0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Холни Секции

В нашата категория за дневна – холни секции ще откриете широко разнообразие от идеи за обзавеждането на Вашия дом. Предлагаме Ви пъстрота от холни секции, включително модели с чекмеджета, рафтове, шкафове и поставки за телевизор. Имате възможността да изберете между различни дизайни, цветови комбинации и стилове.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 149

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 149 продукта

 • 599 лв.
  Quickview

  Секция Бено

  ,
  Холна секция Бено в два цвята. Моделът е изключително красив и практичен, перфектно попълнение за един стилен дом. Секцията разполага с остъклена витрина с LED осветление, шкафове и чекмедже с функция за плавно затваряне и място за телевизор 115/132см..
  599 лв.
  599 лв.
 • 439 лв.
  Quickview

  Секция Атланта

  ,
  Атланта е холна секция със свежа и интересна визия, подходяща за всеки дом. Този модел не само осигурява уют, но и размерът му го прави подходящ и за малки пространства. Секцията се състои от голяма етажерка, отворен шкаф с няколко етажерки, големи шкафове, телевизионна поставка с две чекмеджета и две ниши.
  439 лв.
  439 лв.
 • 419 лв.
  Quickview

  Секция Алания

  ,
  Секция Алания е изчистен модел подходящ за един съвременен и уютен дом. LED осветлението на стъклената витрина, както и открояващите се елементи в различен цвят, допринасят за луксозния вид на секцията. Любителите на книги имат на разположение два рафта, където да изложат четивата си. Моделът има и два закрити шкафа с рафтове за удобство, както и две откити пространства под предназначеното за телевизор място, подходящи за конзоли и мултимедия.
  419 лв.
  419 лв.
 • 519 лв.
  Quickview

  Секция Аделаида

  ,
  Секция Аделаида е изработена с елегантен и интересен дизайн, подходящ за всеки интериор. Моделът се състои от две стъклени витрини, с различна височина и съвместимост, тв шкаф с остъкление, висок шкаф с чекмеджета, две отворени шкафчета и място за телевизор. Този свеж и интересен модел би създал уют във вашия дом.
  519 лв.
  519 лв.
 • 439 лв.
  Quickview

  Секция Валенсия

  ,
  Секция Валенсия е перфектна за всеки дом. С иновативния си модел, секцията преобразява всяка стая, като придава изтънченост и ориенталски нотки. Моделът се предлага с ЛЕД светлини, подбрани за дизайна. Секцията разполага с отделение за телевизор,отворени и затворени отделения и ветрина с ЛЕД осветление.
  439 лв.
  439 лв.
 • 819 лв.
  Quickview

  Секция Велина

  ,
  Секция Велина има изчистен и стилен вид, а практичността надминава очакванията. Притежателят на това бижу ще има на разположение гардероб, рафтове за книги, отделение за мултимедия и конзоли, както и обособено място за телевизор, бар и удобни шкафове за чаши. Секция със стъклени врати с четири рафта и допълнителни закрити шкафове. Тази холна секция безспорно е един добър избор за всеки ценител на спретнат и подреден дом.
  819 лв.
  819 лв.
 • 369 лв.
  Quickview

  Секция Ида

  ,
  Секция Ида притежава дизайн с плавни и разчупени линии, придаващи хармония във вашия дом. Като символ на спокойствие, цветовете на модела са топли и приветливи. Моделът разполага с две уникални витрини, отворени и затворени отделения, както и отделение за телевизор.
  369 лв.
  369 лв.
 • 619 лв.
  Quickview

  Секция Мелинда

  ,
  Секция Мелинда притежава разчупени елементи, придаващи модерен завършек на всеки дом. Топлите цветове на модела внасят уют и комфорт в дома.Моделът разполага с витрина, отворени и затворени отделения, както и отделение за телевизор. Към модела ще получите и ЛЕД светлини.
  619 лв.
  619 лв.
 • 599 лв.
  Quickview

  Секция Монте

  ,
  Секция Монте притежава атрактивен и интересен дизайн, който се предлага в три различни цветови варианта, което прави този модел подходящ за всеки дом и вкус. Освен с изтънчена визия моделът разполага и с разнообразие от просторни шкафове, стъклена витрина, рафтове и пространство за поставяне на телевизор.
  599 лв.
  599 лв.
 • 489 лв.
  Quickview

  Секция Олимпия

  ,
  Секцията Олимпия е перфектното решение за оптимизиране на пространството във вашия дом. Семплият дизайн на модела приляга идеално във всеки дом. Моделът разполага с две витрини и разнообразие от отворени и затворени отделения. Към секцията ще получите и ЛЕД светлини.
  489 лв.
  489 лв.
 • 709 лв.
  Quickview

  Секция Ница

  ,
  Секция Ница има елегантен и стилен вид, който ще пасне на всеки интериор. Моделът се предлага в два различни варианта, които моментално привличат погледа.Освен интересен дизайн секцията предоставя възможност за съхранение на различни вещи, като разполага с два големи шкафа, два рафта, малък отворен шкаф, два шкафа с падащи врати, поставка за телевизор с ниша.
  709 лв.
  709 лв.
 • 659 лв.
  Quickview

  Секция Никита

  ,
  Секция Никита е изработена с атрактивен и интересен дизайн, който е способен да освежи всяка обстановка. Освен вълнуваща визия, моделът предоставя и достатъчно пространство за поставяне на различни вещи, като се състои от просторни шкафове с гланц, поставка за голям телевизор, отворени рафтове и остъклена секция с гланц. Секцията разполага и с LED осветление за един прекрасен завършек.
  659 лв.
  659 лв.
 • 519 лв.
  Quickview

  Холна секция Ера

  Холна секция с място за телевизор и декоративно LED осветление. Красив модел с модернистична визия и 3D елементи, който съчетава усещане за стил и функционалност. Цялостно предложение за корпусно обзавеждане на дневна, с достатъчно място за съхранение. Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ 18мм, което гарантира устойчивост на материала.
  519 лв.
  519 лв.
 • 489 лв.
  Quickview

  Секция Аризона

  ,
  Иновационният модел на секция Аризона се характеризира с изчистената си визия и лед светлини. Отворените и затворени пространства на секцията дорпинасят за функционалността й. Секцията разполага с плавното затваряне на вратите и чекмеджетата и двукрилен гардероб с изтеглящ лост. Към секцията получавате и ЛЕД светлини.
  489 лв.
  489 лв.
 • 439 лв.
  Quickview

  Секция Невада

  ,
  Моделът на секция Невада ще предаде комфорт във всеки дом. Секцията се характеризира с класическия си дизайн и топли цветове. Моделът разполага с витрина, отворени и затворени отделения, както и отделение за телевизор. Към модела ще получите и ЛЕД светлини.
  439 лв.
  439 лв.
 • 259 лв.
  Quickview

  Секция Сион

  ,
  Семплият модел на секция Сион ще придаде изтънченост във всяка една стая. Контрастиращите цветове на модела прилягат на всеки стил. Секцията идва в 3 части, които можете да разпределите по ваше усмотрение. Моделът разполага с витрина, отворени и затворени отделения. Към секцията получавате и ЛЕД светлини.
  259 лв.
  259 лв.
 • 419 лв.
  Quickview

  Секция Смарти

  ,
  Секцията Смарти придава уют и приветливост с топлите си цветове и привлекателен дизайн. Моделът е перфектното допълнение към всеки дом. Секцията разполага с разнообразие от отворени и затворени отделения, отделение за телевизор, както и витрина.
  419 лв.
  419 лв.
 • 485 лв.
  Quickview

  Секция Римини 1

  ,
  Секцията Римини 1 е създадена по иновационен модел, придаващ перфектния модерен завършек на вашия дом. Моделът идва в пет отделни части, чието разположение зависи от визията, към която се стремите. Секцията разполага с две витрини, отворени и затворени отделения. Към секцията ще получите и ЛЕД светлини.
  485 лв.
  485 лв.
 • 219 лв.
  Quickview

  Секция Сиана

  ,
  Изчистеният модел на секция Сиана ще придаде изтънченост на вашия дом. Меките цветове на модела придават хармония и спокойствие на вашия дом. Секцията идва в 3 части, които можете да разпределите по ваше усмотрение. Моделът разполага с витрина, отворени и затворени отделения.
  219 лв.
  219 лв.
 • 709 лв.
  Quickview

  Секция Болеро

  ,
  Класическият модел на секция Болеро придава уют на вашия дом. Топлите цветове на модела придават приветливост и спокойствие. Секцията е изработена с цел максимално оползотворяване на пространството в дома. Моделът разполага с разнообразие от отворени и затворени отделения, включително и отделение за телевизор.
  709 лв.
  709 лв.
 • 489 лв.
  Quickview

  Секция Опал

  ,
  Секция Опал представлява класиката в холните гарнитури, но лек модернистичен прочит в лицето на LED технологията я прави чудесно попълнение в съвременна всекидневна. Рафтовете са удобно поставени около пространството за телевизор, а отляво е остъклената витрина, която е допълнена със закрити шкафове с изключетелно приложимата функция “плавно затваряне”.
  489 лв.
  489 лв.
 • 376 лв.
  Quickview

  Секция Римини модул

  ,
  Римини е елегантна, стилна и доста различна модулна секция. Състои се от четири отделни части, а масата за телевизор е регулируема, което позволява голям екран. Налични са места и за друга черна техника. В отделен панел за стената е поставена етажерка, но най-стилната част определено са двете остъклени витрини, чието LED осветление превръща тази секция в модерно бижу за дома.
  376 лв.
  376 лв.
 • 369 лв.
  Quickview

  Секция Туист

  ,
  Туист е холна секция с модерна визия, пасваща на всеки дом. Моделът е с контрастиращи гланцирани елементи, което го прави още по-привлекателен. Два рафта за книги са поставени над телевизора, а от двете страни има удобно разположени шкафове с плътни врати и стъклена витрина. Налични са и обособени места за мултимедия за любителите на седмото изкуство.
  369 лв.
  369 лв.
 • 489 лв.
  Quickview

  Секция Омония

  ,
  Секция Омония е предназначена за дръзки хора с изтънчен вкус. Стъклените витрини са добре осветени с LED технология и са идеални за излагане на показ на важни за Вас колекции или спомени. Моделът е изработен в два цвята, а орнаментите по рафтовете и вратите моментално привличат погледа. Секцията има място за телевизор и мултимедия, както и практичен шкаф с непрозрачна врата.
  489 лв.
  489 лв.
 • 89 лв.
  Quickview

  Секция ТВ Алфа 50

  ,
  ТВ Алфа 50 е компактен и фунционален шкаф, който дава възможност за голям телевизор, с отделени пространства за конзоли и мултимедия. Семплият дизайн и размерът го правят изключително удобен за малки пространства.
  89 лв.
  89 лв.
 • 699 лв.
  Quickview

  Секция Стаси

  ,
  Секция Стаси има ретро излъчване, което перфектно допълва уюта на всекидневната стая. Изработена е от орех и е украсена с изящни орнаменти. Моделът се сътои от четири части и разполага с общо пет шкафа с плътни врати, стъклена секция, гардероб и секция за телевизор. Отделните части дават възможност за разместване, което ги прави подходящи за всякакъв размер помещения.
  699 лв.
  699 лв.
 • 439 лв.
  Quickview

  Секция Рио

  ,
  Секция Рио е с разчупен дизайн, пасващ на всеки модерен дом. Изработката е в два цвата, които си контрастират и оптически разширяват стаята, за този ефект допринасят и нежните извивки. Този модел впечатлява именно с визията си, но не оставя на заден план функционалността. На разположение са витрина, рафтове, шкафове, чекмеджета и отворени пространства за черна техника.
  439 лв.
  439 лв.
 • 709 лв.
  Quickview

  Секция Ренета

  ,
  Секция Ренета е с изчистен дизайн, който я прави подходяща за всеки дом. Моделът е изключително подходящ за големи помещения, като спомага за съхранението на доста и различни вещи. Секцията разполага с двукрилен гардероб, големи отворени шкафове, стъклена витрина, по-малки затворени шкафове и с място за телевизор.
  709 лв.
  709 лв.
 • 489 лв.
  Quickview

  Секция Парма

  ,
  Секция Парма е с елегантен и интерсен модел, подходящ за всеки модерен дом. Оригиналната секция е изработена от дъб и разполага с LED осветление, с което ще придаде изтънченост на стаята. Моделът разполага със стъклена витрина, две големи етажерки, шкафове с падащи вратички, както и достатъчно пространство за поставяне на голям телевизор.
  489 лв.
  489 лв.
 • 709 лв.
  Quickview

  Секция Прима

  ,
  Секция Прима притежава изчистен дизайн в топъл цвят, с което ще създаде комфорт във всеки дом. Моделът разполага със стъклена витрина с чекмедже, отворен шкаф, шкаф с чекмедже и тв шкаф с ниша, към които има и две чекмеджета. За един прекрасен завършек секцията е обурудвана с LED осветление пространство за поставяне на голям телевизор.
  709 лв.
  709 лв.
 • 819 лв.
  Quickview

  Секция Плаза

  ,
  Дизайнът на секция Плаза е с икзлючително интересна и модерна визия, подходяща за хора с изискан вкус. Елегантният стил на модела а допълнен и с LED осветление. Освен интерсна визия, моделът предоставя и доста пространство за съхранение на различни вещи, със своите шкафове, лавици, стъклена витрина и обособено място, позволяващо да се постави голям телевизор.
  819 лв.
  819 лв.
 • 599 лв.
  Quickview

  Секция Флорида

  ,
  Класическият модел на холна секция Флорида ще прудаде изтънченост и уют на вашия дом. Предлага се в два варианта, които прилагат идеално на всяка обстановка. Секцията е съставена от еднокрилен гардероб с гланцова врата, два по-големи шкафа, две чекмеджета, стъклена витрина, два отворени шкафа, с ниша и поставка за голям телевизор с ниши.
  599 лв.
  599 лв.
 • 199 лв.
  Quickview

  Секция Мареа 1

  ,
  Тази секция чудесно ще се съчетае с всеки интериор. Стилният дизайн в комбинация с функционалността на модела ще преобразят помещението Ви. За изработката са използвани единствено качествени материали.
  199 лв.
  199 лв.
 • 339 лв.
  Quickview

  Секция Мареа 2

  ,
  Тази секция чудесно ще се съчетае с всеки интериор. Стилният дизайн в съчетание с функционалността на модела ще преобразят помещението Ви. За изработката са използвани единствено качествени материали.
  339 лв.
  339 лв.
 • 455 лв.
  Quickview

  Холна секция Крафт

  Секция Крафт е функционално предложение в обзавеждането на дневна. Моделът се характеризира с модерна визия, включваща декоративни гравюрни елементи, като акцент. Разполага с чекмеджета и достатъчно място за съхранение. В зависимост от предпочитанията обособеното рафтово пространство около телевизора, може да се използва, като библиотека или място за добавяне на допълнителна декорация в обзавеждането.
  455 лв.
  455 лв.
 • 466 лв.
  Quickview

  Холна секция Дакота

  Секция Дакота се характеризира с изчистен дизайн, който лесно може да се впише във всеки декор. Светлите цветове оптически разширяват пространството и създават усещане за уют. Моделът разполага с две чекмеджета под пространството за телевизор, две основни витрини с матово стъкло, полица, рафтове за книги и допълнително място за съхранение над тях.
  466 лв.
  466 лв.
 • 538 лв.
  Quickview

  Холна секция Зара

  Секция Зара е топ предложение, което включва всички елементи, които се търсят в холната секция. Изработен от висококачествен ПДЧ материал и МДФ профили, този модел впечатлява с функционалност и дизайн. Включеното LED осветление е идеално решение за създаване на релаксираща атмосфера. MDF профилите са изработени от бял гланц с релефни детайли, което добавя неповторимо присъствие на модела.
  538 лв.
  538 лв.
 • 519 лв.
  Quickview

  Холна секция Самба

  Обзавеждане за дневна с подарък LED осветление. Секция Самба включва две чекмеджета, стъклена витрина, голям шкаф, както и две полици с декоративен рафт по между им. Светлите цветове за отлично решение за по малки пространства, тъй като оптически разширяват и създават илюзия за повече светлина. Стилно предложение, което се характеризира с изчистени форми и семпъл, но стилен дизайн.
  519 лв.
  519 лв.
 • 539 лв.
  Quickview

  Холна секция Плей

  Секция Плей се характеризира с дизайн, който впечатлява с раздвижена форма. Моделът включва просторно място за съхранение на вещи, разпределено между четири чекмеджета и две витрини. Предлага се с включено LED осветление. Извитите врати създават усещане за пространствен обем.
  539 лв.
  539 лв.
 • 519 лв.
  Quickview

  Холна секция Монако

  Тази секция е практично предложение, което е особено подходящо, когато дневната и трапезарията са обособени в едно помещение. Много често холните секции са в съчетание с място за телевизор разположено на нивото на меката мебел. Предложение Монако се характерзизира с възможност за безпроблемно гледане дори от позицията на трапезнатга маса. Освен това моделът впечатлява с красив дизайн в съчетание с просторно място за съхранение.
  519 лв.
  519 лв.
 • 529 лв.
  Quickview

  Холна секция Шик

  Холна секция в бароков стил с включено LED осветление. Модел, който се характеризира с класическо излъчване. Стилно предложение, което създава усещане за тежка и солидна обстановка. Белият гланц от друга страна, придава допълнителна елегантност и условие за добавяне в обзавеждането, дори в помещение с ограничено пространство.
  529 лв.
  529 лв.
 • 669 лв.
  Quickview

  Холна секция Шик лилава

  Холна секция в бароков стил с включено LED осветление. Модел, който се характеризира със съчетанието на класически дизайн и модерно излъчване. Тъмно лилавият гланцов цвят е актуално съвременно предложение, а специфичните извивки, правят холна секция Шик неповторимо интериорно решение.
  669 лв.
  669 лв.
 • 527 лв.
  Quickview

  Холна секция Респект

  Холна секция Респект ще впечатли и най - взискателните. Моделът предлага просторно място за съхранение на вещи и LED осветление. Белият профил Версаче, създава неповторимо усещане за лукс и комфорт.
  527 лв.
  527 лв.
 • 527 лв.
  Quickview

  Холна секция Респект червена

  Холна секция Респект ще впечатли и най - взискателните. Моделът предлага просторно място за съхранение на вещи и LED осветление. Белият профил Версаче в съчетание с черно и червено се явява екстравагантно решение в обзавеждането.
  527 лв.
  527 лв.
 • 539 лв.
  Quickview

  Холна секция Оптима

  Холна секция, която включва подарък LED осветление. Актуален модел, съчетал визия, комфорт и удобство. Принт стъклото е предпочитан интериорен избор, а дизайнът на картинката създава усещане за модерна обстановка.
  539 лв.
  539 лв.
 • 538 лв.
  Quickview

  Холна секция Ефект

  Секция, която изпъква с иновативен и модернистичен дизайн. Разполага с PUSH механизъм на стъклената витрина. Предлага се с подарък LED осветление. Стъклата са с ефектна визия, която впечатлява от пръв поглед.
  538 лв.
  538 лв.
 • 536 лв.
  Quickview

  Холна секция Галакси 2

  Предложение Галакси в съчетание с тъмно лилав гланц. Модерната визия и практичност намират място в един модел. Тази холна секция е проектирана с цел осигуряване достатъчно място за съхранение на вещи, постигнато чрез разчупен и иновативен подход в дизайна.
  536 лв.
  536 лв.
 • 489 лв.
  Quickview

  Холна секция Галакси

  Холна секция Галакси осигурява просторно място за съхранение на вещи. Съчетанието на цветове е с класическа визия и подхожда към всеки интериор.
  489 лв.
  489 лв.
 • 439 лв.
  Quickview

  Холна секция Каризма

  Секция Каризма се характеризира със заоблени форми и компактни размери. Подходящ избор за помещения с ограничено пространство. Интериорно предложение, което оптимизира съвкупност от няколко функции. Предоставя поставка за телевизор, витрина за съхранение, шкаф, две чекмеджета и полици, които могат да бъдат индивидуално декорирани.
  439 лв.
  439 лв.
 • 496 лв.
  Quickview

  Холна секция Лайт

  Секция Лайт се предлага с включено LED осветление и дистанционно управление. Моделът е с изчистен дизайн, светъл декор и акцентен млечно лилав цвят. Свежо предложение подходящо за всеки интериор. Подбора на цветове, създава настроение за хармония и уют.
  496 лв.
  496 лв.
 • 486 лв.
  Quickview

  Ъглова холна секция

  Функционална секция с компактни размери. Предложение подходящо за малки помещения с цел оптимизиране на пространството. Ъгловата конфигурация спестява място и в същото време създава усещане за уютен пространствен кът.
  486 лв.
  486 лв.
 • 426 лв.
  Quickview

  Холна секция Тиара

  Ъглова секция с включен шкаф - поставка за телевизор и просторно място за съхранение на вещи. Интериорно предложение, което лесно се адаптира към всеки ъгъл на стаята.
  426 лв.
  426 лв.
 • 70 лв.281 лв.
  Quickview

  Модулно обзавеждане Модена

  Обзавеждане на дневна, което следва актуалните тенденции в интериорният дизайн. Дизайнерско предложение с възможност за конфигурация и избор на различни модули в зависимост от индивидуалните предпочитания и специфични размери на помещението.
  70 лв.281 лв.
  70 лв.281 лв.
 • 396 лв.
  Quickview

  Холна секция Орегон

  Холна секция Орегон разполага с кът  за поставяне на телевизор  и просторно място за съхранение на вещи разпределено между шкафът и витрината със стъклени вратички. Допълнително обособените рафтове и етажерки, дават възможност за поставянето на разнообразна декорация.
  396 лв.
  396 лв.
 • 435 лв.
  Quickview

  Холна секция Етно

  Комплект Етно е с вградено LED осветление и включва цялостно решение в обзавеждането на дневна. Моделът разполага с всички необходими детайли необходими за холната секция.
  435 лв.
  435 лв.
 • 485 лв.
  Quickview

  Холна секция Зак

  Холна секция Зак е чудесен избор за всеки, който търси начин да покани уюта и стила в дома си. Нежната комбинация от тонове на дъб крафт табак и дъб крафт бял създава усещане за приветливост и простор, което прави тази секция идеална за помещения с ограничено пространство. Моделът разполага с два шкафа, където може да прибирате вещите си. Също така има и място за вашия телевизор.
  485 лв.
  485 лв.
 • 439 лв.
  Quickview

  Холна секция Палома

  Холна секция Палома е елегантен модел, който ще внесе уют и стил в дома ви. Конрастната цветова комбинация от бяло и венге приковава вниманието и погледите, а класическият дизайн няма как да остане неоценен или незабелязан. Дълготрайната употреба на секцията е гарантирана, благодарение на качествените материали и прецизна изработка.
  439 лв.
  439 лв.
 • 550 лв.
  Quickview

  Холна секция Левел

  Холна секция Левел е страхотен и практичен избор за всеки интериор. Изчистеният профил, стилната цветова комбинация и функционалността на модела го превръщат в чудесен акцент за вашия дом. Рафтовете и шкафчетата могат да бъдат използвани за съхранение на различни вещи. В допълнение към модерната визия на секцията, моделът се характеризира и с практичност.
  550 лв.
  550 лв.
 • 328 лв.
  Quickview

  Холна секция Коло

  Холната секция Коло ще създаде уютна и приветлива атмосфера сред интериора, благодарение на нежната и стилна цветова комбинация от бяло и дървесни тонове. Моделът разполага с достатъчно рафтове и шкафове, за да не се притеснявате къде да съхранявате вещите си. Освен това има и просторно място за вашия телевизор. Предложението Коло е страхотен акцент за всеки дом.
  328 лв.
  328 лв.
 • 370 лв.
  Quickview

  Холна секция Калви

  Секция Калви е едно страхотно и същевременно практично предложение за вашия хол. Нежната комбинация от бяло и светлите дървесни тонове на дъб сонома прави модела изключително стилен. Ако спокойната атмосфера и приветливост са ви приоритети, то тогава секция Калви е нещото, от което домът ви има нужда. С поставка за телевизор и достатъчно пространство за съхранение на вещите ви, функционалността и удобството за гарантирани.
  370 лв.
  370 лв.