0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Баня

Банята е място, което изисква изключително внимание при избора на обзавеждане. Доста често, когато решим да обновим декора на дома, това е лесно осъществима задача за всяко помещение. В банята обаче, тази мисия е почти невъзможна. Монтираната и вградена санитария, гранитогреса, фаянса или теракота изискват цялостна подмяна и поради тази причина е трудно да обновим с лека ръка интериора в банята. Именно по тази причина нашият продуктов каталог включва красиви, удобни и устойчиви предложения за обзавеждането на мокрото помещение. Нашите модели са подходящи, както за новата, така и за обновяването на вече съществуваща баня.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 18 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 18 продукта

 • 405 лв.
  Quickview

  Комплект за баня от регенерирано дърво

  Комплект мебели за обзавеждане на баня включващи шкаф за мивка и огледало. Впечатляващ дизайн и уникална изработка от качествено регенерирано дърво. Железните дръжки са акцентен детайл, който допринасят за ретро визията. Красив комплект, който ще задоволи и най - взискателният вкус.
  405 лв.
  405 лв.
 • 1 197 лв.
  Quickview

  Комплект за баня от регенерирано дърво

  Красив комплект, който включва мебели подходящи за цялостно обзавеждане на баня. Изцяло ръчната изработка придава индивидуалност на всеки компонент. Материалът е качествено регенерирано дърво, което прави комплекта неповторим и устойчив за продължително ползване.
  1 197 лв.
  1 197 лв.
 • 592 лв.
  Quickview

  Комплект мебели от 9 части и мивка за баня

  Цялостен комплект за обзавеждане на баня изработен от качествени материали в съчетание с изчистен дизайн. Практично обособени отделения за съхранение, които се явяват отлично решение за организирането на различен вид принадлежности. Размерите са подходящи, както за големи площи, така и за помещения с ограничени пространства. Свободно стоящият стенен шкаф би могъл да се монтира на различно място съобразявайки се с конкретните размери на банята.
  592 лв.
  592 лв.
 • 1 351 лв.
  Quickview

  Комплект за баня от мангово дърво

  Комплект за баня включващ огледало, шкаф за мивка и два странични шкафа. Качествена изработка от солидно мангово дърво съчетана с боядисване и полиране на материала. Изключителна здравина и устойчивост в комбинация с уникалност в дизайна. Тъй като всяко дърво е с различно, в тази серия всеки комплект е индивидуален, единствен и не повтаряем.
  1 351 лв.
  1 351 лв.
 • 636 лв.
  Quickview

  Комплект мебели за баня от 10 части

  Комплект за обзавеждане на баня в черен цвят включващ цялостен подбор от компонентни решения, като шкаф, два броя умивалници, смесители, огледало и др. Качествената изработка в комбинация с изчистен дизайн лесно ще се съчетаят с всеки интериор на банята. Шкафът за мивка разполага с три врати и отделения с голямо пространство. Те са подходящи за съхранението и организирането на всякакъв тип тоалетни принадлежности. Мивките са изработени от висок клас керамика, което ги прави лесни за почистване и поддръжка. Този комплект се явява страхотно решение, както за просторни помещения, така и за забързаните сутрини, когато всеки бърза да се измие и да влезе пръв в банята!
  636 лв.
  636 лв.
 • 625 лв.
  Quickview

  Комплект мебели за баня от 10 части

  Комплект за обзавеждане на баня включващ цялостен подбор от компонентни решения, като шкаф, два броя умивалници, смесители, огледало и др. Качествената изработка в комбинация с изчистен дизайн лесно ще се съчетаят с всеки интериор на банята. Шкафът за мивка разполага с три врати и отделения с голямо пространство. Те са подходящи за съхранението и организирането на всякакъв тип тоалетни принадлежности. Мивките са изработени от висок клас керамика, което ги прави лесни за почистване и поддръжка. Този комплект се явява страхотно решение, както за просторни помещения, така и за забързаните сутрини, когато всеки бърза да се измие и да влезе пръв в банята!
  625 лв.
  625 лв.
 • 691 лв.
  Quickview

  Комплект мебели от 11 части и мивка за баня

  Комплектът за баня, който ви предлагаме включва шкаф за мивка със стенен монтаж, 2 стенни шкафа, 2 огледала, 2 полици, 2 мивки и 2 смесителя. Той ще допълни банята ви по един стилен начин, а същевременно и ще я оптимизира. Шкафовете в комплекта ще ви осигурят нужното пространство за съхранение на вашите принадлежности. Тъй като са изработени от качествено ПДЧ, шкафовете са много здрави. Мивките са керамични, което гарантира тяхната устойчивост и ги прави лесни за почистване.
  691 лв.
  691 лв.
 • Разпродадено
  306 лв.
  Quickview

  Комплект мебели от 4 части и мивка за баня

  Предложението ни за обзавеждане на вашата баня включва комплект от 4 части - 1 огледало, 2 полици, шкаф за мивка и смесител. Комплектът е в черен цвят и е със семпъл, но стилен дизайн, за да акцентирате на банята си. Материалите, от които е изработен, го правят много здрав и издръжлив. За изработката на мивката е използвана висококачествена керамика, а смесителят разполага с връзки за топла и студена вода.
  306 лв.
  306 лв.
 • Разпродадено
  229 лв.
  Quickview

  Комплект за баня от 3 части

  Добавете практичност в банята си и се възползвайте от нашето предложение! Предлагаме ви комплект, състоящ се от 1 огледало, 1 мивка и 1 стенен шкаф за мивка. За изработката на шкафа е използвано ПДЧ, което гарантира здравината и издръжливостта на модела, а мивката е керамична, което улеснява нейното почистване. Комплектът е лесно сглобяем.
  229 лв.
  229 лв.
 • Разпродадено
  218 лв.
  Quickview

  Комплект за баня от 3 части

  Практичен комплект за вашата баня! Той се състои от 1 огледало, 1 мивка и 1 стенен шкаф за мивка. Шкафът е изработен от ПДЧ и е много здрав и издръжлив, а мивката е керамична, което улеснява нейното почистване. Също така може да бъде монтирана на плот. Комплектът се сглобява лесно.
  218 лв.
  218 лв.
 • 196 лв.
  Quickview

  Комплект мебели за баня от 3 части

  Преобразете вашата баня с това стилно предложение от нас - комплект в черно за баня. Той е със семпъл дизайн, но акцентно ще допълни всяка съвременна баня. Включените компоненти са огледало, мивка и стенен шкаф и всеки един от тях е изработен от първокачествени материали. Мивката е от керамика, а шкафът е изработен от ПДЧ.
  196 лв.
  196 лв.
 • 207 лв.
  Quickview

  Комплект мебели за баня от 3 части и мивка

  Преобразете банята си с това страхотно предложение от нас - комплект за баня от 3 части. Моделът ни е с изчистен дизайн, но чудесно ще се впише във всяка модерна баня. Огледало, мивка и стенен шкаф са включените компоненти, като всеки един от тях е изработен от качествени материали. Мивката е керамична, а шкафът е изработен от ПДЧ
  207 лв.
  207 лв.
 • 537 лв.
  Quickview

  Комплект мебели за баня от 7 части

  Оптимизирайте и трансформирайте банята си по страхотен начин, благодарение на нашето предложение. Комплектът ни за баня е в черен цвят и включва стенен шкаф за мивка, 2 мивки, 2 рафта и 2 огледала. Керамичната мивка е устойчива срещу надраскване и корозия, а смесителите са с включени маркучи за студена и топла вода. Четирите просторни чекмеджета на шкафа ще ви осигурят нужното пространство за удобно съхраняване и подреждане на принадлежностите си.
  537 лв.
  537 лв.
 • 526 лв.
  Quickview

  Комплект мебели за баня от 7 части

  С този стилен комплект ще оптимизирате и трансформирате банята си по страхотен начин. Той е в универсален бежов цвят и се състои от стенен шкаф за мивка, 2 мивки, 2 рафта и 2 огледала. Мивката е от висококачествена керамика, която е устойчива срещу надраскване, а смесителите са с включени маркучи за топла и студена вода. Шкафът за мивката е с четири просторни чекмеджета, за да можете удобно да съхранявате и подреждате принадлежностите си.
  526 лв.
  526 лв.
 • 636 лв.
  Quickview

  Комплект мебели за баня от 9 части

  Благодарение на този страхотен комплект, ще поканите стила и комфорта в банята си. Той е в класически черен цвят и включва шкаф за мивка, 2 мивки, 2 рафта, 2 смесителя и 2 огледала. За изработката на мивката е използвана първокачествена керамика, която е устойчива срещу надраскване, а шкафът за мивката разполага с четири просторни чекмеджета, където ще можете удобно да съхранявате принадлежностите си. Смесителите са с включени маркучи за топла и студена вода.
  636 лв.
  636 лв.
 • 614 лв.
  Quickview

  Комплект мебели за баня от 9 части

  Поканете стила и удобството в банята, благодарение на този страхотен комплект. Той се състои от шкаф за мивка, 2 рафта, 2 мивки, 2 смесителя и 2 огледала. Шкафът за мивката разполага с общо четири чекмеджета, където ще можете удобно да подредите принадлежностите си. За изработката на мивката е използвана първокачествена керамика, която е устойчива срещу надраскване, а смесителите са с маркучи за топла и студена вода.
  614 лв.
  614 лв.
 • 735 лв.
  Quickview

  Комплект мебели от 11 части и мивка за баня

  Предлагаме ви комплект за баня, който включва шкаф за мивка със стенен монтаж, 2 стенни шкафа, 2 огледала, 2 полици, 2 мивки и 2 смесителя. Комплектът е в черен цвят и ще допълни банята ви по един стилен начин, но и ще я оптимизира. Шкафовете в комплекта осигуряват необходимото пространство за съхранение на различни принадлежности. Шкафовете са много здрави, тъй като са изработени от ПДЧ от високо качество, а мивките са изработени от керамика, което гарантира тяхната устойчивост и ги прави лесни за почистване.
  735 лв.
  735 лв.
 • 647 лв.
  Quickview

  Комплект мебели от 9 части

  Предлагаме ви страхотен комплект за баня, включващ 2 стенни шкафа, шкаф за мивка със стенен монтаж, 2 полици, 2 мивки и 2 огледала. Комплектът е в черен цвят и елегантно ще допълни банята ви, оптимизирайки я. Шкафовете ще осигурят необходимото пространство за съхранение на различни принадлежности и вещи. Те са много здрави и издръжливи, тъй като са изработени от ПДЧ от високо качество, а мивките са изработени от керамика, което е гаранция за тяхната устойчивост. Друг плюс е, че се почистват много лесно.
  647 лв.
  647 лв.