : Спален Комплект Роксан

♎ Везни

Нищо чудно, че все за нещо понякога се чудят! Хората родени под този знак, със сигурност обичат да претеглят възможностите пред себе си. Едни от водещите им качества са вътрешният им пламък и стремежа към разнообразие. Когато вземат решения за интериора в спалнята умело съчетават добрата изработка, разнообразните функционалности и разумния бюджет.

Спален Комплект Самба е едно от най-свежите предложения в нашата платформа.

Скорпион ♏

Спалните им винаги ни впечатляват със своя изтънчен и магнетичен стил. Характерна за зодията е силната интуиция чрез която, много от тях се справят отлично в най-различни сфери. Скорпионите са абсолютно безкомпромисни спрямо качеството на техните материални принадлежности, а мебелите и обзавеждането със сигурност не правят изключение.

Ето защо имаме доблестта да препоръчаме : Спален Комплект Мока

♐ Стрелец

Емоционални и много активни са първите определения, които веднага ни идват на ум, за представителите на този зодиакален знак. Тези черти от същността им са много определящи и водещи при изборите им. Обзавеждайки пространството, което ще обитават, те често наблягат на различни декорации или пък предмети, имащи скрита символика. Когато говорим за спалнята, тя на първо място трябва да бъде удобна.

Съветваме да разгледате отблизо любимият ни  : Спален Комплект Фаворит

Козирог ♑

Представителите на този знак са обикновено доста търпеливи личности. Те притежават способността да жонглират с няколко задачи едновременно и въпреки всичко да ги изпълнят перфектно. Според нашият опит, силно им допадат модерните визии и изчистените контури, без излишни и натруфени интериорни решения в спалнята.

Решително им препоръчваме Обзавеждане за спалня Белла, като едно от най-актуалните ни предложения.

♒ Водолей

Една от най-правдивите и прями зодии, които можем да срещнем. Те със сигурност не обичат да се държат претенциозно и са винаги спокойни и здраво стъпили на земята. Обичат да пазят тайни и имат нужда от обзавеждане, което да им носи спокойствие и усещане за сигурност. Спалнята е любимо място за почивка и е отлична идея да се обзаведе в един стил.

С удоволствие препоръчваме едно цялостно решение за обзавеждане на спалня : Спален комплект Селена

Риби ♓

Хората родени под този знак понякога са изключително крайни в решенията си, а друг път се колебаят заради характерната си самокритичност. При подбиране на подходящият интериор и обзавеждане на спалнята, те са преди всичко мечтатели. Страхотното им въображение и разчупената визия за нещата им помагат да постигнат мечтите си.

С доза артистизъм препоръчваме Обзавеждане за спалня Леонардо

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*