Офис обзавеждане

За да се чувствате пълноценни и продуктивни на работа, то тогава обзавеждането във вашия, офис, кабинет или кантора е от огромно значение. Именно заради това Ви предлагаме богат каталог, включващ разнообразие от офис мебели – гардероби, шкафове с чекмеджета или рафтове, плотове и етажерки са само част от това голямо разнообразие. Знаем колко е важно човек да се чувства комфортно в работната среда и заради това се стараем да предложим най-необходимото и съществено за вашето офис обзавеждане.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 48 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 48 продукта

 • 299 лв.
  Quickview

  Гардероб Бокс бяло и зелено лайм

  Чудесно свежо предложение за стаята на Вашето дете! Дизайнът е изчистен, а цветовете ярки и хармонизиращи, внасящи свежа атмосфера в стаята. Разполага с достатъчно пространство, за да побере всички необходими дрехи и аксесоари на детето Ви.
  299 лв.
  299 лв.
 • 204 лв.
  Quickview

  Гардероб еднокрил

  Нашето предложение е чудесно интериорно решение за всеки офис! Еднокрилият гардероб ще Ви впечатли с интересен дизайн и функционалност. Разполага с достатъчно пространство, за да съхранявате необходимия Ви багаж. Конструкцията е здрава, гарантираща безпроблемна употреба.
  204 лв.
  204 лв.
 • 936 лв.
  Quickview

  Заседателна маса

  Голяма заседателна маса, разполагаща с достатъчно пространство, за да разположите лаптопи, компютри, монитори, папки и други офис принадлежности. Интересният дизайн внася позитивно настроение, а висококачествената изработка гарантира здравината му.
  936 лв.
  936 лв.
 • 274 лв.
  Quickview

  Шкаф Бокс бяло и зелено лайм

  Практичен и функционален, Бокс притежава всичко от което се нуждаете в един шкаф! Чудесен акцент за Вашия офис, дневна или за стаята на Вашето дете. Ярките хармонизиращи цветове внасят свежест и разчупват интериора.
  274 лв.
  274 лв.
 • 238 лв.
  Quickview

  Шкаф висок

  Функционален шкаф с интересен дизайн, който внася позитивно настроение и се вписва чудесно във всеки интериор! Конструкцията е здрава, за да гарантира стабилност на шкафа и да подсигури дълготрайната му употреба.
  238 лв.
  238 лв.
 • 822 лв.
  Quickview

  Шкаф Магнето пясъчен бук и дъб шамони

  Стилен и практичен шкаф, който се съчетава лесно с всяка мебел и всеки интериор. Интересното съчетание на материали и цветове разчупва дизайна и му придава уникална идентичност.
  822 лв.
  822 лв.
 • 170 лв.
  Quickview

  Шкаф нисък

  Малък и практичен шкаф с интересен фрезови елемент, който разчупва дизайна му. Чудесно съчетание между функционалност и стил, което ще е чудесно допълнение за всеки офис.
  170 лв.
  170 лв.
 • 209 лв.
  Quickview

  Шкаф среден

  Функционален шкаф с интересни фрезови елементи, които разчупват дизайна му. Изработен е от висококачествено ЛПДЧ, което гарантира дълготрайната му и безпроблемна употреба.
  209 лв.
  209 лв.
 • 68 лв.
  Quickview

  Бюро Гранд 2

  За да Ви е още по-удобно и приятно в офиса, имате нужда от това страхотно бюро. Моделът е с класически дизайн и е изработен от качествени материали.
  68 лв.
  68 лв.