Офис комплекти

Ние знаем, че за да се чувства човек комфортно в работната среда, офисът трябва да бъде приятно, подредено и уютно място. Смятаме, че именно това са основните изисквания и поради тази причина създадохме подкатегория Офис комплекти, където сме Ви подбрали най-доброто за обзавеждането на офиса от мебелния свят. В категорията ни ще намерите богато разнообразие от офис композиции, включващи модули, като бюра с чекмеджета, етажерки, шкафове с отворени или затворени рафтове.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 11 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 11 продукта

 • 2 999 лв.
  Quickview

  Модулна система за офис обзавеждане Магнето

  Офис обзавеждане Магнето е стилно дизайнерско изпълнение съчетано с качествена изработка и внимание към детайла. Помощното бюро разполага с пуш-системи за Ваше улеснение. В бюрото и заседателната маса е вмъкнато стъкло с нестандартни форми, които правят модела още по-интересен. Магнето е чудесно интериорно решение за Вашия офис!
  2 999 лв.
  2 999 лв.
 • 779 лв.
  Quickview

  Офис обзавеждане Бокс

  Едно малко по-различно предложение, което се отличава с ярки дръзки цветове, внасящи свежа атмосфера във Вашия офис. Комплектът се състои от гардероб, бюро и нисък шкаф, които разполагат с достатъчно пространство, за да поберете всички необходими работни принадлежности.
  779 лв.
  779 лв.
 • 934 лв.
  Quickview

  Офис обзавеждане Рио Компакт

  Функционален и практичен, комплект Рио притежава всичко от което имате нужда! Бюрото е с голям плот върху който можете да поставите монитор, клавиатура или други вещи, гардеробът разполага с просторни помещения където да сгънете дрехите и да съхранявате багажа си, а шкафовете са подходящи да съхранявате различни работни папки, каталози и други принадлежности. Чудесно интериорно решение!
  934 лв.
  934 лв.