Топ матраци

В нашата секция за матраци ще намерите разнообразие от модели, които ще осигурят комфорта и удобството, от които имате нужда. Предлагаме Ви избор от топ матраци, които се характеризират с безкомпромисно качество и които ще защитят и удължат живота на основния Ви матрак. Каталогът ни включва еднолицеви и двулицеви модели, също и модели с термоактивна и високоеластична пяна.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 6 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 6 продукта

 • Разпродадено
  180 лв.526 лв.
  Quickview

  Том матрак Мармара

  Модел Мармара е двулицев, като всяка страна създава усещане за комфорт и удобство. Мемори пяната е с висока плътност, което прави това предложение висококачествено решение при избора на топ матрак. Висококачествената дамаска осигурява усещане за мекота при допир.
  180 лв.526 лв.
  180 лв.526 лв.
 • Разпродадено
  84 лв.169 лв.
  Quickview

  Топ матрак Aloe Memory

  Топ матрак Aloe Memory е топ решение, което може да реши много проблеми. Лесно преносим, той лесно може да бъде използван и транспортиран на различни места в зависимост от необходимостта. Добър избор, за създаване на допълнително удобство към старият матрак или осигуряване на допълнителна протекция на новият. KOVAFOAM MEMORY термоактивна пяна се изполва с цел ергономично напасване към извивките на тялото. Има свойтвото да разпределя развномерно тежестта елиминирайки стреса и умората.
  84 лв.169 лв.
  84 лв.169 лв.
 • Разпродадено
  68 лв.166 лв.
  Quickview

  Топ Матрак Memory Night

  Топ матрак с гарантирано качество на български производител. Отлично решение за осигуряване на допълнителна защита на основният матрак или обновяване усещането за комфорт на стария. Качествена изработка в комбинация с внимание към всеки детайл. Този модел е проектиран с цел осигуряване на удобство. Редуцира напрежението в точките, което се явява основна предпоставка за пълноценна отмора.
  68 лв.166 лв.
  68 лв.166 лв.
 • Разпродадено
  64 лв.186 лв.
  Quickview

  Топ матрак Нани

  ,
  Качествен топ матрак, който ще създаде допълнителна защита на основния матрак. Въпреки спецификацията от 8 см дебелина, този модел гарантира опора за тялото и ортопедичен ефект. Топ матрак Нани е проектиран с цел комбиниране на удобство, практичност и качество в един избор. Сваляемият калъф дава възможност за лесна поддръжка, което от своя страна удължава времето за ползване.
  64 лв.186 лв.
  64 лв.186 лв.
 • Разпродадено
  42 лв.116 лв.
  Quickview

  Топ матрак Шалте

  Нашето предложение за топ матрак ще Ви впечатли с комфорта и мекотата, които осигурява. Продуктът ни е с висококачествена капитонирана дамаска, обгръщаща вата и полиуретанова пяна за матраци. Придайте допълнителна мекота и комфорт на матрака си.
  42 лв.116 лв.
  42 лв.116 лв.
 • Разпродадено
  125 лв.261 лв.
  Quickview

  Топ матрак Олимп

  Този топ матрак ще Ви свърши чудесна работа, тъй като е изработен с капитониран висококачествен памучен плат и разполага с придържащи ленти за повече удобство при поставяне. Калъфът се сваля, за да се пере по-лесно.
  125 лв.261 лв.
  125 лв.261 лв.