0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Холни Секции

В нашата категория за дневна – холни секции ще откриете широко разнообразие от идеи за обзавеждането на Вашия дом. Предлагаме Ви пъстрота от холни секции, включително модели с чекмеджета, рафтове, шкафове и поставки за телевизор. Имате възможността да изберете между различни дизайни, цветови комбинации и стилове.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 151

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 151 продукта

 • Quickview

  Секция City 6009

  ,
  Компактна и модерна секция в топла комбинация от цветове. Моделът е подходящ за всеки дом, тъй като е със семпъл дизайн и може да се сглоби по 12 различни начина в зависимост от вашите предпочитания.
  226 лв.
 • 559 лв.
  Quickview

  Секция Бено

  ,
  Холна секция Бено в два цвята. Моделът е изключително красив и практичен, перфектно попълнение за един стилен дом. Секцията разполага с остъклена витрина с LED осветление, шкафове и чекмедже с функция за плавно затваряне и място за телевизор 115/132см..
  559 лв.
  559 лв.
 • 399 лв.
  Quickview

  Секция Атланта

  ,
  Атланта е холна секция със свежа и интересна визия, подходяща за всеки дом. Този модел не само осигурява уют, но и размерът му го прави подходящ и за малки пространства. Секцията се състои от голяма етажерка, отворен шкаф с няколко етажерки, големи шкафове, телевизионна поставка с две чекмеджета и две ниши.
  399 лв.
  399 лв.
 • 379 лв.
  Quickview

  Секция Алания

  ,
  Секция Алания е изчистен модел подходящ за един съвременен и уютен дом. LED осветлението на стъклената витрина, както и открояващите се елементи в различен цвят, допринасят за луксозния вид на секцията. Любителите на книги имат на разположение два рафта, където да изложат четивата си. Моделът има и два закрити шкафа с рафтове за удобство, както и две откити пространства под предназначеното за телевизор място, подходящи за конзоли и мултимедия.
  379 лв.
  379 лв.
 • 479 лв.
  Quickview

  Секция Аделаида

  ,
  Секция Аделаида е изработена с елегантен и интересен дизайн, подходящ за всеки интериор. Моделът се състои от две стъклени витрини, с различна височина и съвместимост, тв шкаф с остъкление, висок шкаф с чекмеджета, две отворени шкафчета и място за телевизор. Този свеж и интересен модел би създал уют във вашия дом.
  479 лв.
  479 лв.
 • 399 лв.
  Quickview

  Секция Валенсия

  ,
  Секция Валенсия е перфектна за всеки дом. С иновативния си модел, секцията преобразява всяка стая, като придава изтънченост и ориенталски нотки. Моделът се предлага с ЛЕД светлини, подбрани за дизайна. Секцията разполага с отделение за телевизор,отворени и затворени отделения и ветрина с ЛЕД осветление.
  399 лв.
  399 лв.
 • 329 лв.
  Quickview

  Секция Ваня

  Секция Ваня притежава класически дизайн и се предлага в три цветови гами, което прави модела подходящ за всеки дом и вкус. Освен с изтънчена визия, секцията разполага и с достатъчно пространство за съхранение на вещите Ви.
  329 лв.
  329 лв.
 • 779 лв.
  Quickview

  Секция Велина

  ,
  Секция Велина има изчистен и стилен вид, а практичността надминава очакванията. Притежателят на това бижу ще има на разположение гардероб, рафтове за книги, отделение за мултимедия и конзоли, както и обособено място за телевизор, бар и удобни шкафове за чаши. Секция със стъклени врати с четири рафта и допълнителни закрити шкафове. Тази холна секция безспорно е един добър избор за всеки ценител на спретнат и подреден дом.
  779 лв.
  779 лв.
 • 299 лв.
  Quickview

  Секция Десислава

  Разчупеният дизайн на секцията внася настроение в дома Ви, а пространството с което разполага е достатъчно за да побере вещите Ви. Предлага се в 4 цветови комбинации, за да можете да съчетаете най-подходящата с Вашия интериор.
  299 лв.
  299 лв.
 • 525 лв.
  Quickview

  Секция Клара

  Секция Клара със своите елегантност, стилност и размери е подходяща за всеки дом и за съхранение на най - различни вещи. Благодарение на широкото пространство за телевизор, няма да Ви се налага да се съобразявате с нищо и ще можете да я допълните с телевизора, с който разполагате или искате да закупите.
  525 лв.
  525 лв.
 • 889 лв.
  Quickview

  Секция Изабела

  Стилна, и модерна секция със доста тенденциозен изглед, придобит от полегатите извивки и белият гланц. Изабела е уникална заради комбинацията от изящество, пространство и качество. Изработена е от висококачествени материали и е доста просторна, за да можете да съхранявате всички ваши вещи.
  889 лв.
  889 лв.
 • 329 лв.
  Quickview

  Секция Ида

  ,
  Секция Ида притежава дизайн с плавни и разчупени линии, придаващи хармония във вашия дом. Като символ на спокойствие, цветовете на модела са топли и приветливи. Моделът разполага с две уникални витрини, отворени и затворени отделения, както и отделение за телевизор.
  329 лв.
  329 лв.
 • 259 лв.
  Quickview

  Секция Мечта с ЛЕД осветление

  Фунционална холна секция с ЛЕД осветление, с елегантен и стилен вид, която чудесно се вписва във всеки интериор. Моделът се предлага в 5 цветови комбинации, които моментално привличат погледа. Освен интересен дизайн, секцията предоставя достатъчно пространство за съхранение на вещите Ви, като разполага с 2 шкафа, краен модул със затворен обем и рафт над ТВ шкафа.
  259 лв.
  259 лв.
 • 579 лв.
  Quickview

  Секция Мелинда

  ,
  Секция Мелинда притежава разчупени елементи, придаващи модерен завършек на всеки дом. Топлите цветове на модела внасят уют и комфорт в дома.Моделът разполага с витрина, отворени и затворени отделения, както и отделение за телевизор. Към модела ще получите и ЛЕД светлини.
  579 лв.
  579 лв.
 • 559 лв.
  Quickview

  Секция Монте

  ,
  Секция Монте притежава атрактивен и интересен дизайн, който се предлага в три различни цветови варианта, което прави този модел подходящ за всеки дом и вкус. Освен с изтънчена визия моделът разполага и с разнообразие от просторни шкафове, стъклена витрина, рафтове и пространство за поставяне на телевизор.
  559 лв.
  559 лв.
 • 449 лв.
  Quickview

  Секция Олимпия

  ,
  Секцията Олимпия е перфектното решение за оптимизиране на пространството във вашия дом. Семплият дизайн на модела приляга идеално във всеки дом. Моделът разполага с две витрини и разнообразие от отворени и затворени отделения. Към секцията ще получите и ЛЕД светлини.
  449 лв.
  449 лв.
 • 669 лв.
  Quickview

  Секция Ница

  ,
  Секция Ница има елегантен и стилен вид, който ще пасне на всеки интериор. Моделът се предлага в два различни варианта, които моментално привличат погледа.Освен интересен дизайн секцията предоставя възможност за съхранение на различни вещи, като разполага с два големи шкафа, два рафта, малък отворен шкаф, два шкафа с падащи врати, поставка за телевизор с ниша.
  669 лв.
  669 лв.
 • 619 лв.
  Quickview

  Секция Никита

  ,
  Секция Никита е изработена с атрактивен и интересен дизайн, който е способен да освежи всяка обстановка. Освен вълнуваща визия, моделът предоставя и достатъчно пространство за поставяне на различни вещи, като се състои от просторни шкафове с гланц, поставка за голям телевизор, отворени рафтове и остъклена секция с гланц. Секцията разполага и с LED осветление за един прекрасен завършек.
  619 лв.
  619 лв.
 • 479 лв.
  Quickview

  Холна секция Ера

  Холна секция с място за телевизор и декоративно LED осветление. Красив модел с модернистична визия и 3D елементи, който съчетава усещане за стил и функционалност. Цялостно предложение за корпусно обзавеждане на дневна, с достатъчно място за съхранение. Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ 18мм, което гарантира устойчивост на материала.
  479 лв.
  479 лв.
 • 449 лв.
  Quickview

  Секция Аризона

  ,
  Иновационният модел на секция Аризона се характеризира с изчистената си визия и лед светлини. Отворените и затворени пространства на секцията дорпинасят за функционалността й. Секцията разполага с плавното затваряне на вратите и чекмеджетата и двукрилен гардероб с изтеглящ лост. Към секцията получавате и ЛЕД светлини.
  449 лв.
  449 лв.
 • 399 лв.
  Quickview

  Секция Невада

  ,
  Моделът на секция Невада ще предаде комфорт във всеки дом. Секцията се характеризира с класическия си дизайн и топли цветове. Моделът разполага с витрина, отворени и затворени отделения, както и отделение за телевизор. Към модела ще получите и ЛЕД светлини.
  399 лв.
  399 лв.
 • 219 лв.
  Quickview

  Секция Сион

  ,
  Семплият модел на секция Сион ще придаде изтънченост във всяка една стая. Контрастиращите цветове на модела прилягат на всеки стил. Секцията идва в 3 части, които можете да разпределите по ваше усмотрение. Моделът разполага с витрина, отворени и затворени отделения. Към секцията получавате и ЛЕД светлини.
  219 лв.
  219 лв.
 • 379 лв.
  Quickview

  Секция Смарти

  ,
  Секцията Смарти придава уют и приветливост с топлите си цветове и привлекателен дизайн. Моделът е перфектното допълнение към всеки дом. Секцията разполага с разнообразие от отворени и затворени отделения, отделение за телевизор, както и витрина.
  379 лв.
  379 лв.
 • 445 лв.
  Quickview

  Секция Римини 1

  ,
  Секцията Римини 1 е създадена по иновационен модел, придаващ перфектния модерен завършек на вашия дом. Моделът идва в пет отделни части, чието разположение зависи от визията, към която се стремите. Секцията разполага с две витрини, отворени и затворени отделения. Към секцията ще получите и ЛЕД светлини.
  445 лв.
  445 лв.
 • 199 лв.
  Quickview

  Секция Сиана

  ,
  Изчистеният модел на секция Сиана ще придаде изтънченост на вашия дом. Меките цветове на модела придават хармония и спокойствие на вашия дом. Секцията идва в 3 части, които можете да разпределите по ваше усмотрение. Моделът разполага с витрина, отворени и затворени отделения.
  199 лв.
  199 лв.
 • 669 лв.
  Quickview

  Секция Болеро

  ,
  Класическият модел на секция Болеро придава уют на вашия дом. Топлите цветове на модела придават приветливост и спокойствие. Секцията е изработена с цел максимално оползотворяване на пространството в дома. Моделът разполага с разнообразие от отворени и затворени отделения, включително и отделение за телевизор.
  669 лв.
  669 лв.
 • 449 лв.
  Quickview

  Секция Опал

  ,
  Секция Опал представлява класиката в холните гарнитури, но лек модернистичен прочит в лицето на LED технологията я прави чудесно попълнение в съвременна всекидневна. Рафтовете са удобно поставени около пространството за телевизор, а отляво е остъклената витрина, която е допълнена със закрити шкафове с изключетелно приложимата функция “плавно затваряне”.
  449 лв.
  449 лв.
 • 336 лв.
  Quickview

  Секция Римини модул

  ,
  Римини е елегантна, стилна и доста различна модулна секция. Състои се от четири отделни части, а масата за телевизор е регулируема, което позволява голям екран. Налични са места и за друга черна техника. В отделен панел за стената е поставена етажерка, но най-стилната част определено са двете остъклени витрини, чието LED осветление превръща тази секция в модерно бижу за дома.
  336 лв.
  336 лв.
 • 329 лв.
  Quickview

  Секция Туист

  ,
  Туист е холна секция с модерна визия, пасваща на всеки дом. Моделът е с контрастиращи гланцирани елементи, което го прави още по-привлекателен. Два рафта за книги са поставени над телевизора, а от двете страни има удобно разположени шкафове с плътни врати и стъклена витрина. Налични са и обособени места за мултимедия за любителите на седмото изкуство.
  329 лв.
  329 лв.
 • 449 лв.
  Quickview

  Секция Омония

  ,
  Секция Омония е предназначена за дръзки хора с изтънчен вкус. Стъклените витрини са добре осветени с LED технология и са идеални за излагане на показ на важни за Вас колекции или спомени. Моделът е изработен в два цвята, а орнаментите по рафтовете и вратите моментално привличат погледа. Секцията има място за телевизор и мултимедия, както и практичен шкаф с непрозрачна врата.
  449 лв.
  449 лв.
 • 79 лв.
  Quickview

  Секция ТВ Алфа 50

  ,
  ТВ Алфа 50 е компактен и фунционален шкаф, който дава възможност за голям телевизор, с отделени пространства за конзоли и мултимедия. Семплият дизайн и размерът го правят изключително удобен за малки пространства.
  79 лв.
  79 лв.
 • 659 лв.
  Quickview

  Секция Стаси

  ,
  Секция Стаси има ретро излъчване, което перфектно допълва уюта на всекидневната стая. Изработена е от орех и е украсена с изящни орнаменти. Моделът се сътои от четири части и разполага с общо пет шкафа с плътни врати, стъклена секция, гардероб и секция за телевизор. Отделните части дават възможност за разместване, което ги прави подходящи за всякакъв размер помещения.
  659 лв.
  659 лв.
 • 399 лв.
  Quickview

  Секция Рио

  ,
  Секция Рио е с разчупен дизайн, пасващ на всеки модерен дом. Изработката е в два цвата, които си контрастират и оптически разширяват стаята, за този ефект допринасят и нежните извивки. Този модел впечатлява именно с визията си, но не оставя на заден план функционалността. На разположение са витрина, рафтове, шкафове, чекмеджета и отворени пространства за черна техника.
  399 лв.
  399 лв.
 • 669 лв.
  Quickview

  Секция Ренета

  ,
  Секция Ренета е с изчистен дизайн, който я прави подходяща за всеки дом. Моделът е изключително подходящ за големи помещения, като спомага за съхранението на доста и различни вещи. Секцията разполага с двукрилен гардероб, големи отворени шкафове, стъклена витрина, по-малки затворени шкафове и с място за телевизор.
  669 лв.
  669 лв.
 • 449 лв.
  Quickview

  Секция Парма

  ,
  Секция Парма е с елегантен и интерсен модел, подходящ за всеки модерен дом. Оригиналната секция е изработена от дъб и разполага с LED осветление, с което ще придаде изтънченост на стаята. Моделът разполага със стъклена витрина, две големи етажерки, шкафове с падащи вратички, както и достатъчно пространство за поставяне на голям телевизор.
  449 лв.
  449 лв.
 • 669 лв.
  Quickview

  Секция Прима

  ,
  Секция Прима притежава изчистен дизайн в топъл цвят, с което ще създаде комфорт във всеки дом. Моделът разполага със стъклена витрина с чекмедже, отворен шкаф, шкаф с чекмедже и тв шкаф с ниша, към които има и две чекмеджета. За един прекрасен завършек секцията е обурудвана с LED осветление пространство за поставяне на голям телевизор.
  669 лв.
  669 лв.
 • 779 лв.
  Quickview

  Секция Плаза

  ,
  Дизайнът на секция Плаза е с икзлючително интересна и модерна визия, подходяща за хора с изискан вкус. Елегантният стил на модела а допълнен и с LED осветление. Освен интерсна визия, моделът предоставя и доста пространство за съхранение на различни вещи, със своите шкафове, лавици, стъклена витрина и обособено място, позволяващо да се постави голям телевизор.
  779 лв.
  779 лв.
 • 559 лв.
  Quickview

  Секция Флорида

  ,
  Класическият модел на холна секция Флорида ще прудаде изтънченост и уют на вашия дом. Предлага се в два варианта, които прилагат идеално на всяка обстановка. Секцията е съставена от еднокрилен гардероб с гланцова врата, два по-големи шкафа, две чекмеджета, стъклена витрина, два отворени шкафа, с ниша и поставка за голям телевизор с ниши.
  559 лв.
  559 лв.
 • 179 лв.
  Quickview

  Секция Мареа 1

  ,
  Тази секция чудесно ще се съчетае с всеки интериор. Стилният дизайн в комбинация с функционалността на модела ще преобразят помещението Ви. За изработката са използвани единствено качествени материали.
  179 лв.
  179 лв.
 • 299 лв.
  Quickview

  Секция Мареа 2

  ,
  Тази секция чудесно ще се съчетае с всеки интериор. Стилният дизайн в съчетание с функционалността на модела ще преобразят помещението Ви. За изработката са използвани единствено качествени материали.
  299 лв.
  299 лв.
 • 186 лв.
  Quickview

  Секция Искра

  Холна секция Искра, може да заискри и във Вашия хол, дневна или офис /защо не/, с изчистени форми и максимална практичност. Предлага се в две цветови комбинации, които идеално се вписват във всеки интериор.
  186 лв.
  186 лв.
 • 349 лв.
  Quickview

  Секция Мираж

  Функционална и практична секция за хол, която се състои от гардероб с лост за дрехи и долен рафт, ТВ модул с две клапващи врати, етажерка и шкаф със стъклена витрина, открити рафтове и клапваща врата.
  349 лв.
  349 лв.
 • 229 лв.
  Quickview

  Секция Сара

  Внесете уют и хармония в дома Ви с холна секция Сара, чудесно практично решение за Вашия хол. Цветовата гама е неутрална, непретенциозна, лесно се съчетава с всеки интериор.
  229 лв.
  229 лв.
 • 289 лв.
  Quickview

  Секция Емили

  Секция Емили е класически модел, който внася спокойствие и уют във Вашия дом. Разполага с достатъчно пространство за съхранение на Вашите вещи: модулен шкаф, ТВ шкаф с място за телевизор, етажерка и модул с ефирни рафтове.
  289 лв.
  289 лв.
 • 530 лв.
  Quickview

  Секция Симона

  Тази секция е изработена от изцяло качествени материали, за да гарантираме нейната здравина. Разполага с шкаф тип витрина с 4 рафта, модулен шкаф със стъклена витрина, етажерки и ТВ шкаф с две чекмеджета. Придайте практичност на дома си.
  530 лв.
  530 лв.
 • 500 лв.
  Quickview

  Секция Мира

  Внесете практичност в дома си, благодарение на тази страхона секция. Моделът ни е изработен от качествени материали и разполага с модулен шкаф с  рафт, шкаф-витрина, ТВ шкаф с два обема и чекмедже, и шкаф с два обема за стена.

  500 лв.
  500 лв.
 • 620 лв.
  Quickview

  Секция Тибет

  Предлагаме ви модерна холна секция, с която да внесете функционалност и практичност на дома си. Моделът ни разполага с шкаф с три рафта, ТВ шкаф с открит обем, витрина с три рафта и обем, два шкафа с рафтове и етажерка.
  620 лв.
  620 лв.
 • 1 142 лв.
  Quickview

  Ъглова секция Бохем

  Ъглова секция, която има достатъчно пространство за да събере всичките Ви вещи. Подходяща е за всяка стая и всеки вкус, а благодарение на елегантността и излъчването и, ще накара всичките Ви гости да завидят.
  1 142 лв.
  1 142 лв.
 • 330 лв.
  Quickview

  Секция Стефани

  Секция Стефани с нейните си лукс, качество и елегантна визия е подходяща за всяка стая, а благодарение на размерите и модулите и, ще можете да съхранявате всички ваши вещи в минимално пространство
  330 лв.
  330 лв.
 • 532 лв.
  Quickview

  Секция Ландскейп

  Ландскейп е стилна и елегантна секция, която ще накара стаята Ви да сияе и ще остави вас и вашите гости доволни. Разполага с две стъклени витрини и рафтове над пространството за телевизор, които можете да запълните с интересни и значими за вас вещи, за да украсите допълнително вече модерната секция.
  532 лв.
  532 лв.
 • 539 лв.
  Quickview

  Секция Халифакс

  Секция Халифакс е с изключително елегантен дизайн и стилна и модерна визия, което кара всяка стая да сияе от красота и изящество. Изработена е от висококачествени материали за по - дълъг живот и разполага с множество шкафове и рафтове за да можете да съхранявате всичките си вещи. Ако смятате, че мястото няма да ви е достатъчно, можете към секцията да прибавите и скрин от същия модел за да разширите нейните възможности.
  539 лв.
  539 лв.
 • 575 лв.
  Quickview

  Секция Брайт

  Секция Брайт е доста функционална и модерна, със семпла, но стилна визия. С приятните си цветове, секцията кара всяка стая да засияе, а благодарение на широкото пространство и многобройните шкафове позволява съхранението на всички ваши вещи.
  575 лв.
  575 лв.
 • 605 лв.
  Quickview

  Секция Стилисимо

  Секция Стилисимо е изключително елегантна и модерна с иновативен дизайн и е изработена от висококачествени материали. Секцията няма никакви дръжки понеже всички врати се отварят чрез пуш бутони, което улеснява използването ѝ и удължава нейния живот.
  605 лв.
  605 лв.
 • 678 лв.
  Quickview

  Секция Шайн

  Секция Шайн е изключително блестяща, уникална и модерна с елегантна визия. Разполага с две витрини във всеки край и етажерка над пространството за телевизор, които можете да украсите по безброй много начини с красиви и значими за вас предмети. Вратите са с плавно затваряне, което удължава живота на секцията, както и премахва вашите притеснения за изтърване на някоя врата.
  678 лв.
  678 лв.
 • 144 лв.
  Quickview

  Секция Сити 6022

  Предлагаме Ви стилно и модерно решение за обзавеждане на дома Ви. Моделът разполага и с ТВ шкаф за повече функционалност. Ще можете удобно да подредите вещите си на рафтовете и нишите.
  144 лв.
  144 лв.
 • 144 лв.
  Quickview

  Секция Сити 6222

  Тази секция е идеално решение за обзавеждането на Вашата дневна. Моделът ни е с шкафове и рафтове, които осигуряват достатъчно пространство за съхранение на вещи и принадлежности.  Разчупеният дизайн ще акцентира на интериора в дома Ви.
  144 лв.
  144 лв.
 • 179 лв.
  Quickview

  Секция Сити 6021

  Тази секция е изключително стилна, въпреки семплия си дизайн. Комплектът се състои от ТВ шкаф и два шкафа, които се свързват с полица за окачване на стена. Универсалният цвят лесно се съчетава с инетиора във всеки дом.
  179 лв.
  179 лв.
 • 192 лв.
  Quickview

  Секция Сити 6003

  Представяме Ви страхотен модел секция, с който да обзаведете дома си. Моделът е с компактни размери и изчистена визия, но е много функционален и подходящ за по-малки помещения.
  192 лв.
  192 лв.
 • 210 лв.
  Quickview

  Секция Сити 378

  Подарете си функционалност с този страхотен модел. Той представлява ТВ шкаф и полица за стена, където ще можете да подредите книгите си или други вещи. Приятната цветова комбинация ще внесе уют в дома.
  210 лв.
  210 лв.
 • 255 лв.
  Quickview

  Секция Сити 6005

  Предлагаме Ви модерно решение за дома - секция Сити 6005. Вратите се затварят плавно за повече удобство, а цветовата комбинация ще внесе уют и стил сред интериора.
  255 лв.
  255 лв.