0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

В тази секция сме подбрали разнообразие от модели бюра за стаята на Вашето дете. Всеки един от продуктите е проектиран с цел функционалност и удобство, за да може малчуганът с лекота да учи, да твори или да се забавлява. Бюрата в тази категория са изработени от първокачествени материали, за да гарантираме безпроблемната и дълговременна употреба на всеки един от елементите. Освен това можете да избирате от широка гама цветове и различни дизайни, за да може детето Ви максимално да се наслади на придобивката си и съответно да я използва по предназначение.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 28 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 28 продукта

 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Алекс

  Функционално бюро за учене Алекс с изчистен дизайн и семпли цветове, подходящо за всяка детска стая.
  65 лв.
  65 лв.
 • 83 лв.
  Quickview

  Бюро Алиса

  Страхотно бюро за детската стая! Моделът е с изчистена линия на дизайн, а нежните цветове създават спокойна и магична атмосфера.
  83 лв.
  83 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Джой

  Компактно бюро, на което детето ви ще може удобно да учи и да се забавлява. За изработката на модела са използвани качествени материали, а свежата комбинация от цветове ще създаде ведра атмосфера.
  65 лв.
  65 лв.
 • 86 лв.
  Quickview

  Бюро Ивет

  Компактно бюро за вашето дете е модел Ивет. Той нежно съчетава белия с розовия цвят, за да създаде една хармонична и приказна атмосфера в детската стая.
  86 лв.
  86 лв.
 • 197 лв.
  Quickview

  Бюро Ивко бяло и синьо

  Това бюро е с компактни размери и ще се впише чудесно във всяка детска стая. Дизайнът му е изчистен, а свежата комбинация от синьо и бяло ще акцентира на интериора. Удобно и практично, това бюро е удачен избор за всяка детска стая!
  197 лв.
  197 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Бюро Кен

  За да му бъде удобно на вашето дете докато учи, възползвайте се от нашето свежо предложение - Бюро Кен. Моделът е с модерен дизайн и ще се впише по чудесен начин сред интериора.
  85 лв.
  85 лв.
 • 79 лв.
  Quickview

  Бюро Куин

  Бюро Куин ще осигури комфорта на детето ви, когато то учи или се забавлява. Моделът е изработен от качествени материали, а изчистената линия на дизайн чудесно ще се впише във всяка детска стая.
  79 лв.
  79 лв.
 • 54 лв.
  Quickview

  Бюро Мареа 1

  Бюро Мареа 1 впечатлява с изчистен дизайн и функционалност. Моделът е с поставка за компютър и ще бъде страхотно допълнение към дома Ви.
  54 лв.
  54 лв.
 • 74 лв.
  Quickview

  Бюро Мареа 2

  Бюро Мареа 2 впечатлява с изчистен дизайн и функционалност. Моделът е с едно чекмедже и шкаф с врата, осигуряващи пространство за съхранение на различни вещи. Бюрото ще бъде страхотно допълнение към дома Ви.
  74 лв.
  74 лв.
 • 179 лв.
  Quickview

  Бюро Мони ЛПДЧ бяло, слънчево жълто и зелено океан

  Компактно и цветно, това бюро ще преобрази детската стая. Моделът е направен от качествени материали, а цветните акценти ще радват окото на всяко дете. В чекмеджето то ще може удобно да подреди своите принадлежности.
  179 лв.
  179 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Бюро Немо

  Компактно бюро за вашето дете. Моделът е много функционален и е с полица тип библиотека за още повече практичност. Свежата комбинация от цветове ще внесе настроение в стаята.
  85 лв.
  85 лв.
 • 244 лв.
  Quickview

  Бюро Рак Трак оранжево и беже

  Удобно и практично, това бюро ще бъде свежо допълнение към всяка детска стая. То е изработено от качествени материали, а дизайнът му е модерен и стилен. Топлите цветове ще внесат уют в помещението, а благодарение на допълнителните шкафчета, детето ви удобно ще съхранява своите принадлежности.
  244 лв.
  244 лв.
 • 290 лв.
  Quickview

  Бюро с надстройка Яна бяло шагре и виола шагре

  Този модел бюро е с надстройка, което го прави изключително практичен и удобен заради допълнителното място, където детето Ви ще може прилежно да разположи вещите си. Моделът разполага и с чекмедже за по-дребните принадлежности.
  290 лв.
  290 лв.
 • 86 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3025

  Бюро с интересен дизайн, разполагащ с шкаф, достатъчен да побере учебницте на Вашето дете и допълнителен рафт, на който може да се сложи монитор или ученически материали. Неутралните цветове се комбинират чудесно с всеки интериор.
  86 лв.
  86 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3026

  Разполага с рафтове за съхранение на книги, учебници и други ученически пособия, а плотът е достатъчно голям за да поставите компютър върху него.
  65 лв.
  65 лв.
 • 91 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3027

  Бюро Сити 3027 е чудесно допълнение към всяка детска стая. Разполага с рафтове с достатчъно пространство за съхранение на учебниците на Вашето дете. Цветът може лесно да се комбинира с всяка мебел във Вашия дом.
  91 лв.
  91 лв.
 • 133 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3033

  Актуално и стилно, Сити 3033 е бюрото от което има нужда всеки модерен дом! Съчетанието между различните материали прави това бюро най-добрия избор за детската стая на Вашето дете.
  133 лв.
  133 лв.
 • 113 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3035

  Модерно и стилно- това е бюро Сити 3035! Неутралните цветове се комбинират чудесно с всяка мебел във Вашия дом, а съчетанието между различните материали разчупва интериора. Разполага с чекмедже в което Вашето дете да държи учебните си пособия.
  113 лв.
  113 лв.
 • 91 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3036

  Перфектното бюро за всяко дете. Сити 3036 е в красива цветова комбинация от Дъб Ойстър и лимонена трева и пасва на всеки интериор и вкус, а за по - дълъг живот, пантите са с плавно затваряне
  91 лв.
  91 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3037

  Сити 3037 е перфектното допълнение към всяка детска стая. Бюрото е изключително удобно и функционално и разполага с рафтове, на които вашето дете може да подрежда своите книги, учебници или други.
  65 лв.
  65 лв.
 • 157 лв.
  Quickview

  Бюро Съни

  Предлагаме ви едно страхотно детско бюро, на което детето ви ще може удобно да учи, да чете или да се забавлява. Моделът съчетава в дизайна си нежни цветове, а прецизната изработка гарантира дълготрайната употреба.
  157 лв.
  157 лв.
 • 86 лв.
  Quickview

  Детско бюро Барби

  Бюро Барби, с приятните си и светли цветове е подходящо за всяка истинска принцеса и всяка стая. На него вашето дете може да съхранява всякакви вещи и да му се радва дълго време.
  86 лв.
  86 лв.
 • 148 лв.
  Quickview

  Детско бюро Сити 3020

  Стилно и практично бюро за стаята на Вашето дете в комплект с етажерка, внасящи стил и функционалност в дома Ви. За Ваше удобство бюрото и надстройката могат да се сглобят в различни посоки.
  148 лв.
  148 лв.
 • 74 лв.
  Quickview

  Детско бюро Сити 3023

  Бюро с изчистен дизайн, което акцентира върху интериора Ви. Разполага с чекмедже и шкаф за ученически пособия, както и достатчно голям плот за поставяне на компютър. Няма какво повече да се иска от едно бюро за детска стая!
  74 лв.
  74 лв.
 • 66 лв.
  Quickview

  Детско бюро Сити 3024

  Детско бюро в контрастни цветове, които допринасят за модерното му излъчване. Нишата и шкафът са достатъчно големи за да поберат всички необходими ученически подобия на Вашето дете.
  66 лв.
  66 лв.
 • 250 лв.
  Quickview

  Етажерка с подвижно бюро ДАНИ, бяло, антрацит и зелен лайм

  Тази етажерка е много практична и удобна за съхранение на различни принадлежности като книги, играчки и други. Моделът е с подвижно бюро с падащ плот и колелце, което допълнително осигурява практичност. Когато не се използва, то може да се прибере, за да пести място.
  250 лв.
  250 лв.
 • 196 лв.
  Quickview

  Шкаф – бюро Диего

  Бюрото и шкафът са в слята композиция, което ще ви спести ценно пространство, но същевременно ще осигури нужното удобство на детето. Цветовете се съчетават по нежен и свеж начин.
  196 лв.
  196 лв.
 • Разпродадено
  122 лв.
  Quickview

  Бюро Ками в череша и орех

  ,
  Бюро Ками в цвят орех и череша е добър избор за детска стая и офис. Предвидено е място за компютър вляво, а под плота има място за клавиатурата. От дясната страна на бюрото, има шкафче и едно чекмедже. Можете да ги използвате за съхранение на документи, книги и др. Върху плота има достатъчно място да сложите монитора и да извършвате други дейности.
  122 лв.
  122 лв.