0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Канапета

Kанапета за обзавеждане на дневна или трапезария. В нашият продуктов каталог сме подбрали двуместни, триместни дивани и канапета за обзавеждането на дома. Нашите предложения са с иновативен и модерен дизайн и впечатляваща визия.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 89

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 89 продукта

 • 1 679 лв.
  Quickview

  Диван Нирвана

  Подарете си така желания комфорт с този страхотен диван. Моделът ще Ви плени с мекотата и удобството, които предоставя, а стилният дизайн ще акцентира на интериора Ви.
  1 679 лв.
  1 679 лв.
 • 427 лв.
  Quickview

  Бял двуместен диван със стоманени подлакътници

  Двуместен диван в семпъл но елегантен стил, който ще внесе комфорт във всеки дом. Благодарение на здравата си дървена рамка и на висококачествените си стоманени крака, диванът е много здрав и стабилен. Тапициран е с износоустойчив плат в бял цвят и е подплатен с мека пяна, за да достави максимален комфорт.
  427 лв.
  427 лв.
 • 427 лв.
  Quickview

  Бяло – светлосив двуместен диван

  Елегантен двуместен диван, който ще внесе свежест и комфорт във всеки дом. Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване и е в бял и светлосив цвят.
  427 лв.
  427 лв.
 • 460 лв.
  Quickview

  Бяло – светлосив триместен диван

  Елегантен триместен диван, който комбинира в себе си стил и удобство. Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване и е в бял и светлосив цвят.
  460 лв.
  460 лв.
 • 405 лв.
  Quickview

  Бяло – тъмносив двуместен диван

  Елегантен двуместен диван, който със семплият си дизайн би се харесал на всеки вкус . Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване и е в бял и тъмносив цвят.
  405 лв.
  405 лв.
 • 482 лв.
  Quickview

  Бяло – тъмносив триместен диван

  Триместният диван с изкуствена кожа е перфектното решение за всеки дом. Изработен от качествени материали, моделът е издръжлив и дълготраен. Комбинацията от контрастиращи цветове ще внесе изисканост във всяка стая.
  482 лв.
  482 лв.
 • 295 лв.
  Quickview

  Двуместен диван със стоманени подлакътници и кремава тапицерия

  Двуместен диван в семпъл но елегантен стил, който ще всене уют и комфорт във всеки дом. Благодарение на здравата си дървена рамка и на висококачествените си стоманени крака, диванът е много здрав и стабилен. Тапициран е с износоустойчив плат в кремав цвят и е подплатен с мека пяна, за да достави максимален комфорт.
  295 лв.
  295 лв.
 • Разпродадено
  306 лв.
  Quickview

  Двуместен диван със стоманени подлакътници и тъмносива тапицерия

  Двуместният диван със стоманени подлакътници е перфектният избор за вашия дом. Изработен от висококачествена дървена рамка, тапицерия от плат и издръвливи стоманени крака, моделът е изключително дълготраен и издръвлив. Тапицерията от плат с подплата в тъмно сиво, придава елегантност и стил на всяка стая.
  306 лв.
  306 лв.
 • 757 лв.
  Quickview

  Двуместен сив диван

  Сивият двуместен диван от плат е перфектният избор за вашия дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от плат с подплата, моделът е изключително дълготраен и издръвлив. Тапицерията от плат с подплата в сиво, придава елегантност и стил на всяка стая.
  757 лв.
  757 лв.
 • 273 лв.
  Quickview

  Двуместен син диван тип канапе

  Изключително чаровен и удобен двуместен диван в сив цвят с класически дизайн, който комбинира в себе си стил и удобство. Изработен от висококачествени материали и оборудван с масивна дървена рамка, той е здрав, издръжлив и лесен за сглобяване. Този диван е тапициран с мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна, за да ви достави максимален комфорт.
  273 лв.
  273 лв.
 • 427 лв.
  Quickview

  Двуместен черен диван със стоманени подлакътници

  Двуместен диван в семпъл но елегантен стил, който ще всене уют и комфорт във всеки дом. Благодарение на здравата си дървена рамка и на висококачествените си стоманени крака, диванът е много здрав и стабилен. Тапициран е с износоустойчив плат в черен цвят и е подплатен с мека пяна за вашият комфорт и удобство.
  427 лв.
  427 лв.
 • 361 лв.
  Quickview

  Жълт двуместен диван

  Стилен двуместен диван в жълт цвят, който благодарение на интересният си дизай би бил прекрасно допълнение във всеки дом. Той е тапициран в мека и удобна висококачествена тъкан за максимален комфорт. Оборудван с рамка от иглолистна дървесина и здрави крака, той е изключително здрав, стабилен и лесен за сглобяване.
  361 лв.
  361 лв.
 • 471 лв.
  Quickview

  Жълт двуместен диван

  Удобен двуместен диван в жълто, подходящ за вашият хол или всекидневна. Изработен от иглолистна дървесина, диванът е стабилен и издръжлив. Тапициран с удобна висококачествена тъкан, той е изключително комфортен, а монтажът му е улеснен.
  471 лв.
  471 лв.
 • 438 лв.
  Quickview

  Жълт диван тип канапе

  Диван в жълто-оранжев цвят. Изработка на здрава и стабилна рамка от масивно дърво и тапицерия от висококачествен плат в светъл и свеж цвят. С открити крака и подлакътници, бутонирана облегалка и мека седлака. Чудесен избор за всеки дом.
  438 лв.
  438 лв.
 • 471 лв.
  Quickview

  Зелен диван тип канапе

  Триместен диван в зелен цвят. Изработка на здрава и стабилна рамка от масивно дърво и тапицерия от висококачествен плат в свеж зелен цвят, С открити крака и подлакътници, бутонирана облегалка и мека седлака го правят изключително удобен. Чудесен избор за всеки хол или трапезария.
  471 лв.
  471 лв.
 • 526 лв.
  Quickview

  Кафяв двуместен диван Честърфийлд

  Двуместен Честърфийлд диван с изкуствена кожа в черен цвят. Много стилен и комфортен, този диван ще внесе лукс във вашия дом. Тапицерията е от мека кожа, а облегалката е украсена с бутони. Изработен от дървена рамка с подплата за удобство, както и подлакътници с приятни извивки.
  526 лв.
  526 лв.
 • 438 лв.
  Quickview

  Кафяв диван тип канапе

  Кафяв диван от текстил. С открити крака и подлакътници, бутонирана облегалка и мека седлака. Със здрава и стабилна рамка от масивно дърво и тапицерия от висококачествен плат в шоколадов цвят. Чудесен избор, който би подхождал на всеки дом.
  438 лв.
  438 лв.
 • 592 лв.
  Quickview

  Кафяв разтегателен диван с подлакътници

  Разтегателният диван с подлакътници и тапицерия от кафяв изкуствен велур е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствен велур с вата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Топлият кафяв цвят на модела придава уют и комфорт на всяка стая.
  592 лв.
  592 лв.
 • 482 лв.
  Quickview

  Кафяв триместен диван

  Триместният диван с подлакътници и тапицерия от кафяв изкуствен велур е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствен велур с вата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Kафевият цвят на модела с ефект придава стил на всяка стая.
  482 лв.
  482 лв.
 • 504 лв.
  Quickview

  Кафяв триместен диван

  Чаровен триместен диван със семпъл и елегантен дизайн, който ще бъде прекрасен избор за всеки дом. Тапициран с мека полиестерна тъкан, подплатен с пяна и оборудван с твърда дървена рамка, този диван е здрав, стабилен, издръжлив и изключително удобен. Този продукт се предлага в кафяв цвят и е лесен за сглобяване.
  504 лв.
  504 лв.
 • 713 лв.
  Quickview

  Кафяво двуместно канапе – тип диван от естествена кожа

  Двуместният диван с тапицерия от естествена кожа, е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа с подплата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Кафявата естествена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
  713 лв.
  713 лв.
 • 1 164 лв.
  Quickview

  Комплект сиви дивани в две части

  Удобен комплект дивани, който е подходящ за всеки хол или всекидневна. Диваните са тапицирани в мека полиестерна тъкан и подплатени с пяна за максимално удобство и комфорт. Монтажът им е лесен, а масивна дървена рамка, с която са изработени, ги правят здрави и издръжливи.
  1 164 лв.
  1 164 лв.
 • 174 лв.
  Quickview

  Надуваем диван – легло за 2ма човека

  Надуваем диван/легло, който би осигурил място за седене или спане на до двама души. Черният му цват го прави подходящ за всякакъв интериор, а изработката му е от висококачествен непромокаем материал. С функция за бързо надуване и изпускане, благодарение на широките отвори. Най-практичното в този диван, обаче е бързото и лесно трансформиране в легло, а когато не се използва може да бъде компактно сгънат и прибран.
  174 лв.
  174 лв.
 • 460 лв.
  Quickview

  Светлосив двуместен диван

  Двуместният диван с светлосива тапицерия е перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и тапицерия от тъкан, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от светлосива тъкан внася стил във всяка стая.
  460 лв.
  460 лв.
 • 317 лв.
  Quickview

  Светлосив двуместен диван тип канапе

  Двуместният сив диван с изчистен дизайн е идеално допълнение към всеки интериор. Изработен с дървена рамка, диванът е стабилен и издръжлив. Този диван е комфортен и е подходящ за отдих, четене на книга или гледане на телевизия.
  317 лв.
  317 лв.
 • 493 лв.
  Quickview

  Светлосив диван тип канапе

  Мултифункционалният диван с тапицерия от текстил е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Диванът има опция за се разпъне в комфортно легло. Моделът също идва и с настройка за наклона на облегалката, с цел постигане на уптимален комфорт.
  493 лв.
  493 лв.
 • 306 лв.
  Quickview

  Светлосива кушетка

  Модерна кушетка с мека тапицерия от плат, подходяща за всеки интериор. Изработена от здраво дърво и висококачествена тапицерия, кушетката е издръжлива и много удобна. Може да се използва за отдих, гледане на телевизия или в офиса.
  306 лв.
  306 лв.
 • 449 лв.
  Quickview

  Син диван тип канапе

  Мултифункционалният диван с тапицерия от син текстил е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Диванът има опция за се разпъне в комфортно легло. Моделът също така идва и с настройка за наклона на облегалката, с цел постигане на уптимален комфорт. Синята тапицерия на модела внася свежест и уют във всяка стая.
  449 лв.
  449 лв.
 • 603 лв.
  Quickview

  Син комплект дивани в 2 части

  Комплектът от 2 дивана в син цвят е перфектното решение за всеки дом. Изработени от дървена рамка и тапицерия от син плат, мебелите са изключително дълготрайни и леки. Уникалният дизайн на модела създава усещане за мекота и комфорт.
  603 лв.
  603 лв.
 • 383 лв.
  Quickview

  Син триместен диван тип канапе

  Триместен диван в син цвят с открита рамка от масивно дърво. Изключително удобен и стабилен. С комфортни подлакътници и тапицерия от плат в син цвят. Подходящ както за дома, така и за комерсиални помещения.
  383 лв.
  383 лв.
 • 482 лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван

  Удобен двуместен диван подходящ за вашият хол или всекидневна. Изработен от иглолистна дървесина, диванът е стабилен и издръжлив. Тапициран с удобна висококачествена тъкан, той е изключително комфортен, а монтажът му е улеснен.
  482 лв.
  482 лв.
 • Разпродадено
  317 лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван тип канапе

  Двуместен тъмносив диван с изчистен дизайн, който е идеално допълнение към всеки интериор. Изработен с дървена рамка, диванът е стабилен и издръжлив. Този диван е комфортен и е подходящ за отдих, четене на книга или гледане на телевизия.
  317 лв.
  317 лв.
 • 438 лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван тип канапе

  Двуместният диван с тъмносива тапицерия е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка и висококачествена тъкан, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от тъмносива тъкан внася стил и комфорт във всяка стая.
  438 лв.
  438 лв.
 • 460 лв.
  Quickview

  Тъмносив диван тип канапе

  Тъмно-сив диван от текстил. Със здрава и стабилна рамка от масивно дърво и тапицерия от висококачествен плат в тъмен цвят. С открити крака и подлакътници, бутонирана облегалка и мека седлака. Чудесен диван, който би подхождал на всеки интериор.
  460 лв.
  460 лв.
 • 482 лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен диван

  Чаровен триместен диван със семпъл и елегантен дизайн, който ще бъде прекрасен избор за всеки дом. Тапициран с мека полиестерна тъкан, подплатен с пяна и оборудван с твърда дървена рамка, този диван е здрав, стабилен, издръжлив и изключително удобен. Този продукт се предлага в тъмносив цвят.
  482 лв.
  482 лв.
 • 350 лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен диван тип канапе

  Изключително чаровен и удобен триместен диван с класически дизайн в тъмносив цвят, подходящ за всеки интериор. Изработен от висококачествени материали и оборудван с масивна дървена рамка, той е здрав, издръжлив и лесен за сглобяване. Този диван е тапициран с мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна, за да ви достави максимален комфорт.
  350 лв.
  350 лв.
 • 614 лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен диван тип канапе

  Триместен диван в тъмносивa тапицерия от текстил е перфектния избор за всеки дом. Изработени от текстил и здрава дървена рамка, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от тъмносив текстил внася мекота и комфорт във всяка стая.
  614 лв.
  614 лв.
 • 317 лв.
  Quickview

  Тъмносива рамка за кушетка

  Рамка за кушетка с тъмно-сив цвят. Изработка от здрава дървесина, гарантираща стабилност и дълга употреба. С меки подлакътници и тапицерия от тъмно сив плат. Подходяща за различни помещения, а също би предоставила допълинително място за спане или седене.
  317 лв.
  317 лв.
 • 339 лв.
  Quickview

  Тъмносиво канапе

  Двуместно канапе в цив цват с тапицерия от плат. Изработка от дървена рамка без подлакътници с бутонирани седалка и облегалка, които допринасят класическия стил. Чудесно попълнение за вски стилен и изискан дом.
  339 лв.
  339 лв.
 • 636 лв.
  Quickview

  Черен двуместен диван тип канапе

  Двуместният диван с тапицерия от черна естествена кожа, е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа с подплата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Черната естествена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
  636 лв.
  636 лв.
 • 449 лв.
  Quickview

  Черен двуместен диван Честърфийлд

  Двуместен Честърфийлд диван с изкуствена кожа в черен цвят. Много стилен и комфортен, този диван ще внесе лукс във вашия дом. Тапицерията е от мека кожа, а облегалката е украсена с бутони. Изработен от дървена рамка с подплата за удобство, както и подлакътници с приятни извивки.
  449 лв.
  449 лв.
 • 394 лв.
  Quickview

  Черно – светлосив двуместен диван тип канапе

  Двуместен диван със свеж и елегантен дизайн, който благодарение на неговата функционалност и комфорт ще се превърне във прекрасно допълнение към всеки интериор. Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване.
  394 лв.
  394 лв.
 • 394 лв.
  Quickview

  Черно – тъмносив двуместен диван

  Елегантен двуместен диван, който привлича погледа и ще донесе уют и удобство във всеки дом. Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване и е в черен и тъмносив цвят.
  394 лв.
  394 лв.
 • 460 лв.
  Quickview

  Черно – тъмносив триместен диван

  Елегантен триместен диван, който ще внесе изтънченост и комфорт във вашият дом. Тапициран от висококачествени изкуствена кожа и плат и оборудван с дървена рамка и стоманени крака, този диван е издръжлив, стабилен, лесен за поддръжка и изключително удобен и комфортен.
  460 лв.
  460 лв.
 • Разпродадено
  479 лв.
  Quickview

  Бамбуково канапе Тропик

  Bamboo sofa in natural color, with white cushion. An amazing and comfort suggestion for your area.
  479 лв.
  479 лв.
 • Разпродадено
  383 лв.
  Quickview

  Бяло Канапе

  Бяло двуместно канапе с колелца. Изработка от дървена рамка без подлакътници с бутонирани седалка и облегалка, които допринасят класическия стил. Чудесно попълнение за вски стилен и изискан дом.
  383 лв.
  383 лв.
 • Разпродадено
  273 лв.
  Quickview

  Двуместен диван тип канапе

  Изключително чаровен и удобен двуместен диван с класически дизайн, ще освежи всеки интериор. Изработен от висококачествени материали и оборудван с масивна дървена рамка, той е здрав, издръжлив и лесен за сглобяване. Този диван е тапициран с мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна, за да ви достави максимален комфорт.
  273 лв.
  273 лв.
 • Разпродадено
  515 лв.
  Quickview

  Двуместен кремаво – бял диван

  Кремаво-белият двуместен диван от плат е перфектният избор за вашия дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от плат с подплата, моделът е изключително дълготраен и издръвлив. Тапицерията от плат с подплата в кремаво бяло, придава елегантност и свежест на всяка стая.
  515 лв.
  515 лв.
 • Разпродадено
  295 лв.
  Quickview

  Жълт двуместен диван тип канапе

  Диван с жълта тапицерия от плат за до двама души. Рамка от масивно дърво и удобни подлакътници, меки седалка и облегалка. Подходящ за трапезария, хол или дори обществени помещения като кафенета и кабинети.
  295 лв.
  295 лв.
 • Разпродадено
  999 лв.
  Quickview

  Жълт комплект дивани в две части

  Комплект от два дивана – двуместен и триместен в жълта тапицерия. С открита рамка от масивно дърво които ги правят много здрави и стабилни, а седалките и облегалките са подплатени с пяна за допълнителен комфорт. Светлият цват на този сет ще внесе уют и свежест във вашия дом.
  999 лв.
  999 лв.
 • Разпродадено
  394 лв.
  Quickview

  Жълт триместен диван тип канапе

  Много удобен триместен диван в жълт цвят с дървена рамка, която го прави издържлив и стабилен. Тапицерията е от плат, а седлаката и облегалката са меки и комфортни. Откритата рамка допринася за изчистения и класически дизайн.
  394 лв.
  394 лв.
 • Разпродадено
  339 лв.
  Quickview

  Зелена рамка за кушетка

  Рамка за кушетка в маслено-зелен цвят с открити крака. Изработка от здрава дървесина, гарантираща стабилност и дълга употреба. Тапицерия от зелен плат и подлакътници. Подходяща за различни помещения, а също би предоставила допълинително място за спане или седене.
  339 лв.
  339 лв.
 • Разпродадено
  699 лв.
  Quickview

  Канапе Алекс

  Стилният дизайн на канапе Алекс съчетава в себе си елегантност и удобство. Канапето е изключително функционално и е снабдено с разгъваем механизъм с функция сън. Заедно с канапето може да бъде добавено и кресло, което е изработено със същия разгъваем механизъм.
  699 лв.
  699 лв.
 • Разпродадено
  589 лв.
  Quickview

  Канапе Атина

  Диван Атина е класически и стилен модел. Двуместното или тримесно канапе би било чудесно попълнение за вашият хол, което ви позволява удобно да настаните и гости с преспиване, благодарение на разгъваемия механизъм. Може да бъде изработено в различни дамаски за всеки вкус и съчетано със също толкова удобно и стилно кресло.
  589 лв.
  589 лв.
 • Разпродадено
  609 лв.
  Quickview

  Канапе Марина

  Канапе Марина е класически модел с ретро детайли, подходящ както за офиси и хотели, така и за дома. Моделът се предлага в гама от цветове, които може да съчетаете спрямо стила Ви. Изработен от качествени материали и с внимание към детайла, моделът е задължително попълнение към всеки дом.
  609 лв.
  609 лв.
 • Разпродадено
  414 лв.
  Quickview

  Канапе Мими

  Канапе Мими е интересен и различаващ се модел с модерни детайли ще се впише във всеки дом. Моделът се предлага с дамска по избор. Изработен от качествени материали и с внимание към детайла, моделът е с разтегателна функция, като по този начин си осигурявате достатъчно голяма и удобна спалня.
  414 лв.
  414 лв.
 • Разпродадено
  524 лв.
  Quickview

  Канапе Носталгия

  Модерно двуместно канапе с функция сън. Компактният размер и удобните възглавници го правят подходящ за всеки дом. Разгъваемият механизъм ще Ви предложи достатъчно площ за спокоен сън. Представеният модел е с тапицерия в клас В, с дамаска Лиса 10. Висококачествените материали, от които е изработен го правят подходящ за дълготрайно ползване, а пълнежът на възглавниците ви гарантират мекота и комфорт.
  524 лв.
  524 лв.
 • Разпродадено
  589 лв.
  Quickview

  Канапе Носталгия тройно

  Триместно канапе Носталгия с функция сън е подходящо допълнение към всеки хол. Диванът е изключително удобен, размерите му са подходящи за всяка всекидневна, а висококачествените материали, от които е изработен, гарантират дългосрочното му изполване. Възглавниците на седалката са с цип за лесна поддръжка. Представеният модел е с тапицерия в клас В, с еко кожа Софт 66 и дамаска Лиса 01.
  589 лв.
  589 лв.
 • Разпродадено
  545 лв.
  Quickview

  Канапе Перла

  Канапе Перла е създадено да ви предложи стил и компактност.Изработено от висококачествени материали и с интересен дизайн, то ще освежи и модернизира вашият дом. Изключително функционален с неговия разтегателен механизъм се преобразява в комфортно легло.
  545 лв.
  545 лв.
 • Разпродадено
  939 лв.
  Quickview

  Канапе-спалня Сиатъл

  Канапе Сиатъл е с модерен и интересен дизайн, с който ще внесе кмфорт и стил във всеки дом. Освен интересна външност моделът се различава и с удобство и практичност. Канапето може да се разтяга и да се превръща в спалня, благодарение на функцията Сън. Представеният модел съдържа и нощни шкафчета с плавно затваряне на вратите.
  939 лв.
  939 лв.