0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Текстил

Ако сте човек, който държи на детайлите и оптималния комфорт в домашната среда, то тогава сте на правилното място.

Разгледайте нашата категория, където акцентираме върху текстилните продукти за обзавеждането на дома, които всички ние използваме всекидневно, но понякога и приемаме за даденост. Именно заради това бихме желали да им обърнем специално внимание.

Текстилът е онова нещо, което има силата да придаде характер на дома ни и с което най-лесно можем да внесем топлината вкъщи. В нашия каталог сме подбрали текстилни продукти, които ще Ви помогнат да поканите свежестта, уюта и комфорта във Вашата спалня, всекидневна или детска стая.

В тази категория ще намерите голямо разнообразие от възглавници, кувертюри, одеяла, олекотени завивки и протектори. Също така сме подготвили и широка гама от текстилни продукти за най-малките членове на Вашето семейство – предлагаме бебешки и детски спални комплекти, за да им осигурим ненадминатия комфорт и сладък сън.

Всичките ни предложения са гаранция за безкомпромисно качество и съвършенство, защото ние вярваме, че нашите клиенти заслужават най-доброто, а най-прекият път до сърцето им е като им осигурим това, от което имат нужда.

Направете своя избор и домът Ви ще засияе.

Пълен текст...

Ценови диапазон

Филтри

Показване на резултати от №1 до №24 от общо 260

Покажи 24/48/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-24 от 260 продукта

 • 10 лв.
  Quickview

  Kaпитонирана възглавница Лион

  Капитонирана възглавница с пълнеж от силиконов пух. Силиконовия пух се характеризира с анти-бактериални и анти-алергични свойства. Не се деформира, не задържа прах и бързо възвръща обема си. Този модел е по - нисък и може да се използва от деца. Калъфката е прошита с квадрати, което придава индивидуалност на модела.  
  10 лв.
  10 лв.
 • 37 лв.
  Quickview

  Бебешка олекотена завивка в бяло

  Олекотена завивка, която гарантира лекота и мекота! Изработена е от изцяло качествени материали - 100% памук и с пълнеж от силиконов пух. Белият цвят на завивката ще внесе свежест и уют в стаята. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  37 лв.
  37 лв.
 • 29 лв.
  Quickview

  Бебешка олекотена завивка в бяло

  Олекотена завивка, която гарантира лекота и мекота! Изработена е от изцяло качествени материали - хасе, 100% памук и с пълнеж от силиконов пух. Белият десен създава усещане за спокойствие. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  29 лв.
  29 лв.
 • 44 лв.
  Quickview

  Бебешка олекотена завивка Колички

  Олекотена завивка, която гарантира лекота и мекота! Изработена е от изцяло качествени материали - трико, 100% памук и с пълнеж от силиконов пух. Красивият десен с колички ще внесе настроение и уют в стаята. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  44 лв.
  44 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Бебешки комплект с мечета

  Бебешки комплект от 100% полиестер и мик бръш. Комплектът съдържа пантофки и залъгалка и е в бежовата цветова гама, което създава уют и чувство за спокойствие.
  38 лв.
  38 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект екрю с бродерия на животинки

  Бебешки спален комплект с красива бродерия на животинки. Моделът е в нежен цвят екрю и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и памучен сатен.
  85 лв.
  85 лв.
 • 45 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Животинско Царство

  Бебешки спален комплект с красиви картинки на различни животинки. Моделът е в розовата цветова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и силиконов пух. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  45 лв.
  45 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Зоопарк

  Бебешки спален комплект с красиви картинки на различни животинки. Моделът е в бежовата цветова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и силиконов пух. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  38 лв.
  38 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Зоопарк

  Бебешки спален комплект с красиви картинки на различни животинки. Моделът е в синята цветова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и силиконов пух. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  38 лв.
  38 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Мечешки Сънища

  Бебешки спален комплект с красиви картинки на мечета. Моделът е в преобладаващо синята цветова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и силиконов пух. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  38 лв.
  38 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Пинко

  Бебешки спален комплект с красиви картинки на различни животинки. Моделът е в розовата цветова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и силиконов пух. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  38 лв.
  38 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект с бродерия на животинки

  Бебешки спален комплект с красива бродерия на животинки. Моделът е в нежната бежова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и памучен сатен.
  85 лв.
  85 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Сафари

  Бебешки спален комплект с красиви картинки на различни животинки. Моделът е в жълтата цветова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и силиконов пух. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  38 лв.
  38 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Синя Мечта

  Бебешки спален комплект с красиви картинки на слончета и хипопотамчета. Моделът е в синята цветова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и силиконов пух. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  38 лв.
  38 лв.
 • 46 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Слонче и Луна в розово

  Бебешки спален комплект с красива картинка на слонче и луна. Моделът е в нежно розово и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук.
  46 лв.
  46 лв.
 • 46 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Слонче и Луна в синьо

  Бебешки спален комплект с красиви картинки на слонче и луна. Моделът е в синята цветова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  46 лв.
  46 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Бебешки спален комплект Слонче с Барабанче

  Бебешки спален комплект с красиви картинки на слончета и мечета. Моделът е в пъстра цветова гама и е изработен от изцяло качествени материали - 100% памук и силиконов пух. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  38 лв.
  38 лв.
 • 35 лв.
  Quickview

  Бебешко одеяло Зайче в бежово

  Одеялото е от качествени материали - мик бръш и 100% полиестер. Моделът е в бежовата цветова гама и със зайче, което ще внесе настроение и свежест в стаята. Подарете на Вашето бебе топла прегръдка и нежен комфорт с това страхотно одеяло.
  35 лв.
  35 лв.
 • 28 лв.
  Quickview

  Бебешко одеяло Зайче в синьо

  Одеялото е от качествени материали - мик бръш и 100% полиестер. Моделът е в светлосиньо и ще внесе настроение и свежест в стаята. Подарете на Вашето бебе топла прегръдка и нежен комфорт с това страхотно одеяло.
  28 лв.
  28 лв.
 • 35 лв.
  Quickview

  Бебешко одеяло Зайче и Звездичка синьо

  Одеялото е от качествени материали - мик бръш и 100% полиестер. Моделът е в синята цветова гама и със зайче и звездички, което ще внесе настроение и свежест в стаята. Подарете на Вашето бебе топла прегръдка и нежен комфорт с това страхотно одеяло.
  35 лв.
  35 лв.
 • 35 лв.
  Quickview

  Бебешко одеяло Зайче и Сърце в бежово

  Одеялото е от качествени материали - мик бръш и 100% полиестер. Моделът е в бежовата цветова гама и със зайче и сърце, което ще внесе настроение и свежест в стаята. Подарете на Вашето бебе топла прегръдка и нежен комфорт с това страхотно одеяло.
  35 лв.
  35 лв.
 • 17 лв.
  Quickview

  Бебешко одеяло Мече

  Одеялото е в снежно бяло с мече и звездичка в бежово. Подарете на Вашето бебе топла прегръдка и нежен комфорт с това страхотно одеяло.
  17 лв.
  17 лв.
 • 35 лв.
  Quickview

  Бебешко одеяло Мече в бежово

  Одеялото е от качествени материали - мик бръш и 100% полиестер. Моделът е в бежовата цветова гама и с мече, което ще внесе настроение и свежест в стаята. Подарете на Вашето бебе топла прегръдка и нежен комфорт с това страхотно одеяло.
  35 лв.
  35 лв.
 • 36 лв.
  Quickview

  Бебешко одеяло с играчка Мече

  Стилно одеяло, което гарантира лекота и мекота! Изработено е от изцяло качествени материали - мик бръш и 100% полиестер. Десенът е в бежовата цветова гама и ще внесе настроение и уют в стаята. Подарете нежна прегръдка на Вашето бебе.
  36 лв.
  36 лв.