Офис комплекти

Ние знаем, че за да се чувства човек комфортно в работната среда, офисът трябва да бъде приятно, подредено и уютно място. Смятаме, че именно това са основните изисквания и поради тази причина създадохме подкатегория Офис комплекти, където сме Ви подбрали най-доброто за обзавеждането на офиса от мебелния свят. В категорията ни ще намерите богато разнообразие от офис композиции, включващи модули, като бюра с чекмеджета, етажерки, шкафове с отворени или затворени рафтове.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 11 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 11 продукта

 • Разпродадено
  2 999 лв.
  Quickview

  Модулна система за офис обзавеждане Магнето

  Офис обзавеждане Магнето е стилно дизайнерско изпълнение съчетано с качествена изработка и внимание към детайла. Помощното бюро разполага с пуш-системи за Ваше улеснение. В бюрото и заседателната маса е вмъкнато стъкло с нестандартни форми, които правят модела още по-интересен. Магнето е чудесно интериорно решение за Вашия офис!
  2 999 лв.
  2 999 лв.
 • Разпродадено
  779 лв.
  Quickview

  Офис обзавеждане Бокс

  Едно малко по-различно предложение, което се отличава с ярки дръзки цветове, внасящи свежа атмосфера във Вашия офис. Комплектът се състои от гардероб, бюро и нисък шкаф, които разполагат с достатъчно пространство, за да поберете всички необходими работни принадлежности.
  779 лв.
  779 лв.
 • Разпродадено
  934 лв.
  Quickview

  Офис обзавеждане Рио Компакт

  Функционален и практичен, комплект Рио притежава всичко от което имате нужда! Бюрото е с голям плот върху който можете да поставите монитор, клавиатура или други вещи, гардеробът разполага с просторни помещения където да сгънете дрехите и да съхранявате багажа си, а шкафовете са подходящи да съхранявате различни работни папки, каталози и други принадлежности. Чудесно интериорно решение!
  934 лв.
  934 лв.
 • Разпродадено
  420 лв.
  Quickview

  Офис Сити 167

  Ако търсите начин да превърнете работната среда в по-уютно и приятно място, то тогава знаем какво да Ви предложим. Офис Сити 167 ще се впише чудесно във всяко помещение, тъй като може да се подреди по различни начини. Бюрото от комплекта е много удобно и е със здрав плот. Всеки един от модулите е изработен от висококачествено ПДЧ.

  420 лв.
  420 лв.
 • Разпродадено
  352 лв.
  Quickview

  Офис Сити 9015

  За да Ви е ще по-удобно и приятно в офиса, обзаведете го с това наше предложение. Всеки един от модулите е изработен от първокачествено ПДЧ, а универсалният цвят ще се впише чудесно сред интериора. Подарете си комфорт!
  352 лв.
  352 лв.
 • Разпродадено
  354 лв.
  Quickview

  Офис Сити 9016

  Създайте си една уютна и приятна обстановка, благодарение на това наше модерно офисно обзавеждане. Композицията включва общо 4 модула, които можете да подредите по свое усмотрение.
  354 лв.
  354 лв.
 • Разпродадено
  225 лв.
  Quickview

  Офис Сити 9017

  Внесете уют в офиса си, за да подобрите работната среда. Офис комплект Сити 9017 е идеалното решение за по-малки офиси, а всеки един от модулите е изработен от първокачествено ПДЧ. Страхотно предложение за всеки, за когото комфортът е приоритет.
  225 лв.
  225 лв.
 • Разпродадено
  224 лв.
  Quickview

  Офис Сити 9018

  Офис обзавеждане Сити 9018 е идеалното решение за всеки офис, благодарение на компактните си размери и практичност. Композицията включва най-необходимите мебели за офиса, като бюрото е с удобен и здрав плот.
  224 лв.
  224 лв.
 • Разпродадено
  327 лв.
  Quickview

  Офис Сити 9019

  Обзаведете офиса си по един модерен и стилен начин, благодарение на нашето предложение, състоящо се от 4 от най-необходимите офис мебели. Всеки един от модулите е изработен от качествени материали, а универсалният цвят чудесно се вписва във всеки интериор.
  327 лв.
  327 лв.
 • Разпродадено
  304 лв.
  Quickview

  Офис Сити 9020

  Страхотно офис обзавеждане! Поканете уюта в офиса и се насладате на една приятна работна среда, благодарение на това наше предложение - Офис Сити 9020. Всеки един от модулите е изработен от първокачествено ПДЧ.
  304 лв.
  304 лв.
 • Разпродадено
  342 лв.
  Quickview

  Офис Сити 9021

  Представяме Ви обзавеждане Сити 9021. Комплектът предоставя достатъчно място за съхранение на офис принадлежности, а нежното цветово съчетание ще внесе уют сред офиса. Насладете са на една по-ефикасна и приятна работна среда.
  342 лв.
  342 лв.