0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Трапезни комплекти

В нашата секция за трапезни маси, столове и комплекти ще намерите разнообразие от модели подходящи за обзавеждането на трапезарията или на помещения от типа хол – кухня. Всички модели за с характерен дизайн и модерна визия. Разнообразие от стилови варианти, които лесно ще се впишат и обновят с модерен прочит домашния интериор.

Пълен текст...

Ценови диапазон

Филтри

Показване на резултати от №1 до №24 от общо 81

Покажи 24/48/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-24 от 81 продукта

 • 249 лв.
  Quickview

  Бял трапезен комплект от 5 части – маса и 4 стола

  Трапезният комплект от 5 части в елегантен дизайн е перфектното допълнение към всеки дом. Изработени от твърда стоманена рамка с прахово покритие и плот от висококачествено закалено стъкло, мебелите са изключително издръжливи и дълготрайни. Столовете се предоставят с меки седалки и облегалки от изкуствена кожа в бял цвят за максимален комфорт.
  249 лв.
  249 лв.
 • 469 лв.
  Quickview

  Бял трапезен комплект от 7 части

  На вашето внимание представяме стилен комплект за трапезария с модерна и неповторима визия. Белият цвят, приятните извивки и орнаментите по облегалките правят шестте стола и масата много красиви и те моментално привличат вниманието ви. Изработката е от стоманена рамка с прахово покритие, което ги прави и лесни за почистване,а масата е със закалено стъкло, за да подсигури здравината.
  469 лв.
  469 лв.
 • 369 лв.
  Quickview

  Бял трапезен комплект от пет части

  Трапезният комплект от 5 части е перфектното допълнение към всеки дом. Белият цвят и приятните извивки правят четирите стола и масата много красиви и те моментално привличат вниманието ви. Изработката е от стоманена рамка с прахово покритие, което ги прави и лесни за почистване,а масата е със закалено стъкло, за да подсигури здравината.
  369 лв.
  369 лв.
 • 289 лв.
  Quickview

  Дървена маса за хранене с 4 стола

  Дървена маса за хранене в комплект с четири стола от натурално дърво. Класически и изчистен стил за вашата кухня или трапезария. Светло висококачествена борова дървесина, което ги прави стабилни и красиви, а повърхността е изключително гладка. Един чудесен избор за вашия дом.
  289 лв.
  289 лв.
 • 309 лв.
  Quickview

  Кафяв тапезен комплект от 5 части

  Трапезният комплект от 5 части е перфектното допълнение към всеки дом. Изработени от стомана с прахово покритие и закалено стъкло, мебелите са изключително дълготрайни и издръжливи. Столовете се предоставят с меки облегалки и седалки от изкуствена кожа за максимален комфорт.
  309 лв.
  309 лв.
 • 239 лв.
  Quickview

  Кафяв Трапезен комплект от 5 части

  Трапезен комплект от 5 части с изчистен дизайн и интересни мотиви. Стабилна маса от МДФ и стоманена оснава с прахово покритие, материалите за масата и столовете са висококачествени и лесни за почистване и поддръжка. Декоративните детайли по облегалките на столовете и по масата правят комплекта стилен и красив.
  239 лв.
  239 лв.
 • 369 лв.
  Quickview

  Кафяв трапезен комплект от седем части

  Елегантен трапезен комплект, състоящ се от седем части, който е подходящ за всеки интериор. Висококачествените материали, от който е изработен, го прави излкючително здрав и издръжлив. Плотът на масата е със закалено стъкло с висока якост, което улеснява почистването ѝ, а черният кант придава стил. Столовете са подплатени и с облегалка, което ги прави удобни за стоене.
  369 лв.
  369 лв.
 • Разпродадено
  459 лв.
  Quickview

  Кафяв трапезен комплект от седем части

  Трапезен комплект, състоящ се от една маса и шест стола, който е подходящ за всяка кухня. Изработен от висококачествен МДФ, комплектът е траен, стабилен и лесен за почистване. Декоративните елементи, включени в дизайна на комплекта го правят изключително елегантно допълнение към вашият интериор.
  459 лв.
  459 лв.
 • 499 лв.
  Quickview

  Комплект бяла дървена конзолна маса и 4 бар стола

  Комплект бяла дървена маса с 4 бар стола, с елегантен и модерен дизайн, което го прави перфектен за всеки дом. Масата е изработена от истинско дърво за плота и каучуково дърво за краката, което я прави много здрава, лесна за почистване и стабилна. Столовете са с подплатени с пяна седалки и със здрава и трайна рамка от каучуково дърво.
  499 лв.
  499 лв.
 • 429 лв.
  Quickview

  Комплект дървена конзолна маса и 4 бар стола

  Комплектът от кафява дървена конзолна маса и 4 бар стола е перфектното допълнение към всеки дом. Изработени от масивно каучуково дърво и MDF с дървен фурнир материал, мебелите са изключително дълготрайни и издръжливи. Столовете се предоставят с меки седалки за максимален комфорт.
  429 лв.
  429 лв.
 • 329 лв.
  Quickview

  Комплект за хранене с 1 маса и 4 стола

  Стилен трапезен коплект от 4 стола и маса. Основата е от борова дървесина, а повърхността на седалките и масата от лакиран шперплат. Изработката е в бял цват, което го прави изглючително привлекателен за окото.Свежестта и чистотата, които излъчва придават усещане за уют.
  329 лв.
  329 лв.
 • 389 лв.
  Quickview

  Комплект за хранене с 1 маса и 4 стола

  Стилен трапезен коплект от 4 стола и маса. Основата е от борова дървесина, а повърхността на седалките и масата от лакиран шперплат. Изработката е два цвата, което го прави изглючително привлекателен за окото. Бялото и кафявото придават усещане за уют и правят този сет незаменима част от вашия дом.
  389 лв.
  389 лв.
 • 239 лв.
  Quickview

  Комплект трапезна маса и 2 пейки

  Трапезен комплект от 3 части, състоящ се от 1 маса и 2 пейки, с изчистен, елегантен дизайн. Масата и пейките са изработени от ПДЧ с PVC ръбове и са много здрави и устойчиви. Комплектът е лесен за монтиране и почистване.
  239 лв.
  239 лв.
 • 239 лв.
  Quickview

  Комплект трапезна маса и 2 пейки

  Трапезен комплект, състоящ се от 1 маса и 2 пейки, с изчистен, елегантен дизайн. Масата и пейките са изработени от ПДЧ с PVC ръбове и са много здрави и устойчиви. Комплектът е лесен за монтиране и почистване.
  239 лв.
  239 лв.
 • Разпродадено
  759 лв.
  Quickview

  Комплект трапезна маса и 4 стола

  Трапезен комплект, състоящ се от 1 маса и 4 стола в кремав цвят. Масата е изработена от ПДЧ с дъбов финиш, а столовете са от изкуствена кожа с крака от бук, което прави комплекта изключително здрав, стабилен, издръжлив и лесен за монтиране.
  759 лв.
  759 лв.
 • Разпродадено
  759 лв.
  Quickview

  Комплект трапезна маса и 4 стола

  Трапезен комплект от 5 части, състоящ се от 1 маса и 4 стола, които комбинират елегантна визия с удобство и функционалност. Масата е изработена от ПДЧ с дъбов финиш, което я прави много здрава и стабилна, а столовете са от изкуствена кожа с крака от бук, чиито седалки и облегалки са изключително меки за максимално удобство.
  759 лв.
  759 лв.
 • Разпродадено
  1 049 лв.
  Quickview

  Комплект трапезна маса и 6 стола

  Трапезен комплект от 7 части, състоящ се от 1 маса и 6 стола в кафяв цвят. Масата е изработена от ПДЧ с дъбов финиш, което я прави много здрава и стабилна, а столовете са от изкуствена кожа с крака от бук, чиито седалки и облегалки са изключително меки за максимално удобство. Този комплект е лесен за монтиране.
  1 049 лв.
  1 049 лв.
 • Разпродадено
  1 049 лв.
  Quickview

  Комплект трапезна маса и 6 стола

  Трапезен комплект от 7 части, състоящ се от 1 маса и 6 стола, който се отличава със семпла но в съсщото време и с елегантна визия. Масата е изработена от ПДЧ с дъбов финиш, което я прави много здрава и стабилна, а столовете са от изкуствена кожа с крака от бук, чиито седалки и облегалки са изключително меки за максимално удобство. Този комплект е лесен за монтиране.
  1 049 лв.
  1 049 лв.
 • Разпродадено
  1 049 лв.
  Quickview

  Комплект трапезна маса и 7 стола

  Трапезен комплект от 7 части, състоящ се от 1 маса и 6 стола в черен цвят. Масата е изработена от ПДЧ с дъбов финиш, което я прави много здрава и стабилна, а столовете са от изкуствена кожа с крака от бук, чиито седалки и облегалки са изключително меки за максимално удобство. Този комплект притежава семпла но елегантна визия и е лесен за монтиране.
  1 049 лв.
  1 049 лв.
 • 169 лв.
  Quickview

  Кухненски комплект от сгъваема маса и 2 сгъваеми стола

  Модерен кухненски комплект, който се състои от 1 сгъваема маса и 2 сгъваеми стола. Този комплект е изключително компактен и ще внесе функционалност във всяка кухня. Изработен от висококачествена стомана, комплектът е здрав, устойчив и лесен за почистване.
  169 лв.
  169 лв.
 • 265 лв.
  Quickview

  Маса Дани и 4 бели стола

  Маса Дани с 4 букови трапезни бели стола е уверена и изящна комбинация. Интериорно решение за всеки вкус и каприз, което може да си позволите.
  265 лв.
  265 лв.
 • 249 лв.
  Quickview

  Сгъваем трапезен комплект от пет части

  Сгъваем трапезен комплект, който е идално допълнение към всяка кухня. Висококачествените материали, от които са изработени, ги правят издръжливи и лесни за почистване. Сгъваемата контрукция допринася за тяхната компактност и лесно преместване.
  249 лв.
  249 лв.
 • 259 лв.
  Quickview

  Сгъваем трапезен комплект от пет части

  Сгъваем трапезен комплект от пет части, който е идално допълнение към всяка кухня. Висококачествените материали, от които са изработени, ги правят издръжливи и лесни за почистване. Сгъваемата контрукция допринася за тяхната компактност и лесно преместване.
  259 лв.
  259 лв.
 • 1 097 лв.
  Quickview

  Трапезария Бос

  Накарайте всички ваши гости да ви завидят от радост за елегантната и модерна трапезария. Трапезария Бос е изключително стилна и интересна и подходяща за стая във всякакви мотиви, а заедно със прекрасната визия е и изработена от висококачествени материали, което я прави уникална.
  1 097 лв.
  1 097 лв.