Офис бюра

В тази категория сме подбрали едни от най-необходимите офис мебели, а именно офис бюра. Нашите предложения акцентно ще се впишат във всеки кабинет, офис или кантора, тъй като впечатляват със стил и дизайн, но не само. Нашите продукти са изработени от първокачествени материали, за да могат да са ви от полза дълго време. Предлагаме Ви офис бюра в различни цветови варианти и дизайни, такива с подвижни плотове за клавиатура и място за компютър, както и такива с надстройки и чекмеджета.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 4 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 4 продукта

 • Разпродадено
  116 лв.
  Quickview

  Бюро Данчо в череша

  Бюрото разполага с едно чекмедже, шкафче за съхранение на папки,тетрадки, документи и други принадлежности, както и място за компютър, плъзгаща поставка за клавиатура и монитор.
  116 лв.
  116 лв.
 • Разпродадено
  122 лв.
  Quickview

  Бюро Ками в череша и орех

  Бюро Ками в цвят орех и череша е добър избор за детска стая и офис. Предвидено е място за компютър вляво, а под плота има място за клавиатурата. От дясната страна на бюрото, има шкафче и едно чекмедже. Можете да ги използвате за съхранение на документи, книги и др. Върху плота има достатъчно място да сложите монитора и да извършвате други дейности.
  122 лв.
  122 лв.
 • Разпродадено
  189 лв.
  Quickview

  Бюро Ками с надстройка в череша

  Многофункционално бюро Ками с чекмедже и шкафче. За компютъра е предвидено място в дясната част, а под плота можете да разположите клавиатурата. Най-прекрасното на бюрото е надстройката, на която можете да сложите вашите книги, папки, учебници, тетрадки и др.
  189 лв.
  189 лв.
 • Разпродадено
  68 лв.
  Quickview

  Бюро Шампион в череша

  Функционално бюро, разполагащо с плъзгащ се рафт, на който можете да поставите клавиатура или просто да го използвате за нещо друго.В дясната част има място за компютър и чекмедже над него.
  68 лв.
  68 лв.