Холни Секции Лукс

Стил, качество и уникален дизайн са определенията, които характеризират нашите предложения в категория лукс и холни секции. Всички модели могат да бъдат закупени, като отделен елемент за обзавеждането на дома или в съчетание с цялостна серия подходяща за дневния тракт. Предложенията ни съчетават комбинацията на неповторим дизайн, функционалност и безупречна визия. Използваните за изработката материали са МДФ и масивно дърво. Последното допринася за солидната и стилна визия в помещението. Разпределението на моделите е практично и функционално, което от своя страна гарантира възможност за пълноценно оптимизиране на пространството.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 9 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 9 продукта

 • Разпродадено
  1 159 лв.
  Quickview

  Холна секция Нирвана

  Преобразете хола си с тази чудесна секция. Моделът е с красив дизайн, който няма да остане незабелязан! Ясно изразените геометрични линии са в основата на уникалния й облик. Благодарение на качествените материали, от които е изработена, секцията е много издръжлива и здрава.
  1 159 лв.
  1 159 лв.
 • Разпродадено
  1 099 лв.
  Quickview

  Холна Секция Зен

  За една по-приятна и уютна атмосфера в дома Ви, тази холна секция ще спомогне много. Моделът ни е много стилен и ще добави усещане за уют. Той е и много практичен, защото осигурява нужното пространство за съхранение на вещи. Освен това можете и удобно да разположите телевизор на плота.
  1 099 лв.
  1 099 лв.
 • Разпродадено
  1 169 лв.
  Quickview

  Холна секция Боун

  Елегантният дизайн на тази холна секция ще допълни усещането за топлина и уют в дома Ви. За направата са използвани материали от първо качество, за да гарантираме нейната здравина, трайност и издръжливост. Моделът позволява и поставяне на телевизор.
  1 169 лв.
  1 169 лв.
 • Разпродадено
  999 лв.
  Quickview

  Холна секция Звезда

  Чудесен избор за всеки дом е холна секция от серията "Звезда". Тя е на крачета, които придават завършен вид на модела. Върху плота може удобно да се постави телевизор, а чекмеджетата и рафтовете осигуряват допълнително място за съхранение на вещи.
  999 лв.
  999 лв.
 • Разпродадено
  949 лв.
  Quickview

  Холна секция Неон с етажерка

  За да поканите винтидж усещането в дома си, обзаведете хола с тази чудесна секция с етажерка. Моделът предоставя нужното пространство за съхранение на вещи и принадлежности, а върху плота ще можете да поставите и телевизор.
  949 лв.
  949 лв.
 • Разпродадено
  1 019 лв.
  Quickview

  Холна секция Лофт

  За да обзаведете хола си по стилен начин, имате нужда от тази чудесна секция. Моделът е много здрав, стабилен и практичен. Плотът може да бъде използван за поставяне на телевизор, а рафтовете и чекмеджетата предоставят нужното място за Вашите вещи.
  1 019 лв.
  1 019 лв.
 • Разпродадено
  1 039 лв.
  Quickview

  Холна секция Еге

  Поканете уюта и практичността в дома си с тази страхотна секция. Моделът е изработен от качествени материали, правейки го много здрав и стабилен. Секцията дава възможност сигурно да поставите телевизор върху плота, както и други принадлежности по рафтовете.
  1 039 лв.
  1 039 лв.
 • Разпродадено
  1 109 лв.
  Quickview

  Холна секция Перла

  Предлагаме Ви стилна и модерна холна секция, която ще Ви впечатли с дизайна си и фунционалността. Върху плота ще можете да разположите удобно телевизора си, а рафтовете осигуряват нужното пространство за съхранение и на други вещи, сувенири, рамки със снимки.
  1 109 лв.
  1 109 лв.
 • Разпродадено
  1 109 лв.
  Quickview

  Холна секция Атлас

  Холна секция Атлас е изпълнена в светли тонове, с акцентни златни елементи, които внасят усещане за лукс и изиканост в помещението. Пространството с което разполага е достатъчно голямо, с практично разпределение, за да подредите вещите си.
  1 109 лв.
  1 109 лв.