Холни гарнитури

Холни гарнитури за обзавеждането на дневният тракт. Нашият продуктов каталог включва качествени модели, които освен функционалност впечатляват и с дизайн. Холната гарнитура не винаги е приоритет на големите пространства. Чрез избора на мно

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 92

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 92 продукта

 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект двоен и троен диван София в светлосиво

  Комплект от двуместен и триместен диван изработени от солидна дървена рамка, висококачествена тапицерия и мека подплата за комфорт при седене. Чудесен избор, който дава възможност за конфигурация на диваните според индивидуалните виждания и предпочитания. Комбинацията от два дивана стандартно се счита за привилегия на големите помещения. Нашето предложение позволява възможност за поставяне в просторна дневна, а защо не и в стандартна дневна от типа хол с трапезария. Компактните размери позволяват финализирането на различни интериорни решения.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект двоен и троен диван София в тъмносиво

  Комплект от двуместен и триместен диван в тъмносиво изработени от солидна дървена рамка, висококачествена тапицерия и мека подплата за комфорт при седене. Чудесен избор, който дава възможност за конфигурация на диваните според индивидуалните виждания и предпочитания. Комбинацията от два дивана стандартно се счита за привилегия на големите помещения. Нашето предложение позволява възможност за поставяне в просторна дневна, а защо не и в стандартна дневна от типа хол с трапезария. Компактните размери позволяват финализирането на различни интериорни решения.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани Гоя в светлосиво

  Комплект от два дивана в светлосиво. Площа за сядане е разпределена между двуместен и триместен диван. Моделът се характеризира с изчистен дизайн, който лесно би се вписал във всяка обстановка. Дизайнът съчетава семпла визия, качествена изработка и удобство. Дървената рамка гарантира здравина и устойчивост. Тапицерията се почиства лесно, а възглавничките са подвижни за осигуряване на допълнително удобство при поддръжка. Хромираните крака са за акцентен завършек.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Мелани от три части в светлосиво

  Комплект за обзавеждане на дневна състоящ се от три части. Включва двоен и троен диван и комфортно кресло. Общата площ за сядане е до седем места. Моделът е изработен от качествени материали, които включват стабилна и здрава дървена рамка, текстилна тапицерия и хромирани крака. Отличен избор за обзавеждането на хола. Моделът е със семпли линии и изчистен дизайн, което позволява комбинирането с различен декор. Този модел също може да послужи и като вариант за цялостно обзавеждане на дома следвайки идентично направление. Ако нямате възможност за подредбата на всичките три части в едно помещение, може да разпределите мебелите в различни стаи, така всяка от тях ще е в синхрон с останалите.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект от двоен и троен диван Игрит в тъмносиво

  Комплект от два дивана в тъмносиво. Изработен от качествена тапицерия, стабилна дървена рамка, мека подплата и хромирани крака, тези сет се характеризира с класически дизайн. Отличен избор за дома или офиса. Където и да ги позициониране тези дивани, винаги ще впечатляват с визия и стил.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Холна гарнитура Мелани от три части в тъмносиво

  Комплект за обзавеждане на дневна състоящ се от три части. Включва двоен и троен диван и комфортно кресло. Общата площ за сядане е до седем места. Моделът е изработен от качествени материали, които включват стабилна и здрава дървена рамка, текстилна тапицерия и хромирани крака. Отличен избор за обзавеждането на хола. Моделът е със семпли линии и изчистен дизайн, което позволява комбинирането с различен декор. Този модел също може да послужи и като вариант за цялостно обзавеждане на дома следвайки идентично направление. Ако нямате възможност за подредбата на всичките три части в едно помещение, може да разпределите мебелите в различни стаи, така всяка от тях ще е в синхрон с останалите.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани Шарлот от естествен ратан

  Комплект от два дивана изработени от качествен естествен ратан. Подходящи за вътрешна употреба. Моделът е стилен и функционален. Ратанът създава усещане за ведра атмосфера и се вписва към всеки декор. Възглавничките са с мека подплата и подвижни калъфки, което допринася за лесната и ефективна поддръжка.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект от два дивана и кресло Паола

  Комплект от два дивана и кресло в ретро стил. Моделът е изработен от стабилна дървена рамка, полиестерна тъкан и мека подложка от пяна за допълнителен комфорт. Класическото излъчване в комбинация със сивият цвят създават усещане за хармония и уют.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани Оливие в тъмносиво

  Комплект от два дивана в тъмносиво. Площа за сядане е разпределена между двуместен и триместен диван. Моделът се характеризира с изчистен дизайн, който лесно би се вписал във всяка обстановка. Дизайнът съчетава семпла визия, качествена изработка и удобство. Дървената рамка гарантира здравина и устойчивост. Тапицерията се почиства лесно, а възглавничките са подвижни за осигуряване на допълнително удобство при поддръжка.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект от двуместен и триместен диван Матилда

  Комплект от два дивана с обща площ за сядане от пет места, разпределени между двуместен и триместен диван. Рамката е дървена, което прави модела изключително издръжлив и устойчив. Тапицерията е от висококачествен текстил и се поддържа лесно. Възглавниците са подплатени със специална пяна, за създаване на допълнително удобство и комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани Честър

  Комплект, състоящ се от два броя дивани - един триместен и един двуместен. Моделите са изработени от дървена рамка с кадифена тапицерия в класическо черно, а акцентът са изкуствените кристали, които допълнително внасят усещане за лукс. Подарете си комфорта, от който имате нужда.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект от два дивана и кресло Мари

  Комплект от два дивана и кресло в ретро стил. Моделът е изработен от стабилна дървена рамка, полиестерна тъкан и мека подложка от пяна за допълнителен комфорт. Класическото излъчване в комбинация с нежния кремавобял цвят създават усещане за хармония и уют.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани от естествен ратан – 15 части

  Комплектът дивани в 15 части е перфектното допълнение за всеки дом. Изработени от висококачествена мангова дървесина и естествен ратан, моделите за изключително издръжливи и дълготрайни. Контрастът между манговото дърво и белите възглавници внася тропически нотки и е перфектния избор през летните дни.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в две части

  Комплектът от дивани в 2 части е перфектното решение за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и изкуствен велур в кафяв цвят, моделът е изключително издръжлив. Уникалната тапицерия на модела ще внесе усещане за комфорт и уют.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в три части

  Комплектът от дивани в 3 части е перфектното решение за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и изкуствен велур с дебела подплата в кафяв цвят, моделът е изключително издръжлив. Уникалната тапицерия на модела ще внесе усещане за комфорт и уют.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Син комплект – диван и кресло в две части

  Комплектът от диван и кресло в син цвят е перфектното решение за всеки дом. Изработени от дървена рамка и тапицерия от син плат, мебелите са изключително издръжливи. Уникалният дизайн на модела създава усещане за мекота и комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Син комплект дивани и кресло в три части

  Комплектът от 2 дивана и 1 кресло в син цвят е перфектното решение за всеки дом. Изработени от дървена рамка и тапицерия от син плат, мебелите са изключително дълготрайни и издръжливи. Иновативният дизайн на модела създава усещане за мекота и комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Жълт комплект диван и кресло в две части

  Комплектът от диван и кресло в жълт цвят е перфектното решение за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и тапицерия от жълт плат, мебелите са изключително издръжливи. Уникалният дизайн и красивия жълт цвят на модела внасят мекота и свежест във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Жълт комплект дивани и кресло в три части

  Свеж сет от двуместен и триместен диван, и кресло в жълт цвят. С подлакътници и открита рамка от масивно дърво които ги правят много здрави и стабилни, а седалките и облегалките са подплатени с пяна за допълнителен комфорт. Светлият цват на този сет ще внесе уют във вашия дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект тъмносиви диван и кресло в две части

  Комплект от триместен диван и кресло в сив цвят. Много меки и удобни тези мебели ще паснат на всеки интериор. Изработени са от здрава дървена рамка и тапицерия от тъмно-сив плат, подплатена с пяна за комфорт и удобство.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект тъмносиви дивани и кресло в три части

  Чудесен сет от двуместен и триместен диван, и кресло в тъмно-сив цвят. С подлакътници и открита рамка от масивно дърво които ги правят много здрави и стабилни, а седалките и облегалките са подплатени с пяна за допълнителен комфорт. Тъмната тапицерия на комплекта го прави подходящ за всеки дом и помещение.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект кремавобели диван и кресло в две части

  Много стилен, класически модел на двуместен диван в комплект с кресло. Класически и изчистен дизайн в кремаво-бял цвят с тапицирани подлакътници и много меки възглавници за сядане и облегалка. Комплектът би бил чудесно попълнение за един уютен дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект кремавобели диван и кресло в две части

  Кремаво-бял комплект от триместен диван и кресло с подлакътници. Класически стил и удобство в едно в този сет, който би паснал чудесно на всеки хол. Изработен е от висококачествени материали – здрава дървена рамка, пяна за мекота, тапицирана с плат.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект сиви диван и кресло в две части

  Комплект от двуместен диван и кресло с тъмна тапицерия от здрав полиестерен материал. Цветът би подхождал на различни интериори, а комфортните седалки и облегалки осигуряват чудесно място за почивка. Изработен е от висококачествени материали – здрава дървена рамка, пяна за мекота, тапицирана в сив плат.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект сиви диван и кресло в две части

  Стилен диван и кресло, които са идеално допълнение към вашият интериор. Комплектът е тапициран в мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна за максимално удобство и комфорт. Монтажът на комплекта е лесен, а масивна дървена рамка, с която е изработен, го правят здрав и издръжлив.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяви дивани “Честърфилд”, двуместен и триместен

  Стилен комплект дивани в кафяво, които са идално допълнение към всеки хол или всекидневна. Диваните са изработени с характерните за Честърфилд стила орнаменти и детайли. Меко подплатената седалка е много удобна, а висококачествените материали, от които са изработени, ги правят здрави и издръжливи.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в черно

  Стилен комплект дивани, които са идеално допълнение към всеки интериор. Диваните имат дървена рамка, която ги прави стабилни и издръжливи. Пълните с мека пяна възглавници за сядане и облягане правят комплекта изключително комфортен и удобен,
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в черно и тъмносиво

  Модерен комплект дивани, който е подходящ за всеки хол или всекидневна. Диваните са с тапицерия от изкуствена кожа, подплатени с пяна за максимално удобство. Изработен с масивна дървена рамка, този комплект е стабилен и издръжлив.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в черно и тъмносиво

  Модерен комплект от три дивана, който е подходящ за всеки хол или всекидневна. Диваните са с тапицерия от изкуствена кожа, подплатени с пяна за максимално удобство. Изработен с масивна дървена рамка, този комплект е стабилен и издръжлив.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в бяло и светлосиво

  Стилен комплект дивани с тапицерия от изкуствена кожа. Комплектът разполага с дървена рамка и стоманени крака, което го прави стабилен и издръжлив. Тапицираните с плат възглавници са комфортни и удобни. Диваните се сглобяват лесно.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в бяло и светлосиво

  Комплект 3 броя дивани в изкуствена кожа е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка с подплата от мека пяна, тапицерия от изкуствена кожа и стоманени крака, мебелите са изключително дълготрайни и издръжливи. Белият цвят на изкуствената кожа внася усещане за чистота и сяежест.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в бяло и тъмносиво

  Комплект 2 броя дивани в изкуствена кожа е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка с подплата от мека пяна, тапицерия от изкуствена кожа и стоманени крака, мебелите са изключително дълготрайни и издръжливи. Комбинацията от бяла и тъмносива изкуствената кожа внася усещане за лукс и сяежест.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в бяло и тъмносиво

  Комплект 2 броя дивани с кресло в изкуствена кожа е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка с подплата от мека пяна, тапицерия от изкуствена кожа и стоманени крака, мебелите са изключително дълготрайни и издръжливи. Комбинацията от тъмносива и бяла изкуствената кожа внася усещане за изисканост и сяежест.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани Честърфийлд в синьо

  Цялостен комплект за обзавеждане на баня изработен от качествени материали в съчетание с изчистен дизайн. Практично обособени отделения за съхранение, които се явяват отлично решение за организирането на различен вид принадлежности. Размерите са подходящи, както за големи площи, така и за помещения с ограничени пространства. Свободно стоящият стенен шкаф би могъл да се монтира на различно място съобразявайки се с конкретните размери на банята.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани Честърфийлд в сиво

  Комплект от 2 броя дивани Честърфийлд с кадифена тапицерия в сив цвят е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка с тапицерия от кадифе, мебелите са изключително дълготрайни и издръжливи. Тапицерията от кадифе в сив цвят внася комфорт и лукс във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани Честърфийлд в лилаво

  Комплект от 2 броя дивани Честърфийлд с кадифена тапицерия в лилав цвят е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка с тапицерия от кадифе, мебелите са изключително дълготрайни и издръжливи. Тапицерията от кадифе в лилав цвят внася приветливост и комфорт във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани Честърфийлд в зелено

  Изключително елегантен комплект дивани Честърфийлд, които ще внесат свежест във всеки дом. Тапицирани с висококачествено кадифе, плътно подплатени с пяна и оборудвани със здрави дървени рамки, тези дивани са издръжливи, стабилни и изключително удобни. Инкрустирани са с лъскави кристални копчета, които допълват луксозният вид на този комплект. Доставката включва един 2-местен диван и един 3-местен диван.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Честърфийлд дивани в кафяво

  Изключително елегантен комплект дивани Честърфийлд, които ще внесат свежест във всеки дом. Тапицирани с висококачествена тъкан, наподобяваща велур, плътно подплатени с пяна и оборудвани със здрави дървени рамки, тези дивани са издръжливи, стабилни, лесни за сглобяване и изключително удобни. Доставката включва едно кресло и един 2-местен диван.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в тъмно сив цвят

  Комплект давани, които благодарение на елегантният си дизайн и функционалност ще бъдат прекрасно допълнение към всеки дом. Тапицирани с висококачествена тъкан, оборудвани с дървена рамка и железни крака, те са издръжливи, стабилни, много удобни и лесни за поддръжка. Доставката включва един двуместен диван и един триместен диван, възлгавничките на които са лесни за почистване, тъй като са подвижни.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в светло сиво

  Комплект давани, които благодарение на елегантният си дизайн и функционалност ще бъдат прекрасно допълнение към всеки дом. Тапицирани с висококачествена тъкан в светлосив цвят, оборудвани с дървена рамка и железни крака, те са издръжливи, стабилни, много удобни и лесни за поддръжка. Доставката включва един двуместен диван и един триместен диван, възлгавничките на които са подвижни и са лесни за почистване. Благодарение на разтегателният им механизъм, тези дивани се предвъщат бързо и лесно в легла, за да доставят максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект дивани в черно

  Комплект от два изящни дивана Честърфийлд - двуместен и триместен. Диваните са в черен цвят, благодарение на което ще паснат на всеки интериор. Изработени са от изкуствена кожа и са с дървена рамка.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект тъмносиви дивани в две части

  Комплект елегантни дивани в тъмносив цвят, прекрасно допълващи всеки интериор. Висококачествената им тапицерия, грациозно извитите подлакътници и дебело подплатената седалка ги правят здрави, издръжливи, лесни за поддръжка и изключително комфортни. Доставката включва един двуместен, един триместен диван и възглавнички. Те са също така и лесни за сглобяване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект тъмносиви дивани – двуместен и триместен

  Комплект елегантни дивани, които съчетават в себе си стил, функционалност и комфорт. Висококачествената тапицерия и здравата дървена рамка допринасят за здравината, издръжливостта и лесната им поддръжка. Двата дивана разполагат с широка зона за сядане и плътно подплатени възглавници, които са подвижни и лесни за почистване. Доставката включва 1 х 2-местен диван и 1 х 3-местен диван.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект светлосиви дивани – двуместен и триместен

  Комплект двуместен и триместен диван, който е подходящ за всеки интериор. Двата дивана разполагат с широка зона за сядане и плътно подплатени възглавници за максимален комфорт. Възглавниците са подвижни, което улеснява почистването им.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект от черни кресло и дивани – двуместен и триместен

  Комплектът от два дивана с кресло е перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и тапицерия от комфортна изкуствена кожа, мебелите са изключително здрави и издръжливи. Тапицерията от изкуствена кожа в черен цвят внася усещане за стил и елегантност във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект бели кресло и дивани – двуместен и триместен и кресло

  Комплектът от два дивана с кресло е перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа, мебелите са изключително здрави и издръжливи. Тапицерията от изкуствена кожа в бял цвят внася усещане за мекта и комфорт във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект черни дивани – двуместен и триместен

  Комплект дивани с модерен и елегантен дизайн, които ще се впишат прекрасно във всеки интериор. Изработени са от висококачествена изкуствена кожа, имащи драва конструкция и стабилни крака, този комплект е много здрав, стабилен и лесен за поддръжка. Разполага с широка зона за сядане и плътно подплатени възглавници за максимален комфорт. Доставката включва 1 х 3-местен диван, 1 х 2-местен диван и 4 х подвижни възглавници.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект бели дивани – двуместен и триместен

  Комплект дивани с модерен и елегантен дизайн, които ще се впишат прекрасно във всеки интериор. Изработени са от висококачествена изкуствена кожа в бял цвят и оборудвани със здрава конструкция и стабилни крака, този комплект е много здрав, стабилен, издръжлив и лесен за поддръжка. Разполага с широка зона за сядане подплатени възглавници за максимален комфорт. Доставката включва 1 х 3-местен диван, 1 х 2-местен диван и 4 х подвижни възглавници.
  лв.
  лв.
 • 1 407 лв.
  1 407 лв.
 • 1 452 лв.
  1 452 лв.
 • 1 105 лв.
  1 105 лв.
 • 1 273 лв.
  1 273 лв.
 • 1 239 лв.
  1 239 лв.
 • Разпродадено
  1 441 лв.
  1 441 лв.
 • 1 072 лв.
  1 072 лв.
 • Разпродадено
  1 619 лв.
  1 619 лв.
 • Разпродадено
  1 787 лв.
  1 787 лв.
 • Разпродадено
  1 832 лв.
  1 832 лв.
 • Разпродадено
  1 116 лв.
  1 116 лв.
 • Разпродадено
  1 105 лв.
  1 105 лв.