Модулни кухни

В тази подкатегория сме подбрали чудесни предложения за Вашата кухня! Нашите модели модулни кухни ще внесат повече стил, практичност и функционалност на помещението. Кухните ни са с модерна визия, висококачествена изработка от водещи производители и непреходен дизайн. Палитрата ни е пъстра, за да отговорим и на най-взискателните очаквания. С нашите модулни кухни всеки избор е правилният избор!

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 24 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 24 продукта

 • 497 лв.
  Quickview

  Модулна кухня Елеганс 120 венге/пясъчен бук

  Модерна и компактна, тази кухня ще вдъхне нов живот на помещението Ви. Включените шкафове ще Ви осигурят нужното пространство за съхранение на различни кухненски принадлежности, готварски книги, сервизи и прибори.
  497 лв.
  497 лв.
 • 581 лв.
  Quickview

  Модулна кухня Елеганс 180 венге/пясъчен бук

  Модерна и елегантна, тази кухня ще Ви осигури удобството и пространството, от които имате нужда, докато приготвяте любими ястия. Кухнята е с изчистен дизайн, който ще внесе свежест в помещението.
  581 лв.
  581 лв.
 • 773 лв.
  Quickview

  Модулна кухня Елеганс 220 венге/пясъчен бук

  Тази кухня ще Ви осигури удобството и пространството, от които имате нужда, докато приготвяте любими ястия. Моделът е изработен от качествени материали, за да гарантираме здравината и трайността му. Компактно решение за всеки дом!
  773 лв.
  773 лв.
 • 965 лв.
  Quickview

  Модулна кухня Елеганс 260

  Чудесно интериорно предложение, комбиниращо стил и функционалност. Комплектът се състои от осем модула, които можете да подредите според Вашите предпочитания. Те разполагат с достатъчно пространство за да поберат всичките Ви необходими домакински аксесоари. Елеганс се предлага в няколко цвята, за да изберете най-подходящия за Вашата кухня!
  965 лв.
  965 лв.
 • 149 лв.
  Quickview

  Шкаф за Раховец

  Шкафът е най-доброто решение за Вашия дом! Изчистеният му дизайн го прави подходящ за всяка кухня, а плотът е достатъчно голям за поставите печка или друг домакински уред. Разполага с ниши, в които да съхранявате кухненските си вещи.
  149 лв.
  149 лв.