Обзавеждане по мъжки – Ергенската Бърлога

Обзавеждане по мъжки – Ергенската Бърлога
21 февруари, 2019 Милена Николова

Наистина много неща могат да се кажат по въпроса с ергенската квартира. За мъжете и за жените, за сингъли-те и обвързаните, щастливите и за нещастните… и така нататък, и така нататък. Светът се върти и променя, а в този момент се налага да обзаведете новият си дом. За сега ще живеете самостоятелно, което е супер, но определено изпитвате затруднения с интериорните решения.

Дори и да не Ви вълнуват особено тези подробности, мебели трябва да се купят. Можете безплатно да получите онлайн съвет от специалист по интериорен дизайн в реално време в платформата на Мебио.

Предлагаме Ви и някои работещи тактики, които със сигурност ще помогнат за Вашето соло обзавеждане по мъжки.

Намерете личният си стил и следвайте само него

Време е всяка стая да отразява Вашата личност. От опит знаем, че няма нужда, избора Ви да се влияе по някакъв начин от общественият ред и мисъл. За да бъде правилен за Вас, не се съобразявайте с мадамите или мнението на роднините и приятелите си. Просто открийте и изразете себе си във Вашият дом. Изберете вещите си, така че да Ви харесват и най-вече да бъдат практични.

Преди покупките

Няма как да не проучите. Отделете от времето си и тествайте различни идеи. Запознайте се с фактите и си набележете мебелите, които ще Ви трябват със сигурност. Най-отгоре в списъка винаги са мекият диван и огромният телевизор, но се замислете и за масите, покривките, столовете и като цяло подробностите. Горещо препоръчваме да разгледате за твоите мебели онлайн. Така по-лесно ще попаднете на най-подходящият стил в обзавеждането.

Аз мога!

Не искаме да се залъгваме и знаем, че ако има нещо, което можете да  инсталирате / сглобите / монтирате самостоятелно, със сигурност ще го направите лично Вие. По правило е добра идея, да разгледате как се сглобяват мебелите още докато ги проучвате. Когато се спрете на конкретни неща, можете да се подготвите с необходимите инструменти, докато пристигне доставката.

Mъжката спалня

Това помещение си е в центъра на нещата. Изисква внимание към детайла, най-вече когато се обзавежда. Моля бъдете информирани, че доста представителки на нежният пол са убедени, как тази стая издава какъв е характера Ви. Със сигурност можете да заложите на : удобството преди всичко, изчистените линии и нюанси, безкомпромисното качествено и  практичните за ползване мебели. Нека си го кажем, не е лоша идея в перспектива да оставите пространства, които могат да се декорират и украсяват, когато дойде време за гранд финала на ергенският Ви живот.

Напасване към ежедневието

Всичко хубаво вкъщи е съобразено с Вашия ритъм. Осигурете си пространства в които да си почивате или пък да бъдете продуктивни. Дизайнът на отделните стаи трябва да Ви позволява да правите абсолютно всички неща, които харесвате – от компютърните игри до четенето на книги.

Джентълмен или Мачо

И така, казахме че няма нужда да плащате данък обществено мнение. Какъв сте когато никой не гледа и каква ще бъде Вашата тактика? Джентълменският апартамент е в топли нюанси, присъстват повече натурални и дървени елементи. От друга страна апартамент в стил Мачо е обикновено с по-изчистени и педантични линии, по-тъмни нюанси, повече метални и дори индустриални елементи в стила.

Крайната Ви цел е достигната, когато новият Ви дом стане като старото Ви кожено портмоне. Точно онова, което не желаете да смените за друго, въпреки че вече откровено казано на нищо не прилича. Точно онова, което Ви служи вярно, удобно е и изобщо не Ви е грижа какво мислят другите за него.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*