Канапета

Kанапета за обзавеждане на дневна или трапезария. В нашият продуктов каталог сме подбрали двуместни, триместни дивани и канапета за обзавеждането на дома. Нашите предложения са с иновативен и модерен дизайн и впечатляваща визия.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 102

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 102 продукта

 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив двуместен диван

  Двуместният диван с светлосива тапицерия е перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и тапицерия от тъкан, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от светлосива тъкан внася стил във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосива кушетка

  Модерна кушетка с мека тапицерия от плат, подходяща за всеки интериор. Изработена от здраво дърво и висококачествена тапицерия, кушетката е издръжлива и много удобна. Може да се използва за отдих, гледане на телевизия или в офиса.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван тип канапе

  Двуместният диван с тъмносива тапицерия е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка и висококачествена тъкан, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от тъмносива тъкан внася стил и комфорт във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносива кушетка

  Стилна кушетка със семпъл дизайн в тъмносив цвят, която ще внесе комфорт и уют във всеки дом. Изработена от здраво дърво и висококачествена плътно подплатена тапицерия от плат, тя е много здрава, стабилна и изключително удобна.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Син диван тип канапе

  Мултифункционалният диван с тапицерия от син текстил е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Диванът има опция за се разпъне в комфортно легло. Моделът също така идва и с настройка за наклона на облегалката, с цел постигане на уптимален комфорт. Синята тапицерия на модела внася свежест и уют във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Зелен диван тип канапе

  Триместен диван в зелен цвят. Изработка на здрава и стабилна рамка от масивно дърво и тапицерия от висококачествен плат в свеж зелен цвят, С открити крака и подлакътници, бутонирана облегалка и мека седлака го правят изключително удобен. Чудесен избор за всеки хол или трапезария.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Жълт диван тип канапе

  Диван в жълто-оранжев цвят. Изработка на здрава и стабилна рамка от масивно дърво и тапицерия от висококачествен плат в светъл и свеж цвят. С открити крака и подлакътници, бутонирана облегалка и мека седлака. Чудесен избор за всеки дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Жълт двуместен диван

  Удобен двуместен диван в жълто, подходящ за вашият хол или всекидневна. Изработен от иглолистна дървесина, диванът е стабилен и издръжлив. Тапициран с удобна висококачествена тъкан, той е изключително комфортен, а монтажът му е улеснен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван

  Удобен двуместен диван подходящ за вашият хол или всекидневна. Изработен от иглолистна дървесина, диванът е стабилен и издръжлив. Тапициран с удобна висококачествена тъкан, той е изключително комфортен, а монтажът му е улеснен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен син диван тип канапе

  Изключително чаровен и удобен двуместен диван в сив цвят с класически дизайн, който комбинира в себе си стил и удобство. Изработен от висококачествени материали и оборудван с масивна дървена рамка, той е здрав, издръжлив и лесен за сглобяване. Този диван е тапициран с мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна, за да ви достави максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен диван тип канапе

  Изключително чаровен и удобен триместен диван с класически дизайн в тъмносив цвят, подходящ за всеки интериор. Изработен от висококачествени материали и оборудван с масивна дървена рамка, той е здрав, издръжлив и лесен за сглобяване. Този диван е тапициран с мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна, за да ви достави максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Жълт двуместен диван тип канапе

  Диван с жълта тапицерия от плат за до двама души. Рамка от масивно дърво и удобни подлакътници, меки седалка и облегалка. Подходящ за трапезария, хол или дори обществени помещения като кафенета и кабинети.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяво двуместно канапе – тип диван от естествена кожа

  Двуместният диван с тапицерия от естествена кожа, е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа с подплата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Кафявата естествена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен двуместен диван тип канапе

  Двуместният диван с тапицерия от черна естествена кожа, е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа с подплата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Черната естествена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив двуместен диван тип канапе

  Двуместният сив диван с изчистен дизайн е идеално допълнение към всеки интериор. Изработен с дървена рамка, диванът е стабилен и издръжлив. Този диван е комфортен и е подходящ за отдих, четене на книга или гледане на телевизия.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван със стоманени подлакътници и кремава тапицерия

  Двуместен диван в семпъл но елегантен стил, който ще всене уют и комфорт във всеки дом. Благодарение на здравата си дървена рамка и на висококачествените си стоманени крака, диванът е много здрав и стабилен. Тапициран е с износоустойчив плат в кремав цвят и е подплатен с мека пяна, за да достави максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв двуместен диван Честърфийлд

  Двуместен Честърфийлд диван с изкуствена кожа в черен цвят. Много стилен и комфортен, този диван ще внесе лукс във вашия дом. Тапицерията е от мека кожа, а облегалката е украсена с бутони. Изработен от дървена рамка с подплата за удобство, както и подлакътници с приятни извивки.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черно – тъмносив триместен диван

  Елегантен триместен диван, който ще внесе изтънченост и комфорт във вашият дом. Тапициран от висококачествени изкуствена кожа и плат и оборудван с дървена рамка и стоманени крака, този диван е издръжлив, стабилен, лесен за поддръжка и изключително удобен и комфортен.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черно – светлосив двуместен диван тип канапе

  Двуместен диван със свеж и елегантен дизайн, който благодарение на неговата функционалност и комфорт ще се превърне във прекрасно допълнение към всеки интериор. Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносива рамка за кушетка

  Рамка за кушетка с тъмно-сив цвят. Изработка от здрава дървесина, гарантираща стабилност и дълга употреба. С меки подлакътници и тапицерия от тъмно сив плат. Подходяща за различни помещения, а също би предоставила допълинително място за спане или седене.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Светлосив триместен диван

  Чаровен триместен диван със семпъл и елегантен дизайн, който чудесно ще се впише във всеки интериор. Тапициран с мека полиестерна тъкан, подплатен с пяна и оборудван с твърда дървена рамка, този диван е здрав, стабилен, издръжлив и изключително удобен. Този продукт се предлага в всетлосив цвят и е лесен за сглобяване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв триместен диван

  Чаровен триместен диван със семпъл и елегантен дизайн, който ще бъде прекрасен избор за всеки дом. Тапициран с мека полиестерна тъкан, подплатен с пяна и оборудван с твърда дървена рамка, този диван е здрав, стабилен, издръжлив и изключително удобен. Този продукт се предлага в кафяв цвят и е лесен за сглобяване.
  лв.
  лв.
 • 490 лв.
  Quickview

  2-местен диван с подлакътници, светлосив, стомана и плат

  ,
  Този 2-местен диван ще бъде идеално място за разговори, четене, гледане на телевизия или просто релаксиране. С изчистения си, модерен дизайн, фотьойлът ще се впише добре във всяка всекидневна. Капапето за двама е тапицирано с износоустойчив плат и е подплатено с мека пяна за допълнителен комфорт. Благодарение на здравата дървена рамка, както и на висококачествените крака от стомана, диванът е много стабилен и издръжлив.
  490 лв.
  490 лв.
 • 446 лв.
  Quickview

  2-местен диван с подлакътници, тъмносив, стомана и плат

  ,
  Този 2-местен диван ще бъде идеално място за разговори, четене, гледане на телевизия или просто релаксиране. С изчистения си, модерен дизайн, фотьойлът ще се впише добре във всяка всекидневна. Капапето за двама е тапицирано с износоустойчив плат и е подплатено с мека пяна за допълнителен комфорт. Благодарение на здравата дървена рамка, както и на висококачествените крака от стомана, диванът е много стабилен и издръжлив. Двуместният диван се сглобява лесно.
  446 лв.
  446 лв.
 • 423 лв.
  423 лв.
 • 390 лв.
  390 лв.
 • 479 лв.
  479 лв.
 • 379 лв.
  379 лв.
 • 412 лв.
  412 лв.
 • Разпродадено
  490 лв.
  490 лв.
 • 457 лв.
  457 лв.
 • 781 лв.
  781 лв.
 • 803 лв.
  803 лв.
 • Разпродадено
  412 лв.
  Quickview

  Кушетка, сива, изкуствен велур

  ,
  Тази кушетка е изключително елегантна мебел, която ще се превърне в централната точка на вашия интериор. Диванът от изкуствен велур ще се впише идеално в стила на вашия дом с величествения си дизайн. Плътно тапицираните седалка, облегалка и подлакътници го правят изключително удобен, а здравите му дървени крака допринасят за стабилността на конструкцията. Нашата изцяло подплатена кушетка ще бъде луксозно допълнение към интериора на вашия хол!
  412 лв.
  412 лв.
 • 457 лв.
  457 лв.
 • Разпродадено
  288 лв.
  Quickview

  Разтегателен фотьойл Опал

  Практично решение за всеки дом е този фотьойл. Той разполага с разтегателна функция, за да Ви осигури допълнително място за сън при необходимост. Дизайнът му е класически и е издържан в неутрални цветове.
  288 лв.
  288 лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бял двуместен диван със стоманени подлакътници

  Двуместен диван в семпъл но елегантен стил, който ще внесе комфорт във всеки дом. Благодарение на здравата си дървена рамка и на висококачествените си стоманени крака, диванът е много здрав и стабилен. Тапициран е с износоустойчив плат в бял цвят и е подплатен с мека пяна, за да достави максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бяло – светлосив двуместен диван

  Елегантен двуместен диван, който ще внесе свежест и комфорт във всеки дом. Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване и е в бял и светлосив цвят.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бяло – светлосив триместен диван

  Елегантен триместен диван, който комбинира в себе си стил и удобство. Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване и е в бял и светлосив цвят.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бяло – тъмносив двуместен диван

  Елегантен двуместен диван, който със семплият си дизайн би се харесал на всеки вкус . Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване и е в бял и тъмносив цвят.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бяло – тъмносив триместен диван

  Триместният диван с изкуствена кожа е перфектното решение за всеки дом. Изработен от качествени материали, моделът е издръжлив и дълготраен. Комбинацията от контрастиращи цветове ще внесе изисканост във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен диван тип канапе

  Изключително чаровен и удобен двуместен диван с класически дизайн, ще освежи всеки интериор. Изработен от висококачествени материали и оборудван с масивна дървена рамка, той е здрав, издръжлив и лесен за сглобяване. Този диван е тапициран с мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна, за да ви достави максимален комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Двуместен черен диван със стоманени подлакътници

  Двуместен диван в семпъл но елегантен стил, който ще всене уют и комфорт във всеки дом. Благодарение на здравата си дървена рамка и на висококачествените си стоманени крака, диванът е много здрав и стабилен. Тапициран е с износоустойчив плат в черен цвят и е подплатен с мека пяна за вашият комфорт и удобство.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Жълт двуместен диван

  Стилен двуместен диван в жълт цвят, който благодарение на интересният си дизай би бил прекрасно допълнение във всеки дом. Той е тапициран в мека и удобна висококачествена тъкан за максимален комфорт. Оборудван с рамка от иглолистна дървесина и здрави крака, той е изключително здрав, стабилен и лесен за сглобяване.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Жълт комплект дивани в две части

  Комплект от два дивана – двуместен и триместен в жълта тапицерия. С открита рамка от масивно дърво които ги правят много здрави и стабилни, а седалките и облегалките са подплатени с пяна за допълнителен комфорт. Светлият цват на този сет ще внесе уют и свежест във вашия дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Жълт триместен диван тип канапе

  Много удобен триместен диван в жълт цвят с дървена рамка, която го прави издържлив и стабилен. Тапицерията е от плат, а седлаката и облегалката са меки и комфортни. Откритата рамка допринася за изчистения и класически дизайн.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв разтегателен диван с подлакътници

  Разтегателният диван с подлакътници и тапицерия от кафяв изкуствен велур е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствен велур с вата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Топлият кафяв цвят на модела придава уют и комфорт на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Кафяв триместен диван

  Триместният диван с подлакътници и тапицерия от кафяв изкуствен велур е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствен велур с вата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Kафевият цвят на модела с ефект придава стил на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Комплект тъмносиви дивани в две части

  Комплект от два дивана – двуместен и триместен в сива тапицерия. С открита рамка от масивно дърво които ги правят много здрави и стабилни, а седалките и облегалките са подплатени с пяна за допълнителен комфорт. Тъмният цват на този сет го прави подходящ както за трапезария, така и за хол или дори комерсиални помещения.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Надуваем диван – легло за 2ма човека

  Надуваем диван/легло, който би осигурил място за седене или спане на до двама души. Черният му цват го прави подходящ за всякакъв интериор, а изработката му е от висококачествен непромокаем материал. С функция за бързо надуване и изпускане, благодарение на широките отвори. Най-практичното в този диван, обаче е бързото и лесно трансформиране в легло, а когато не се използва може да бъде компактно сгънат и прибран.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Син диван тип канапе

  Двуместният диван в синьо е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от тъкан, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Облицовката от синя тъкан на модела придава стил и изисканост на всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Син комплект дивани в 2 части

  Комплектът от 2 дивана в син цвят е перфектното решение за всеки дом. Изработени от дървена рамка и тапицерия от син плат, мебелите са изключително дълготрайни и леки. Уникалният дизайн на модела създава усещане за мекота и комфорт.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Син триместен диван тип канапе

  Триместен диван в син цвят с открита рамка от масивно дърво. Изключително удобен и стабилен. С комфортни подлакътници и тапицерия от плат в син цвят. Подходящ както за дома, така и за комерсиални помещения.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив диван тип канапе

  Тъмно-сив диван от текстил. Със здрава и стабилна рамка от масивно дърво и тапицерия от висококачествен плат в тъмен цвят. С открити крака и подлакътници, бутонирана облегалка и мека седлака. Чудесен диван, който би подхождал на всеки интериор.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен диван тип канапе

  Триместен диван в тъмносивa тапицерия от текстил е перфектния избор за всеки дом. Изработени от текстил и здрава дървена рамка, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от тъмносив текстил внася мекота и комфорт във всяка стая.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Тъмносиво канапе

  Двуместно канапе в цив цват с тапицерия от плат. Изработка от дървена рамка без подлакътници с бутонирани седалка и облегалка, които допринасят класическия стил. Чудесно попълнение за вски стилен и изискан дом.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черен двуместен диван Честърфийлд

  Двуместен Честърфийлд диван с изкуствена кожа в черен цвят. Много стилен и комфортен, този диван ще внесе лукс във вашия дом. Тапицерията е от мека кожа, а облегалката е украсена с бутони. Изработен от дървена рамка с подплата за удобство, както и подлакътници с приятни извивки.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Черно – тъмносив двуместен диван

  Елегантен двуместен диван, който привлича погледа и ще донесе уют и удобство във всеки дом. Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване и е в черен и тъмносив цвят.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  479 лв.
  Quickview

  Бамбуково канапе Тропик

  Bamboo sofa in natural color, with white cushion. An amazing and comfort suggestion for your area.
  479 лв.
  479 лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Бяло Канапе

  Бяло двуместно канапе с колелца. Изработка от дървена рамка без подлакътници с бутонирани седалка и облегалка, които допринасят класическия стил. Чудесно попълнение за вски стилен и изискан дом.
  лв.
  лв.