Бюфет, 100x40x175 см, акациево дърво масив

Бюфет, 100x40x175 см, акациево дърво масив

Едновременно изискан и излъчващ винтидж стил, този елегантен шкаф излъчва усещане за античен чар и индустриален стил с акациевата дървесина масив и стоманени крака с прахово покритие. Той ще ви предложи достатъчно пространство за съхранение и ще ви помогне да поддържате вещите си добре подредени.

Бюфетът за съхранение е изработен от акациево дърво масив – тропическа твърда дървесина с красиви шарки, която е устойчива на атмосферни влияния и издръжлива. Всяка част от тази мебел е уникална и малко по-различна от останалите. При това този шкаф с витрина е снабден с 2 чекмеджета, 2 отделения с 2 стъклени вратички, както и с 2 отделения с 2 дървени вратички, като осигурява достатъчно място за съхранение на вашите бележници, книги и най-различни други вещи.

Шкафът е изцяло ръчно изработен, а изкусната изработка допълва впечатляващия му ретро стил. Всеки процес на рекомбиниране, полиране, боядисване и лакиране е изкусно извършен. Монтажът е лесен.

Важна забележка: Цветовете варират при всяка мебел, което прави всеки от нашите бюфети уникален; доставката е на случаен принцип.

1 329 лв.

Код: B1913587 Категории: ,
000

Доставка

Срок за доставка

10 дни

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
Bulgaria

Описание

Цвят: Кафяв
Материал: Акациево дърво масив + крака от прахово боядисана стомана
Размери: 100 х 40 х 175 см (Ш х Д х В)
С 2 стъклени врати, 2 чекмеджета и 2 дървени врати
Полиран, боядисан и лакиран
Ръчна изработка
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: За да се предотврати преобръщане, този продукт трябва да се използва с предоставената приставка за стена

Запитване

Пишете ни тук:


    ( * ) - задължително поле