0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Холни маси

В нашата секция за дневна – холни маси ще откриете богато разнообразие от модели с различен дизайн и стил. Продуктовото ни разнообразие включва дървени и метални масички, помощни маси, модели на колелца и крака, както и комплекти от 2 или повече броя маси. Ние Ви предлагаме огромен избор на модели с възможност за индивидуална поръчка по размер.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 225

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 225 продукта

 • 380 лв.
  Quickview

  Повдигаща се маса Универсал Класик

  ,
  Този класически модел маса може да бъде използван и като холна маса, и като трапезна такава. За прецизната изработка е използвана масивна дървесина от бук, а дърворезбата придава елегантна и стилна визия. Качество от Троян!
  380 лв.
  380 лв.
 • 570 лв.
  Quickview

  Повдигаща маса Каравел

  ,
  Повдигаща се маса, която може да бъде използвана и като трапезна, и като холна такава. Моделът е със семпла линия, но това не го прави по-малко стилен. Масичката е изработена от масивен бук за повече стабилност. Качество от Троян!
  570 лв.
  570 лв.
 • 245 лв.
  Quickview

  Холна маса Лили – разтегателна

  ,
  Холна маса, с която ще преобразите помещението си. Семплият дизайн чудесно се съчетава с интериора, а опцията за разтягане прави модела още по-практичен. Качество от Троян!
  245 лв.
  245 лв.
 • 186 лв.
  Quickview

  Холна маса Ира

  Холна маса с прилежащо място за съхранение и акцентни детайли от МДФ бял профил. Интериорно предложение, което ще намери функционално място във всяко обзавеждане.
  186 лв.
  186 лв.
 • 243 лв.
  Quickview

  Холна маса Жанет Арт 30

  ,
  Тази холна маса ще Ви плени със семплия си, но елегантен дизайн, а акцентната дърворезба разчупва цялостната визия на модела. Изработена е от масивен бук, което допълва здравината ѝ. Това е едно практично и чаровно предложение за дома Ви. Качество от Троян!
  243 лв.
  243 лв.
 • 243 лв.
  Quickview

  Холна маса Жанет Арт 31

  ,
  Тази холна маса ще Ви плени със семплия си, но елегантен дизайн, а акцентната дърворезба разчупва цялостната визия на модела. Изработена е от масивен бук, което допълва здравината ѝ. Това е едно практично и чаровно предложение за дома Ви. Качество от Троян!
  243 лв.
  243 лв.
 • 195 лв.
  Quickview

  Холна маса Лили

  ,
  Изчистената визия на този модел я прави чудесен избор за Вашия хол. Масата е стабилна, с качествена изработка и практична. Поканете уюта в дома си и максимално му се насладате, благодарение на нашето предложение. Качество от Троян!
  195 лв.
  195 лв.
 • 170 лв.
  Quickview

  Холна маса Лили квадрат

  ,
  Холна маса, която се отличава със собствен стил. Интериорът Ви ще бъде преобразен, благодарение на този модел, а изработката от масивен бук гарантира здравината и стабилността му. Качество от Троян!
  170 лв.
  170 лв.
 • 250 лв.
  Quickview

  Холна маса с Лили с едно стъкло

  ,
  Трапезна маса от масивен бук, слоиста дървесина и стъкло. Моделът е с 1 стъкло, което го прави още по-елегантен и ще бъде акцентно допълнение към интериора. Здравината и стабилността са гарантирани. Качество от Троян!  
  250 лв.
  250 лв.
 • 250 лв.
  Quickview

  Холна маса Лили с две стъкла

  ,
  Трапезна маса, за изработката на която са използвани масивен бук, слоиста дървесина и стъкло. Моделът е с 2 стъкла, които го правят още по- стилен и ще бъде акцентно допълнение към интериора. Здравината и стабилността са гарантирани. Качество от Троян!
  250 лв.
  250 лв.
 • 338 лв.
  Quickview

  Холна маса Мариана Жулиета

  ,
  Този модел маса е от масивен бук, а дърворезбата придава елегантна и стилна визия. Предлагаме Ви страхотно интериорно и практично решение, за което няма да съжалявате. Дълготрайната употреба на масата е гарантирана. Качество от Троян!
  338 лв.
  338 лв.
 • 335 лв.
  Quickview

  Холна маса Мариана Класик

  ,
  Този модел ще бъде страхотно допълнение в дома Ви. Изработена е от масивен бук, а дърворезбата придава елегантна и стилна визия. Страхотно интериорно и практично решение, което ще акцентира на интериора. Качество от Троян!
  335 лв.
  335 лв.
 • 562 лв.
  Quickview

  Холна маса Мери Арт17

  ,
  Акцентна холна маса, която ще внесе нотка елегантност и стил в дома Ви. Здрава и стабилна, масата ще бъде страхотно допълнение. Качество от Троян!
  562 лв.
  562 лв.
 • 463 лв.
  Quickview

  Холна маса Сара Арт 12

  ,
  За изработката на тази елегантна холна маса е използван масивен бук, което гарантира за дълготрайната употреба на продукта. Масата е с изчистен и резбован дизайн и страхотно ще допълни интериора Ви, внасяйки уют и стил.
  463 лв.
  463 лв.
 • 463 лв.
  Quickview

  Холна маса Сара Арт13

  ,
  Масивният бук, от който е изработен модела е гаранция за дълготрайната му употреба. Масата е със семпъл и резбован дизайн и чаровно ще допълни интериора Ви, внасяйки уют и стил. Качество от Троян!
  463 лв.
  463 лв.
 • 463 лв.
  Quickview

  Холна маса Сара Арт16

  ,
  Масата е с изчистен и резбован дизайн, което ще акцентира на интериора Ви и ще създаде усещане за лукс. За изработката на тази елегантна холна маса е използван масивен бук, което е гаранция за дълготрайната употреба на продукта. Качество от Троян!
  463 лв.
  463 лв.
 • 463 лв.
  Quickview

  Холна маса Сара Арт4

  ,
  Този модел маса е с модерен и резбован дизайн. За изработката на модела е използван масивен бук, което е гаранция за дълготрайната употреба на продукта. Не се колебайте да поканите лукса в дома си.
  463 лв.
  463 лв.
 • 463 лв.
  Quickview

  Холна маса Сара Арт7

  ,
  Нашето предложение е с изчистен и резбован дизайн, което го превръща в чудесен избор за дома Ви. Благодарение на прецизната и качествена изработка, гарантираме дълговременна употреба. Качество от Троян!
  463 лв.
  463 лв.
 • 463 лв.
  Quickview

  Холна маса Сара Арт8

  ,
  За изработката на тази модерна холна маса е използван масивен бук, което гарантира за дълговременната употреба на продукта. Семплият и резбован дизайн ще акцентира на интериора, внасяйки уют и стил. Качество от Троян!
  463 лв.
  463 лв.
 • 435 лв.
  Quickview

  Холна маса Сара Класик

  ,
  За този класически модел е използван масивен бук, което означава, че масата е изключително здрава и стабилна. Изчистеният и резбован дизайн акцентно ще допълни интериора Ви, внасяйки хармония и уют. Качество от Троян!
  435 лв.
  435 лв.
 • 385 лв.
  Quickview

  Повдигаща се маса Универсал Жулиета

  ,
  Този модел може да бъде използван и като холна маса, и като трапезна такава. Изработена е от масивен бук, а дърворезбата придава елегантна и стилна визия. Страхотно интериорно и практично решение за дома Ви. Качество от Троян!
  385 лв.
  385 лв.
 • 456 лв.
  Quickview

  Повдигаща се маса Универсал Медиум

  ,
  Този модел може да бъде използван и като холна маса, и като трапезна такава. Благодарение на дърворезбата, моделът е още по- елегантен и стилен. Предлагаме Ви интериорно и практично решение за дома Ви. Качество от Троян!
  456 лв.
  456 лв.
 • 130 лв.
  Quickview

  Маса Версаче

  Практична стилна маса в контрастни цветове с интересен акцент, която е идеално допълнение за всяка дневна. Разполага с достатъчно пространство за да поканите приятелите си на чаша чай.
  130 лв.
  130 лв.
 • 91 лв.
  Quickview

  Маса кръгла с долен плот

  Компактна кръгла масичка с елегантен и изчистен дизайн, която акцентира на интериора Ви. Практична и удобна, подходяща е и за най-малката дневна. Изработена е от висококачествени материали, които гарантират дългата й безпроблемна употреба.
  91 лв.
  91 лв.
 • 248 лв.
  Quickview

  Разтегателна холова маса Габриела

  Функционална разтегателна маса за Вашия хол, която акцентира върху интериора Ви. Изработена е от висококаествени материали, които гарантират безпроблемната й употреба. Габриела е маса, която ще преобрази дома Ви!
  248 лв.
  248 лв.
 • 111 лв.
  Quickview

  Маса елипса с долен плот

  Компактна функционална маса, с елипсовидна форма и изчистен елегантен дизайн, която се съчетава лесно с всеки интериор. Изработена е от висококачествени материали, които гарантират безпроблемната й употреба.
  111 лв.
  111 лв.
 • 124 лв.
  Quickview

  Маса Петя

  Функционална холна маса с изчистен дизайн, която е подходяща за всеки дом. За Ваше удобство разполага с долен рафт за съхранение на книги или други вещи. Маса, която ще преобрази дома Ви!
  124 лв.
  124 лв.
 • 186 лв.
  Quickview

  Холна маса Дея

  Маса Дея е със стъклен плот и допълнително място за съхранение под него. Характеризира се с изчистени форми и семпъл дизайн. Стъклото се възприема, като класическо решение в обзавеждането, тъй като лесно се вписва във всеки интериор.
  186 лв.
  186 лв.
 • 181 лв.
  Quickview

  Холна маса Етно

  Холна маса с акцент в дизайна. Комбинация от червено, бяло и декоративен профил. Екстравагантно интериорно решение, което със сигурност ще привлече всички погледи.
  181 лв.
  181 лв.
 • 141 лв.
  Quickview

  Комплект бели масички Стокхолм

  Комплект, който се състои от два броя масички в бял цвят. Плотът на масичките е изработен от МДФ, а крачетата - от иглолистен масив. Моделите са изключително компактни и ще внесат чувство за свежест сред интериора.
  141 лв.
  141 лв.
 • 361 лв.
  Quickview

  Комплект масички Роузи

  Комплект от два броя масички, изработени от първокачествен дървен масив. Масичките ще приковат погледите на всички у дома, благодарение на уникалния си акцентен дизайн. Кафевият им цвят ще внесе чувство за уют и топлина.
  361 лв.
  361 лв.
 • Разпродадено
  449 лв.
  Quickview

  Маса за кафе Гала

  Чудесна масичка за кафе в индустриален стил, която бързо ще се превърне във винтидж акцент сред дома Ви. Изработена е от регенирарно дърво, което се характеризира със стабилност и чар. Също така, моделът е и с 5 чекмеджета, където може да съхранявате вещи.
  449 лв.
  449 лв.
 • 759 лв.
  Quickview

  Маса за кафе Уника бяла

  Изящният дизайн на тази масичка за кафе ще акцентира на дома Ви по модерен и нежен начин. Моделът е изцяло в бяло, за да внесе спокойствие и хармония в дома Ви.
  759 лв.
  759 лв.
 • 602 лв.
  Quickview

  Маса трапезна Сиана – кафява

  Стилна и елегантна, тази трапезна маса бързо ще се превърне в акцентна точка в кухнята, хола или дневата. Масата е много здрава и стабилна, тъй като е избработена от качествени МДФ и масивна дървесина. Изящно решение за Вашия дом!
  602 лв.
  602 лв.
 • 496 лв.
  Quickview

  Холна маса Амброзия бяло гланц и череша

  Модерна и елегантна, тази холна маса ще бъде перфектното допълнение към Вашия хол или дневна. Моделът е изработен от материали от високо качество, за да можете дълги години да я използвате. Извитият ѝ дизайн ще привлича всички погледи!
  496 лв.
  496 лв.
 • 518 лв.
  Quickview

  Холна маса Амброзия с версаче профил бяло и череша

  Тази маса е изработена от качествени материали в цветове бяло и череша. Версаче профилът прави модела много модерен и стилен! Извитият дизайн ще разчупи интериора Ви и ще направи помещението още по-уютно.
  518 лв.
  518 лв.
 • 507 лв.
  Quickview

  Холна маса Амброзия с версаче профил черно и череша

  Тази маса е идеална за обзавеждане на хол или дневна. Моделът грабва с дизайна си, включващ Версаче профил, а цветовото съчетание ще акцентира на интериора Ви по елегантен начин.
  507 лв.
  507 лв.
 • 484 лв.
  Quickview

  Холна маса Амброзия черно и череша

  С модерна визия и изящни линии, тази масичка ще бъде елегантно допълнение към всяка дневна или хол. Моделът е изработен от ЛПДЧ, което гарантира високото му качество. Стилната цветова комбинация ще внесе уют в дома Ви!
  484 лв.
  484 лв.
 • 516 лв.
  Quickview

  Холна маса Версай диагонал 120

  Изчистена визия, нежна орнаментика и лукс! Тази холна маса ще бъде изящен акцент в дома Ви и ще привлича всички погледи. За изработката са използвани материали от високо качество, а класическата комбинация от черно и бяло ще внесе спокойствие.

  516 лв.
  516 лв.
 • 504 лв.
  Quickview

  Холна маса Версай диагонал 60

  Поканете стила и блясъка в дома си с този страхотен модел холна маса. Тя ще Ви впечатли си нежната си орнаментика и изчистени форми! Моделът е изработен от трайни и здрави материали.
  504 лв.
  504 лв.
 • 460 лв.
  Quickview

  Холна маса Версай черно матирано покритие

  Поканете стила и елегантността в дома си, благодарение на този страхотен модел холна маса. Тя ще Ви грабне с красивата си орнаментика и изчистена визия! Масата е изработена от първокачествени материали, за да можете дълги години да я използвате по предназначение.
  460 лв.
  460 лв.
 • 122 лв.
  Quickview

  Холна маса Енея неразтегателна пясъчен бук

  Изчистеният дизайн и универсален цвят на тази маса ще се съчетаят с всеки интериор. Моделът е неразтегателен, но може да бъде изработен и в разтегателен вид при желание на клиента. Поканете уюта в дома си!

  122 лв.
  122 лв.
 • 210 лв.
  Quickview

  Холна маса Лабиринт

  Интересният дизайн на тази масичка чудесно ще се впише във Вашата дневна или хол. Моделът съчетава два стилни цвята, за да допълнят елегантната му визия. Здрава, модерна и стабилна, тази масичка е идеалният избор за дома Ви!
  210 лв.
  210 лв.
 • 216 лв.
  Quickview

  Холна маса Лавея

  Със семпла елегантност, тази холна маса ще спечели сърцата Ви. Масата е със здрава конструкция, за да гарантираме нейната стабилност. Моделът е подходящ както за дневна, така и за хол, и ще придаде уют на помещението.
  216 лв.
  216 лв.
 • 139 лв.
  Quickview

  Холна маса Урбан 1 пясъчен бук и черно

  Тази масичка е подходяща за обзавеждане както на дневната Ви, така и на хола. Моделът е в универсални цветове и ще Ви спечели с дизайна си. Стабилна и здрава, тази масичка ще бъде прекрасно допълнение към декора Ви.
  139 лв.
  139 лв.
 • 139 лв.
  Quickview

  Холна маса Урбан 1 пясъчен бук и черно

  С изчистени форми и интересен дизайн, тази маса е подходяща както за дневната Ви, така и за хола Ви. Моделът е много стабилен и здрав, а топлата цветова комбинация ще придаде уют на помещението.
  139 лв.
  139 лв.
 • 260 лв.
  Quickview

  Холна маса Урбан 2 бяло и пясъчен бук

  С изчистени линии и дизайн, тази маса е подходяща както за дневната Ви, така и за хола Ви. Моделът е много стабилен и здрав, а класическата цветова комбинация ще придаде уют на помещението.
  260 лв.
  260 лв.
 • 328 лв.
  Quickview

  Комплект от 2бр. масички за кафе Кая в бяло

  Комплект, състоящ се от два броя елегантни масички в индустриален стил. Моделите са с куповидна стоманена основа, а плотът е изработен от регенерирано дърво масив, което придава чар и елегантност на комплекта. Страхотно интериорно решение за Вашия дом.
  328 лв.
  328 лв.
 • 350 лв.
  Quickview

  Маса за кафе Ария черна

  Дизайнерска масичка, изработена от черно фибростъкло. Моделът ще акцентира на интериора Ви и ще превърне дома Ви в едно още по-стилно и елегантно местенце.
  350 лв.
  350 лв.
 • Разпродадено
  383 лв.
  Quickview

  Холна маса Мулти

  Холна маса с изключителен дизайн, която ще внесе стил сред интериора Ви. Крачетата на модела са изработени от неръждаема стомана, което гарантира стабилността му. Масата е с бяло гланцово покритие, което допълнително създава усещане за лукс.
  383 лв.
  383 лв.
 • 328 лв.
  Quickview

  Холна маса Мулти черна

  Холна маса с изключителен дизайн, която ще внесе стил сред интериора Ви. Крачетата на модела са изработени от неръждаема стомана, което гарантира стабилността му. Масата е с черно гланцово покритие, което допълнително създава усещане за лукс.
  328 лв.
  328 лв.
 • 394 лв.
  Quickview

  Маса за кафе Оскар бяла

  Абстрактна масичка, която ще внесе настроение и свежест у дома. Изработена е от  МДФ и хром, с което гарантираме високото качество и здравина. Моделът е в бяло, което го прави лесно съчетаем с интериора.
  394 лв.
  394 лв.
 • 273 лв.
  Quickview

  Маса за кафе Ава черна

  Чудесно предложение за Вашия дом! Маса, изработена от  МДФ, темперирано стъкло и неръждаема стомана. Моделът печели сърца, благодарение на стилния си дизайн и прецизна изработка.
  273 лв.
  273 лв.
 • 460 лв.
  Quickview

  Ретро холна маса Скай

  Кокетна холна масичка, за направата на която е използвана дървена рамка с алуминиева облицовка в сребристо. Акцентът на модела са стоманените винтове, които допълват стилния дизайн. Също така има и чекмедже, което е облицовано с черен памучен плат.
  460 лв.
  460 лв.
 • 526 лв.
  Quickview

  Ретро маса с 3 чекмеджета Скай

  Кокетна холна масичка, за направата на която е използвана дървена рамка с алуминиева облицовка в сребристо. Акцентът на модела са стоманените винтове, които допълват стилния дизайн. Също така има и три чекмеджета, които са облицовани с черен памучен плат.
  526 лв.
  526 лв.
 • 229 лв.
  Quickview

  Маса за кафе Лара

  Дизайнерска холна маса, която се отличава с ръчна изработка. Моделът е изработен от алуминий с полирано покритие, а нежният сребрист цвят ще разчупи всеки интериор и ще го направи още по-стилен. Подарете лукс на дома Ви.
  229 лв.
  229 лв.
 • 394 лв.
  Quickview

  Холна маса Марая

  Луксозна маса, която се характеризира с изцяло ръчна изработка. Материалите, използвани за направата на модела са от високо качество. Стилният дизайн ще допадне и на най-взискателните сред Вас.
  394 лв.
  394 лв.
 • 306 лв.
  Quickview

  Холна маса Акцент черна

  Разкошна масичка за кафе, която ще приковава погледите на всички у дома, включително и на Вашите гости. Моделът се отличава с прецизна изработка от фибростъкло и е с вълнообразен дизайн и LED лента. Разчупете интериора с това акцентно предложение.
  306 лв.
  306 лв.
 • 427 лв.
  Quickview

  Маса за кафе Акцент в бяло и сиво

  Разкошна масичка за кафе, която ще приковава погледите на всички у дома, включително и на Вашите гости. Моделът се отличава с прецизна изработка от фибростъкло и е с вълнообразен дизайн и LED лента. Разчупете интериора с това акцентно предложение.
  427 лв.
  427 лв.
 • 515 лв.
  Quickview

  Маса за кафе Акцент бяла

  Разкошна масичка за кафе, която ще приковава погледите на всички у дома, включително и на Вашите гости. Моделът се отличава с прецизна изработка от фибростъкло и е с вълнообразен дизайн и LED лента. Разчупете интериора с това акцентно предложение.
  515 лв.
  515 лв.