Трапезна маса от масивно регенерирано дърво, 120x60x76 cм

Трапезна маса от масивно регенерирано дърво, 120x60x76 cм

Тази маса за хранене в старинен стил ще направи уникално допълнение към вашата кухня или трапезария. Масивната дървена конструкция я прави стабилна и здрава.

Тази маса е изработена в ретро-стил от масивна регенерирана дървесина, което означава, че всяка мебел е уникална и малко по-различна от следващата. Мебелите, произведени от регенерирана дървесина, имат характеристиките на различните дървесни видове като шейшам, тик, палисандер, мангово дърво и акация. Регенерираното дърво е твърдо, стабилно, издръжливо и красиво. Признаците на износване и видимата линейна структура на дървото правят всяка мебел уникална и малко по-различна от следващата.

Плотът е ръчно изработен, а майсторската изработка допълва неговия уникален ретро стил. Всяка стъпка от процеса на направата се извършва с най-голямо внимание, било то полиране, боядисване или лакиране.

Масата за хранене може лесно да се премества, за да се впише в изискванията на всеки интериор. Важна забележка: Цветовете варират от мебел на мебел, което прави всяка наша маса уникална. Доставката е на случаен принцип.

390 лв.

Код: B1910622 Категории: ,
000

Доставка

Срок за доставка

10 дни

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
Bulgaria

Описание

  • Цвят: Многоцветен
  • Материал: Плот от масивно регенерирано дърво + стоманени крака
  • Размери: 120 х 60 х 76 см (Д x Ш x В)
  • Полиран, частично боядисан и лакиран

Запитване

Пишете ни тук:


( * ) - задължително поле