Личен стил и тенденции в интериора 2019

Личен стил и тенденции в интериора 2019
21 февруари, 2019 Милена Николова

Имаме удоволствието да Ви представим една по-различна гледна точка. Направихме интересно проучване. Целта ни беше да изясним как взимаме решения за своето обзавеждане. Също ни стана интересно да разберем, до каква степен се влияем от най-актуалните тенденции и до колко от личните си виждания. В наши дни изборът е толкова богат, а добрите възможности за стилни и красиви интериори са наистина навсякъде.

Теорията, до която достигнахме като извод е, че на практика никога не е било по-модерно и необходимо, просто да се довериш изцяло и само на себе си. Интериорните решения от които сме дългосрочно доволни и щастливи, в същността си отразяват нашия личен стил и вътрешният ни свят. Така правим правилни избори и то със замах, и абсолютна убеденост.

Искаме да Ви разкажем за 6 актуални тенденции в интериора за 2019 година. За по-интересно ще разгледаме, за кой тип личности са най-подходящи, според нашето проучване. Може би ще откриете, нещо за себе си в следващите редове.

1. Флорални и разчупени елементи

Изключително подходящ и характерен стил на обзавеждане за по-артистичните натури. Наситените шарки, прецизно изрисуваният текстил и прекрасните цветови съчетания, носят усещане за топлина и положителна енергия. Те рядко излизат от мода и са фаворит на хората, които обичат да творят. В новата 2019 година тренда е масово предпочитан, точно от тези вълнуващи особи с които и да искаш, не може да ти е скучно. Вечно търсещите и цветни от вътре личности, смело придават цвят както в интериора, така и във всичко около себе си.

 

2. Ретро вълни

Няма да скрием, че бяхме малко изненадани от резултатът, който получихме относно тази вълна на „модерен-ретро“ стил в актуалните тенденции за годината. Противно на очакванията, че отново ще се харесва главно от артистичните натури, се оказва, че този вид обзавеждане пасва най-добре на улегналите и практично насочени типове личности. Логичното заключение от експериментът е, че защото те не обичат промените, особено много харесват всичко ретро. Наистина тържествуват пред възможността да се върнат обратно в удобните и уютни плюшени дивани „от-едно-време“.

3. Мулти-функционални мебели

Многофункционалните мебели в съвременните тенденции вече далеч надскачат предходните години, когато се възприемаше за голямо събитие ако диванът се разпъва за спане, а даже има и ракла. Сега повечето мебели изработени в този стил, могат да изпълняват средно над четири функции. Това интериорно решение е най-харесвано от типовете хора наричани експериментатори. Те живеят от ден за ден и тъй като може всичко да се случи, дори мебелите са подбрани за да са удобни при всякакви ситуации.

4. Дървени декорации и растения

Едно доста популярно твърдение е, че колкото повече дърво има в един дом, толкова повече се носи усещането за топлина и уют. Таз-годишната тенденция повелява, че е възможно да експериментираме много смело с растенията. Сега е чудесно време, да поставим многобройни украси с естествени или изкуствени саксийни растения, от всякакъв вид и форми (без да прекалим разбира се).

Типа личности, които винаги залагат на тази разновидност обзавеждане и декорация са самоотвержени пазители. Хора, които са вечно в готовност да помогнат на другите. Обожават природата и за това своеобразно я канят в дома си.

5. Черно и бяло

Този тип обзавеждане се откроява с праволинейност, изчистен стил и педантичност. Точно такива са и качествените характеристики на личностите, които наистина си падат по този стил. За разлика от останалите, те са много по-малко склонни да го заменят с друг. Изключително подходящ е за хора, които чертаят планове за всичко, обичат изчистените линии и предпочитат да сложат ред в хаоса. Черно-бялата класика е актуална в новата година и по всичко личи, че е тук за да остане.

6. Ръчна изработка и плетки

Това несъмнено е доста интересна зимна тенденция. Много силно се харесва от милосърдни, чистосърдечни и поетични типове личности. Точно тези хора, обичат да създават свои специални пространства и лични удобства. Винаги са готови не егоистично да ги споделят със света.

За тях важи твърдението, че е най-добре да предпочетем ръчно изработени мебели, аксесоари и плетки. Освен да изберем материалите си сами, също можем да видим всички компоненти, а дори в някои случаи ние определяме темпото на изработка.

Надяваме се, че резултатите от нашето проучване са Ви били полезни. Ние гарантирано много се забавлявахме с провеждането му.

А сега изразете своят тип личност, чрез най-новите ни предложения за мебели и обзавеждане.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*