ТВ шкафове

В нашата категория за ТВ шкафове Ви предлагаме широк избор от модели, които впечатляват със стил и дизайн – едни наистина акцентни предложения за Вашия дом. Нашето продуктово разнообразие включва ТВ шкафове с чекмеджета, модели с метална конструкция, както и такива на крачета, в различни цветови комбинации. Всички модели гарантират за високо качество и прецизна изработка.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 102

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 102 продукта

 • 177 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф

  Този стилен ТВ шкаф ще се впише във всеки интериор, внасяйки уют. Шкафът е изработен от ПДЧ, благодарение на което е много стабилен и здрав. Вратите се отварят вертикално и добавят чар на модела. Той разполага с две просторни отделения за устройства и други вещи.  
  177 лв.
  177 лв.
 • 166 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф в бяло

  Поканете практичността и стила във всекидневната си, благодарение на този страхотен модел шкаф за телевизор. Той е със семпъл дизайн и е изработен от ПДЧ с ПВЦ ръбове, с което гарантираме здравина и издръжливост.  
  166 лв.
  166 лв.
 • 323 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с L-образна форма

  Този ТВ шкаф е с модерен, практичен дизайн и ще бъде страхотно допълнение към всеки дом. Шкафът е с много здрава конструкция, което гарантира дълготрайната употреба на продукта. Моделът се състои от 2 L-образни рафта, които могат да се поставят според Вашите предпочитания. Рафтовете осигуряват нужното пространство за съхранение на различни вещи и медийни носители.
  323 лв.
  323 лв.
 • 289 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с L-образна форма в бяло

  Този ТВ шкаф е модерен и много практичен - идеалното решение за всеки дом. Той е със здрава и стабилна конструкция, а рафтовете в L-образна форма ще разчупят интериора. Те могат да бъдат поставяни в различни конфигурации, в зависимост от Вашите предпочитания.
  289 лв.
  289 лв.
 • 244 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с гланцово покритие

  Този стилен ТВ шкаф ще се превърне в акцент в дома Ви. Шкафчетата разполагат с достатъчно пространство за съхранение на различни вещи, а рафтовете са достатъчно просторни, за да разположите желаните устройства. Шкафът е с гланцово покритие, което го прави още по-елегантен.  
  244 лв.
  244 лв.
 • 211 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с гланцово покритие в бяло

  Акцентирайте на всекидневната си с помощта на този страхотен ТВ шкаф. Той е с елегантен дизайн, а шкафчетата разполагат с достатъчно място за съхранение на предмети и на рафтовете ще можете удобно да разположите различни уреди и устройства.  
  211 лв.
  211 лв.
 • 244 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с гланцово покритие в бяло

  Този ТВ шкаф пленява с изчистен, но стилен дизайн. Шкафчетата и рафтовете осигуряват достатъчно пространство за съхранение и подредба на различни предмети и устройства. Моделът е със здрава конструкция, за да гарантираме дълготрайната употреба на продукта.
  244 лв.
  244 лв.
 • 501 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Мексикано

  Представяме Ви ТВ шкаф в мексиканския стил "Корона". Рустик мексиканският чар, който моделът излъчва, няма да остане незабелязан от Вашите гости. Шкафът е стабилен и здрав, тъй като е изработен от масивна борова дървесина.
  501 лв.
  501 лв.
 • 289 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф в стил “Корона“

  Този страхотен ТВ шкаф е в мексиканския стил "Корона". Той ще внесе чар и елегантност сред интериора, но и практичност. На плота ще можете удобно да разположите телевизор или други вещи. Моделът разполага с 2 рафта и 1 отделение.
  289 лв.
  289 лв.
 • 379 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от дъбова дървесина

  Представяме Ви страхотен ТВ шкаф в рустик стил, за да акцентирате на дома си по елегантен и чаровен начин. Този продукт е много здрав и стабилен, защото е изработен от масивна дъбова дървесина. Той разполага с чекмедже и отворено отделение, осигуряващи нужното място за съхранение на различни устройства и предмети.
  379 лв.
  379 лв.
 • 501 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от регенерирано тиково дърво

  Този чаровен ТВ шкаф е изработен от регенерирано дърво и ще акцентира на всяка стая по модерен начин. Моделът е много практичен, тъй като може да бъде използван  като страничен шкаф, бюфет или нисък шкаф. Това, което прави продукта толкова специален е че е ръчно изработен от регенерирано тиково дърво, което е много здраво и издръжливо.
  501 лв.
  501 лв.
 • 725 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от регенерирано дърво

  Този ТВ шкаф е в индустриален стил и внася винтидж чар във всяко помещение. Той ще бъде красиво допълнение към вашия интериор и ще го направи по-уютен. Плюсовете на модела са, че той може да се използва и като страничен шкаф, нисък шкаф, бюфет и др.
  725 лв.
  725 лв.
 • 591 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангова дървесина

  Този ТВ шкаф е в индустриален стил и впечатлява с винтидж визията си. Моделът ще бъде акцентно допълнение в интериора Ви и ще го преобрази. Шкафът има два рафта и две отделения с врати, които ще са перфектни за разполагане на различни вещи и устройства. Плюсът на модела е, че може да се използва и като нисък холен шкаф, барче, бюфет и др.  
  591 лв.
  591 лв.
 • 580 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с резбовани вратички

  Представяме Ви нашия модел ТВ шкаф. Той излъчва рустик чар и ще се впише по страхотен начин сред интериора. За ръчната изработка на модела е използвана първокачествена акациева дървесина, а шарките правят модела уникален. Двете отделения и шкафът с резбовани врати осигуряват нужното пространство за съхранение.  
  580 лв.
  580 лв.
 • 278 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от акация масив

  Този ТВ шкаф е изработен от акациева дървесина и е с матиран завършек за още повече елегантност. Моделът осигурява място за съхранение на различни вещи, тъй като разполага с два рафта и отделение.
  278 лв.
  278 лв.
 • 602 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангова дървесина

  ТВ шкафът е изработен от мангова дървесина, с което можем да гарантираме, че продуктът ни е изключително здрав и стабилен. Изработката е прецизна! Двата шкафа и двете чекмеджета са идеални за съхранение на устройства и вещи.
  602 лв.
  602 лв.
 • 580 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангово дърво

  Предлагаме Ви уникален ТВ шкаф, който ще преобрази дома Ви по един модерен и елегантен начин. Той е изработен от мангово дърво, което го прави наистина стабилен и издръжлив. Плотът е перфектен за разполагане на телевизор или други предмети, а шкафовете и рафтовете са просторни.
  580 лв.
  580 лв.
 • 658 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангова дървесина

  Ретро стилът на този ТВ шкаф ще се впише страхотно във всяка стая. Моделът ни е изработен от масивно мангово дърво, което гарантира стабилността и здравината му. Трите чекмеджета и трите отделения са идеални за съхранение на различни медийни носители и други принадлежности.
  658 лв.
  658 лв.
 • 468 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангово дърво

  ТВ шкафът ще допълни дома Ви по страхотен начин, тъй като е много стилен и практичен. Изработен е от мангова дървесина, а ивиците по повърхността правят модела уникален. На плота ще можете спокойно да разположите телевизор или друга техника, защото е много здрав и стабилен.  
  468 лв.
  468 лв.
 • 423 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от мангово дърво

  Преобразете дома си, благодарение на този страхотен ТВ шкаф. Изработен е от първокласна мангова дървесина, която прави модела много стабилен и издръжлив. На плота можете да разположите телевизор или друга техника без притеснение, защото той е много здрав.  
  423 лв.
  423 лв.
 • 390 лв.
  Quickview

  Бяла дървена маса за телевизор

  Елегантна и практична маса с изчистен дизайн, която се съчетава отлично с всеки интериор. Разполага с 2 шкафа, където можете да съхранявате игри, филми, музика, както и 2 рафта, където можете да разположите CD плейъри, DVD плейъри, или DVR системи. Разполага със 121см пространство за телевизор.
  390 лв.
  390 лв.
 • 736 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от регенерирано дърво

  Страхотен ТВ шкаф в ретро стил и ръчно изработен от масивно регенерирано дърво! Моделът ни е със стоманена рамка, която го прави наистина стабилен и здрав. Разполага с две чекмеджета за съхранение, а плюсът му е, че може да се използва и като страничен шкаф. Идеалното решение за всеки дом!
  736 лв.
  736 лв.
 • 412 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от масивно регенерирано дърво

  Този елегантен ТВ шкаф е в античен стил и е изработен от регенерирано дърво. Моделът ни е много практичен и предлага нужното пространство за съхранение, благодарение на просторните си чекмеджета и рафтовете. С чаровната си визия, този шкаф ще бъде страхотно допълнение към Вашия интериор.
  412 лв.
  412 лв.
 • 524 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от шишамаво дърво

  За да акцентирате на дома си по стилен начин, имате нужда от този страхотен ТВ шкаф. Той е толкова практичен, че може да се използва както за ТВ поставка, така и за нисък шкаф или бюфет. Моделът разполага с две чекмеджета и две отворени отделения, за да имате нужното пространство за съхранение на вещи и устройства.
  524 лв.
  524 лв.
 • 423 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от тиково дърво

  ТВ шкафът впечатлява с колониален стил и изработка от масивно тиково дърво. Моделът ни е много стилен и практичен и е със здрав плот, за да можете да поставите удобно телевизор или друго устройство, а за да организирате други от своите вещи, има два рафта и две отделения.
  423 лв.
  423 лв.
 • 490 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от тиково дърво

  Трансформирайте всекидневната си по стилен начин, благодарение на този ръчно изработен ТВ шкаф. За изработката е използвана масивна тикова дървесина, благодарение на която моделът е здрав и издръжлив. Плотът е много стабилен, а рафтът може да се използва за съхранение на различни вещи.
  490 лв.
  490 лв.
 • 356 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с 3 чекмеджета

  Представяме Ви чаровен ТВ шкаф, разполагащ с 3 чекмеджета и с елегантни декоративни шарки в различни цветове. Този артикул е много практичен, тъй като може да бъде използван като странична маса, шкаф, ниска масичка за кафе и т.н. Ретро дизайнът му няма да остане незабелязан от гостите Ви.  
  356 лв.
  356 лв.
 • 647 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с 3 чекмеджета от регенерирано дърво

  Този елегантен ТВ шкаф от регенерирано дърво е много практичен и осигурява нужното пространство за съхранение, тъй като е с просторни чекмеджета и рафт. Със стилния си дизайн, той ще бъде чудесно чаровно допълнение към всеки дом. Също така може да се използва и като шкаф, страничен шкаф или кухненски шкаф.
  647 лв.
  647 лв.
 • 345 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от тиково дърво

  Този ТВ шкаф е изработен от рециклирано тиково дърво и впечатлява със стилния си дизайн и практичност. Моделът е в универсален цвят, което означава, че ще се съчетае лесно с всеки интериор. Удачен избор за всеки дом.
  345 лв.
  345 лв.
 • 569 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с чекмедже

  Класическият дизайн на този ТВ шкаф го прави идеален избор за всеки дом. Изработен е от дъбова дървесина, а чекмеджето с две отделения осигурява пространството нужно за съхранение на различни притежания.
  569 лв.
  569 лв.
 • 300 лв.
  Quickview

  Комплект ТВ шкафове 2 бр.

  Предлагаме Ви страхотен комплект от два броя ТВ шкафове с изчистен, но модерен дизайн. Те ще се впишат във всеки интериор по стилен начин. Изработени са от ПДЧ с ПВЦ ръбове, което ги прави много стабилни и здрави. Всеки от шкафовете е с два отворени рафта и два шкафа с врати.
  300 лв.
  300 лв.
 • 345 лв.
  Quickview

  Комплект ТВ шкафове 2 бр.

  Представяме Ви модерен комплект от два броя ТВ шкафове с изчистен, но стилен дизайн. Те ще се впишат във всеки интериор, внасяйки щрих елегантност. Изработени са от ПДЧ с ПВЦ ръбове, което ги прави много стабилни и здрави. Шкафовете е с два отворени рафта и два шкафа с врати.
  345 лв.
  345 лв.
 • 311 лв.
  Quickview

  ТВ поставка от мангова дървесина

  Тази ТВ поставка ще бъде страхотно допълнение към интериора Ви и ще внесе уют. Манговата дървесина и стоманата, от които е изработена гарантират за здравината и стабилността. На плота ще можете удобно да разположите своя телевизор или друга техника.  
  311 лв.
  311 лв.
 • 669 лв.
  Quickview

  ТВ поставка от регенерирано дърво

  Тази стилна ТВ поставка се състои от две независими части, които могат да бъдат поставени според Вашите предпочитания. Моделът пленява с винтидж чар, който я превръща в чудесен избор за дома. Той е много практичен и може да се използва и като рафт, и като допълнение към секция. Изработен е от регенерирана дървесина масив.  
  669 лв.
  669 лв.
 • 233 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф с 3 чекмеджета

  Чудесен ТВ шкаф с ретро дизайн, който ще преобрази дома Ви по един стилен и практичен начин. Неговият плот е здрав и стабилен, което го прави идеален за поставяне на телевизор или други устройства.
  233 лв.
  233 лв.
 • 163 лв.176 лв.
  Quickview

  ТВ барче Филипс

  Компактно и функционално ТВ шкафче с ниша и затворено пространство с рафт, където можете да подредите любимите си книги, дискове и други вещи. Размерите му го правят подходящ за всяка стая, а непретенциозните му цветове лесно се съчетават с всеки интериор.
  163 лв.176 лв.
  163 лв.176 лв.
 • 166 лв.
  Quickview

  ТВ барче ъглово

  Компактно, практично, с интересен дизайн, нашето ъглово ТВ шкафче е най-доброто решение за Вашата дневна! Предлага се в различни разцветки, за да можете да го съчетаете идеално към интериора Ви.
  166 лв.
  166 лв.
 • 140 лв.
  Quickview

  ТВ барче Томпсън

  Стилно ТВ шкафче, разполагащо с 100см пространство за телевизор, шкаф и 3 ниши за съхранение на книги, ТВ аксесоари и други вещи. Хармонично съчетаните цветове се комбинират чудесно с всяка мебел във Вашия дом.
  140 лв.
  140 лв.
 • 859 лв.
  Quickview

  Комплект ТВ шкафове

  Представяме Ви ТВ шкаф с ретро дизайн, изработен от рециклирано тиково дърво. Моделът е с четири чекмеджета, които го правят много практичен. Характеризира се с качествена, прецизна изработка. Страхотно решение за всяка всекидневна!
  859 лв.
  859 лв.
 • 501 лв.
  Quickview

  Маса/ТВ стойка

  Това страхотно наше предложение изпълнява функцията и на маса, и на ТВ стойка. Моделът е изработен от шишамово дърво. Стилният дизайн ще го превърне в акцент във всяка стая. Той има здрав плот, на който можете да подредите различни вещи или сувенири.
  501 лв.
  501 лв.
 • 222 лв.
  Quickview

  Стойка за телевизор от черно стъкло

  Представяме Ви страхотна ТВ поставка, изработена от стъкло. Черният цвят на модела и изчистеният му дизайн го правят чудесен избор за Вашия дом. Ще можете удобно да разположите телевизор, монитор, лаптоп или друга техника.
  222 лв.
  222 лв.
 • 311 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф

  Представяме Ви ТВ шкаф с модерна визия и индустриален стил, който ще бъде практично допълнение към вашия дом. Плотът е здрав и издръжлив, за да можете спокойно да разположите телевизор, рутер, или друг мултимедиен уред.
  311 лв.
  311 лв.
 • 233 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Бюнер

  Този модел е идеален за обзавеждане на дома. Тъй като е с изчистен дизайн в универсален цвят, той лесно се съчетава с интериора и останалите мебели. Практичен и с качествена изработка, този шкаф е перфектен избор!
  233 лв.
  233 лв.
 • 457 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф във френски стил

  Чаровен ТВ шкаф във френски стил, за да акцентирате нежно на дома си. Моделът разполага с пет чекмеджета с плавно затваряне и осигуряват нужното пространство за съхранение на различни предмети. Страничните чекмдежета са с принт, за да придадат рустик усещане, а страничните чекмеджета могат да се разместват. Изработен е от първокачествени материали, за да гарантираме дълговременната употреба.
  457 лв.
  457 лв.
 • 490 лв.
  Quickview

  ТВ Шкаф Индустриал

  Индустриалният стил на този ТВ шкаф няма да остане незабелязан. Моделът наистина ще бъде чудесно декоративно допълнение към Вашия дом. Изработен е от поцинкована стомана, гарантиращо неговата стабилност и здравина. Чекмеджетата и шкафът осигуряват достатъчно пространство за съхранение на устройства или вещи.
  490 лв.
  490 лв.
 • 1 668 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Орнела

  Този ТВ шкаф ще Ви впечатли с елегантния си дизайн в два нежни цвята, които приятно се допълват - бяло и златисто. Моделът е здрав и стабилен, за да можете удобно и спокойно да разположите Вашия телевизор. Шкафът разполага и с чекмеджета, където да съхранявате различни вещи.
  1 668 лв.
  1 668 лв.
 • 390 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от рециклирано тиково дърво

  Страхотен ТВ шкаф, изработен от рециклирана дървесина. Моделът е здрав, стабилен, устойчив и много красив. Неговият ретро дизайн ще приковава погледите на всички у дома, включително и на Вашите гости.
  390 лв.
  390 лв.
 • 557 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф от солидно регенерирано дърво

  Страхотен шкаф, изработен от регенерирано дърво. Моделът пленява сърцата с античния си стил и прецизна ръчна изработка. Той е с две чекмеджета и една вратичка, а отделенията са удобни за съхранение на различни вещи. Благодарение на модела, успешно ще внесете уюта и топлината в дома си.
  557 лв.
  557 лв.
 • 146 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Поли

  ТВ Шкафът, който Ви представяме, ще Ви впечатли с разчупения си дизайн, който ще създаде усещане за уют и топлина в дома. Моделът се характеризира с висококачествена изработка и с атрактивна визия. Тъй като е много практичен, моделът може да се използва и като масичка за кафе.
  146 лв.
  146 лв.
 • 89 лв.
  Quickview

  ТВ шкаф Рони

  Този ТВ шкаф освен стилен е и много практичен. Дизайнът позволява да се изполва и като шкаф за телевизор, и като масичка. Тъй като е на колелца, местенето му не изисква много усилия. Удачен избор за всеки дом!
  89 лв.
  89 лв.
 • 207 лв.
  Quickview

  Шкаф Компакт с две врати и ниша

  Перфектният шкаф за всеки дом и всеки вкус. Компакт е с интересен дизайн с фрезов орнамент и разполага с две врати и ниша за съхранение на всякакви вещи.
  207 лв.
  207 лв.
 • 121 лв.
  Quickview

  Бяла стойка за монитор от ПДЧ

  Поканете лукса в дома си, с помощта на тази страхотна стойка за монитор. Моделът е много функционален и може да се използва за поставка на телевизор, компютър или пък друго устройство. За изработката на модела е използвано висококачествено ПДЧ, което гарантира за нейната издръжливост и здравина.
  121 лв.
  121 лв.
 • 200 лв.
  Quickview

  Бяла стойка за телевизор / монитор 2

  Практична и стилна телевизионна стойка със стъклена конструкция, която може да се използва като поставка на Вашия настолен монитор, телевизор, лаптоп и друго мултимедийно устройство. В пространството отдолу можете да поставите Вашите DVD плейър, игрова конзола, стрийминг устройство, приемници и медийни носители. Рамката е изработена от закалено стъкло за допълнителна здравина и сигурност.
  200 лв.
  200 лв.
 • 133 лв.
  Quickview

  Бяла стойка за телевизор / монитор 3

  Елегантна и практична телевизионна поставка, изработена от стъкло, която ще добави модерна нотка към Вашето жизнено пространство. Може да се използва като поставка за Вашия настолен монитор, телевизор, лаптоп или друго устройство. В пазното пространство отдолу може да се постави DVD плейър, игрова конзола, стрийминг устройство, приемници и медийни носители. Изработена е от закалено стъкло за допълнителна здравина и сигурност.
  133 лв.
  133 лв.
 • 177 лв.
  Quickview

  Бяла стойка за телевизор/ монитор

  Практична и модерна телевизионна стойка със стъклена конструкция, която внася стил във Вашия дом. Може да се използва като поставка за Вашите настолен монитор, телевизор, лаптоп или други мултимедийни устройства. С помощта на стъкления рафт, който повдига монитора, ще имате по-добър изглед към екрана, а в пространството отдолу може да бъде поставен DVD плейър, игрова конзола или друго устройство.
  177 лв.
  177 лв.
 • 233 лв.
  Quickview

  Бяла стойка за телевизор/монитор 4

  Внесете стил и функционалност във Вашия дом с нашето предложение- стъклена рамка, подходяща за поставяне на монитор, телевизор, лаптоп или друго мултимедийно устройство. В пространството отолу може да бъде поставен DVD плейър, игрова конзола или друго устройство. Повърхността е лесна за почистване само с влажна кърпа.
  233 лв.
  233 лв.
 • 848 лв.
  Quickview

  Комплект ТВ шкафове

  Страхотен ТВ комплект шкафове, който ще бъде акцентно допълнение във всяка стая. Този комплект включва стенен шкаф, два ТВ шкафа, стоящ шкаф и стенен рафт. Осигурява достатъчно пространство да съхранявате вещите по удобен и нагледен начин. ТВ шкафовете са с падащи врати, а стенният и стоящият шкаф разполагат със стъклена врата, три рафта, както и със стъклен рафт с LED осветление.
  848 лв.
  848 лв.
 • 367 лв.
  Quickview

  Комплект ТВ шкафове 2 бр.

  Тези ТВ шкафове ще се впишат по модерен начин в интериора Ви. Изработени са от качествено ПДЧ с ПВЦ ръбове. Вратите се отварят вертикално за повече удобство. Отделенията са достатъчно просторни, за да съхранявате удобно и нагледно устройства и предмети.  
  367 лв.
  367 лв.
 • 188 лв.
  Quickview

  Прозрачна стойка за телевизор / монитор

  Елегантна стъклена поставка, която ще внесе модерна визия на Вашия дом. Може да се използва за поставяне на монитор, телевизор, лаптоп, а отдолу могат да се съхраняват различни устройства. Стъклената рамка е закалена за допълнителна здравина и сигурност.
  188 лв.
  188 лв.
 • 188 лв.
  Quickview

  Прозрачна стойка за телевизор / монитор 2

  Стилна и функционална, прозрачната рамка за телевизор, монитор или лаптоп е идеалното допълнение за Вашата стая. С помощта на стъкления рафт, който повдига монитора, ще имате по-добър изглед към екрана, докато седите удобно, което спомага за намаляване на напрежението и дискомфорта на врата или гърба. Разполага с празно пространство, където можете да съхранявате дискове, игри или различни устройства.
  188 лв.
  188 лв.