Холни Маси Лукс

Холната маса се слави с особено значение при избора на обзавеждане в дневното помещение. Именно тя е акцента, който има важната задача да предаде завършеност и щрихова цялостната визия на интериора. Нашите предложения за холни маси в категория лукс се характеризират с безкомпромисно качество и неповторима комбинация между висок клас мебели и дизайн. Всички модели за изработени от висококачествени материали, без пластмасови елементи. Дизайнът е впечатляващ, тъй като е резултат на задълбочена работа на водещи специалисти в областта, признати на международно ниво. Използваните материали от масивно дърво и МДФ гарантират устойчивост във времето и дългосрочно ползване, а уникалния стил в съчетание с акцентни детайли, ще превърнат Вашата холна маса в звездата на дневна.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 8 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 8 продукта

 • Разпродадено
  499 лв.
  Quickview

  Холна Маса Боун

  Тази маса ще бъде чаровно допълнение към Вашия хол. Тя е с изискан дизайн, който ще акцентира на помещението, а за изработката са използвани единствено материали от високо качество.
  499 лв.
  499 лв.
 • Разпродадено
  439 лв.
  Quickview

  Холна маса Звезда

  За да разчупите атмосферата в хола си, имате нужда от тази стилна холна масичка. Моделът е на крачета и разполага с чекмедже, където ще можете да съхранявате различни вещи. Масата е много стабилна и здрава, благодарение на качествените материали, от които е направена.
  439 лв.
  439 лв.
 • Разпродадено
  519 лв.
  Quickview

  Холна маса Неон

  Разчупете интериора си с тази стилна холна маса, изработена от материали от високо качество, гарантиращи стабилност и здравина. Моделът е с красив дизайн, който елегантно е допълнен от Х-образните крачета.
  519 лв.
  519 лв.
 • Разпродадено
  469 лв.
  Quickview

  Холна квадратна маса Лофт

  Представяме Ви холна масичка с квадратна форма, която да се превърне в част от Вашето холно обзавеждане. Масичката е с компактни размери и е много стабилна и здрава, тъй като е изработена от първокласни материали.
  469 лв.
  469 лв.
 • Разпродадено
  469 лв.
  Quickview

  Холна правоъгълна маса Лофт

  С тази холна маса страхотно ще обзаведете дома си, тъй като тя е с много стилен дизайн, дори и изчистен. Масата е здрава и стабилна, изработена от качествени материали.
  469 лв.
  469 лв.
 • Разпродадено
  469 лв.
  Quickview

  Холна маса Нирвана

  Тази холна маса се отличава с елегантен дизайн и прецизна изработка. Моделът е много стабилен, здрав и издръжлив. Един страхотен избор за всеки хол!
  469 лв.
  469 лв.
 • Разпродадено
  489 лв.
  Quickview

  Холна маса Зен

  Стилният дизайн на тази маса няма да остане незабелязан! Моделът ще внесе щрих елегантност в помещението и ще бъде акцентът в дома Ви! Масата е много стабилна и трайна, защото е изработена от материали от високо качество.
  489 лв.
  489 лв.
 • Разпродадено
  449 лв.
  Quickview

  Холна маса Атлас

  Внесете стил и функционалност в дома си. Холна маса Атлас е изработена в минималисичен стил, лишена от излишна орнаментика и украса. Цветовете са балансирани и хармонизиращи, а акцентният кант й придава по-завъшен и атрактивен вид.
  449 лв.
  449 лв.