0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Нощни шкафчета

В отделна категория сме Ви подбрали различни модели нощни шкафчета, с които да обзаведете спалнята или дневната си по модерен начин. Нашите модели впечатляват с изчистена визия и изработка от първокласни материали, за да гарантираме безпроблемната им и дълговременна употреба. Предлагаме Ви разнообразие от нощни шкафчета в компактни размери, модели с чекмеджета и ниши, плавно затваряне и палитра от цветове. Когато практичността и стилът са приоритет, ние знаем какво да Ви предложим!

Пълен текст...

Ценови диапазон

Филтри

Показване на всички 7 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 7 продукта

 • 38 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф Сити 473

  Компактно нощно шкафче с изчистен дизайн и с падаща врата. В класически цветове, моделът ще се впише във всяка стая.

  38 лв.
  38 лв.
 • 45 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Инес

  Това нощно шкафче ще Ви свърши чудесна работа, тъй като е с компактни размери и разполага с място за съхранение на принадлежностите Ви.
  45 лв.
  45 лв.
 • 43 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Ная

  Компактно нощно шкафче, което чудесно ще се впише във всяка една стая. Изработено от първокласни материали и в натурелен цвят, това шкафче е стилно решение за дома.
  43 лв.
  43 лв.
 • 44 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Сити 262

  Предлагаме Ви нощно шкафче с компактни размери. Моделът ни е изработен от качествено ЛПДЧ и в натурален цвят тъмна сонома. Практичен избор за дома!
  44 лв.
  44 лв.
 • 27 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Сити 3006

  Включете това компактно нощно шкафче в спалното си обзавеждане за повече функционалност. Моделът е с плавно затваряне на вратичката и се предлага в няколко цветови варианта.
  27 лв.
  27 лв.
 • 31 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Сити 3007

  Това нощно шкафче е с компактни размери и е налично в няколко цветови варианта. Разполага с чекмедже и ниша, за да съхранявате удобно принадлежности си.
  31 лв.
  31 лв.
 • 26 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Сити 3028

  Нашият модел нощно шкафче е с плавно затваряне на вратите за повече удобство. За изработката са използвани качествени материали, а цветовата комбинация е универсална и се съчетава лесно с интериора.
  26 лв.
  26 лв.