Ъглови дивани

Ъгловия диван е популярно решение в обзавеждането. Чрез този избор отлично се оптимизира пространството и в същото време се осигурява максимален комфорт. В нашият продуктов каталог сме подбрали модели ъглови дивани, които съчетават модерна визия, функционалност и безкомпромисно качество на материалите.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 154

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 154 продукта

 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив ъглов диван

  Модерен ъглов диван, който е идално допълнение към всеки интериор. Висококачествените материали, от който е изработен, го прави издръжлив и лесен за почистване. Дебело подплатената седалка, заедно с включените възглавници и лежанката, правят дивана изключително удобен и комфортен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв ъглов диван Честърфийлд

  Комфортен ъглов диван Честърфийлд, който е подходящ за всеки интериор. Лежанката, която е добавена предоставя възможност да се излегнете и релаксирате по всяко време. Висококачественият изкуствен велур, от който е изработен улеснява почистването му, а грациозно извитите подлакътници с дебело подплатените седалки го правят изключително удобен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял шестместен диван Честърфийлд – ъглов

  Ъглов шестместен Честърфилд диван в бял цвят. Изключително комфортен и стилен, този диван ще внесе нотка на лукс и класа във всеки дом. Изработен от висококачествени материали, а кожената тапицерия е лесна за почистване и поддръжка. Бутонирана облегалка и меки възглавници за седене, в комбинация с подлакътници, гарантират комфорта ви.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял ъглов диван Честърфийлд

  Модерен ъглов диван в бяло, изработен от изкуствена кожа. Добавената лежанка разкрива площ, достатъчна за излягане и релаксиране. Дебело подплатените седалки гарантират удобство и комфорт. Висококачествената кожа е издръжлива и лесна за почистване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв ъглов диван Честърфийлд

  Удобен ъглов диван изработен от изкуствен велур. Добавената лежанка разкрива площ, достатъчна за излягане и релаксиране. Дебело подплатените седалки гарантират удобство и комфорт. Висококачественият изкуствен велур е издръжлив и лесен за почистване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен ъглов диван Честърфийлд

  Модерен ъглов диван изработен от изкуствена кожа. Добавената лежанка разкрива площ, достатъчна за излягане и релаксиране. Дебело подплатените седалки гарантират удобство и комфорт. Висококачествената кожа е издръжлива и лесна за почистване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив ъглов диван

  Функционален и елегантен ъглов диван, който с визията си е прекрасно допълнение за всеки дом. Благодарение на висококачествената тапицерия, той е здрав, издръжлив, лесен за поддръжка и сглобяване. Дебело подплатената седалка, включените възглавници, лежанката и рациозно извити подлакътници, доставят максимален комфорт. Лежанката може да бъде поставена отляво или отдясно.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Сив ъглов диван Честърфийлд

  Триместен Честърфийлд диван и табуретка с тапицерия от кадифе. Дървената рамка гарантира стабилност, а подплатата мекота и удобство. Тапицерията е от меко и нежно кадифе, а облегалката е украсена с бутони. Изключително стилен и подходящ за всеки дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен ъглов диван Честърфийлд

  Изключително елегантен ъглов диван Честърфийлд, който е също така и функционален и удобен. Изработен от висококачествена изкуствена кожа в черен цвят, той е здрав, лесен за почистване и сглобяване. Дебело подплатените седалки и извитите подлакътници доставят максимален комфорт. Добавената лежанка предоставя възможност за излягане.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван в бяло и сиво

  Разтегателен ъглов диван в бял и сив цвят, би бил прекрасно допълнение във всеки дом. Изработен от висококачествена изкуствена кожа, оборудван с дървена рамка, той е много здрав, устойчив, стабилен и лесен за поддръжка. Този модел разполага с разтегателен механизъм и може лесно да бъ превърнат в легло, като облегалката му ви позволява да избирате 2 различни позиции на наклона и възможност за сгъване само на едната секция.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен и сив ъглов диван

  Разтегателен ъглов диван в черен и сив цвят, който със свежият си и елегантен дизайн, ще се впише чудесно във всеки интериор . Изработен от висококачествена изкуствена кожа, оборудван с дървена рамка, той е много здрав, устойчив, стабилен и лесен за поддръжка. Този модел разполага с разтегателен механизъм и може лесно да бъ превърнат в легло, като облегалката му ви позволява да избирате 2 различни позиции на наклона и възможност за сгъване само на едната секция. Той е също така дебело подплатен, за да ви осигури максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял ъглов диван легло

  Многофункционален Г-образен диван в бял цвят, който със свежият си и елегантен дизайн, ще се впише чудесно във всеки интериор . Изработен от висококачествена изкуствена кожа, оборудван с дървена рамка, той е много здрав, устойчив, стабилен и лесен за поддръжка. Този модел разполага с разтегателен механизъм и може лесно да бъ превърнат в легло, като облегалката му ви позволява да избирате 2 различни позиции на наклона. Той е също така дебело подплатен, за да ви осигури максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов черен диван легло

  Многофункционален Г-образен диван, който благодарение на интересният си дизайн ще допълни всеки интериор. Изработен от висококачествена изкуствена кожа, оборудван с дървена рамка, той е много здрав, устойчив, стабилен и лесен за поддръжка. Този модел разполага с разтегателен механизъм и може лесно да бъ превърнат в легло, като облегалката му ви позволява да избирате 2 различни позиции на наклона. Той е също така дебело подплатен, за да ви осигури максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв ъглов диван

  Ъгловият диван в изкуствена кафява кожа е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка, стоманени крака и тапицерия от изкуствена кожа, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от изкуствена кафява кожа на модела придават уют и лукс на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Хенри в тъмносиво

  Ъглов диван, изработен от МДФ рамка с тапицерия от плат в тъмносив цвят и с дървени крачета от масив. Моделът е с лежанка, която може да бъде разположена от двете страни на дивана. Удобен и мек, този диван е чудесно интериорно решение, за което няма да съжалявате.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Инес тъмносив

  Ъглов диван с дървена рамка с тапицерия от плат в тъмносиво и с крачета от масив. Диванът е триместен, с капитонирана облегалка и с лежанка, която може да се постави и от двете страни. Характеризира се с удобство, мекота и стилен дизайн. Отдайте се на сладки мигове на релаксация и отдих с този чудесен модел.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Инес светлосив

  Ъглов диван с дървена рамка с тапицерия от плат в светлосиво и с крачета от масив. Диванът е триместен, с капитонирана облегалка и с лежанка, която може да се постави и от двете страни. Характеризира се с удобство, мекота и стилен дизайн. Отдайте се на сладки мигове на релаксация и отдих с този чудесен модел.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Инес оранжев

  Ъглов диван с дървена рамка с тапицерия от плат в оранжево и с крачета от масив. Диванът е триместен, с капитонирана облегалка и с лежанка, която може да се постави и от двете страни. Характеризира се с удобство, мекота и стилен дизайн. Отдайте се на сладки мигове на релаксация и отдих с този чудесен модел.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Инес син

  Ъглов диван с дървена рамка с тапицерия от плат в тъмносиньо и с крачета от масив. Диванът е триместен, с капитонирана облегалка и с лежанка, която може да се постави и от двете страни. Характеризира се с удобство, мекота и стилен дизайн. Отдайте се на сладки мигове на релаксация и отдих с този чудесен модел.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Инес зелен

  Ъглов диван с дървена рамка с тапицерия от плат в зелено и с крачета от масив. Диванът е триместен, с капитонирана облегалка и с лежанка, която може да се постави и от двете страни. Характеризира се с удобство, мекота и стилен дизайн. Отдайте се на сладки мигове на релаксация и отдих с този чудесен модел.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Честър черно кадифе

  Ъглов диван, изработен от дървена рамка с тапицерия от красиво кадифе в черно. Лежанката може да бъде поставена от двете страни на дивана, което прави модела още по-практичен. Диванът се характеризира с изключителен комфорт и мекота, а акцентът са изкуствените кристали, които внасят усещане за лукс и разкош.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Честър лилаво кадифе

  Ъглов диван, изработен от дървена рамка с тапицерия от красиво кадифе в кралско лилаво. Лежанката може да бъде поставена от двете страни на дивана, което прави модела още по-практичен. Диванът се характеризира с изключителен комфорт и мекота, а акцентът са изкуствените кристали, които внасят усещане за лукс и разкош.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Честър зелено кадифе

  Ъглов диван, изработен от дървена рамка с тапицерия от красиво кадифе в тъмнозелено. Лежанката може да бъде поставена от двете страни на дивана, което прави модела още по-практичен. Диванът се характеризира с изключителен комфорт и мекота, а акцентът са изкуствените кристали, които внасят усещане за лукс и разкош.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Ъглов диван Евита от изкуствена бяла кожа

  Модел Честърфийлд е аналог на висок клас мебели, които идеално се вписват в тежка и стилна обстановка. Нашето предложение съчетава визията на класиката с модерното излъчване на белият цвят и актуалният тренд за предпочитание към ъгловите модели дивани. Цветът създава усещане за простор, ъгълът оптимизира пространството, класическият дизайн обогатява обстановката и допринася за създаване на среда на неподправен комфорт и елегантност. 
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Луксозен черен ъглов диван Алекса

  Шестместен ъглов диван изработен от висококачествена изкуствена черна кожа. Модел подходящ, както за големи помещения, така и за обособяването на кът в дневната съчетана с трапезария. Лесен за почистване и поддръжка. Луксозен модел, който освен с модерна визия, впечатлява и с практичен дизайн подходящ за всеки декор.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Диван с ъгъл Алиша от бяла кожа

  Диван с L - образна форма изработен от бяла изкуствена кожа. Изработен от стабилна дървена рамка и качествена изкуствена кожа с гланцово покритие. Лесна поддръжка в съчетание с практична и удобна форма.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  2 569 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Луи

  Ъглов диван с функция сън и ракла за съхранение. Отличен избор за помещения от типа дневна с трапезария. Удобен размер, който едновременно дава достъп до просторна площ за сядане и оптимизира цялостно пространството в помещението. Ъгловият избор на диван е отлично решение за обособяване на дневен кът в стая с трапезария. Отворената площ на такъв тип дивани не натоварват пространството с излишни височини. Възможност за добавяне на табуретка за завършеност на цялостната визия. Богат избор на цветове и дамаски.
  2 569 лв.
  2 569 лв.
 • Разпродадено
  1 296 лв.
  Quickview

  Ъглов Диван Сахара

  Този ъглов диван е с класически дизайн и изчистена линия, което го прави чудесен избор за Вашия дом. За изработката му са използвани единствено материали от високо качество, а дълготрайната му употреба е гарантирана. Моделът е с две ракли, което пространство е достатъчно просторно за съхранение на багаж.
  1 296 лв.
  1 296 лв.
 • Разпродадено
  949 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Данте

  Компактен ъглов диван, който създава впечатлението за невероятен домашен уют във всяко пространство. Това специално усещане се подсилва от флоралните мотиви и меките нюанси на дамаската. Модел “Данте” е правилен избор, когато висококачествените материали и подсиленият корпус са приоритет. В допълнение съдържа функция сън и вградената ракла.
  949 лв.
  949 лв.
 • Разпродадено
  1 494 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Модена

  Диван Модена е с класическа визия и модерно присъствие. Дизайнът е съчетание между класическа линия и иновативни акценти изразени в специфичните извивки и акцентни тегели. Моделът е с функция сън и удобно място за съхранение на вещи тип ракла.
  1 494 лв.
  1 494 лв.
 • Разпродадено
  1 591 лв.
  Quickview

  Мека мебел за дневна ВИП

  Обзавеждане за дневна ВИП съчетава усещане за лукс и безкомпромисно качество на изработката. Ексклузивният дизайн с прорязани детайли на облегалките впечатляват, а контрасните шефове подчертават модела. Нашето предложение включва двоен диван с лежанка, което образува удобен диван с ъгъл. Тази серия се предлага в различни модулни компоненти, които лесно могат да бъдат включени към обзавеждането на помещения с различен размер и форма.

  1 591 лв.
  1 591 лв.
 • Разпродадено
  800 лв.
  Quickview

  Кухненски ъглов диван Палмина

  Универсален холен ъгъл, който ще Ви осигури комфорта, от който имате нужда и ще направи дома Ви още по-стилен и уютен. Изработен е от първокачествена тапицерия и акцентна изкуствена кожа, която комбинация ще преобрази помещението.
  800 лв.
  800 лв.
 • Разпродадено
  1 785 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Рокер

  Ъглов диван Рокер в функция сън. Лесно се трансформира в легло с просторна спална площ. Модерен дизайн в съчетание с първокласно качество на изработка и декоративни детайли. Практично решение за помещения с ограничено пространство. Предлага се в различни цветове и конфигурации.
  1 785 лв.
  1 785 лв.
 • Разпродадено
  2 131 лв.
  Quickview

  Модулна мека мебел Галера

  Луксозна ъглова конфигурация Галера, която включва троен диван и табуретка. Изработен от качествена естествена кожа, този сет впечатлява с модерна визия и луксозен дизайн. Компактен размер подходящ, за всеки тип помещения, както и за такива с ограничено пространство. Сваляеми калъфи, двойно подсилени шефове, както и 3Д дишаща мрежа, са само част от екстрите, които включва комплекта. Първокачествена изработка съчетана с внимание към всеки детайл. Модулно обзавеждане Галера включва различни компоненти, които могат да бъдат добавени в зависимост от индивидуалните предпочитания.
  2 131 лв.
  2 131 лв.
 • Разпродадено
  1 867 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Флекс

  Ъглов диван с функция сън и удобна ракла за съхранение. Дебелината на матрака е 14 см., което осигурява комфортен сън дори при ежедневно ползване. Подходящо решение за помещения с ограничено пространство. Сигурен вариант за гости, който няма да ви подведе. Диван Флекс е нашето предложение при необходимост от ежедневна трансформация на дневният диван в спално легло! Качеството на материали, изработка и ергономичен дизайн гарантират пълноценна почивка и възможност за релакс.
  1 867 лв.
  1 867 лв.
 • Разпродадено
  1 805 лв.
  Quickview

  Модулна мека мебел Чил Аут

  Луксозен ъглов диван с функция сън. Разтяга се до размерите на голямо двойно легло. Модел Чил Аут се характеризира с просторна площ за сядане и почивка. Изключителната мекота и удобство на модела създават усещане за топла прегръдка.Възможност за избор на различни цветови комбинации.
  1 805 лв.
  1 805 лв.
 • Разпродадено
  1 312 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Ария

  Изключително мек и комфортен ъглов диван с класически продуктов дизайн. Осигурява удобство при абсолютно всеки случай, чрез съчетание на функцията за сън и широка ракла за съхранение. Моделът е особено предпочитан заради висококачествената тапицерия и вграденият подсилен метален профил. Подходяща инвестиция в дългосрочен план.
  1 312 лв.
  1 312 лв.
 • Разпродадено
  1 033 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Клео

  Широк и надежден ъглов диван, декориран с меки възглавници с флорални мотиви. Изработен е от висококачествен дървен материал, с двойно подсилен корпус. Това оправдава очакванията и го прави изключително здрав и издръжлив във времето. Включените функции за сън и раклата за лични вещи повишават удобството при всеки повод. Добре подбраните дамаски са покрити с шевове, което освен за оформяне на дизайнът се използва за многократно подсилване на здравината.
  1 033 лв.
  1 033 лв.
 • Разпродадено
  1 611 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Крит

  Актуален ъглов диван с изкусен дизайн, покрит с дамаска от най-висок клас. Силно се отличава с вградения механизъм и издръжливата метална конструкция, които увеличават периода на ползване. Стандартните функции за сън и вградената ракла са неизменна част от цялостната композиция. Изработката и качеството на всички използвани материали са с гаранция от производителя.
  1 611 лв.
  1 611 лв.
 • Разпродадено
  1 079 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Санта фе

  Ъглов диван с функция сън. Възможност за избор на лява или дясна ъглова позиция. Компактен размер в съчетание с безкомпромисно качество на изработка. Модел Санта фе лесно ще превърне в сърцето на всяка всекидневна.
  1 079 лв.
  1 079 лв.
 • Разпродадено
  2 008 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Луна

  Диван Луна е ярко интериорно решение, което със сигурност ще се превърне за всички в любимо място за почивка и релакс. Моделът създава настроение и едновременно впечатлява с функционални характеристики. Функция сън го трансформира в удобно легло.
  2 008 лв.
  2 008 лв.
 • Разпродадено
  1 838 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Луна мини

  Диван Луна мини  е ярко интериорно решение, което със сигурност ще се превърне за всички в любимо място за почивка и релакс. Моделът създава настроение и едновременно впечатлява с функционални характеристики. Функция сън го трансформира в удобно легло.
  1 838 лв.
  1 838 лв.
 • Разпродадено
  1 497 лв.
  Quickview

  Ъглов диван с табуретка Малиция

  Модел Малиция с усещане за комфорт и уют. Компактни размери подходящи и за помещения с ограничено пространство. Разполага с функция сън и табуретка със скрита ракла.
  1 497 лв.
  1 497 лв.
 • Разпродадено
  1 344 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Монако

  Мека мебел Монако се характеризира със стилна и изчистена визия. Този модел лесно ще се впише във всеки декор. Предлага се с функция сън, подходяща за ежедневно ползване и място за съхранение.
  1 344 лв.
  1 344 лв.
 • Разпродадено
  1 446 лв.
  Quickview

  Ъглов диван с табуретка Монца

  Мека мебел Монца е предложение, което съчетава удобство, класа, комфорт и усещане за лукс. Стилно решение с изчистен и модернистичен дизайн. За допълнителен комфорт се предлага с функция сън. Табуретката предоставя скрито пространство за съхранение тип ракла. В зависимост от стила на помещението и индивидуални предпочитания тя може да бъде използвана и като индивидуален център - маса пред дивана.
  1 446 лв.
  1 446 лв.
 • Разпродадено
  1 161 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Родос с две табуретки или полица

  Модел Родос се предлага с възможност за избор на две табуретки или полица в предложената цена. В зависимост от предвидената необходимост и индивидуални предпочитания двете табуретки могат да допълнят мястото за сядане на иначе просторният модел. Ало желаете да декорирате в една линия, тогава полицата се явява подходящо интреиорно решение.
  1 161 лв.
  1 161 лв.
 • Разпродадено
  1 961 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Сена с полица

  Ъглов диван Сена с включена бонус полица в комплекта. Модерен и функционален модел, който придава стил в помещението и създава усещане за незаменим комфорт и уют. Практично предложение, което съчетава различни удобства. Лесно се трансформира в просторно спално легло подходящо за ежедневна употреба. За допълнително удобство ъгловото пространство е оптимизирано в удобна ракла за съхранение.
  1 961 лв.
  1 961 лв.
 • Разпродадено
  1 391 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Тренто

  Модел Тренто се отличава с функционален дизайн, който лесно би намерил място във всяка дневна. Компактните размери осигуряват възможност за пълноценно използване на пространството и осигурява просторна площ за сядане. Този модел се предлага с възможност за избор на ляв или десен ъгъл. При желание, може да бъде изработен и с различна дамаска.
  1 391 лв.
  1 391 лв.
 • Разпродадено
  1 727 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Хавай

  Мека мебел Хавай е луксозно предложение, което ще впечатли и най - взискателните. Комфорт съчетан със стилен дизайн и безкомпромисно качество на материалите. Възможност за избор на лява или дясна ъглова конфигурация. Моделът разполага с вграден висококачествен подматрак, което го прави подходящ във вариант спалня за ежедневна употреба.
  1 727 лв.
  1 727 лв.
 • Разпродадено
  1 949 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Холивуд с подматрак и ракла

  Ъглов диван Холивуд с възможност за поръчка с ляв или десен ъгъл и разнообразна дамаска. Дизайнерско предложение, което ще Ви накара да почуствате комфорта, блясъка и удобството на висококачествената мека мебел. Функция сън е подходяща за ежедневна експлоатация. Моделът разполага с просторна ракла за съхранение.
  1 949 лв.
  1 949 лв.
 • Разпродадено
  1 849 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Холивуд Мини с подматрак

  Ъглов диван Холивуд мини с възможност за поръчка с ляв или десен ъгъл и разнообразна дамаска. Дизайнерско предложение, което ще Ви накара да почуствате комфорта, блясъка и удобството на висококачествената мека мебел. Функция сън е подходяща за ежедневна експлоатация. Моделът разполага с просторна ракла за съхранение.
  1 849 лв.
  1 849 лв.
 • Разпродадено
  1 929 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Хюстън Макс

  Мека мебел Хюстън макс е проектирана с цел да предостави максимално удобство и комфорт. Ъгловата конфигурация дава възможност за оптимизиране на пространството и същевременно осигуряване на просторно място за отмора и релакс. Нашето предложение включва функция сън и подматрачно пространство за съхранение. Безкомпромисна изработка съчетана с красив дизайн и удобство.
  1 929 лв.
  1 929 лв.
 • Разпродадено
  1 787 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Хюстън

  Удобен ъглов диван с функция сън. Възможност за изработка на лява или дясна ъглова конфигурация. Разнообразен избор на дамаски. Разполага с удобна ракла за съхранение. Заоблените детайли придават акцентен завършек на модела.
  1 787 лв.
  1 787 лв.
 • Разпродадено
  605 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Антония

  Този ъглов диван бързо ще се превърне в любимо място на всички у дома, благодарение на стилния си дизайн и несравним комфорт, който предоставя. Диванът е с падащи възглавници, а калъфките им могат да бъдат сваляни. За оптимално удобство, моделът разполага и с функция сън.
  605 лв.
  605 лв.
 • Разпродадено
  1 320 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Арабела

  Едно страхотно предложение за Вашия дом. Този ъглов диван съчетава в себе си удобството на луксозна мека мебел и комфортно легло. Моделът ще бъде модерен и стилен ацкент в дома Ви, който ще привлича погледите на всички у дома. Изработен е от изцяло качествени материали.
  1 320 лв.
  1 320 лв.
 • Разпродадено
  560 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Витоша

  Диван Витоша е това нещо, което Ви липсва у дома. Удобен и стилен, този модел ще Ви осигури удобството, от което имате нужда, а домът Ви ще бъде преобразен. Изработен е от качествени материали, а функцията сън, с която моделът разполага, ще Ви накара да не искате никога да го напускате.
  560 лв.
  560 лв.
 • Разпродадено
  1 059 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Василена

  Чудесно акцентно интериорно решение - ъглов диван Василена! Моделът комбинира в себе си удобството на разкошна мека мебел и комфортно легло. Изработен е от висококачествени материали, а сивият цвят лесно се съчетава с всеки интериор.
  1 059 лв.
  1 059 лв.
 • Разпродадено
  1 190 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Трой

  Нежен и просторен диван, който чудесно ще допълни хола или трапезарията Ви. Също така, моделът е с декоративни акцентни възглавнички за допълнитетелно удобство. Диванът се характеризира и с прецизна изработка от качествени материали.
  1 190 лв.
  1 190 лв.
 • Разпродадено
  2 607 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Сан Антонио

  Стилен диван, който ще Ви осигури ненадминат комфорт и мигове на отдих. Моделът се характеризира с прецизна и качествена изработка, а нежното цветово съчетание ще акцентира на интериора Ви. Идеален избор, ако търсите начин да поканите удобството и лукса в дома си.
  2 607 лв.
  2 607 лв.
 • Разпродадено
  1 008 лв.
  Quickview

  Ъглов диван Париж

  Дизайнерски диван, който ще внесе хармонична и романтична нотка сред хола Ви. Изработен е от качествена дървесина, дунапрен и силиконов пух. Диванът е просторен и комфортен и ще Ви подари страхотни мигове на отдих и релаксация. Предложение, за което няма да съжалявате.
  1 008 лв.
  1 008 лв.