0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Трапезни столове

В нашата категория трапезни столове ще откриете богат избор от модели, които ще акцентират на Вашия интериор, внасяйки стил и елегантност. Продуктовото ни разнообразие включва комплекти от трапезни столове в различни цветове, размери и дизайни. Всички модели са отличават с прецизна изработка и високо качество.

Пълен текст...

Ценови диапазон

Филтри

Показване на резултати от №1 до №24 от общо 89

Покажи 24/48/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-24 от 89 продукта

 • 169 лв.
  Quickview

  2 броя бели трапезни стола

  Два трапезни стола от изкуствена кожа, подходящи за всека кухня или трапезария. Подплатени с пяна, столовете са изключително удобни, а тапицерията им е лесна за почистване. Здравите стоманени рамки ги правят стабилни и издръжливи. Комплектът е лесен за сглобяване.
  169 лв.
  169 лв.
 • 249 лв.
  Quickview

  2 броя кафяви трапезни стола

  Колекцията от два бтоя трапезни столове в кафяво в перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествен тапицерия от плат и крака от бук, мебелите са изключително издражливи и дълготрайни. Тапицерията на модела приляга идеално на всеки дизайн и придава стил и комфорт на всяка стая.
  249 лв.
  249 лв.
 • 179 лв.
  Quickview

  2 броя кафяви трапезни стола

  Кафевите трапезни столове от кубу ратан са перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествен кубу ратан и мангово дърво, мебелите са изключително издражливи и дълготрайни. Тапицерията на модела приляга идеално на всеки дизайн.
  179 лв.
  179 лв.
 • 239 лв.
  Quickview

  2 броя кремави трапезни стола

  Колекцията от два бтоя трапезни столове в кремаво в перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествен тапицерия от плат и крака от бук, мебелите са изключително издражливи и дълготрайни. Тапицерията на модела приляга идеално на всеки дизайн и придава свежест и мекота на всяка стая.
  239 лв.
  239 лв.
 • 249 лв.
  Quickview

  2 броя кремави трапезни стола

  Два броя трапезни столове с облегалки и подлакътници в кремав цвят изкуствена кожа. Много стилни, комфортни и стабилни със стоманени крака. Чудесно попълнение за един модерен и стилен дом.
  249 лв.
  249 лв.
 • 239 лв.
  Quickview

  2 броя светлосиви трапезни стола

  Сет от два трапезни стола в светло-сива тапицерия от плат. Стилни и комфортни столове с облегалки и подлакътници, здрави, но леки и лесни за мастене. Тези столове са излючително подходящи за всяка трапезария, с модерния си дизайн, ще внесат нотка стил във вашия дом.
  239 лв.
  239 лв.
 • Разпродадено
  259 лв.
  Quickview

  2 броя сини трапезни стола

  Комплект модерни трапезни столове. Тапицирани от висококачествен плат и оборудвани със здрави букови крака, те са стабилни, издръжливи, леки и лесни за сглобяване. Те са също така и дебело подплатени с пяна, за да осигурят максимален комфорт. Доставката включва 2 стола.
  259 лв.
  259 лв.
 • 249 лв.
  Quickview

  2 броя тъмносиви трапезни стола

  Сет от два трапезни стола в тъмно-сива тапицерия от плат. Много стабилни и здрави, както и леки и лесни за местене. Тези столове са излючително подходящи за всяка трапезария, с модерния си дизайн, ще внесат нотка стил във вашия дом.
  249 лв.
  249 лв.
 • 229 лв.
  Quickview

  2 броя тъмносиви трапезни стола

  Комплект модерни и елегантни трапезни столове, в тъмносив цвят. Тапицирани от висококачествен плат и оборудвани със здрави букови крака, те са стабилни, издръжливи, леки и лесни за сглобяване. Те са също така и дебело подплатени с пяна, за да осигурят максимален комфорт. Доставката включва 2 стола.
  229 лв.
  229 лв.
 • 179 лв.
  Quickview

  2 броя черни трапезни стола

  Комплект елегантни трапезни столове в черен цвят. Изработени от кубу ратан, с естествена плетка и рамки от мангово дърво, те са здрави, стабилни, изключително удобни и лесни за поддръжка. Доставката включва 2 стола.
  179 лв.
  179 лв.
 • Разпродадено
  379 лв.
  Quickview

  2 броя черни трапезни стола

  Два броя трапезни столове с облегалки и подлакътници в черен цвят изкуствена кожа. Здрави, стабилни и лесни за местене, със стоманени крака, облегалка, седалка и подлакътници тапицираи с кожа. Тези столове са излючително подходящи за всяка трапезария, с модерния си дизайн, ще внесат нотка стил във вашия дом.
  379 лв.
  379 лв.
 • 289 лв.
  Quickview

  4 броя бели трапезни стола

  Четири трапезни стола от изкуствена кожа в бяло, подходящи за всека кухня или трапезария. Подплатени с пяна, столовете са изключително удобни, а тапицерията им е лесна за почистване. Здравите стоманени рамки ги правят стабилни и издръжливи. Комплектът е лесен за сглобяване.
  289 лв.
  289 лв.
 • 359 лв.
  Quickview

  4 броя кафяви трапезни стола

  Комплект трапезни столове в кафяв цвят. Изработени от кубу ратан, с естествена плетка и рамки от мангово дърво, те са здрави, стабилни, изключително удобни и лесни за поддръжка. Доставката включва 4 трапезни стола.
  359 лв.
  359 лв.
 • 499 лв.
  Quickview

  4 броя кафяви трапезни стола

  Колекцията от четири бтоя трапезни столове в кафяво в перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествен тапицерия от плат и крака от бук, мебелите са изключително издражливи и дълготрайни. Тапицерията на модела приляга идеално на всеки дизайн и придава стил и свежест на всяка стая.
  499 лв.
  499 лв.
 • 509 лв.
  Quickview

  4 броя кремави трапезни стола

  Четири броя столове за трапезария в кремаво-бял цват с изкуствена кожа. Изработени от висококачествени материали със стоманени крака, облегалка, подлакътници и седалка в кремава кожа. Много стилни и комфортни тези столове са чудесно попълнение за един модерен дом.
  509 лв.
  509 лв.
 • 479 лв.
  Quickview

  4 броя кремави трапезни стола

  Колекцията от четири бтоя трапезни столове в кремаво в перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествен тапицерия от плат и крака от бук, мебелите са изключително издражливи и дълготрайни. Тапицерията на модела приляга идеално на всеки дизайн и придава мекота и свежест на всяка стая.
  479 лв.
  479 лв.
 • Разпродадено
  499 лв.
  Quickview

  4 броя светлосиви трапезни стола

  Комплект 4 трапезни стола с тапицерия от плат и дървени крака. Много стабилни и здрава, както и леки и лесни за местене. Тези столове са излючително подходящи за всяка трапезария, с модерния си дизайн, ще внесат нотка стил във вашия дом. Изработката е от първоокачествени материали, а тапицерията е в светло-сив цвят.
  499 лв.
  499 лв.
 • 499 лв.
  Quickview

  4 броя тъмносиви трапезни стола

  Комплект 4 трапезни стола с тапицерия от плат и дървени крака. Изработката е от първоокачествени материали, а тапицерията е в тъмно-сив цвят, с облегалки и подлакътници. Много стилни и комфортни тези столове са чудесно попълнение за един модерен дом.
  499 лв.
  499 лв.
 • 469 лв.
  Quickview

  4 броя тъмносиви трапезни стола

  Колекцията от четири бтоя трапезни столове в тъмносиво в перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествен тапицерия от плат и крака от бук, мебелите са изключително издражливи и дълготрайни. Тапицерията на модела приляга идеално на всеки дизайн и придава стил и комфорт на всяка стая.
  469 лв.
  469 лв.
 • 359 лв.
  Quickview

  4 броя черни трапезни стола

  Комплект трапезни столове, прекрасно допълващи вашият дом. Изработени от кубу ратан, с естествена плетка и рамки от мангово дърво, те са здрави, стабилни, изключително удобни и лесни за поддръжка. Доставката включва 4 трапезни стола.
  359 лв.
  359 лв.
 • Разпродадено
  779 лв.
  Quickview

  4 броя черни трапезни стола

  Четири броя столове за трапезария в черен цват с изкуствена кожа. Много стилни и комфортни столове с облегалки и подлакътници, здрави, но леки и лесни за мастене. Чудесно попълнение за един модерен и стилен дом.
  779 лв.
  779 лв.
 • Разпродадено
  509 лв.
  Quickview

  4 броя черни трапезни стола

  Нашият трапезен стол има елегантен, изчистен вид и ще подхожда на декора на всяка модерна кухня или трапезария. Тапицирани в изкуствена кожа и подплатени с пяна, столовете са удобни и ще придадат на вашия интериор луксозен вид и усещане. Здравите стоманени рамки правят столовете стабилни и издръжливи. Комплектът столове се сглобява лесно.

  Доставката включва 4 трапезни стола.

  509 лв.
  509 лв.
 • Разпродадено
  799 лв.
  Quickview

  4 сини трапезни стола с тапицерия плат

  Комплект от 4 трапезни стола, които с модерната си визия ще освежат всеки дом. Тапицирани от висококачествен плат и оборудвани със здрави букови крака, те са стабилни, издръжливи, леки и лесни за сглобяване. Те са също така и дебело подплатени с пяна, за да осигурят максимален комфорт.
  799 лв.
  799 лв.
 • 489 лв.
  Quickview

  6 броя бели трапезни стола

  Стилни трапезни столове от изкуствена кожа, подходящи за всека кухня или трапезария. Подплатени с пяна, столовете са изключително удобни, а тапицерията им е лесна за почистване. Здравите стоманени рамки ги правят стабилни и издръжливи. Комплектът от шест стола е лесен за сглобяване.
  489 лв.
  489 лв.