Покривало за шатра, резервно, бежово, 310 гр/м², 3х4 м

Покривало за шатра, резервно, бежово, 310 гр/м², 3х4 м

Насладете се на външното си жилищно пространство без слънчево изгаряне от сега нататък! Това резервно покривало за шатра може да ви донесе нов живот за отмора и освежаване!

Това прекрасно покривало за шатра е с PVC покритие за защита от изгарящото слънце, проливния дъжд и други лоши метеорологични условия. PVC покритието гарантира, че покритието ни е 100% водоустойчиво. Всяко покритие има 8 пръстена, които работят като преливници в случай на силни дъждове. Тъй като те са на страните на покривалото, няма да повлияят на защитата от дъжд, когато седите отдолу.

Теглото на плата е 310 гр/м², и с подсилените ъгли за по-голяма трайност, този перфектен подслон ще издържи тежкия тест на целогодишното ползване, за да ви осигури приятни и прохладни събирания заедно със семейството или приятелите ви.

Моля, отбележете това е само горното покривало. Доставката не включва рамката на шатрата. Това е висококачествено резервно покривало за хора, които вече имат рамка. Ние също така предлагаме 16 броя велкро връзки за лесен монтаж и закрепване към рамката на вашата беседка.

155 лв.

Код: B1914480 Категории: ,
000

Доставка

Срок за доставка

10 дни

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
Bulgaria

Описание

Цвят: Бежов
Общ размер: 3 х 4 м
Размер на одушника на върха: 81 x 177 см
Тегло на плата: 310 гр/м²
100% водоустойчив с PVC покритие
Подходящ за повечето правоъгълни шатри с отдушник със същия размер
Доставката включва: 1 x горно покривало, 16 x велкро връзки
Плат: Полиестер: 100%

Запитване

Пишете ни тук:


    ( * ) - задължително поле