0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Офис

За да ви бъде максимално комфортно и уютно в работната среда, то тогава имате нужда от ново, стилно обзавеждане. В нашата категория Офис ще намерите наистина богат избор от офис мебели, с които да си осигурите удобство и да внесете щрих елегантност сред помещението. От пъстрия ни каталог можете да изберете бюра, гардероби, мобилни шкафове с чекмеджета и рафтове, етажерки, плотове, заседателни маси и други. Всеки един от продуктите ни се характеризира с прецизна изработка от качествени материали.

Пълен текст...

Ценови диапазон

Филтри

Показване на резултати от №1 до №24 от общо 61

Покажи 24/48/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-24 от 61 продукта

 • 61 лв.
  Quickview

  Бюро Гранд 1

  На всеки офис му е нужно бюро - удобно и здраво. Заради това Ви представяме нашия модел Гранд 1, който е изработен от качествено ЛПДЧ и е със здрав плот за още повече издръжливост. Идеално решение за Вашия офис!
  61 лв.
  61 лв.
 • 68 лв.
  Quickview

  Бюро Гранд 2

  За да Ви е още по-удобно и приятно в офиса, имате нужда от това страхотно бюро. Моделът е с класически дизайн и е изработен от качествени материали.
  68 лв.
  68 лв.
 • 75 лв.
  Quickview

  Бюро Гранд 29

  Удобно и здраво бюро за Вашия офис! Изработено от първокачествено ЛПДЧ и в нежни цветове, това бюро е идеалното решение за всеки офис. Създайте си приятна и уютна работна среда!
  75 лв.
  75 лв.
 • 133 лв.
  Quickview

  Бюро Данчо

  Функционално бюро за стаята на вашето дете, достаъчно голямо да учи или да върши друга дейност на него. Изработено е от висококачествено ПДЧ, което гарнтира дългата му и безпроблемна употреба.
  133 лв.
  133 лв.
 • 49 лв.
  Quickview

  Бюро Евтино

  Компактно бюро разполагащо с място за компютър и плъзгащ се рафт, на който можете да поставите клавиатура или нещо друго, Допълва се идеално с всеки интериор.
  49 лв.
  49 лв.
 • 136 лв.
  Quickview

  Бюро Ками

  Функционално бюро с място за компютър вляво и място за клавиатура под плота. От дясната страна на бюрото, има шкафче и едно чекмедже. Можете да ги използвате за съхранение на документи, книги и др. Върху плота има достатъчно място да сложите монитора и да извършвате други дейности.
  136 лв.
  136 лв.
 • 236 лв.
  Quickview

  Бюро Ками с надстройка

  Функционално бюро с чекмедже и шкафче. За компютъра е предвидено място в дясната част, а под плота можете да разположите клавиатурата. Най-прекрасното на бюрото е надстройката, на която можете да сложите вашите книги, папки, учебници, тетрадки и др.
  236 лв.
  236 лв.
 • 109 лв.
  Quickview

  Бюро Лъчо

  Компактно бюро, разполагащо с плъзгащ се рафт, на който можете да поставите клавиатура или просто да го използвате за нещо друго. Има шкаф и чекмедже, където можете да съхранявате различни вещи. Бюрото е предимно за домашна употреба. На плота му може да се сложите монитор или нощна лампа.
  109 лв.
  109 лв.
 • 156 лв.
  Quickview

  Бюро Митко

  Дизайнерско бюро с допълнителна поставка над плота. В дясната страна има чекмедже и шкафче. Можете да ги използвате за съхранение на учебници, книги, тетрадки, документи и др. Под работния плот можете да разположите клавиатура за компютър, а мястото за него е в лявата част.
  156 лв.
  156 лв.
 • 68 лв.
  Quickview

  Бюро ОМ 9

  Осигурете си повече работна площ и удобство, благодарение на това практично офис бюро. То е с изчистен дизайн, но е изработено от качествени материали и е много здраво и стабилно.
  68 лв.
  68 лв.
 • 76 лв.
  Quickview

  Бюро Шампион

  Функционално бюро разполагащо с плъзгащ се рафт, на който можете да поставите клавиатура или просто да го използвате за нещо друго. В дясната част има място за компютър и чекмедже над него.
  76 лв.
  76 лв.
 • 142 лв.
  Quickview

  Гардеороб ОМ 7

  Компактен гардероб, офисен тип, с по малки габарити, но функционално допълнение за всяко работно помещение, кабинет или офис. Лесно съчетаем с всеки интериор.
  142 лв.
  142 лв.
 • 87 лв.
  Quickview

  Гардероб Гранд 30

  Със семплия си изчистен дизайн, гардероб Гранд 30 акцентира върху Вашия интериор. Разполага с лост за закачане на дрехи. Изработен е от висококачествено ЛПДЧ, гарантиращо дълготрайното му и безпроблемно използване.
  87 лв.
  87 лв.
 • 49 лв.
  Quickview

  Дъговиден плот ОМ 13

  Предлагаме ви офис плот в дълговидна форма, за да придадете завършен вид на работното си място. Благодарение на него, ще си осигурите повече пространство. Изработен е от качествени материали и се предлага в няколко цвята.

  49 лв.
  49 лв.
 • 112 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 21

  Със своя интересен дизайн и хармонично съчетани цветове, етажерка Гранд 21 няма да остане незабелязана. Разполага с достатъчно пространство за съхранение на различни вещи, а висококачествената й изработка гарантира дълготрайната й употреба.
  112 лв.
  112 лв.
 • 121 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 22

  Удобна и функционална, с достатъчно пространство за практично разпределение на всичко необходимо. Хармоничното съчетание между цветовете внася усещане за спокойствие и уют.
  121 лв.
  121 лв.
 • 121 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 23

  Внесете стил и класа в офиса с етажерка Гранд 23. Интересният дизайн привлича погледите, а практично разпределените рафтове са достатъчни за да поберат всичко небходимо.
  121 лв.
  121 лв.
 • 39 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 4

  За обзавеждането на офиса Ви предлагаме етажерка с компактни размери и изработена от първокачествени материали. Съхранявайте удобно офис принадлежностите си!
  39 лв.
  39 лв.
 • 38 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 5

  За повече удобство в офиса, имате нужда от тази семпла, но практична етажерка. Моделът разполага с рафтове, за да съхранявате офис принадлежностите си нагледно и удобно. Изработена е от качествено ЛПДЧ в универсални цветове.
  38 лв.
  38 лв.
 • 64 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 6

  Перфектното решение за всеки офис е етажерка Гранд 6. Моделът разполага с рафтове за удобно и нагледно съхранение на офис принадлежности и е изработена от качествени материали.
  64 лв.
  64 лв.
 • 68 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 7

  Предлагаме Ви висока етажерка с рафтове, която идеално ще се впише във Вашия офис. За изработката са използвани качествени материали, а универсалните цветове ще внесат хармония сред интериора.
  68 лв.
  68 лв.
 • 82 лв.
  Quickview

  Етажерка Гранд 8

  Модерна и с изчистен дизайн, тази етажерка ще Ви осигури нужното пространство за съхранение на офис принадлежностите Ви. Изработена е от изцяло качествени материали.
  82 лв.
  82 лв.
 • 112 лв.
  Quickview

  Етажерка ОМ 3

  Офис модулът ОМ-3 е шкаф- етажерка, част от модулна система, добро допълнение към обзавеждането на всеки офис, кабинет или кантора.
  112 лв.
  112 лв.
 • 87 лв.
  Quickview

  Етажерка ОМ 4

  Офис модулът ОМ-4 е етажерка за папки, полезно допълнение към всеки работен офис, кабинет или кантора. Изработена е от висококачествено ламинирано ПДЧ с дебелина 16мм, което гарантира безпроблемната му употреба.
  87 лв.
  87 лв.