Канапета

Kанапета за обзавеждане на дневна или трапезария. В нашият продуктов каталог сме подбрали двуместни, триместни дивани и канапета за обзавеждането на дома. Нашите предложения са с иновативен и модерен дизайн и впечатляваща визия.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 62

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 62 продукта

 • 490 лв.
  Quickview

  Светлосив двуместен диван

  Двуместният диван с светлосива тапицерия е перфектния избор за всеки дом. Изработени от висококачествена дървена рамка и тапицерия от тъкан, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от светлосива тъкан внася стил във всяка стая.
  490 лв.
  490 лв.
 • 501 лв.
  Quickview

  Светлосива кушетка

  Модерна кушетка с мека тапицерия от плат, подходяща за всеки интериор. Изработена от здраво дърво и висококачествена тапицерия, кушетката е издръжлива и много удобна. Може да се използва за отдих, гледане на телевизия или в офиса.
  501 лв.
  501 лв.
 • 490 лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван тип канапе

  Двуместният диван с тъмносива тапицерия е перфектния избор за всеки дом. Изработени от дървена рамка и висококачествена тъкан, моделът е изключително дълготраен и издръжлив. Тапицерията от тъмносива тъкан внася стил и комфорт във всяка стая.
  490 лв.
  490 лв.
 • 423 лв.
  Quickview

  Тъмносива кушетка

  Стилна кушетка със семпъл дизайн в тъмносив цвят, която ще внесе комфорт и уют във всеки дом. Изработена от здраво дърво и висококачествена плътно подплатена тапицерия от плат, тя е много здрава, стабилна и изключително удобна.
  423 лв.
  423 лв.
 • 647 лв.
  Quickview

  Син диван тип канапе

  Мултифункционалният диван с тапицерия от син текстил е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Диванът има опция за се разпъне в комфортно легло. Моделът също така идва и с настройка за наклона на облегалката, с цел постигане на уптимален комфорт. Синята тапицерия на модела внася свежест и уют във всяка стая.
  647 лв.
  647 лв.
 • 513 лв.
  Quickview

  Жълт диван тип канапе

  Диван в жълто-оранжев цвят. Изработка на здрава и стабилна рамка от масивно дърво и тапицерия от висококачествен плат в светъл и свеж цвят. С открити крака и подлакътници, бутонирана облегалка и мека седлака. Чудесен избор за всеки дом.
  513 лв.
  513 лв.
 • 647 лв.
  Quickview

  Жълт двуместен диван

  Удобен двуместен диван в жълто, подходящ за вашият хол или всекидневна. Изработен от иглолистна дървесина, диванът е стабилен и издръжлив. Тапициран с удобна висококачествена тъкан, той е изключително комфортен, а монтажът му е улеснен.
  647 лв.
  647 лв.
 • 613 лв.
  Quickview

  Тъмносив двуместен диван

  Удобен двуместен диван подходящ за вашият хол или всекидневна. Изработен от иглолистна дървесина, диванът е стабилен и издръжлив. Тапициран с удобна висококачествена тъкан, той е изключително комфортен, а монтажът му е улеснен.
  613 лв.
  613 лв.
 • 401 лв.
  Quickview

  Двуместен син диван тип канапе

  Изключително чаровен и удобен двуместен диван в сив цвят с класически дизайн, който комбинира в себе си стил и удобство. Изработен от висококачествени материали и оборудван с масивна дървена рамка, той е здрав, издръжлив и лесен за сглобяване. Този диван е тапициран с мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна, за да ви достави максимален комфорт.
  401 лв.
  401 лв.
 • 546 лв.
  Quickview

  Тъмносив триместен диван тип канапе

  Изключително чаровен и удобен триместен диван с класически дизайн в тъмносив цвят, подходящ за всеки интериор. Изработен от висококачествени материали и оборудван с масивна дървена рамка, той е здрав, издръжлив и лесен за сглобяване. Този диван е тапициран с мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна, за да ви достави максимален комфорт.
  546 лв.
  546 лв.
 • 367 лв.
  Quickview

  Жълт двуместен диван тип канапе

  Диван с жълта тапицерия от плат за до двама души. Рамка от масивно дърво и удобни подлакътници, меки седалка и облегалка. Подходящ за трапезария, хол или дори обществени помещения като кафенета и кабинети.
  367 лв.
  367 лв.
 • 781 лв.
  Quickview

  Кафяво двуместно канапе – тип диван от естествена кожа

  Двуместният диван с тапицерия от естествена кожа, е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа с подплата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Кафявата естествена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
  781 лв.
  781 лв.
 • 524 лв.
  Quickview

  Черен двуместен диван тип канапе

  Двуместният диван с тапицерия от черна естествена кожа, е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствена кожа с подплата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Черната естествена кожа на модела придава елегантност и изисканост на всяка стая.
  524 лв.
  524 лв.
 • 680 лв.
  Quickview

  Черно – тъмносив триместен диван

  Елегантен триместен диван, който ще внесе изтънченост и комфорт във вашият дом. Тапициран от висококачествени изкуствена кожа и плат и оборудван с дървена рамка и стоманени крака, този диван е издръжлив, стабилен, лесен за поддръжка и изключително удобен и комфортен.
  680 лв.
  680 лв.
 • 524 лв.
  Quickview

  Черно – светлосив двуместен диван тип канапе

  Двуместен диван със свеж и елегантен дизайн, който благодарение на неговата функционалност и комфорт ще се превърне във прекрасно допълнение към всеки интериор. Оборудван с дървена рамка и стоманени крака и тапициран едновременно с висококачествена изкуствена и кожа и плат, този продукт е изключително здрав, стабилен и осигуряващ максимален комфорт. Диванът е лесен за сглобяване.
  524 лв.
  524 лв.
 • 379 лв.
  Quickview

  Тъмносива рамка за кушетка

  Рамка за кушетка с тъмно-сив цвят. Изработка от здрава дървесина, гарантираща стабилност и дълга употреба. С меки подлакътници и тапицерия от тъмно сив плат. Подходяща за различни помещения, а също би предоставила допълинително място за спане или седене.
  379 лв.
  379 лв.
 • 624 лв.
  Quickview

  Светлосив триместен диван

  Чаровен триместен диван със семпъл и елегантен дизайн, който чудесно ще се впише във всеки интериор. Тапициран с мека полиестерна тъкан, подплатен с пяна и оборудван с твърда дървена рамка, този диван е здрав, стабилен, издръжлив и изключително удобен. Този продукт се предлага в всетлосив цвят и е лесен за сглобяване.
  624 лв.
  624 лв.
 • 602 лв.
  Quickview

  Кафяв триместен диван

  Чаровен триместен диван със семпъл и елегантен дизайн, който ще бъде прекрасен избор за всеки дом. Тапициран с мека полиестерна тъкан, подплатен с пяна и оборудван с твърда дървена рамка, този диван е здрав, стабилен, издръжлив и изключително удобен. Този продукт се предлага в кафяв цвят и е лесен за сглобяване.
  602 лв.
  602 лв.
 • 468 лв.
  Quickview

  2-местен диван с подлакътници, светлосив, стомана и плат

  ,
  Този 2-местен диван ще бъде идеално място за разговори, четене, гледане на телевизия или просто релаксиране. С изчистения си, модерен дизайн, фотьойлът ще се впише добре във всяка всекидневна. Капапето за двама е тапицирано с износоустойчив плат и е подплатено с мека пяна за допълнителен комфорт. Благодарение на здравата дървена рамка, както и на висококачествените крака от стомана, диванът е много стабилен и издръжлив.
  468 лв.
  468 лв.
 • 457 лв.
  Quickview

  2-местен диван с подлакътници, тъмносив, стомана и плат

  ,
  Този 2-местен диван ще бъде идеално място за разговори, четене, гледане на телевизия или просто релаксиране. С изчистения си, модерен дизайн, фотьойлът ще се впише добре във всяка всекидневна. Капапето за двама е тапицирано с износоустойчив плат и е подплатено с мека пяна за допълнителен комфорт. Благодарение на здравата дървена рамка, както и на висококачествените крака от стомана, диванът е много стабилен и издръжлив. Двуместният диван се сглобява лесно.
  457 лв.
  457 лв.
 • 379 лв.
  379 лв.
 • 367 лв.
  367 лв.
 • 490 лв.
  490 лв.
 • 356 лв.
  356 лв.
 • 367 лв.
  367 лв.
 • 468 лв.
  468 лв.
 • 434 лв.
  434 лв.
 • 680 лв.
  680 лв.
 • 747 лв.
  747 лв.
 • 434 лв.
  434 лв.
 • 288 лв.
  Quickview

  Разтегателен фотьойл Опал

  Практично решение за всеки дом е този фотьойл. Той разполага с разтегателна функция, за да Ви осигури допълнително място за сън при необходимост. Дизайнът му е класически и е издържан в неутрални цветове.
  288 лв.
  288 лв.
 • 490 лв.
  Quickview

  Бял двуместен диван със стоманени подлакътници

  Двуместен диван в семпъл но елегантен стил, който ще внесе комфорт във всеки дом. Благодарение на здравата си дървена рамка и на висококачествените си стоманени крака, диванът е много здрав и стабилен. Тапициран е с износоустойчив плат в бял цвят и е подплатен с мека пяна, за да достави максимален комфорт.
  490 лв.
  490 лв.
 • 412 лв.
  Quickview

  Двуместен диван тип канапе

  Изключително чаровен и удобен двуместен диван с класически дизайн, ще освежи всеки интериор. Изработен от висококачествени материали и оборудван с масивна дървена рамка, той е здрав, издръжлив и лесен за сглобяване. Този диван е тапициран с мека полиестерна тъкан и подплатен с пяна, за да ви достави максимален комфорт.
  412 лв.
  412 лв.
 • 468 лв.
  Quickview

  Двуместен черен диван със стоманени подлакътници

  Двуместен диван в семпъл но елегантен стил, който ще всене уют и комфорт във всеки дом. Благодарение на здравата си дървена рамка и на висококачествените си стоманени крака, диванът е много здрав и стабилен. Тапициран е с износоустойчив плат в черен цвят и е подплатен с мека пяна за вашият комфорт и удобство.
  468 лв.
  468 лв.
 • 501 лв.
  Quickview

  Жълт двуместен диван

  Стилен двуместен диван в жълт цвят, който благодарение на интересният си дизай би бил прекрасно допълнение във всеки дом. Той е тапициран в мека и удобна висококачествена тъкан за максимален комфорт. Оборудван с рамка от иглолистна дървесина и здрави крака, той е изключително здрав, стабилен и лесен за сглобяване.
  501 лв.
  501 лв.
 • 826 лв.
  Quickview

  Жълт комплект дивани в две части

  Комплект от два дивана – двуместен и триместен в жълта тапицерия. С открита рамка от масивно дърво които ги правят много здрави и стабилни, а седалките и облегалките са подплатени с пяна за допълнителен комфорт. Светлият цват на този сет ще внесе уют и свежест във вашия дом.
  826 лв.
  826 лв.
 • 457 лв.
  Quickview

  Жълт триместен диван тип канапе

  Много удобен триместен диван в жълт цвят с дървена рамка, която го прави издържлив и стабилен. Тапицерията е от плат, а седлаката и облегалката са меки и комфортни. Откритата рамка допринася за изчистения и класически дизайн.
  457 лв.
  457 лв.
 • 848 лв.
  Quickview

  Кафяв разтегателен диван с подлакътници

  Разтегателният диван с подлакътници и тапицерия от кафяв изкуствен велур е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствен велур с вата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Топлият кафяв цвят на модела придава уют и комфорт на всяка стая.
  848 лв.
  848 лв.
 • 624 лв.
  Quickview

  Кафяв триместен диван

  Триместният диван с подлакътници и тапицерия от кафяв изкуствен велур е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от изкуствен велур с вата, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Kафевият цвят на модела с ефект придава стил на всяка стая.
  624 лв.
  624 лв.
 • 971 лв.
  Quickview

  Комплект тъмносиви дивани в две части

  Комплект от два дивана – двуместен и триместен в сива тапицерия. С открита рамка от масивно дърво които ги правят много здрави и стабилни, а седалките и облегалките са подплатени с пяна за допълнителен комфорт. Тъмният цват на този сет го прави подходящ както за трапезария, така и за хол или дори комерсиални помещения.
  971 лв.
  971 лв.
 • 848 лв.
  Quickview

  Син комплект дивани в 2 части

  Комплектът от 2 дивана в син цвят е перфектното решение за всеки дом. Изработени от дървена рамка и тапицерия от син плат, мебелите са изключително дълготрайни и леки. Уникалният дизайн на модела създава усещане за мекота и комфорт.
  848 лв.
  848 лв.
 • 457 лв.
  Quickview

  Син триместен диван тип канапе

  Триместен диван в син цвят с открита рамка от масивно дърво. Изключително удобен и стабилен. С комфортни подлакътници и тапицерия от плат в син цвят. Подходящ както за дома, така и за комерсиални помещения.
  457 лв.
  457 лв.
 • 580 лв.
  Quickview

  Двуместен сив диван

  Сивият двуместен диван от плат е перфектният избор за вашия дом. Изработен от висококачествена дървена рамка и тапицерия от плат с подплата, моделът е изключително дълготраен и издръвлив. Тапицерията от плат с подплата в сиво, придава елегантност и стил на всяка стая.
  580 лв.
  580 лв.
 • 401 лв.
  Quickview

  Зелена рамка за кушетка

  Рамка за кушетка в маслено-зелен цвят с открити крака. Изработка от здрава дървесина, гарантираща стабилност и дълга употреба. Тапицерия от зелен плат и подлакътници. Подходяща за различни помещения, а също би предоставила допълинително място за спане или седене.
  401 лв.
  401 лв.
 • 679 лв.
  Quickview

  Канапе Алекс

  Стилният дизайн на канапе Алекс съчетава в себе си елегантност и удобство. Канапето е изключително функционално и е снабдено с разгъваем механизъм с функция сън. Заедно с канапето може да бъде добавено и кресло, което е изработено със същия разгъваем механизъм.
  679 лв.
  679 лв.
 • 589 лв.
  Quickview

  Канапе Марина

  Канапе Марина е класически модел с ретро детайли, подходящ както за офиси и хотели, така и за дома. Моделът се предлага в гама от цветове, които може да съчетаете спрямо стила Ви. Изработен от качествени материали и с внимание към детайла, моделът е задължително попълнение към всеки дом.
  589 лв.
  589 лв.
 • 504 лв.
  Quickview

  Канапе Носталгия

  Модерно двуместно канапе с функция сън. Компактният размер и удобните възглавници го правят подходящ за всеки дом. Разгъваемият механизъм ще Ви предложи достатъчно площ за спокоен сън. Представеният модел е с тапицерия в клас В, с дамаска Лиса 10. Висококачествените материали, от които е изработен го правят подходящ за дълготрайно ползване, а пълнежът на възглавниците ви гарантират мекота и комфорт.
  504 лв.
  504 лв.
 • 525 лв.
  Quickview

  Канапе Перла

  Канапе Перла е създадено да ви предложи стил и компактност.Изработено от висококачествени материали и с интересен дизайн, то ще освежи и модернизира вашият дом. Изключително функционален с неговия разтегателен механизъм се преобразява в комфортно легло.
  525 лв.
  525 лв.
 • 919 лв.
  Quickview

  Канапе-спалня Сиатъл

  Канапе Сиатъл е с модерен и интересен дизайн, с който ще внесе кмфорт и стил във всеки дом. Освен интересна външност моделът се различава и с удобство и практичност. Канапето може да се разтяга и да се превръща в спалня, благодарение на функцията Сън. Представеният модел съдържа и нощни шкафчета с плавно затваряне на вратите.
  919 лв.
  919 лв.
 • 647 лв.
  Quickview

  Кафяв триместен диван тип канапе

  Триместният диван с подлакътници и тапицерия от кафяв плат е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена МДФ рамка и каучуково дърво, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Топлият кафяв цвят на модела придава уют и комфорт на всяка стая.
  647 лв.
  647 лв.
 • 602 лв.
  Quickview

  Комплект светлосиви дивани в две части

  Модерен комплект дивани, който е подходящ за всеки хол или всекидневна. Диваните са тапицирани в мека полиестерна тъкан и подплатени с пяна за максимално удобство. Изработен с масивна дървена рамка, този комплект е стабилен и издръжлив.
  602 лв.
  602 лв.
 • 1 251 лв.
  Quickview

  Комплект сиви дивани в две части

  Удобен комплект дивани, който е подходящ за всеки хол или всекидневна. Диваните са тапицирани в мека полиестерна тъкан и подплатени с пяна за максимално удобство и комфорт. Монтажът им е лесен, а масивна дървена рамка, с която са изработени, ги правят здрави и издръжливи.
  1 251 лв.
  1 251 лв.
 • 434 лв.
  Quickview

  Оранжева рамка за кушетка

  Рамка за кушетка с портокалов цвят. Изработка от здрава дървесина, гарантираща стабилност и дълга употреба. С меки подлакътници и тапицерия от тъмно оранжев плат. Подходяща за различни помещения, а също би предоставила допълинително място за спане или седене, изключително практична за неочаквани гости.
  434 лв.
  434 лв.
 • 639 лв.
  Quickview

  Разтегателно канапе Авалон

  Авалон е удобно, функционално и елегантно канапе с разтегателен механизъм. Визията на канапето е не само интересна,но и създава уютна атмосфера в дома. Канапето е изградено с функцията сън, продружена с матраци с пружинен пакет, които осигуряват спокоен сън. Този продукт се предлага с дамаска по избор, което би задоволило всеки вкус.
  639 лв.
  639 лв.
 • 1 453 лв.
  Quickview

  Разтегателно канапе Балено

  Канапе Балено ще внесе мекота и комфорт в дома Ви. Канапето идва с разтегателен механизъм за максимална функционалност. Към канапето е включен и двулицев матрак. Моделът е изработен от качествени материали и в широка гама от цветове.
  1 453 лв.
  1 453 лв.
 • 679 лв.
  Quickview

  Разтегателно канапе Монако

  Триместно канапе за вашия хол или всекидневна с дамаска от Еко кожа. Канапето е подходящо за всякакъв тип обзавеждане и разполага с възглавници с цип, което улеснява поддръжката му. Разгъваемият механизъм ще Ви предложи достатъчно площ, за да се отдадете на спокоен сън. Ако се нуждаете от комфорт и елегатност, това е канапето за вас.
  679 лв.
  679 лв.
 • 613 лв.
  Quickview

  Светлосив двуместен диван

  Стилен двуместен диван в сив цвят, който съчетава в себе си елегантност и комфорт. Той е тапициран в мека и удобна висококачествена тъкан за максимален комфорт. Оборудван с рамка от иглолистна дървесина и здрави крака, той е изключително здрав, стабилен и лесен за сглобяване.
  613 лв.
  613 лв.
 • 580 лв.
  Quickview

  Светлосив диван тип канапе

  Мултифункционалният диван с тапицерия от текстил е перфектния избор за всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Диванът има опция за се разпъне в комфортно легло. Моделът също идва и с настройка за наклона на облегалката, с цел постигане на уптимален комфорт.
  580 лв.
  580 лв.
 • 703 лв.
  Quickview

  Светлосив триместен диван

  Триместният диван е перфектното допълнение към всеки дом. Изработен от висококачествена дървена рамка, тапицерия от тъкан и хромирани крака, моделът е изключително издръжлив и дълготраен. Светло сивият цвят на модела придава елегантност към всеки интериор.
  703 лв.
  703 лв.
 • 679 лв.
  Quickview

  Тройно канапе Неапол

  Тройното канапе Неапол притежава интересен стил, който би допаднал на всеки вкус. Този модел съчетава в себе си както модерна визия, така и функционалност. Канапето е създадено с разгъваем механизъм с функция сън и се отваря чрез издърпване на подматрака. С него може да бъде закупен и фотьойл със същия разтягащ се механизъм.
  679 лв.
  679 лв.