0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Нощни шкафчета

В отделна категория сме Ви подбрали различни модели нощни шкафчета, с които да обзаведете спалнята или дневната си по модерен начин. Нашите модели впечатляват с изчистена визия и изработка от първокласни материали, за да гарантираме безпроблемната им и дълговременна употреба. Предлагаме Ви разнообразие от нощни шкафчета в компактни размери, модели с чекмеджета и ниши, плавно затваряне и палитра от цветове. Когато практичността и стилът са приоритет, ние знаем какво да Ви предложим!

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 67

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 67 продукта

 • Quickview

  Нощно шкафче Сиена Н

  Малко и практично нощно шкафче в светли натурални цветове, което се съчетава лесно с всяка мебел и всеки интериор. Разполага с рафт и чекмедже, в които да съхранявате необходимите Ви вещи, както и плот от 45см, на който можете да поставите нощна лампа.
  56 лв.
 • 48 лв.114 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Мадрид

  Практично нощно шкафче с изчистени цветове, което лесно се съчетава с всяка спалня. За Ваше улеснение и за по-завършен вид е допълнено с ЛЕД осветление със сменящи се цветове.
  48 лв.114 лв.
  48 лв.114 лв.
 • 138 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Соната

  Уникално нощно шкафче с две чекмеджета, на което ще можете да съхранявате любимите си книги, които четете преди лягане. Нощното шкафче се изработва с възможност за избор от широка гама цветове и може да бъде закупено и в комплект с легло и скрин - Спален комплект Соната.
  138 лв.
  138 лв.
 • 138 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Леонардо

  Компактно шкафче, разполагащо с 2 чекмеджета, в които можете да съхранявате различни аксесоари. Изчистеният му дизайн го прави подходящо за всяка спалня и всеки интериор. На плота можете да поставите нощна лампа, книга или други вещи.
  138 лв.
  138 лв.
 • 258 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Сенс

  Перфектният елемент към всяка спалня - нощно шкафче Сенс. Нощното шкафче е с едно чекмедже с Quadro водачи с механизъм Push to open. Може да бъде закупено в комплект с легло, гардероб и нощно шкафче с възможност за добавяне на скрин, които са от същия модел.
  258 лв.
  258 лв.
 • 158 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Хелена

  Малко и практично нощно шкафче с изчистен дизайн, акцентиращ върху интериора. Разполага с 2 чекмеджета за съхранение на вещите Ви, а върху плота можете да поставите нощна лампа, часовник или други вещи. Моделът ще се впише във всеки дом и всяка стая!
  158 лв.
  158 лв.
 • 288 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче SO2

  Уникално нощно шкафче, което ще се превърне в перфектното допълнение за вашата спалня. Разполага с едно чекмедже и може да бъде закупено в комплект с легло, гардероб, още едно шкафче и скрин от същия модел.
  288 лв.
  288 лв.
 • 208 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Гинес

  Малко и практично шкафче с интересен дизайн. Разполага с рафт от стъкло и рафт от ламинирано ПДЧ, което допринася за завършения му вид. Компактните му размери го правят подходящо за всяка спалня.
  208 лв.
  208 лв.
 • 208 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Елле

  Модерно и практично нощно шкафче с интересен дизайн съчетаващ различни материали. Разполага с два рафта на които можете да съхранявате различни вещи.
  208 лв.
  208 лв.
 • 249 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Химера

  Нощно шкафче Химера се отличава със своите разнообразни форми и безкомпромисно качество. Модерният дизайн и приятните хармонични цветове се съчетават идеално с всеки интериор. Подарете си уют и спокойствие с Химера!
  249 лв.
  249 лв.
 • 158 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче SO1

  Перфектното допълнение към всяко легло и всяка спалня. Нощното шкафче разполага едно обемисто чекмедже с водачи Quadro с механизъм Push to open на Hettich. Възможност за закупуване в комплект с легло, скрин и гардероб.
  158 лв.
  158 лв.
 • 158 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Шанс

  Функционално и компактно нощно шкафче, изработено от висококачествени съвременни материали. Разполага с две чекмеджета, които са подходящи за съхраняване на книги, списания или други вещи.
  158 лв.
  158 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Бианка

  Компактно функционално шкафче с изчистен дизайн, което лесно се съчетава с всяка мебел и всеки интериор Плотът е подходящ за поставяне на нощна лампа, книга или други вещи. Страхотно непретенциозно интериорно решение!
  108 лв.
  108 лв.
 • 128 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Рафаело

  Уникално нощно шкафче, което с богатият си избор от цветове, може да стане перфектният компонент за която и да е спалня. Разполага с две чекмеджета за съхранение на най - различни вещи и с възможност за комбиниране с легло, гардероб и скрин от същия модел.
  128 лв.
  128 лв.
 • 299 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Атлас

  Стилно нощно шкафче с интересен дизайн, което разполага с голям обем за съхранение на различни вещи и аксесоари. Изработено е от висококачествени материали гарантиращи дълготрайната му и безпроблемна употреба.
  299 лв.
  299 лв.
 • 258 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Нордик

  Нощно шкафче Нордик с приятните си дизайн и цветове е перфектното допълнение към всяка спалня. Разполага с интересни, овални извивки. Може да бъде закупено както само, така и в комплект с още едно шкафче, легло, гардероб и скрин от същия модел.
  258 лв.
  258 лв.
 • 185 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф ВЕРСАЙ бял и черен гланц

  Това нощно шкафче "Версай" е с компактни размери, за да можете да го разположите, където пожелаете в дома. Разполага с достатъчно пространство за съхранение на принадлежности, а изтънченият му дизайн ще внесе нотка лукс сред помещението.
  185 лв.
  185 лв.
 • 250 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф Жаклин

  Нашето нощно шкафче ще Ви впечатли със семплата си елегантност и компактни размери. За изработката на модела са използвани качествени материали, а нежната комбинация от цветове ще внесе хармония в спалнята.
  250 лв.
  250 лв.
 • 88 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф Кармела 2 бял

  Стилно и практично шкафче, което лесно можете да съчетаете с всички мебели в стаята. Разполага с ниша, в която да подредите вещите си на леснодостъпно място. Върху плота можете да поставите нощна лампа, книга, рамка със снимка или други предмети.
  88 лв.
  88 лв.
 • 86 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф Кармела пясъчен бук

  Нашето нощно шкафче ще Ви спечели с изчистения си дизайн в цвят пясъчен бук и с компактните си размери. Моделът е на колелца, защото е предвидена опцията за прибирането му под легло и да пести място по този начин. Благодарение на дръжката, прибирането и изваждането са лесни.
  86 лв.
  86 лв.
 • 262 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф Рея

  Компактно и чаровно, това нощно шкафче ще се впише във всеки интериор. Благодарение на цветовата си комбинация от малина и бяло, моделът ще акцентира на спалнята Ви. Това нощно шкафче чудесно се съчетава с останалите продукти от серия "Рея".
  262 лв.
  262 лв.
 • 171 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф РОКО

  Това нощно шкафче е изработено от ЛПДЧ, с което гарантираме неговата здравина и дълготрайност. Със семпъл, но елегантен вид, това шкафче е чудесен избор за всеки дом.
  171 лв.
  171 лв.
 • 346 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф с плот и страница фурнир УРБАН 2 светъл

  С компактни размери, това нощно шкафче ще се впише страхотно във всяка спалня. За изработката му са използвани качествени материали, а нежната цветова комбинация ще създаде приятна атмосфера в стаята Ви.
  346 лв.
  346 лв.
 • 352 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф с плот и страница фурнир УРБАН 2 тъмен

  Нашето нощно шкафче е с компактни размери и чудесно ще се впише във всеки интериор. Моделът е изработен от първокачествени материали, а изчистеният му дизайн в универсални цветове ще внесе чар в помещението.
  352 лв.
  352 лв.
 • 318 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф с плот фурнир УРБАН 2 светъл

  Това нощно шкафче е с компактни размери и ще бъде чаровно допълнение към Вашата спалня. Изработено е от първокачествени материали, за да гарантираме дълготрайната му употреба. Нежната цветова комбинация ще внесе стил в помещението.
  318 лв.
  318 лв.
 • 332 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф с плот фурнир УРБАН 2 тъмен

  С модерна визия и компактни размери, това нощно шкафче е идеалният избор за обзавеждане на Вашата спалня. Тъй като е изработено от първокачествени материали, то е много здраво и ще можете дълги години да го ползвате.
  332 лв.
  332 лв.
 • 609 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф Уника

  Функционално нощно шкафче с интересни фрезови елементи, които разчупват дизайна му и му придават стилен цялостен вид. Пространството с което разполага е достатъчно голямо за да поберете нужните Ви вещи. Изработката му е от висококачествени ЛПДЧ и МДФ, които гарантират дългото му и безпроблемно използване.
  609 лв.
  609 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Брийз

  Нощно шкафче Бриз е чудесното допълнение към всяка спалня. В него ще можете да съхранявате любимите си книги, които четете преди заспиване или каквито и да било други вещи. Може да бъде закупено в комплект с гардероб и легло.
  108 лв.
  108 лв.
 • 118 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Галатеа

  Нощно шкафче Галатеа е със стилен и иновативен дизайн и може да украси всяка спалня до неузнаваемост. Предлагаме Ви и възможността да го закупите в комплект с легло и гардероб, които са от същия модел.
  118 лв.
  118 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Еврос

  Еврос е удивително нощно шкафче със стилен дизайн, което ще преобрази стаята Ви. Можете да го закупите и в комплект с легло и гардероб от същия модел.
  108 лв.
  108 лв.
 • 138 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Елеа

  Елеа е компактно и стилно шкафче, което определено ще преобрази спалнята Ви! Разполага с две чекмеджета, в които да съхранявате на удобно и леснодостъпно място необходимите Ви вещи. Плотът му е достатъчно голям за да поставите нощна лампа, книга или други вещи.
  138 лв.
  138 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Елитен

  Нощно шкафче Елит е единствено по рода си със уникален дизайн и стилна визия. Разполага с едно чекмедже за съхранение на най - различни вещи и може да бъде закупено в комплект с гардероб и легло, които са от същия модел.
  108 лв.
  108 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Ерма

  Нощно шкафче Ерма е с доста интересен и стилен дизайн и с грабваща окото визия. Разполага с едно чекмедже за съхранение на най- различни вещи и може да бъде закупено в комплект с гардероб и легло. Имате възможност за промяна в размерите и/или декора и цветовете.
  108 лв.
  108 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Изида

  Изида е изборът дори на най- големите критици за нощно шкафче. Шкафче с уникален и иновативен дизайн, което с прекрасните си цветове ще разраси спалнята ви до неузнаваемост. Разполага с метални царги, ПДЧ дъно и едно чекмедже.
  108 лв.
  108 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Каприз

  Каприз е нощно шкафче със стилна и изискана визия, която ще пасне на всеки интериор. Разполага с чекмедже за съхранение на най- различни вещи, с метални царги и ПДЧ дъно. Нощното шкафче може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб, които са от същия модел.
  108 лв.
  108 лв.
 • 69 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Компакт 2

  Нощно шкафче Компакт 2 е перфектното допълнение към всяка спалня. Може да бъде закупено в комплект с легло, гардероб и скрин от същия модел.
  69 лв.
  69 лв.
 • 118 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Корона

  Иновативно нощно шкафче с елегантна визия, което с приятния си цвят ще пасне на всеки интериор. Разполага с чекмедже и ниша за съхранение на най - различни вещи. Може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб.
  118 лв.
  118 лв.
 • 106 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Ланс

  Ланс е уникално нощно шкафче, което внася хармония във всяка една спалня. Разполага с едно чекмедже и може да бъде закупено в комплект с легло.
  106 лв.
  106 лв.
 • 178 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Либерта масивно дърво и бяло ЛПДЧ 18 мм

  Представяме Ви нашия модел нощно шкафче. Той е изработен от ЛПДЧ в бяло и масивна дървесина. Високото му качество и дълготрайна употреба са гарантирани! Със семпъл, но стилен дизайн, това нощно шкафче ще се впише във всяка спалня.
  178 лв.
  178 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Лимитед

  Лимитед е нощно шкафче с иновативен дизайн, способно да разкраси всяка спалня и да Ви накара да желаете да прекарвате още повече време в нея. Разполага с чекмедже и ниша за съхранение на различни вещи. Може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб от същия модел.
  108 лв.
  108 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Лорена

  Нощно шкафче Лорена е с интересен и стилен дизайн. Способно е да внесе чувство за комфорт и хармония във всяка спалня. Разполага с чекмедже за съхранение на най - различни вещи и може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб от същия модел.
  108 лв.
  108 лв.
 • 118 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Маркиза

  Уникално нощно шкафче със стилна визия, което ще преобрази стаята Ви. Разполага с чекмедже за съхранение на различни вещи и може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб, които са от същия модел.
  118 лв.
  118 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Медеа

  Нощно шкафче, което е перфектното допълнение към всяка спалня. Със стилната си визия пасва на всеки интериор, а благодарение на чекмеджето ще можете да съхранявате най - различни вещи. Може да бъде закупено и в комплект с легло и гардероб, които са от същия модел.
  108 лв.
  108 лв.
 • 154 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Мира светло

  Това нощно шкафче е идеалният избор за всяка спалня. Не само че моделът е с компактни размери, но е и много стилен, въпреки семплия си дизайн. Нощното шкафче е изработено от качествени материали, за да можете дълги години да го ползвате.
  154 лв.
  154 лв.
 • 154 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Мира тъмно

  Това нощно шкафче е идеалният избор за всяка спалня. Не само че моделът е с компактни размери, но е и много стилен, въпреки семплия си дизайн. Нощното шкафче е изработено от качествени материали, за да можете да го ползвате дълги години.
  154 лв.
  154 лв.
 • 118 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Мока

  Мока е обемисто и широко нощно шкафче със стилна визия, което е едно чудесно допълнение към Вашата спалня. Разполага с чекмедже, в което можете да съхранявате всякакви вещи и може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб от същия модел.
  118 лв.
  118 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Нора

  Нощно шкафче Нора, благодарение на стилната си и елегантна визия е перфектното допълнение за всяка спалня. Разполага с едно обемисто чекмедже, в което можете да съхранявате най - различни книги и други вещи. Може да бъде закупено и в комплект с гардероб и легло, които са от същия модел.
  108 лв.
  108 лв.
 • 118 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Пенелопе

  Пенелопе е нощното шкафче, което приляга на всяка спалня. С иновативния си дизайн и приятните си цветове пасва на всеки интериор, а благодарение на чекмеджето ще можете да съхранявате всичките си вещи. Може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб.
  118 лв.
  118 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Роксан

  С нощно шкафче Роксан ще усетите един изключителен комфорт във Вашата спалня. С прекрасните си цветове пасва на всеки интериор и разполага с възможност за окомплектоване с легло и гардероб, които са от същия модел, за да можете да обзаведете спалнята си с възможно най - доброто.
  108 лв.
  108 лв.
 • 98 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Роял

  Уникално и компактно нощно шкафче със стилна и елегантна визия, което ще преобрази стаята Ви и ще я накара да сияе. Компактно, но достатъчно просторно да си поставите нощните лампи на него или книгите, които четете преди да заспите. Може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб.
  98 лв.
  98 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Самба

  Преобразете стаята си и я превърнете в още по - любимото Ви място с нощно шкафче Самба. Благодарение на чекмеджето и нишата, с които разполага, ще имате достатъчно място да съхранявате любимите си книги, които четете през деня или преди сън. Можете да го закупите и в комплект с гардероб.
  108 лв.
  108 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Тайс

  Превърнете любимата Ви спалня в едно още по - приятно преживяване с нощно шкафче Тайс. Компактно шкафче което все пак има достатъчно пространство за да съхранявате най - различни вещи. Може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб, които са от същият модел.
  108 лв.
  108 лв.
 • 108 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Фаворит

  Фаворит е нощно шкафче със стилна визия и е способно да разкраси всяка една спалня с удивителните си цветове. Разполага с врата и ниша за съхранение на различни вещи и може да бъде закупено в комплект с легло и гардероб.
  108 лв.
  108 лв.
 • 99 лв.
  Quickview

  Чекмедже Кармела пясъчен бук

  Това чекмедже е изработено от трайни и качествени материали, а светлият му цвят ще се впише във всеки интериор. Предназначено е за поставяне под легло, за да не заема много място. Удачно и практично решение за всеки дом!
  99 лв.
  99 лв.
 • 165 лв.
  Quickview

  Шкаф с две врати

  Този шкаф е не само стилен, но и много практичен. Моделът е с две врати и ще бъде чудесно допълнение към Вашия дом, било то в спалнята, дневната или детската стая. Страхотен избор, за който няма да съжалявате!
  165 лв.
  165 лв.
 • 207 лв.
  Quickview

  Шкаф с две врати и ниша Компакт бял

  Подарете си уют и спокойствие с мултифункицоналния и практичен шкаф Компакт! Може да се използва както за съхранение на вещи и дрехи, така и като маса за телевизор или компютър. Цветовете и интересните му орнаменти го правят подходящ както за спалня, така и за детска стая.
  207 лв.
  207 лв.
 • Разпродадено
  48 лв.
  Quickview

  Нощен шкаф Сити 473

  Компактно нощно шкафче с изчистен дизайн и с падаща врата. В класически цветове, моделът ще се впише във всяка стая.

  48 лв.
  48 лв.
 • Разпродадено
  42 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Аполо 1

  Нощно шкафче с компактен размер, за изработката на което са използвани единствено качествени материали. Моделът е с едно чекмедже и отделно пространство за съхранение и подредба на предмети и вещи.
  42 лв.
  42 лв.
 • Разпродадено
  46 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Диск

  Практично и нежно нощно шкафче създадено за всеки дом, с цел да го направи уютен и комфортен. С възможност за избор на три цвята и направен от качествени материали, той е подходящ за всеки дом.
  46 лв.
  46 лв.
 • Разпродадено
  55 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Инес

  Това нощно шкафче ще Ви свърши чудесна работа, тъй като е с компактни размери и разполага с място за съхранение на принадлежностите Ви.
  55 лв.
  55 лв.