За нас

МЕБИО е българска онлайн платформа за мебели. Нашата цел е предлагане на обширно продуктово разнообразие от мебели от водещи български и чуждестранни производители. В нашият онлайн каталог ще намерите стотици предложения за обзавеждането и декорирането на дома.

Основна мисия за нас е да предложим възможност за лесно, приятно и достъпно пазаруване.

Всички знаем, че когато настъпи моментът за реновации на съществуващо обзавеждане или сме поставени пред избора за цялостно решение за декор и мебели, тази задача не винаги е лесно постижима.

Домът е едно от най – ценните места за всеки човек в материален и духовен план. Това е мястото, където нашият истински живот се случва, изразявайки се във взаимоотношенията и контакта със значимите за нас хора. Домът също така изразява индивидуалността на всеки един от нас. Там ние намираме нашето безценно място на спокойствие, уединение и щастие.

Именно по тази причина, обзавеждането не е лесна задача. В днешно време съществуват различни алтернативи за избор, които не винаги завършват с успех. Обикалянето на големи хипермаркети за мебели със сигурност е вдъхновяващо преживяване, но след огледа на толкова много продукти настъпва объркване и несигурност в крайният избор.

Имайки в предвид всичко това ние от МЕБИО  решихме да създадем онлайн платформа с огромно продуктово разнообразие. Нашите предложения обхващат различни стилови направления – от класическа елегантност през дръзки предложения в стил Бурлеска или Барок до семпли и модернистични интериорни визии. При нас всеки може да намери своето лично вдъхновение.

Ние предлагаме и варианти за комбиниране на различни продукти по помещения, които са от една серия или със сходна визия.

Нашият център за обслужване на клиенти работи 7 дни в седмицата и е на разположение на всеки клиент, който желае да получи детайлна информация за избраният от него продукт или има нужда от съвет и насока в избора на обзавеждане.

В допълнение към всичко това журналът ни  перманентно се актуализира с иновативни, свежи статии и идеи от водещи специалисти в областта.

Ние от МЕБИО Ви каним в нашият виртуален Дом, където заедно ще намерим Вашето вдъхновение в пъстрият и изпълнен със свежо настроение свят на обзавеждането и интериорният дизайн.