Детски матраци

В нашата секция за матраци ще намерите разнообразие от модели, които ще осигурят комфорта и удобството, от които Вашите деца имат нужда. Предлагаме Ви избор от детски матраци, които се характеризират с безкомпромисно качество. Каталогът ни включва еднолицеви модели с полимерна пяна и с ортопедични и антибактериални характеристики.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 8 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 8 продукта

 • Разпродадено
  Quickview

  Детски матрак Нани

  ,
  Детски матрак, който се явява отличен избор на всеки отговорен родител изискващ най - доброто за своето дете. Безспорно осигуряване на качествена основа за почивка при децата не е просто просто добро решение, а задължително условие за пълноценно развитие. Детски матрак Нани е резултат на внимателно проектиране, което обединява очакванията и необходимостта, които този продукт трябва да предостави. Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността. Този модел съчетава ортопедични и антибактериални характеристики.
  92 лв.
  92 лв.
 • Разпродадено
  115 лв.
  Quickview

  Детски матрак Нани Лукс

  ,
  Детски матрак Нани Лукс е с ортопедични и антибактериални характеристики. Изработен е от естествени материали, които го правят екологично чист. Отлично решение осигуряващо здравословна среда на подрастващото дете. Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността.
  115 лв.
  115 лв.
 • Разпродадено
  116 лв.130 лв.
  Quickview

  Детски матрак Нона коко лукс

  Мек и удобен детски матрак, който впечатлява с анатомичност и ортопедичност. Моделът е изработен от качествени материали, а дамаската съдържа памук за повече комфорт. Матракът е със слой от термослепени памучни влакна и вложка от естествени кокосови влакна.
  116 лв.130 лв.
  116 лв.130 лв.
 • Разпродадено
  91 лв.100 лв.
  Quickview

  Детски матрак Нона стандарт

  Мек и удобен детски матрак, който впечатлява с анатомичност и ортопедичност. Моделът е изработен от качествени материали, а дамаската съдържа памук за повече комфорт.
  91 лв.100 лв.
  91 лв.100 лв.
 • Разпродадено
  102 лв.116 лв.
  Quickview

  Детски матрак Флора

  Мек и удобен детски матрак, който впечатлява с анатомичност и ортопедичност. Моделът е изработен от качествени материали, а дамаската съдържа памук за повече комфорт. Матракът се характеризира с редуващи се пластове от полиуретанова пяна и вложка от естествени кокосови влакна.
  102 лв.116 лв.
  102 лв.116 лв.
 • Разпродадено
  829 лв.1 599 лв.
  Quickview

  Матрак Мираж

  Подарете си удобство и хубав сън с нашето предложение! Двулицевият матрак е подходящ както за спалнята Ви, така и за стаята на Вашето дете. Иновативният Мираж е изработен по най-новата и модерна технология в производството на матраци. Той е състаевен от 1600бр индивидуално опаковани прижини, гарантиращи комфорта Ви. Добавеният слой от гел-мемори следва извивките на тялото, придавайки допълнителен комфорт.
  829 лв.1 599 лв.
  829 лв.1 599 лв.
 • Разпродадено
  60 лв.75 лв.
  Quickview

  Детски матрак Лето

  Вашето дете заслужава най-доброто и заради това Ви представяме този детски матрак Лето. Благодарение на него, детето Ви ще се наслади на сладък сън и несравним комфорт.
  60 лв.75 лв.
  60 лв.75 лв.
 • Разпродадено
  392 лв.1 634 лв.
  Quickview

  Матрак Дженюин

  Двулицев матрак Дженюин е създаден да Ви предоставя отлични условия за почивка и спокоен сън. Перфектната комбинация от дишаща HR пяна с висока плътност и еластичност, и двустранен слой мемори, притежава всичко нужно, за да Ви накара да се отпуснете в дълбок сън в края на деня.
  392 лв.1 634 лв.
  392 лв.1 634 лв.