Кресла Лукс

Креслото много често се разглежда, като основен инетриорен акцент при меката мебел. Основен тренд при модерното обзавеждане е този елемент да се откроява с различна визия, специфичен цвят и характерен дизайн. Предложенията ни в категория лукс и кресла съчетават безкомпромисно качество на използваните материали и неотразима визия. Дамаските са от първокачествен текстил и еко кожа, а основата, краката и орнаментите са изработени от МДФ и масивно дърво, което гарантира устойчивост и внася солиден акцент в обстановката.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 5 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 5 продукта

 • Разпродадено
  739 лв.
  Quickview

  Кресло Неон

  Удобен и стилен, този фотьойл ще се впише чудесно в дома Ви. Изработен е от първокласни материали, които гарантират, че моделът е много здрав и стабилен. Фотьойл Неон е атрактивно и модерно допълнение към всяка стая в съвременното жилище!
  739 лв.
  739 лв.
 • Разпродадено
  769 лв.
  Quickview

  Кресло Атлас

  Кресло Атлас е синтез на стил и качество, добавящ усещане за лукс и мекота към всяко пространство където бъде поставено. Капитонираните детайли му придават още по-интересен цялостен вид. Чудесно интериорно решение, което ще преобрази Вашата дневна!
  769 лв.
  769 лв.
 • Разпродадено
  769 лв.
  Quickview

  Кресло Зен

  Отдайте се на сладка почивка с помощта на това страхотно наше предложение - фотьойл от серията "Зен". Моделът е много удобен и мек и ще Ви осигури така желаните мигове на релакс. Дизайнът му е с капитонирани елементи за още повече уют в стаята.
  769 лв.
  769 лв.
 • Разпродадено
  769 лв.
  Quickview

  Кресло Боун

  Този капитониран фотьойл ще бъде страхотно допълнение във всеки дом. Моделът ще Ви предостави така желания комфорт при седене, а благодарение на качествената си изработка, ще можете дълги години да се наслаждавате на мекотата и удобството му.
  769 лв.
  769 лв.
 • Разпродадено
  829 лв.
  Quickview

  Кресло Наполи

  Кресло Наполи е перфектно решение за релакс след тежък ден. Със своята мека дамаска и масивна осново, гаранцията за отмора и удобство е гарантирана.
  829 лв.
  829 лв.