0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Офис бюра

В тази категория сме подбрали едни от най-необходимите офис мебели, а именно офис бюра. Нашите предложения акцентно ще се впишат във всеки кабинет, офис или кантора, тъй като впечатляват със стил и дизайн, но не само. Нашите продукти са изработени от първокачествени материали, за да могат да са ви от полза дълго време. Предлагаме Ви офис бюра в различни цветови варианти и дизайни, такива с подвижни плотове за клавиатура и място за компютър, както и такива с надстройки и чекмеджета.

Пълен текст...

Ценови диапазон

Филтри

Показване на всички 13 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 13 продукта

 • 133 лв.
  Quickview

  Бюро Данчо

  Функционално бюро за стаята на вашето дете, достаъчно голямо да учи или да върши друга дейност на него. Изработено е от висококачествено ПДЧ, което гарнтира дългата му и безпроблемна употреба.
  133 лв.
  133 лв.
 • 49 лв.
  Quickview

  Бюро Евтино

  Компактно бюро разполагащо с място за компютър и плъзгащ се рафт, на който можете да поставите клавиатура или нещо друго, Допълва се идеално с всеки интериор.
  49 лв.
  49 лв.
 • 136 лв.
  Quickview

  Бюро Ками

  Функционално бюро с място за компютър вляво и място за клавиатура под плота. От дясната страна на бюрото, има шкафче и едно чекмедже. Можете да ги използвате за съхранение на документи, книги и др. Върху плота има достатъчно място да сложите монитора и да извършвате други дейности.
  136 лв.
  136 лв.
 • 236 лв.
  Quickview

  Бюро Ками с надстройка

  Функционално бюро с чекмедже и шкафче. За компютъра е предвидено място в дясната част, а под плота можете да разположите клавиатурата. Най-прекрасното на бюрото е надстройката, на която можете да сложите вашите книги, папки, учебници, тетрадки и др.
  236 лв.
  236 лв.
 • 109 лв.
  Quickview

  Бюро Лъчо

  Компактно бюро, разполагащо с плъзгащ се рафт, на който можете да поставите клавиатура или просто да го използвате за нещо друго. Има шкаф и чекмедже, където можете да съхранявате различни вещи. Бюрото е предимно за домашна употреба. На плота му може да се сложите монитор или нощна лампа.
  109 лв.
  109 лв.
 • 156 лв.
  Quickview

  Бюро Митко

  Дизайнерско бюро с допълнителна поставка над плота. В дясната страна има чекмедже и шкафче. Можете да ги използвате за съхранение на учебници, книги, тетрадки, документи и др. Под работния плот можете да разположите клавиатура за компютър, а мястото за него е в лявата част.
  156 лв.
  156 лв.
 • 68 лв.
  Quickview

  Бюро ОМ 9

  Осигурете си повече работна площ и удобство, благодарение на това практично офис бюро. То е с изчистен дизайн, но е изработено от качествени материали и е много здраво и стабилно.
  68 лв.
  68 лв.
 • 76 лв.
  Quickview

  Бюро Шампион

  Функционално бюро разполагащо с плъзгащ се рафт, на който можете да поставите клавиатура или просто да го използвате за нещо друго. В дясната част има място за компютър и чекмедже над него.
  76 лв.
  76 лв.
 • 49 лв.
  Quickview

  Помощно бюро ОМ 10

  Удачно решение за обзавеждането на офиса или дома е това бюро. Моделът ни е със семпъл дизайн, заради което лесно се вписва във всеки интериор. Бюрото се предлага в различни цветове.
  49 лв.
  49 лв.
 • Разпродадено
  116 лв.
  Quickview

  Бюро Данчо в череша

  Бюрото разполага с едно чекмедже, шкафче за съхранение на папки,тетрадки, документи и други принадлежности, както и място за компютър, плъзгаща поставка за клавиатура и монитор.
  116 лв.
  116 лв.
 • Разпродадено
  122 лв.
  Quickview

  Бюро Ками в череша и орех

  ,
  Бюро Ками в цвят орех и череша е добър избор за детска стая и офис. Предвидено е място за компютър вляво, а под плота има място за клавиатурата. От дясната страна на бюрото, има шкафче и едно чекмедже. Можете да ги използвате за съхранение на документи, книги и др. Върху плота има достатъчно място да сложите монитора и да извършвате други дейности.
  122 лв.
  122 лв.
 • Разпродадено
  189 лв.
  Quickview

  Бюро Ками с надстройка в череша

  Многофункционално бюро Ками с чекмедже и шкафче. За компютъра е предвидено място в дясната част, а под плота можете да разположите клавиатурата. Най-прекрасното на бюрото е надстройката, на която можете да сложите вашите книги, папки, учебници, тетрадки и др.
  189 лв.
  189 лв.
 • Разпродадено
  68 лв.
  Quickview

  Бюро Шампион в череша

  Функционално бюро, разполагащо с плъзгащ се рафт, на който можете да поставите клавиатура или просто да го използвате за нещо друго.В дясната част има място за компютър и чекмедже над него.
  68 лв.
  68 лв.