0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Детски библиотеки

В подкатегория Детски библиотеки ще намерите разнообразие от модели, с които да обзаведете детската стая по модерен и стилен начин. Нашите библиотеки впечатляват със свежа визия, практичност и функционалност и ще внесат настроение в помещението. Те разполагат с необходимото пространство за съхранение на различни вещи или книги. Имате възможността да изберете най-доброто от мебелния свят за детската стая!

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 15 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 15 продукта

 • 342 лв.
  Quickview

  Библиотека Алфа

  Оригиналната визия на тази библиотека ще акцентира на дома Ви по стилен и чаровен начин. Моделът е подходящ както за детската стая, така и за всяко друго помещение в дома.
  342 лв.
  342 лв.
 • 200 лв.
  Quickview

  Библиотека Винъс

  Библиотека Винъс ще Ви впечатли със свежата си визия и функционалност, които я превръщат в едно чудесно интериорно решение за детската или която и да е друга стая. Разполага с четири рафта за съхранение на различни вещи и прекрасно ще се впише в интериора Ви със своите красив дизайн и високо качество.
  200 лв.
  200 лв.
 • 161 лв.
  Quickview

  Библиотека Галакси

  Библиотека Галакси умело съчетава практичността с функционалността. Изчистеният дизайн на библиотеката дава възможност да се разположи както в детската стая, така и във всяко друго помещение.
  161 лв.
  161 лв.
 • 284 лв.
  Quickview

  Библиотека Кемп

  Осигурете необходимото пространство на Вашето дете с библиотека Кемп. С двата шкафа и шестте ниши, Кемп позволява на детето Ви да съхранява всичките си вещи и играчки. Разпределението е изключително удобно и функционално.
  284 лв.
  284 лв.
 • 230 лв.
  Quickview

  Библиотека Корсан

  Потопете се в един вълшебен свят с библиотека Корсан! Невероятно съчетание между оригинална визия и висококачествена изработка. Библиотеката може да бъде използвана както в детската стая, така и в което и да е друго помещение. Разполага с три рафта и шкаф, в които да разположите вещите си.
  230 лв.
  230 лв.
 • 368 лв.
  Quickview

  Библиотека Луна

  Тази библиотека е със стилна и оригинална визия и може бъде разположена както в детската стая, така и във всяко друго помещение в дома. Тя разполага с удобни рафтове, където да разположите различни вещи, книги, сувенири или други принадлежности.
  368 лв.
  368 лв.
 • 274 лв.
  Quickview

  Библиотека Масса

  Тази библиотека умело съчетава семплата си елегантност с функционалността. Моделът може да бъде използван както в стаята на детето Ви, така и във всяка друга част от дома Ви. Библиотечката чудесно се съчетава с останалите продукти от серия "Масса".
  274 лв.
  274 лв.
 • 214 лв.
  Quickview

  Библиотека Папатя

  Библиотека Папатя е едно прекрасно допълнение към всяка детска стая. Разполага с шест ниши за съхранение на най - различни вещи и е в топли цветове, пасващи на всеки дом.
  214 лв.
  214 лв.
 • 393 лв.
  Quickview

  Библиотека Перла

  Нежният дизайн на тоза библиотека чудесно ще се впише в дома Ви, а белият цвят ще създаде усещане за спокойствие и хармония. Разполага с достатъчно място за съхранение на различни предмети и книги.
  393 лв.
  393 лв.
 • 316 лв.
  Quickview

  Библиотека Сити

  Библиотека Сити е с класически дизайн и разполага с достатъчно рафтове за Вашите книги или принадлежности. Тя е в универсални цветове, за да се съчетае лесно с интериора Ви.
  316 лв.
  316 лв.
 • 295 лв.
  Quickview

  Библиотека Тренд

  Тази библиотека впечатлява със свежата си визия и функционалност, които я правят идеалното интериорно решение за детската стая или всяко друго помещение в дома Ви. С високо качество и красив дизайн, тази библиотека ще се впише страхотно в интериора!
  295 лв.
  295 лв.
 • 156 лв.
  Quickview

  Библиотека Фарм

  Функционална и стилна, библиотека Фарм е чудесно допълнение към всяка стая в дома Ви. Разполага с три рафта, на които удобно можете да наредите книги, декоративни предмети или други вещи. Изработена е от материали с високо качество, гарантиращо стабилността и здравината й.
  156 лв.
  156 лв.
 • 261 лв.
  Quickview

  Библиотека Хазеран

  Библиотека Хазеран умело съчетава семпла елегантност с функционалността си. Подходяща е както за детска стая, така и за всяка друга част от дома Ви. Можете да я съчетаете и с други продукти от същата серия.
  261 лв.
  261 лв.
 • 461 лв.
  Quickview

  Библиотека Ханедан

  Благодарение на практичния си дизайн, тази библиотека е перфектното решение за Вашия дом. Тя Ви осигурява възможността удобно да подредите вещите си. Друг плюс на модела е, че той е на крачета, което улеснява почистването на пространството под него.
  461 лв.
  461 лв.
 • 526 лв.
  Quickview

  Библиотека Хаусес

  Библиотека Хаусес е изключително функционална и удобна за използване от всяко дете. В нея вашето мъниче ще може да си съхранява книгите и други играчки или декоративни вещи. Разполага с два рафта и две чекмеджета.
  526 лв.
  526 лв.