0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Офис обзавеждане

За да се чувствате пълноценни и продуктивни на работа, то тогава обзавеждането във вашия, офис, кабинет или кантора е от огромно значение. Именно заради това Ви предлагаме богат каталог, включващ разнообразие от офис мебели – гардероби, шкафове с чекмеджета или рафтове, плотове и етажерки са само част от това голямо разнообразие. Знаем колко е важно човек да се чувства комфортно в работната среда и заради това се стараем да предложим най-необходимото и съществено за вашето офис обзавеждане.

Пълен текст...

Ценови диапазон

Филтри

Показване на резултати от №1 до №24 от общо 40

Покажи 24/48/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-24 от 40 продукта

 • 61 лв.
  Quickview

  Бюро Гранд 1

  На всеки офис му е нужно бюро - удобно и здраво. Заради това Ви представяме нашия модел Гранд 1, който е изработен от качествено ЛПДЧ и е със здрав плот за още повече издръжливост. Идеално решение за Вашия офис!
  61 лв.
  61 лв.
 • 68 лв.
  Quickview

  Бюро Гранд 2

  За да Ви е още по-удобно и приятно в офиса, имате нужда от това страхотно бюро. Моделът е с класически дизайн и е изработен от качествени материали.
  68 лв.
  68 лв.
 • 75 лв.
  Quickview

  Бюро Гранд 29

  Удобно и здраво бюро за Вашия офис! Изработено от първокачествено ЛПДЧ и в нежни цветове, това бюро е идеалното решение за всеки офис. Създайте си приятна и уютна работна среда!
  75 лв.
  75 лв.
 • 142 лв.
  Quickview

  Гардеороб ОМ 7

  Компактен гардероб, офисен тип, с по малки габарити, но функционално допълнение за всяко работно помещение, кабинет или офис. Лесно съчетаем с всеки интериор.
  142 лв.
  142 лв.
 • 87 лв.
  Quickview

  Гардероб Гранд 30

  Със семплия си изчистен дизайн, гардероб Гранд 30 акцентира върху Вашия интериор. Разполага с лост за закачане на дрехи. Изработен е от висококачествено ЛПДЧ, гарантиращо дълготрайното му и безпроблемно използване.
  87 лв.
  87 лв.
 • 49 лв.
  Quickview

  Дъговиден плот ОМ 13

  Предлагаме ви офис плот в дълговидна форма, за да придадете завършен вид на работното си място. Благодарение на него, ще си осигурите повече пространство. Изработен е от качествени материали и се предлага в няколко цвята.

  49 лв.
  49 лв.
 • 112 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 21

  Със своя интересен дизайн и хармонично съчетани цветове, етажерка Гранд 21 няма да остане незабелязана. Разполага с достатъчно пространство за съхранение на различни вещи, а висококачествената й изработка гарантира дълготрайната й употреба.
  112 лв.
  112 лв.
 • 121 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 22

  Удобна и функционална, с достатъчно пространство за практично разпределение на всичко необходимо. Хармоничното съчетание между цветовете внася усещане за спокойствие и уют.
  121 лв.
  121 лв.
 • 121 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 23

  Внесете стил и класа в офиса с етажерка Гранд 23. Интересният дизайн привлича погледите, а практично разпределените рафтове са достатъчни за да поберат всичко небходимо.
  121 лв.
  121 лв.
 • 39 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 4

  За обзавеждането на офиса Ви предлагаме етажерка с компактни размери и изработена от първокачествени материали. Съхранявайте удобно офис принадлежностите си!
  39 лв.
  39 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 5

  За повече удобство в офиса, имате нужда от тази семпла, но практична етажерка. Моделът разполага с рафтове, за да съхранявате офис принадлежностите си нагледно и удобно. Изработена е от качествено ЛПДЧ в универсални цветове.
  38 лв.
  38 лв.
 • 64 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 6

  Перфектното решение за всеки офис е етажерка Гранд 6. Моделът разполага с рафтове за удобно и нагледно съхранение на офис принадлежности и е изработена от качествени материали.
  64 лв.
  64 лв.
 • 68 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 7

  Предлагаме Ви висока етажерка с рафтове, която идеално ще се впише във Вашия офис. За изработката са използвани качествени материали, а универсалните цветове ще внесат хармония сред интериора.
  68 лв.
  68 лв.
 • 82 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 8

  Модерна и с изчистен дизайн, тази етажерка ще Ви осигури нужното пространство за съхранение на офис принадлежностите Ви. Изработена е от изцяло качествени материали.
  82 лв.
  82 лв.
 • 112 лв.
  Quickview

  Етажерка ОМ 3

  Офис модулът ОМ-3 е шкаф- етажерка, част от модулна система, добро допълнение към обзавеждането на всеки офис, кабинет или кантора.
  112 лв.
  112 лв.
 • 87 лв.
  Quickview

  Етажерка ОМ 4

  Офис модулът ОМ-4 е етажерка за папки, полезно допълнение към всеки работен офис, кабинет или кантора. Изработена е от висококачествено ламинирано ПДЧ с дебелина 16мм, което гарантира безпроблемната му употреба.
  87 лв.
  87 лв.
 • 64 лв.
  Quickview

  Етажерка ОМ 6

  Офис модулът ОМ-6 е етажерка за папки, каталози, класьори и други свързани със спецификата на Вашия офис, кантора или кабинет. Чудесно допълнение за всеки офис!
  64 лв.
  64 лв.
 • 106 лв.
  Quickview

  Заседателна маса ОМ 16

  Този модел маса страхотно би се вписал във вашия офис и ще внесе практичност. Масата е изработена изцяло от качествени материали, за да  гарантираме нейната стабилност и здравина. Идеална е за събеседване във всяка кантора, кабинет или офис.
  106 лв.
  106 лв.
 • 69 лв.
  Quickview

  Контейнер Гранд 17

  Контейнер с компактни размери и в универсални цветове. Моделът е с три чекмеджета, за да съхранявате и подреждате удобно офис принадлежности. Идеалното решение за всеки офис!
  69 лв.
  69 лв.
 • 59 лв.
  Quickview

  Контейнер Гранд 18

  Представяме Ви компактен контейнер - идеалното решение за Вашия офис. Моделът е с плавно затваряне на вратите, а цветовата комбинация лесно се съчетава с всеки интериор.
  59 лв.
  59 лв.
 • 96 лв.
  Quickview

  Мобилен шкаф с чекмеджета ОМ 15

  Предлагаме ви нещо много практично и необходимо за всеки офис, кабинет или кантора - мобилен шкаф с чекмеджета. Моделът е много компактен, а за изработката му са използвани единствено качествени материали.
  96 лв.
  96 лв.
 • 29 лв.
  Quickview

  Плот ОМ 11

  Този плот може да бъде използван за представка към основните бюра, което го прави изключително практичен. Осигурете си повече работна площ и удобство!
  29 лв.
  29 лв.
 • 80 лв.
  Quickview

  Подвижен контейнер ОМ-5

  Офис модулът ОМ-5 е подвижен шкаф, тип контейнер, предназначен за принтиращи устройства, факс апарати или друга техника свързана със спецификата на извършваната от Вас дейност. Чудесно допълнение за всеки офис.
  80 лв.
  80 лв.
 • 63 лв.
  Quickview

  Шкаф Гранд 10

  Компактен шкаф с плавно затваряне на вратите, за още повече удобство. Моделът е в непретенциозни цветове, за да се съчетае лесно с интериора. Съхранявайте удобно папки, документи и други офис принадлежности.

  63 лв.
  63 лв.