0890 116 117

ТВ шкафове

В нашата категория за ТВ шкафове Ви предлагаме широк избор от модели, които впечатляват със стил и дизайн – едни наистина акцентни предложения за Вашия дом. Нашето продуктово разнообразие включва ТВ шкафове с чекмеджета, модели с метална конструкция, както и такива на крачета, в различни цветови комбинации. Всички модели гарантират за високо качество и прецизна изработка.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 115

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 115 продукта

 • 201 лв.
  Quickview

  Дървен ТВ шкаф

  Модерен ТВ шкаф със скосени крачета, който пленява със съвременен и стилен вид. Моделът е много практичен, тъй като може да бъде използван и като поставка за телевизор, така и за масичка за кафе. Той е с много здрава конструкция и се почиства лесно.
  201 лв.
  201 лв.
 • 154 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф

  Този стилен ТВ шкаф ще се впише във всеки интериор, внасяйки уют. Шкафът е изработен от ПДЧ, благодарение на което е много стабилен и здрав. Вратите се отварят вертикално и добавят чар на модела. Той разполага с две просторни отделения за устройства и други вещи.  
  154 лв.
  154 лв.
 • 123 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф

  Модерен ТВ шкаф с изчистен, но практичен дизайн, който ще бъде страхотно допълнение в дома. За изработката е използвано ПДЧ, което гарантира за неговата стабилност и издръжливост. Моделът е с два шкафа и два отворени рафта.  
  123 лв.
  123 лв.
 • 138 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф в бяло

  Поканете практичността и стила във всекидневната си, благодарение на този страхотен модел шкаф за телевизор. Той е със семпъл дизайн и е изработен от ПДЧ с ПВЦ ръбове, с което гарантираме здравина и издръжливост.  
  138 лв.
  138 лв.
 • 232 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с гланцово покритие

  Този стилен ТВ шкаф ще се превърне в акцент в дома Ви. Шкафчетата разполагат с достатъчно пространство за съхранение на различни вещи, а рафтовете са достатъчно просторни, за да разположите желаните устройства. Шкафът е с гланцово покритие, което го прави още по-елегантен.  
  232 лв.
  232 лв.
 • 185 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с гланцово покритие в бяло

  Акцентирайте на всекидневната си с помощта на този страхотен ТВ шкаф. Той е с елегантен дизайн, а шкафчетата разполагат с достатъчно място за съхранение на предмети и на рафтовете ще можете удобно да разположите различни уреди и устройства.  
  185 лв.
  185 лв.
 • 232 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с гланцово покритие в бяло

  Този ТВ шкаф пленява с изчистен, но стилен дизайн. Шкафчетата и рафтовете осигуряват достатъчно пространство за съхранение и подредба на различни предмети и устройства. Моделът е със здрава конструкция, за да гарантираме дълготрайната употреба на продукта.
  232 лв.
  232 лв.
 • 232 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с щампи на пера

  Този ТВ шкаф е в скандинавски дизайн и разполага както с 2 чекмеджета, така и с 2 други отделения за съхранение. Модерният дизайн го прави много практично и чаровно допълнение към всяка стая. Изработен е от MDF, а краката са от борова дървесина. Идеалното решение за всеки дом!
  232 лв.
  232 лв.
 • 341 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Мексикано

  Представяме Ви ТВ шкаф в мексиканския стил "Корона". Рустик мексиканският чар, който моделът излъчва, няма да остане незабелязан от Вашите гости. Шкафът е стабилен и здрав, тъй като е изработен от масивна борова дървесина.
  341 лв.
  341 лв.
 • 216 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф в стил “Корона“

  Този страхотен ТВ шкаф е в мексиканския стил "Корона". Той ще внесе чар и елегантност сред интериора, но и практичност. На плота ще можете удобно да разположите телевизор или други вещи. Моделът разполага с 2 рафта и 1 отделение.
  216 лв.
  216 лв.
 • 216 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от дъбова дървесина

  Представяме Ви страхотен ТВ шкаф в рустик стил, за да акцентирате на дома си по елегантен и чаровен начин. Този продукт е много здрав и стабилен, защото е изработен от масивна дъбова дървесина. Той разполага с чекмедже и отворено отделение, осигуряващи нужното място за съхранение на различни устройства и предмети.
  216 лв.
  216 лв.
 • 419 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от регенерирано тиково дърво

  Този чаровен ТВ шкаф е изработен от регенерирано дърво и ще акцентира на всяка стая по модерен начин. Моделът е много практичен, тъй като може да бъде използван  като страничен шкаф, бюфет или нисък шкаф. Това, което прави продукта толкова специален е че е ръчно изработен от регенерирано тиково дърво, което е много здраво и издръжливо.
  419 лв.
  419 лв.
 • 466 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от регенерирано дърво

  Този ТВ шкаф е в индустриален стил и внася винтидж чар във всяко помещение. Той ще бъде красиво допълнение към вашия интериор и ще го направи по-уютен. Плюсовете на модела са, че той може да се използва и като страничен шкаф, нисък шкаф, бюфет и др.
  466 лв.
  466 лв.
 • 466 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангова дървесина

  Този ТВ шкаф е в индустриален стил и впечатлява с винтидж визията си. Моделът ще бъде акцентно допълнение в интериора Ви и ще го преобрази. Шкафът има два рафта и две отделения с врати, които ще са перфектни за разполагане на различни вещи и устройства. Плюсът на модела е, че може да се използва и като нисък холен шкаф, барче, бюфет и др.  
  466 лв.
  466 лв.
 • 279 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от акациева дървесина

  Този ТВ шкаф е идеалното решение за Вашия дом. Той съчетава стила с практичността и ще бъде чудесно допълнение във всяка стая. За изработката са използвани висококачествени МДФ и масивно дърво от акация. Моделът е здрав и стабилен.
  279 лв.
  279 лв.
 • 388 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от акациева дървесина

  ТВ шкафът е изработен от акациево дърво и е с рустик визия, което ще внесе уют и топлина във всеки дом. Моделът е толкова практичен, че ще може да бъде използван като масичка за кафе или шкаф за съхранение.
  388 лв.
  388 лв.
 • 388 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от акациева дървесина

  За да поканите уюта в дома си, имате нужда от този страхотен ТВ шкаф. Той е в рустик стил и изработен от изцяло качествени материали като акациева дървесина. Може да се използва и като шкаф за съхранение. Идеално решение за всеки дом!
  388 лв.
  388 лв.
 • 263 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от акация масив

  Този ТВ шкаф е изработен от акациева дървесина и е с матиран завършек за още повече елегантност. Моделът осигурява място за съхранение на различни вещи, тъй като разполага с два рафта и отделение.
  263 лв.
  263 лв.
 • 201 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от чам

  За един по-стилен и практичен дом, имате нужда от този страхотен ТВ шкаф. Той пленява с рустик стила си и ще допълни по чудесен начин всяка стая. Чамовата дървесина, от която е изработен, гарантира за неговата стабилност и здравина.
  201 лв.
  201 лв.
 • 435 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангова дървесина

  ТВ шкафът е изработен от мангова дървесина, с което можем да гарантираме, че продуктът ни е изключително здрав и стабилен. Изработката е прецизна! Двата шкафа и двете чекмеджета са идеални за съхранение на устройства и вещи.
  435 лв.
  435 лв.
 • 388 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангово дърво

  ТВ шкафът ще допълни дома Ви по страхотен начин, тъй като е много стилен и практичен. Изработен е от мангова дървесина, а ивиците по повърхността правят модела уникален. На плота ще можете спокойно да разположите телевизор или друга техника, защото е много здрав и стабилен.  
  388 лв.
  388 лв.
 • 388 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангово дърво

  Преобразете дома си, благодарение на този страхотен ТВ шкаф. Изработен е от първокласна мангова дървесина, която прави модела много стабилен и издръжлив. На плота можете да разположите телевизор или друга техника без притеснение, защото той е много здрав.  
  388 лв.
  388 лв.
 • 419 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангово дърво

  Представяме Ви изключително здрав и стабилен ТВ шкаф, изработен от мангово дърво масив. Моделът се откроява с красивите си ивици и контури, които го правят уникален и много чаровен. Плотът е здрав, за да можете спокойно да разположите телевизора си или друга техника.
  419 лв.
  419 лв.
 • 310 лв.
  Quickview

  Бяла дървена маса за телевизор

  Елегантна и практична маса с изчистен дизайн, която се съчетава отлично с всеки интериор. Разполага с 2 шкафа, където можете да съхранявате игри, филми, музика, както и 2 рафта, където можете да разположите CD плейъри, DVD плейъри, или DVR системи. Разполага със 121см пространство за телевизор.
  310 лв.
  310 лв.
 • 466 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от регенерирано дърво

  Страхотен ТВ шкаф в ретро стил и ръчно изработен от масивно регенерирано дърво! Моделът ни е със стоманена рамка, която го прави наистина стабилен и здрав. Разполага с две чекмеджета за съхранение, а плюсът му е, че може да се използва и като страничен шкаф. Идеалното решение за всеки дом!
  466 лв.
  466 лв.
 • 357 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от масивно регенерирано дърво

  Този елегантен ТВ шкаф е в античен стил и е изработен от регенерирано дърво. Моделът ни е много практичен и предлага нужното пространство за съхранение, благодарение на просторните си чекмеджета и рафтовете. С чаровната си визия, този шкаф ще бъде страхотно допълнение към Вашия интериор.
  357 лв.
  357 лв.
 • 419 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от шишамаво дърво

  За да акцентирате на дома си по стилен начин, имате нужда от този страхотен ТВ шкаф. Той е толкова практичен, че може да се използва както за ТВ поставка, така и за нисък шкаф или бюфет. Моделът разполага с две чекмеджета и две отворени отделения, за да имате нужното пространство за съхранение на вещи и устройства.
  419 лв.
  419 лв.
 • 450 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от шишамово дърво

  Представяме Ви идеалното решение за обзавеждане на дома Ви. Този страхотен ТВ шкаф ще внесе практичност и стил в интериора, а може да се използва и като шкаф и бюфет. Моделът е от шишамова дървесина и с метални крачета, които го правят още по-здрав и стабилен. Двата шкафа и двете чекмеджета предоставят достатъчно място за съхранение.
  450 лв.
  450 лв.
 • 388 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от тиково дърво

  Трансформирайте всекидневната си по стилен начин, благодарение на този ръчно изработен ТВ шкаф. За изработката е използвана масивна тикова дървесина, благодарение на която моделът е здрав и издръжлив. Плотът е много стабилен, а рафтът може да се използва за съхранение на различни вещи.
  388 лв.
  388 лв.
 • 388 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от масивна дървесина

  Този модел ТВ е шкаф е много стилен и много практичен, тъй като освен за поставка на телевизор може да се използва и като HiFi шкаф, нисък шкаф или бюфет. Изработен е от акациево дърво масив и е с шишам покритие. Моделът ни е изцяло изработен на ръка и разполага с два рафта и три чекмеджета.
  388 лв.
  388 лв.
 • 201 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с 3 чекмеджета

  Представяме Ви чаровен ТВ шкаф, разполагащ с 3 чекмеджета и с елегантни декоративни шарки в различни цветове. Този артикул е много практичен, тъй като може да бъде използван като странична маса, шкаф, ниска масичка за кафе и т.н. Ретро дизайнът му няма да остане незабелязан от гостите Ви.  
  201 лв.
  201 лв.
 • 372 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с 3 чекмеджета от регенерирано дърво

  Този елегантен ТВ шкаф от регенерирано дърво е много практичен и осигурява нужното пространство за съхранение, тъй като е с просторни чекмеджета и рафт. Със стилния си дизайн, той ще бъде чудесно чаровно допълнение към всеки дом. Също така може да се използва и като шкаф, страничен шкаф или кухненски шкаф.
  372 лв.
  372 лв.
 • 388 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с чекмедже

  Класическият дизайн на този ТВ шкаф го прави идеален избор за всеки дом. Изработен е от дъбова дървесина, а чекмеджето с две отделения осигурява пространството нужно за съхранение на различни притежания.
  388 лв.
  388 лв.
 • 248 лв.
  Quickview

  Комплект ТВ шкафове 2 бр.

  Предлагаме Ви страхотен комплект от два броя ТВ шкафове с изчистен, но модерен дизайн. Те ще се впишат във всеки интериор по стилен начин. Изработени са от ПДЧ с ПВЦ ръбове, което ги прави много стабилни и здрави. Всеки от шкафовете е с два отворени рафта и два шкафа с врати.
  248 лв.
  248 лв.
 • 248 лв.
  Quickview

  Комплект ТВ шкафове 2 бр.

  Предлагаме Ви страхотен комплект от два броя ТВ шкафове с изчистен, но модерен дизайн. Изработени са от ПДЧ с ПВЦ ръбове, което ги прави много издръжливи и здрави. Те ще се впишат във всеки дом по стилен начин. Всеки от шкафовете е с два отворени рафта и два шкафа с врати.
  248 лв.
  248 лв.
 • 263 лв.
  Quickview

  Комплект ТВ шкафове 2 бр.

  Представяме Ви модерен комплект от два броя ТВ шкафове с изчистен, но стилен дизайн. Те ще се впишат във всеки интериор, внасяйки щрих елегантност. Изработени са от ПДЧ с ПВЦ ръбове, което ги прави много стабилни и здрави. Шкафовете е с два отворени рафта и два шкафа с врати.
  263 лв.
  263 лв.
 • 154 лв.
  Quickview

  Странична ТВ маса

  Стилна ТВ масичка, изработена от MDF и на стоманени крака за повече издръжливост и стабилност. Разполага с две просторни чекмеджета. Моделът ще внесе елегантност във всеки дом!
  154 лв.
  154 лв.
 • 263 лв.
  Quickview

  ТВ поставка от мангова дървесина

  Тази ТВ поставка ще бъде страхотно допълнение към интериора Ви и ще внесе уют. Манговата дървесина и стоманата, от които е изработена гарантират за здравината и стабилността. На плота ще можете удобно да разположите своя телевизор или друга техника.  
  263 лв.
  263 лв.
 • 419 лв.
  Quickview

  ТВ поставка от регенерирано дърво

  Тази стилна ТВ поставка се състои от две независими части, които могат да бъдат поставени според Вашите предпочитания. Моделът пленява с винтидж чар, който я превръща в чудесен избор за дома. Той е много практичен и може да се използва и като рафт, и като допълнение към секция. Изработен е от регенерирана дървесина масив.  
  419 лв.
  419 лв.
 • 216 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с 3 чекмеджета

  Чудесен ТВ шкаф с ретро дизайн, който ще преобрази дома Ви по един стилен и практичен начин. Неговият плот е здрав и стабилен, което го прави идеален за поставяне на телевизор или други устройства.
  216 лв.
  216 лв.
 • 163 лв.176 лв.
  Quickview

  ТВ барче Филипс

  Компактно и функционално ТВ шкафче с ниша и затворено пространство с рафт, където можете да подредите любимите си книги, дискове и други вещи. Размерите му го правят подходящ за всяка стая, а непретенциозните му цветове лесно се съчетават с всеки интериор.
  163 лв.176 лв.
  163 лв.176 лв.
 • 166 лв.
  Quickview

  ТВ барче ъглово

  Компактно, практично, с интересен дизайн, нашето ъглово ТВ шкафче е най-доброто решение за Вашата дневна! Предлага се в различни разцветки, за да можете да го съчетаете идеално към интериора Ви.
  166 лв.
  166 лв.
 • 140 лв.
  Quickview

  ТВ барче Томпсън

  Стилно ТВ шкафче, разполагащо с 100см пространство за телевизор, шкаф и 3 ниши за съхранение на книги, ТВ аксесоари и други вещи. Хармонично съчетаните цветове се комбинират чудесно с всяка мебел във Вашия дом.
  140 лв.
  140 лв.
 • 716 лв.
  Quickview

  Комплект ТВ шкафове

  Представяме Ви ТВ шкаф с ретро дизайн, изработен от рециклирано тиково дърво. Моделът е с четири чекмеджета, които го правят много практичен. Характеризира се с качествена, прецизна изработка. Страхотно решение за всяка всекидневна!
  716 лв.
  716 лв.
 • 372 лв.
  Quickview

  Маса/ТВ стойка

  Това страхотно наше предложение изпълнява функцията и на маса, и на ТВ стойка. Моделът е изработен от шишамово дърво. Стилният дизайн ще го превърне в акцент във всяка стая. Той има здрав плот, на който можете да подредите различни вещи или сувенири.
  372 лв.
  372 лв.
 • 154 лв.
  Quickview

  Стойка за телевизор от черно стъкло

  Представяме Ви страхотна ТВ поставка, изработена от стъкло. Черният цвят на модела и изчистеният му дизайн го правят чудесен избор за Вашия дом. Ще можете удобно да разположите телевизор, монитор, лаптоп или друга техника.
  154 лв.
  154 лв.
 • 326 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф

  Представяме Ви ТВ шкаф с модерна визия и индустриален стил, който ще бъде практично допълнение към вашия дом. Плотът е здрав и издръжлив, за да можете спокойно да разположите телевизор, рутер, или друг мултимедиен уред.
  326 лв.
  326 лв.
 • 233 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Бюнер

  Този модел е идеален за обзавеждане на дома. Тъй като е с изчистен дизайн в универсален цвят, той лесно се съчетава с интериора и останалите мебели. Практичен и с качествена изработка, този шкаф е перфектен избор!
  233 лв.
  233 лв.
 • 279 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф във френски стил

  Чаровен ТВ шкаф във френски стил, за да акцентирате нежно на дома си. Моделът разполага с пет чекмеджета с плавно затваряне и осигуряват нужното пространство за съхранение на различни предмети. Страничните чекмдежета са с принт, за да придадат рустик усещане, а страничните чекмеджета могат да се разместват. Изработен е от първокачествени материали, за да гарантираме дълговременната употреба.
  279 лв.
  279 лв.
 • 372 лв.
  Quickview

  ТВ Шкаф Индустриал

  Индустриалният стил на този ТВ шкаф няма да остане незабелязан. Моделът наистина ще бъде чудесно декоративно допълнение към Вашия дом. Изработен е от поцинкована стомана, гарантиращо неговата стабилност и здравина. Чекмеджетата и шкафът осигуряват достатъчно пространство за съхранение на устройства или вещи.
  372 лв.
  372 лв.
 • 1 668 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Орнела

  Този ТВ шкаф ще Ви впечатли с елегантния си дизайн в два нежни цвята, които приятно се допълват - бяло и златисто. Моделът е здрав и стабилен, за да можете удобно и спокойно да разположите Вашия телевизор. Шкафът разполага и с чекмеджета, където да съхранявате различни вещи.
  1 668 лв.
  1 668 лв.
 • 497 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангово дърво

  Този TВ ще бъде акцентно допълнение към Вашия интериор. Благодарение на конструкцията си от масивна дървесина, той е много стабилен и удобен за разполагане на различни декоративни предмети. Разполага с две отделения и две чекмеджета.
  497 лв.
  497 лв.
 • 466 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от масивна дървесина

  Предлагаме Ви ТВ шкаф, за изработката, на който е използвана акациева дървесина с шишам покритие. Артикулът е ръчно изработен, а шарките допълват и иначе стилната му визия. Двете отделения и двата рафта предоставят нужното пространство за организиране на вещи и уреди.  
  466 лв.
  466 лв.
 • 341 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от МДФ

  Този ТВ шкаф е с бял гланц и бързо ще се превърне в акцентна точка на Вашата всекидневна. Моделът предоставя нужното пространство за съхранение на различни вещи. Също така той е и много устойчив и издръжлив, благодарение на здравата си конструкция.
  341 лв.
  341 лв.
 • 482 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от солидно регенерирано дърво

  Страхотен шкаф, изработен от регенерирано дърво. Моделът пленява сърцата с античния си стил и прецизна ръчна изработка. Той е с две чекмеджета и една вратичка, а отделенията са удобни за съхранение на различни вещи. Благодарение на модела, успешно ще внесете уюта и топлината в дома си.
  482 лв.
  482 лв.
 • 146 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Поли

  ТВ Шкафът, който Ви представяме, ще Ви впечатли с разчупения си дизайн, който ще създаде усещане за уют и топлина в дома. Моделът се характеризира с висококачествена изработка и с атрактивна визия. Тъй като е много практичен, моделът може да се използва и като масичка за кафе.
  146 лв.
  146 лв.
 • 89 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Рони

  Този ТВ шкаф освен стилен е и много практичен. Дизайнът позволява да се изполва и като шкаф за телевизор, и като масичка. Тъй като е на колелца, местенето му не изисква много усилия. Удачен избор за всеки дом!
  89 лв.
  89 лв.
 • 248 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с горски щампи

  Този ТВ шкаф е в скандинавски дизайн, а акцентът са горските щампи на двете чекмеджета. Стилната визия го прави практично и чаровно допълнение към всяка стая. Плотът е перфектен за поставяне на телевизор или друг уред.  
  248 лв.
  248 лв.
 • 207 лв.
  Quickview

  Шкаф Компакт с две врати и ниша

  Перфектният шкаф за всеки дом и всеки вкус. Компакт е с интересен дизайн с фрезов орнамент и разполага с две врати и ниша за съхранение на всякакви вещи.
  207 лв.
  207 лв.
 • 76 лв.
  Quickview

  Бяла стойка за монитор от ПДЧ

  Поканете лукса в дома си, с помощта на тази страхотна стойка за монитор. Моделът е много функционален и може да се използва за поставка на телевизор, компютър или пък друго устройство. За изработката на модела е използвано висококачествено ПДЧ, което гарантира за нейната издръжливост и здравина.
  76 лв.
  76 лв.