0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Детски нощни шкафчета

Представяме Ви каталог, пълен със свежи предложения за стаята на Вашия малчуган! В тази категория сме подбрали различни по визия, стил и дизайн детски нощни шкафчета, изработени от доказали се на мебелния пазар производители. Имаме модели с различен брой чекмеджета, такива на колелца, както и на крачета. Нашите предложения ще внесат не само настроение в помещението, но и практичност.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 16 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 16 продукта

 • 183 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Алфа

  Това нощно шкафче умело съчетава функционалността с приятната визия. Шкафчето е с компактни размери и осигурява допълнително пространство за съхранение на различни предмети и принадлежности.
  183 лв.
  183 лв.
 • 201 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Винъс

  Приятното и стилно излъчване на Винъс бързо ще се превърне в акцент в дома Ви. Изработката от високо качество гарантира здравина и стабилност. Нощно шкафче Винъс е едно чудесно допълнение, което да ви осигури допълнително място за съхранение на Вашите принадлежности.
  201 лв.
  201 лв.
 • 164 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Галакси

  Кубичната форма на това нощно шкафче му придава изискан и стилен вид. Моделът е на крачета, улесняващи почистването на мястото под него. Компактно и практично, това нощно шкафче е правилният избор за Вас!
  164 лв.
  164 лв.
 • 194 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Кемп

  Нощно шкафче Кемп е едно прекрасно и компактно допълнение към леглото на Вашето съкровище. То ще му осигури допълнително пространство за съхранение на най - различни вещи. Благодарение на приятните си цветове пасва на всеки интериор.
  194 лв.
  194 лв.
 • 248 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Корсан

  Нощно шкафче Корсан е изкусно съчетание между иновативен дизайн и високо качество. Разполага с две чекмеджета, където да разположите удобно необходимите Ви вещи. Плотът разполага с достатъчно пространство за да поставите нощна лампа, книга или друга вещ.
  248 лв.
  248 лв.
 • 276 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Луна

  Нощно шкафче Луна е със стилна и иновативна визия. Моделът е с компактни размери и е на крачета, което улеснява почистването под него. Върху него ще можете удобно да подредите малки вещи и принадлежности.
  276 лв.
  276 лв.
 • 208 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Масса

  Приятното и стилно излъчване на това нощно шкафче бързо ще се превърне в акцент в дома Ви. Изработено е от материали от високо качество и ще Ви осигури допълнително място за съхранение на Вашите принадлежности.
  208 лв.
  208 лв.
 • 139 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Папатя

  Със стилното си и приятно излъчване, нощно шкафче Папатя бързо се превръща в акцент в дома Ви. Изработено е от висококачествени материали и ще Ви осигури допълнително място за съхранение на различни принадлежности.
  139 лв.
  139 лв.
 • 332 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Перла

  Кокетно нощно шкафче, което чаровно ще се впише в дома Ви! Моделът е с компактни размери и на крачета, но въпреки това е много стабилно. То ще бъде нежно допълнение към интериора Ви!
  332 лв.
  332 лв.
 • 160 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Сити

  Това нощно шкафче ще Ви впечатли с интересния си дизайн в универсални цветове. Моделът е с компактни размери и ще бъде практично решение за дома Ви.
  160 лв.
  160 лв.
 • 155 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Тренд

  Това нощно шкафче е със свежо и приятно излъчване, за да внесе настроение в стаята на детето Ви. Моделът е с компактни размери и благодарение на оригиналния си дизайн, ще бъде чудесно допълнение към обзавеждането.
  155 лв.
  155 лв.
 • 167 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Фарм

  Нощно шкафче Фарм е чаровно допълнение към всяка детска стая. Цветовете са контрастиращи и в същото време идеално хармониращи, като се съчетават лесно с всеки интериор. Разполага с чекмеже, в което да разположите необходимите си вещи, за да имате лесен достъп до тях.
  167 лв.
  167 лв.
 • 197 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Хазеран

  Нощно шкафче Хазеран е с приятно и свежо излъчване, за да внесе настроение в стаята Ви или тази на детето Ви. Шкафчето е с компактни размери, но все пак с обемисто чекмедже. Благодарение на оригиналния си дизайн ще бъде чудесно допълнение към обзавеждането.
  197 лв.
  197 лв.
 • 297 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Ханедан

  Това нощно шкафче притежава чаровно излъчване, за да се съчетае стилно с всеки интериор. Моделът е на крачета, което улеснява почистването под него. Разполага и с чекмеджета за удобно съхранение на вещи.
  297 лв.
  297 лв.
 • 281 лв.
  Quickview

  Нощно шкафче Хаусес

  Нощно шкафче Хаусес е перфектното допълнение към спалното обзавеждане на стаята на Вашето малко съкровище. Разполага с 2 чекмеджета за съхранение на най - различни вещи.
  281 лв.
  281 лв.
 • 243 лв.
  Quickview

  Шкафче с колелца Сити

  Това шкафче е на колелца, което позволява лесното му позициониране в дома. То е със стилен дизайн и разполага с чекмеджета за удобно съхранение на различни предмети.
  243 лв.
  243 лв.