Холни маси

В нашата секция за дневна – холни маси ще откриете богато разнообразие от модели с различен дизайн и стил. Продуктовото ни разнообразие включва дървени и метални масички, помощни маси, модели на колелца и крака, както и комплекти от 2 или повече броя маси. Ние Ви предлагаме огромен избор на модели с възможност за индивидуална поръчка по размер.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 227

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 227 продукта

 • 300 лв.
  300 лв.
 • 231 лв.
  Quickview

  Маса за кафе Бриана

  Дизайнерска кръгла маса, изработена от регенериран дървен плот и с желязна основа. Масичката прикова погледите, благодарение на стилния си дизайн, който ще акцентира на интериора Ви. Осигурете си уюта, от който Вие и дома Ви имате нужда.
  231 лв.
  231 лв.
 • 319 лв.
  Quickview

  Комплект дървени холни масички

  Комплект, състоящ се от два броя куповидни масички, изработени от дървен масив и стомана. Масичките са в различни размери, като и двете разполагат със скрито отделение за съхранение на различни вещи. Цветовото съчетание от черно и кафяво внасят усещане за лукс и уют.
  319 лв.
  319 лв.
 • 297 лв.
  Quickview

  Комплект дървени холни масички бели

  Комплект, състоящ се от два броя куповидни масички, изработени от дървен масив и стомана. Масичките са в различни размери, като и двете разполагат със скрито отделение за съхранение на различни вещи. Цветовото съчетание от бяло и кафяво внасят усещане за топлина и уют.
  297 лв.
  297 лв.
 • 499 лв.
  Quickview

  Холна Маса Боун

  Тази маса ще бъде чаровно допълнение към Вашия хол. Тя е с изискан дизайн, който ще акцентира на помещението, а за изработката са използвани единствено материали от високо качество.
  499 лв.
  499 лв.
 • 439 лв.
  Quickview

  Холна маса Звезда

  За да разчупите атмосферата в хола си, имате нужда от тази стилна холна масичка. Моделът е на крачета и разполага с чекмедже, където ще можете да съхранявате различни вещи. Масата е много стабилна и здрава, благодарение на качествените материали, от които е направена.
  439 лв.
  439 лв.
 • 519 лв.
  Quickview

  Холна маса Неон

  Разчупете интериора си с тази стилна холна маса, изработена от материали от високо качество, гарантиращи стабилност и здравина. Моделът е с красив дизайн, който елегантно е допълнен от Х-образните крачета.
  519 лв.
  519 лв.