Холни гарнитури

Холни гарнитури за обзавеждането на дневният тракт. Нашият продуктов каталог включва качествени модели, които освен функционалност впечатляват и с дизайн. Холната гарнитура не винаги е приоритет на големите пространства. Чрез избора на мно

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 54 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 54 продукта

 • 1 251 лв.
  Quickview

  Комплект дивани Гоя в светлосиво

  Комплект от два дивана в светлосиво. Площа за сядане е разпределена между двуместен и триместен диван. Моделът се характеризира с изчистен дизайн, който лесно би се вписал във всяка обстановка. Дизайнът съчетава семпла визия, качествена изработка и удобство. Дървената рамка гарантира здравина и устойчивост. Тапицерията се почиства лесно, а възглавничките са подвижни за осигуряване на допълнително удобство при поддръжка. Хромираните крака са за акцентен завършек.
  1 251 лв.
  1 251 лв.
 • 1 631 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Мелани от три части в светлосиво

  Комплект за обзавеждане на дневна състоящ се от три части. Включва двоен и троен диван и комфортно кресло. Общата площ за сядане е до седем места. Моделът е изработен от качествени материали, които включват стабилна и здрава дървена рамка, текстилна тапицерия и хромирани крака. Отличен избор за обзавеждането на хола. Моделът е със семпли линии и изчистен дизайн, което позволява комбинирането с различен декор. Този модел също може да послужи и като вариант за цялостно обзавеждане на дома следвайки идентично направление. Ако нямате възможност за подредбата на всичките три части в едно помещение, може да разпределите мебелите в различни стаи, така всяка от тях ще е в синхрон с останалите.
  1 631 лв.
  1 631 лв.
 • 1 396 лв.
  Quickview

  Комплект от двоен и троен диван Игрит в тъмносиво

  Комплект от два дивана в тъмносиво. Изработен от качествена тапицерия, стабилна дървена рамка, мека подплата и хромирани крака, тези сет се характеризира с класически дизайн. Отличен избор за дома или офиса. Където и да ги позициониране тези дивани, винаги ще впечатляват с визия и стил.
  1 396 лв.
  1 396 лв.
 • 1 787 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Мелани от три части в тъмносиво

  Комплект за обзавеждане на дневна състоящ се от три части. Включва двоен и троен диван и комфортно кресло. Общата площ за сядане е до седем места. Моделът е изработен от качествени материали, които включват стабилна и здрава дървена рамка, текстилна тапицерия и хромирани крака. Отличен избор за обзавеждането на хола. Моделът е със семпли линии и изчистен дизайн, което позволява комбинирането с различен декор. Този модел също може да послужи и като вариант за цялостно обзавеждане на дома следвайки идентично направление. Ако нямате възможност за подредбата на всичките три части в едно помещение, може да разпределите мебелите в различни стаи, така всяка от тях ще е в синхрон с останалите.
  1 787 лв.
  1 787 лв.
 • 1 977 лв.
  Quickview

  Комплект дивани Шарлот от естествен ратан

  Комплект от два дивана изработени от качествен естествен ратан. Подходящи за вътрешна употреба. Моделът е стилен и функционален. Ратанът създава усещане за ведра атмосфера и се вписва към всеки декор. Възглавничките са с мека подплата и подвижни калъфки, което допринася за лесната и ефективна поддръжка.
  1 977 лв.
  1 977 лв.
 • 1 653 лв.
  Quickview

  Комплект от два дивана и кресло Паола

  Комплект от два дивана и кресло в ретро стил. Моделът е изработен от стабилна дървена рамка, полиестерна тъкан и мека подложка от пяна за допълнителен комфорт. Класическото излъчване в комбинация със сивият цвят създават усещане за хармония и уют.
  1 653 лв.
  1 653 лв.
 • 1 340 лв.
  Quickview

  Комплект дивани Оливие в тъмносиво

  Комплект от два дивана в тъмносиво. Площа за сядане е разпределена между двуместен и триместен диван. Моделът се характеризира с изчистен дизайн, който лесно би се вписал във всяка обстановка. Дизайнът съчетава семпла визия, качествена изработка и удобство. Дървената рамка гарантира здравина и устойчивост. Тапицерията се почиства лесно, а възглавничките са подвижни за осигуряване на допълнително удобство при поддръжка.
  1 340 лв.
  1 340 лв.
 • 1 340 лв.
  Quickview

  Комплект от двуместен и триместен диван Матилда

  Комплект от два дивана с обща площ за сядане от пет места, разпределени между двуместен и триместен диван. Рамката е дървена, което прави модела изключително издръжлив и устойчив. Тапицерията е от висококачествен текстил и се поддържа лесно. Възглавниците са подплатени със специална пяна, за създаване на допълнително удобство и комфорт.
  1 340 лв.
  1 340 лв.
 • 1 832 лв.
  Quickview

  Комплект дивани Честър

  Комплект, състоящ се от два броя дивани - един триместен и един двуместен. Моделите са изработени от дървена рамка с кадифена тапицерия в класическо черно, а акцентът са изкуствените кристали, които допълнително внасят усещане за лукс. Подарете си комфорта, от който имате нужда.
  1 832 лв.
  1 832 лв.
 • 2 369 лв.
  Quickview

  Комплект дивани от естествен ратан – 15 части

  Комплектът дивани в 15 части е перфектното допълнение за всеки дом. Изработени от висококачествена мангова дървесина и естествен ратан, моделите за изключително издръжливи и дълготрайни. Контрастът между манговото дърво и белите възглавници внася тропически нотки и е перфектния избор през летните дни.
  2 369 лв.
  2 369 лв.
 • 747 лв.
  Quickview

  Син комплект – диван и кресло в две части

  Комплектът от диван и кресло в син цвят е перфектното решение за всеки дом. Изработени от дървена рамка и тапицерия от син плат, мебелите са изключително издръжливи. Уникалният дизайн на модела създава усещане за мекота и комфорт.
  747 лв.
  747 лв.
 • 1 150 лв.
  Quickview

  Син комплект дивани и кресло в три части

  Комплектът от 2 дивана и 1 кресло в син цвят е перфектното решение за всеки дом. Изработени от дървена рамка и тапицерия от син плат, мебелите са изключително дълготрайни и издръжливи. Иновативният дизайн на модела създава усещане за мекота и комфорт.
  1 150 лв.
  1 150 лв.
 • 747 лв.
  Quickview

  Жълт комплект диван и кресло в две части

  Комплектът от диван и кресло в жълт цвят е перфектното решение за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и тапицерия от жълт плат, мебелите са изключително издръжливи. Уникалният дизайн и красивия жълт цвят на модела внасят мекота и свежест във всяка стая.
  747 лв.
  747 лв.
 • 1 105 лв.
  Quickview

  Жълт комплект дивани и кресло в три части

  Свеж сет от двуместен и триместен диван, и кресло в жълт цвят. С подлакътници и открита рамка от масивно дърво които ги правят много здрави и стабилни, а седалките и облегалките са подплатени с пяна за допълнителен комфорт. Светлият цват на този сет ще внесе уют във вашия дом.
  1 105 лв.
  1 105 лв.
 • 803 лв.
  Quickview

  Комплект тъмносиви диван и кресло в две части

  Комплект от триместен диван и кресло в сив цвят. Много меки и удобни тези мебели ще паснат на всеки интериор. Изработени са от здрава дървена рамка и тапицерия от тъмно-сив плат, подплатена с пяна за комфорт и удобство.
  803 лв.
  803 лв.
 • 1 228 лв.
  Quickview

  Комплект тъмносиви дивани и кресло в три части

  Чудесен сет от двуместен и триместен диван, и кресло в тъмно-сив цвят. С подлакътници и открита рамка от масивно дърво които ги правят много здрави и стабилни, а седалките и облегалките са подплатени с пяна за допълнителен комфорт. Тъмната тапицерия на комплекта го прави подходящ за всеки дом и помещение.
  1 228 лв.
  1 228 лв.
 • 1 005 лв.
  Quickview

  Комплект сиви диван и кресло в две части

  Комплект от двуместен диван и кресло с тъмна тапицерия от здрав полиестерен материал. Цветът би подхождал на различни интериори, а комфортните седалки и облегалки осигуряват чудесно място за почивка. Изработен е от висококачествени материали – здрава дървена рамка, пяна за мекота, тапицирана в сив плат.
  1 005 лв.
  1 005 лв.
 • 1 933 лв.
  Quickview

  Кафяви дивани „Честърфилд“, двуместен и триместен

  Стилен комплект дивани в кафяво, които са идално допълнение към всеки хол или всекидневна. Диваните са изработени с характерните за Честърфилд стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които са изработени, ги правят здрави и издръжливи.
  1 933 лв.
  1 933 лв.
 • 1 821 лв.
  Quickview

  Комплект дивани Честърфийлд в синьо

  Цялостен комплект за обзавеждане на баня изработен от качествени материали в съчетание с изчистен дизайн. Практично обособени отделения за съхранение, които се явяват отлично решение за организирането на различен вид принадлежности. Размерите са подходящи, както за големи площи, така и за помещения с ограничени пространства. Свободно стоящият стенен шкаф би могъл да се монтира на различно място съобразявайки се с конкретните размери на банята.
  1 821 лв.
  1 821 лв.
 • 1 452 лв.
  Quickview

  Комплект дивани в тъмно сив цвят

  Комплект давани, които благодарение на елегантният си дизайн и функционалност ще бъдат прекрасно допълнение към всеки дом. Тапицирани с висококачествена тъкан, оборудвани с дървена рамка и железни крака, те са издръжливи, стабилни, много удобни и лесни за поддръжка. Доставката включва един двуместен диван и един триместен диван, възлгавничките на които са лесни за почистване, тъй като са подвижни.
  1 452 лв.
  1 452 лв.
 • 1 452 лв.
  Quickview

  Комплект дивани в светло сиво

  Комплект давани, които благодарение на елегантният си дизайн и функционалност ще бъдат прекрасно допълнение към всеки дом. Тапицирани с висококачествена тъкан в светлосив цвят, оборудвани с дървена рамка и железни крака, те са издръжливи, стабилни, много удобни и лесни за поддръжка. Доставката включва един двуместен диван и един триместен диван, възлгавничките на които са подвижни и са лесни за почистване. Благодарение на разтегателният им механизъм, тези дивани се предвъщат бързо и лесно в легла, за да доставят максимален комфорт.
  1 452 лв.
  1 452 лв.
 • 1 709 лв.
  Quickview

  Комплект дивани в черно

  Комплект от два изящни дивана Честърфийлд - двуместен и триместен. Диваните са в черен цвят, благодарение на което ще паснат на всеки интериор. Изработени са от изкуствена кожа и са с дървена рамка.
  1 709 лв.
  1 709 лв.
 • 1 094 лв.
  Quickview

  Комплект тъмносиви дивани – двуместен и триместен

  Комплект елегантни дивани, които съчетават в себе си стил, функционалност и комфорт. Висококачествената тапицерия и здравата дървена рамка допринасят за здравината, издръжливостта и лесната им поддръжка. Двата дивана разполагат с широка зона за сядане и плътно подплатени възглавници, които са подвижни и лесни за почистване. Доставката включва 1 х 2-местен диван и 1 х 3-местен диван.
  1 094 лв.
  1 094 лв.
 • 1 083 лв.
  Quickview

  Комплект светлосиви дивани – двуместен и триместен

  Комплект двуместен и триместен диван, който е подходящ за всеки интериор. Двата дивана разполагат с широка зона за сядане и плътно подплатени възглавници за максимален комфорт. Възглавниците са подвижни, което улеснява почистването им.
  1 083 лв.
  1 083 лв.
 • 1 407 лв.
  Quickview

  Комплект бели кресло и дивани – двуместен и триместен и кресло

  Комплектът от два дивана с кресло е перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа, мебелите са изключително здрави и издръжливи. Тапицерията от изкуствена кожа в бял цвят внася усещане за мекта и комфорт във всяка стая.
  1 407 лв.
  1 407 лв.
 • 1 072 лв.
  Quickview

  Комплект бели дивани – двуместен и триместен

  Комплект дивани с модерен и елегантен дизайн, които ще се впишат прекрасно във всеки интериор. Изработени са от висококачествена изкуствена кожа в бял цвят и оборудвани със здрава конструкция и стабилни крака, този комплект е много здрав, стабилен, издръжлив и лесен за поддръжка. Разполага с широка зона за сядане подплатени възглавници за максимален комфорт. Доставката включва 1 х 3-местен диван, 1 х 2-местен диван и 4 х подвижни възглавници.
  1 072 лв.
  1 072 лв.
 • 1 329 лв.
  1 329 лв.
 • 1 407 лв.
  1 407 лв.
 • 1 016 лв.
  1 016 лв.
 • 1 206 лв.
  1 206 лв.
 • 1 128 лв.
  1 128 лв.
 • 1 027 лв.
  1 027 лв.
 • 1 228 лв.
  1 228 лв.
 • 3 039 лв.
  Quickview

  Комплект LED реклайнери

  Този изключителен комплект дивани, комбинира в себе си стил, функционалност и комфорт, е прекрасно решение за всеки модерен дом. Тапицирани в лъскава изкуствена кожа в бял цвят, с двойно накланяне, те имат широки седалки и плътно подплатени възглавнички за максимален комфорт. Оборудвани с LED лента, която излъчва светлина в 16 цвята, като тя работи с дистанционно управление и разполага със светкавици и различни светлинни ефекти. Монтажът и поддръжката им са лесни, като доставката включва един двуместен и един триместен диван.
  3 039 лв.
  3 039 лв.
 • 2 793 лв.
  Quickview

  Комплект LED реклайнери

  Този изключителен комплект дивани, комбинира в себе си стил, функционалност и комфорт, е прекрасно решение за всеки модерен дом. Тапицирани в лъскава изкуствена кожа в бял цвят, с двойно накланяне, те имат широки седалки и плътно подплатени възглавнички за максимален комфорт. Оборудвани с LED лента, която излъчва светлина в 16 цвята, като тя работи с дистанционно управление и разполага със светкавици и различни светлинни ефекти.Оборудвани са с поставки за чаши. Монтажът и поддръжката им са лесни, като доставката включва един двуместен и един триместен диван.
  2 793 лв.
  2 793 лв.
 • 736 лв.
  Quickview

  Кокетна холна гарнитура в сиво

  ,
  Нашият удобен комплект диван със своя прост, но стилен дизайн ще бъде чудесно допълнение към вашия интериор. Диванът е тапициран с мека полиестерна материя и подплатен с пяна за допълнителен комфорт. Твърдите дървени рамки правят модела стабилен, здрав и издръжлив.
  736 лв.
  736 лв.
 • 893 лв.
  Quickview

  Комплект от 2 броя дивани

  ,
  Този компелкт дивани олицетворяват стил и комфорт. Комбинацията от изкуствена кожа и плат придава на комплекта модерен вид. Тези дивани имат дървена рамка и стоманени крачета, което ги прави здрави и издръжливи. Тапицираните с текстилна дамаска възглавници са удобни и правят този сет идеалното място за релакс. Доставката включва фотьойл и двуместен диван.
  893 лв.
  893 лв.
 • 993 лв.
  Quickview

  Кресло и диван Честърфийлд

  ,
  Елегантен комплект, който включва диван и кресло. Стилен дизайн и безкомпромисно качество на материалите.Тапицирани с висококачествена материя с плътно подплатена пяна, диваните гарантират оптимален комфорт при сядане.
  993 лв.
  993 лв.
 • 4 152 лв.
  Quickview

  Модулен диван Ел

  Разкошен модулен диван за Вашия хол! Моделът ще Ви грабне с изчистената си, но стилна линия, а топлите кафяви тонове ще внесат чувсто за уют, от което всеки дом има нужда. Изберете този модел и се отдайте на релаксация и отдих.
  4 152 лв.
  4 152 лв.
 • 4 599 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Атлас

  Стилна и функционална, холна гарнитура Атлас ще внесе в дома Ви усещане за домашен уют и спокойствие, и ще се превърне в любимото кътче за почивка и релакс след дългия и изтощителен ден. Материалите от които са изработени мебелите са с високо качество, което гарантира дълготрайната им и безпроблемна употреба.
  4 599 лв.
  4 599 лв.
 • 4 659 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Боун

  За да се отдадете на качествена и сладка почивка след дълъг работен ден, отпуснете се в един от тези дивани или фотьойл. Тази холна гарнитура е идеалният избор за всеки дом! Не само, че мебелите са изключително удобни и меки, но са и изработени от материали с високо качество, за да можете дълги години да ги ползвате.
  4 659 лв.
  4 659 лв.
 • 1 163 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Венеция

  Холна гарнитура Венеция е изключително мека и комфортна. Изработена с внимание към детайла, тази холна гарнитура перфектно допълва всяка стая.Комплектът включва диван, две кресла и две таборетки. Моделите са изработени от качествени материали и се предлагат в широка гама от цветове.
  1 163 лв.
  1 163 лв.
 • 1 385 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Виктория

  Луксозна холна гарнитура, с която ще впечатлите всички у дома. Седалните и облегалните части на дивана са изработени от висококачествен дунапрен и силиконова вата, а краката са от масивно дърво. Включените декоративни възглавнички допълват стилната визия на модела.
  1 385 лв.
  1 385 лв.
 • 1 051 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Дънди

  "Холна гарнитура Дънди е изработена по класически модел с включени футуристични детайли. Уникалният модел е перфектен за всеки дом. Комплектът включва диван, кресло и табуретка. Моделите са изработени от качествени материали и се предлагат в широка гама от цветове."
  1 051 лв.
  1 051 лв.
 • 4 679 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Зен

  Мебелите от холна гарнитура Зен са много стилни и ще Ви осигурят така желания комфорт. Те са изработени от трайни и качествени материали, с внимание към детайла, а капитонираните части подсилват усещането за уют. Цветовете и материалите от които са изработени хармонират чудесно, за да внесат спокойствие и баланс във вашата дневна. Насладете се на качествена почивка!
  4 679 лв.
  4 679 лв.
 • 1 042 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Лотос

  Холна гарнитура Лотус се състои от общо пет части. За един завършен хол ние ви предлагаме триместен диван, два фотьойла и две табуретки. Тази мека мебел може да се изработи в различни цветове, за да пасне на всеки вкус. Удобството е сред главните ѝ качества, наред с мекотата и това, че предоставя възможност за подреждане според нуждите Ви.
  1 042 лв.
  1 042 лв.
 • 4 419 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Наполи

  Холна гарнитура Наполи е с изтънчен вкус само за ценители на качествените мебели. Тя разполага със два дивана и два фотьойла, на които могат да се сменят дамаските, за да подхождат на вашият интериор.
  4 419 лв.
  4 419 лв.
 • 4 439 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Неон

  Холна ганитура неон се състои от два фотьойла и два дивана изработени от изключително качествени и надеждни материали. Няма пластмаса по мебелите всичко е от масив. Въможност за промяна на дамаската.
  4 439 лв.
  4 439 лв.
 • 1 073 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Ороя

  Тази кокетна холна гарнитура ще акцентира на интериора Ви. Седалните и облегални части са изработени от първокачествен силиконов пух, а краката са от масивно дърво. Моделът е в светъл нюанс, за да създаде усещане за спокойствие и позитивност. Чудесно предложение!
  1 073 лв.
  1 073 лв.
 • 1 042 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Оскар

  Холната гарнитура Оскар състояща се от канапе, фотьойл и табуретка, е подходящо попълнение за всеки дом. Изработени от висококачествени материали с възможност за дамаска по избор и с интересен дизайн, те освежават атмосферата. С помощта на разгателния си механизъм, канапето се превръща в удобно легло, което осигурява комфорт и спокоен сън.
  1 042 лв.
  1 042 лв.
 • 1 311 лв.2 873 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Сан Ремо

  Предлагаме Ви страхотна холна гарнитура, която се състои от един двоен и един троен диван. Височината на облегалката е регулируема, благодарение на механизъм. Използвани са качествени материали като масивна дървесина и МДФ, а удобството, което диваните осигуряват, е гарантирано.
  1 311 лв.2 873 лв.
  1 311 лв.2 873 лв.
 • 864 лв.
  Quickview

  Холна гарнитура София

  Холова гарнитура София влючва диван тройка, два фотьойла и две табуретки. Моделът е перфектно допълнение към всеки дом. Комфортни и изработени от вискокачествени материали, компонентите на тази гарнитура ще допаднат и на най-претенциозните вкусове. Гарнитурата разполага с ракла за багаж, а разтегателната функция разкрива достатъчно място за спокоен сън.
  864 лв.
  864 лв.
 • 1 522 лв.
  Quickview

  Холова гарнитура Азалия

  Холна гарнитура, благодарение на която домът Ви ще засияе. Изработена е от качествен дунапрен и масивно дърво, а топлите нюанси създават хармонична и позитивна атмосфера. Подарете си комфорт и максимално му се насладете.
  1 522 лв.
  1 522 лв.
 • 2 200 лв.
  Quickview

  Холова гарнитура Аризона

  ,
  Дизайнерска холова гарнитура, за изработката на която са използвани първокачествена дървесина, дунапрен и силиконов пух. Моделът се характеризира с изчистен дизайн, комфорт и функционалност. Освен за сядане, диванът може да бъде използван и за сън, тъй като е достатъчно просторен.
  2 200 лв.
  2 200 лв.