Офис

За да ви бъде максимално комфортно и уютно в работната среда, то тогава имате нужда от ново, стилно обзавеждане. В нашата категория Офис ще намерите наистина богат избор от офис мебели, с които да си осигурите удобство и да внесете щрих елегантност сред помещението. От пъстрия ни каталог можете да изберете бюра, гардероби, мобилни шкафове с чекмеджета и рафтове, етажерки, плотове, заседателни маси и други. Всеки един от продуктите ни се характеризира с прецизна изработка от качествени материали.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 59 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 59 продукта

 • 299 лв.
  Quickview

  Гардероб Бокс бяло и зелено лайм

  Чудесно свежо предложение за стаята на Вашето дете! Дизайнът е изчистен, а цветовете ярки и хармонизиращи, внасящи свежа атмосфера в стаята. Разполага с достатъчно пространство, за да побере всички необходими дрехи и аксесоари на детето Ви.
  299 лв.
  299 лв.
 • 204 лв.
  Quickview

  Гардероб еднокрил

  Нашето предложение е чудесно интериорно решение за всеки офис! Еднокрилият гардероб ще Ви впечатли с интересен дизайн и функционалност. Разполага с достатъчно пространство, за да съхранявате необходимия Ви багаж. Конструкцията е здрава, гарантираща безпроблемна употреба.
  204 лв.
  204 лв.
 • 936 лв.
  Quickview

  Заседателна маса

  Голяма заседателна маса, разполагаща с достатъчно пространство, за да разположите лаптопи, компютри, монитори, папки и други офис принадлежности. Интересният дизайн внася позитивно настроение, а висококачествената изработка гарантира здравината му.
  936 лв.
  936 лв.
 • 2 999 лв.
  Quickview

  Модулна система за офис обзавеждане Магнето

  Офис обзавеждане Магнето е стилно дизайнерско изпълнение съчетано с качествена изработка и внимание към детайла. Помощното бюро разполага с пуш-системи за Ваше улеснение. В бюрото и заседателната маса е вмъкнато стъкло с нестандартни форми, които правят модела още по-интересен. Магнето е чудесно интериорно решение за Вашия офис!
  2 999 лв.
  2 999 лв.
 • 779 лв.
  Quickview

  Офис обзавеждане Бокс

  Едно малко по-различно предложение, което се отличава с ярки дръзки цветове, внасящи свежа атмосфера във Вашия офис. Комплектът се състои от гардероб, бюро и нисък шкаф, които разполагат с достатъчно пространство, за да поберете всички необходими работни принадлежности.
  779 лв.
  779 лв.
 • 934 лв.
  Quickview

  Офис обзавеждане Рио Компакт

  Функционален и практичен, комплект Рио притежава всичко от което имате нужда! Бюрото е с голям плот върху който можете да поставите монитор, клавиатура или други вещи, гардеробът разполага с просторни помещения където да сгънете дрехите и да съхранявате багажа си, а шкафовете са подходящи да съхранявате различни работни папки, каталози и други принадлежности. Чудесно интериорно решение!
  934 лв.
  934 лв.
 • 274 лв.
  Quickview

  Шкаф Бокс бяло и зелено лайм

  Практичен и функционален, Бокс притежава всичко от което се нуждаете в един шкаф! Чудесен акцент за Вашия офис, дневна или за стаята на Вашето дете. Ярките хармонизиращи цветове внасят свежест и разчупват интериора.
  274 лв.
  274 лв.
 • 238 лв.
  Quickview

  Шкаф висок

  Функционален шкаф с интересен дизайн, който внася позитивно настроение и се вписва чудесно във всеки интериор! Конструкцията е здрава, за да гарантира стабилност на шкафа и да подсигури дълготрайната му употреба.
  238 лв.
  238 лв.
 • 822 лв.
  Quickview

  Шкаф Магнето пясъчен бук и дъб шамони

  Стилен и практичен шкаф, който се съчетава лесно с всяка мебел и всеки интериор. Интересното съчетание на материали и цветове разчупва дизайна и му придава уникална идентичност.
  822 лв.
  822 лв.
 • 170 лв.
  Quickview

  Шкаф нисък

  Малък и практичен шкаф с интересен фрезови елемент, който разчупва дизайна му. Чудесно съчетание между функционалност и стил, което ще е чудесно допълнение за всеки офис.
  170 лв.
  170 лв.
 • 209 лв.
  Quickview

  Шкаф среден

  Функционален шкаф с интересни фрезови елементи, които разчупват дизайна му. Изработен е от висококачествено ЛПДЧ, което гарантира дълготрайната му и безпроблемна употреба.
  209 лв.
  209 лв.
 • 68 лв.
  Quickview

  Бюро Гранд 2

  За да Ви е още по-удобно и приятно в офиса, имате нужда от това страхотно бюро. Моделът е с класически дизайн и е изработен от качествени материали.
  68 лв.
  68 лв.