В тази секция сме подбрали разнообразие от модели бюра за стаята на Вашето дете. Всеки един от продуктите е проектиран с цел функционалност и удобство, за да може малчуганът с лекота да учи, да твори или да се забавлява. Бюрата в тази категория са изработени от първокачествени материали, за да гарантираме безпроблемната и дълговременна употреба на всеки един от елементите. Освен това можете да избирате от широка гама цветове и различни дизайни, за да може детето Ви максимално да се наслади на придобивката си и съответно да я използва по предназначение.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 63

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 63 продукта

 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Алекс

  Функционално бюро за учене Алекс с изчистен дизайн и семпли цветове, подходящо за всяка детска стая.
  65 лв.
  65 лв.
 • 83 лв.
  Quickview

  Бюро Алиса

  Страхотно бюро за детската стая! Моделът е с изчистена линия на дизайн, а нежните цветове създават спокойна и магична атмосфера.
  83 лв.
  83 лв.
 • 483 лв.625 лв.
  Quickview

  Бюро Алфа

  Отличен избор за Вашия дом е това бюро. То впечатлява с елегантен, интересен дизайн, който ще се превърне в акцент в помещението. Моделът е здрав и стабилен.
  483 лв.625 лв.
  483 лв.625 лв.
 • 287 лв.
  Quickview

  Бюро Бокс бяло и зелено лайм

  Офис бюро с изчистен дизайн в ярки свежи цветове, които внасят позитивно настроение. Стойката с която разполага повдига компютъра, за да се улесни почистването, а закритата долна част на плота позволява скриването на всички комуникационни и захранващи кабели към компютъра.
  287 лв.
  287 лв.
 • 449 лв.649 лв.
  Quickview

  Бюро Винъс

  Здраво и стабилно бюро, изработено от качествени материали. Бюро Винъс впечатлява с елегантен и интересен дизайн, който ще се превърне в акцент в дома Ви. Един чудесен избор за младежка стая.
  449 лв.649 лв.
  449 лв.649 лв.
 • 418 лв.522 лв.
  Quickview

  Бюро Галакси

  С оригинален и атрактивен дизайн, това бюро бързо ще се превърне в акцента в дома Ви. Изработено е от качествени материали, за да гарантираме здравината и стабилността му. Избор, който ще преобрази помещението!
  418 лв.522 лв.
  418 лв.522 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Джой

  Компактно бюро, на което детето ви ще може удобно да учи и да се забавлява. За изработката на модела са използвани качествени материали, а свежата комбинация от цветове ще създаде ведра атмосфера.
  65 лв.
  65 лв.
 • 262 лв.
  Quickview

  Бюро за двуетажно легло Алфа

  Това подвижно бюро е много практично решение за обзавеждането на по-малки помещения, тъй като може да се прибере в леглото, когато не се използва. С изчистен дизайн и качествена изработка, това е избор, за който няма да съжалявате!
  262 лв.
  262 лв.
 • 262 лв.
  Quickview

  Бюро за двуетажно легло Тренд

  Това бюро, въпреки изчистения си дизайн, ще бъде страхотно допълнение към стаята на Вашия малчуган. Изработено е от качествени материали и благодарение на колелцата си, е много практично.
  262 лв.
  262 лв.
 • 86 лв.
  Quickview

  Бюро Ивет

  Компактно бюро за вашето дете е модел Ивет. Той нежно съчетава белия с розовия цвят, за да създаде една хармонична и приказна атмосфера в детската стая.
  86 лв.
  86 лв.
 • 236 лв.
  Quickview

  Бюро Ивко бяло и синьо

  Това бюро е с компактни размери и ще се впише чудесно във всяка детска стая. Дизайнът му е изчистен, а свежата комбинация от синьо и бяло ще акцентира на интериора. Удобно и практично, това бюро е удачен избор за всяка детска стая!
  236 лв.
  236 лв.
 • 533 лв.
  Quickview

  Бюро Кемп

  С бюро Кемп, Вашето съкровище получава възможността да съхранява лесно и удобно всичките си вещи. Бюрото разполага с четири ниши, шкафче и две чекмеджета, а също така може да се слагат украсителни играчки и вещи на плота над шкафа и нишите.
  533 лв.
  533 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Бюро Кен

  За да му бъде удобно на вашето дете докато учи, възползвайте се от нашето свежо предложение - Бюро Кен. Моделът е с модерен дизайн и ще се впише по чудесен начин сред интериора.
  85 лв.
  85 лв.
 • 517 лв.
  Quickview

  Бюро Корсан

  Пренесете се в един приключенски свят с бюро Корсан, умело съчетаващо иновативен дизайн, практичност и функционалност! Разполага с множество отворени и затворени пространства в които Вашият малчуган да съхранява учебни пособия и други вещи.
  517 лв.
  517 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Бюро Куин

  Бюро Куин ще осигури комфорта на детето ви, когато то учи или се забавлява. Моделът е изработен от качествени материали, а изчистената линия на дизайн чудесно ще се впише във всяка детска стая.
  85 лв.
  85 лв.
 • 134 лв.
  Quickview

  Бюро Лени беже и червено

  Иновативно детско бюро подходящо за компютър. Бюрото може да бъде закупено в комплект с легло, гардероб, скрин и етажерка, които са от същия модел.
  134 лв.
  134 лв.
 • 634 лв.985 лв.
  Quickview

  Бюро Луна

  С интересен и стилен дизайн, това бюро ще бъде чаровно допълнение към интериора Ви.То разполага с удобен плот и чекмеджета, където да съхранявате различни вещи или учебни пособия.
  634 лв.985 лв.
  634 лв.985 лв.
 • 880 лв.
  Quickview

  Бюро Магнето пясъчен бук и дъб шамон

  Функционално и практично бюро с интересен дизайн, съчетаващ различни материали, което се съчетава лесно с всяка мебел. Цветовете са приятни и хармонизиращи, а изработката му висококачествена, гарантираща дълготрайната му употреба.
  880 лв.
  880 лв.
 • 264 лв.
  Quickview

  Бюро Масса

  Бюро от серия "Масса" умело съчетава стилната и оригинална линия, за да добави елегантност на помещението. Моделът е много практичен и е стабилен. То чудесно се съчетава с надстройка "Масса".
  264 лв.
  264 лв.
 • 215 лв.
  Quickview

  Бюро Мони ЛПДЧ бяло, слънчево жълто и зелено океан

  Компактно и цветно, това бюро ще преобрази детската стая. Моделът е направен от качествени материали, а цветните акценти ще радват окото на всяко дете. В чекмеджето то ще може удобно да подреди своите принадлежности.
  215 лв.
  215 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Бюро Немо

  Компактно бюро за вашето дете. Моделът е много функционален и е с полица тип библиотека за още повече практичност. Свежата комбинация от цветове ще внесе настроение в стаята.
  85 лв.
  85 лв.
 • 392 лв.
  Quickview

  Бюро Папатя

  Бюро Папатя е едно чудесно допълнение към стаята на детето Ви. Разполага с рафтове, чекмедже и вратички за да може Вашето съкровище да съхранява всичките си вещи.
  392 лв.
  392 лв.
 • 588 лв.922 лв.
  Quickview

  Бюро Перла

  Кокетната визия на това бюро ще придаде чар на стаята Ви. Моделът е здрав и стабилен, защото е изработен от качествени материали. Добавете стил на дома си с това страхотно предложение!
  588 лв.922 лв.
  588 лв.922 лв.
 • 712 лв.
  Quickview

  Бюро помощно

  Нестандартният вид на бюрото му придава уникална идентичност. Изработката от висококачествени материали гарантира стабилността и безпроблемната му употреба. Удобно и практично, то е най-удачният избор за всеки офис!
  712 лв.
  712 лв.
 • 200 лв.
  Quickview

  Бюро работно

  Най-доброто интериорно решение за всеки офис! Работното бюро разполага с достатъчно голям плот за да разположите монитор, клавиатура и необходимите Ви папки. Шкафчето и чекмеджето са просторни, с достатъчно пространство за да схранявате необходимите Ви офис принадлежности.
  200 лв.
  200 лв.
 • 293 лв.
  Quickview

  Бюро Рак Трак оранжево и беже

  Удобно и практично, това бюро ще бъде свежо допълнение към всяка детска стая. То е изработено от качествени материали, а дизайнът му е модерен и стилен. Топлите цветове ще внесат уют в помещението, а благодарение на допълнителните шкафчета, детето ви удобно ще съхранява своите принадлежности.
  293 лв.
  293 лв.
 • 348 лв.
  Quickview

  Бюро с надстройка Яна бяло шагре и виола шагре

  Този модел бюро е с надстройка, което го прави изключително практичен и удобен заради допълнителното място, където детето Ви ще може прилежно да разположи вещите си. Моделът разполага и с чекмедже за по-дребните принадлежности.
  348 лв.
  348 лв.
 • 555 лв.
  Quickview

  Бюро Сити

  Изчистената линия на дизайн на това бюро го прави идеален избор за всеки дом. Моделът е стабилен, здрав и чудесно ще се впише в стаята. Изработен е от материали от високо качество.
  555 лв.
  555 лв.
 • 157 лв.
  Quickview

  Бюро Съни

  Предлагаме ви едно страхотно детско бюро, на което детето ви ще може удобно да учи, да чете или да се забавлява. Моделът съчетава в дизайна си нежни цветове, а прецизната изработка гарантира дълготрайната употреба.
  157 лв.
  157 лв.
 • 418 лв.
  Quickview

  Бюро Тренд

  Оригиналният дизайн на това бюро ще се превърне в акцент в стаята на детето. Моделът съчетава стилната си линия със свежата цветова гама, за да внесе настроение в дома. Освен това, бюрото е и много стабилно и практично.
  418 лв.
  418 лв.
 • 358 лв.608 лв.
  Quickview

  Бюро Фарм

  Бюро Фарм определено ще привлече вниманието Ви с изчистената си, но в същото време интересна визия. Цветовете му са идеално хармониращи, а вътрешното пространство добре организирано, правейки го задължителен елемент в стаята на всяко дете.
  358 лв.608 лв.
  358 лв.608 лв.
 • 641 лв.
  Quickview

  Бюро Хазеран

  Бюро Хазеран е отличен избор за всеки дом. Бюрото, както и останалите артикули от серията Хазеран, впечатляват с елегантен и интересен дизайн, който ще се превърне в акцент в помещението.
  641 лв.
  641 лв.
 • 651 лв.
  Quickview

  Бюро Ханедан

  С прецизност към детайла, това бюро е изработено от качествени материали, а стилният дизайн с акцентни елементи ще преобрази всяко помещение. Бюрото чудесно се съчетава с останалите компоненти от серия "Ханедан".
  651 лв.
  651 лв.
 • 528 лв.670 лв.
  Quickview

  Бюро Хаусес

  Бюро Хаусес е един от най - добрите избори за мебели за стаята на вашето дете. Разполага с четири чекмеджета и достатъчно голям плот за съхранение на най - различни вещи. Бюрото е в семпли цветове, пасващи на всеки интериор.
  528 лв.670 лв.
  528 лв.670 лв.
 • 86 лв.
  Quickview

  Детско бюро Барби

  Бюро Барби, с приятните си и светли цветове е подходящо за всяка истинска принцеса и всяка стая. На него вашето дете може да съхранява всякакви вещи и да му се радва дълго време.
  86 лв.
  86 лв.
 • 300 лв.
  Quickview

  Етажерка с подвижно бюро ДАНИ, бяло, антрацит и зелен лайм

  Тази етажерка е много практична и удобна за съхранение на различни принадлежности като книги, играчки и други. Моделът е с подвижно бюро с падащ плот и колелце, което допълнително осигурява практичност. Когато не се използва, то може да се прибере, за да пести място.
  300 лв.
  300 лв.
 • 142 лв.
  Quickview

  Надстройка за бюро Алфа

  За да си осигурите допълнително място за Вашите вещи, то тогава тази надстройка за бюро ще Ви свърши чудесна работа. Тя е здрава, стабилна и издръжлива, тъй като е изработена изцяло от качествени материали.
  142 лв.
  142 лв.
 • 200 лв.
  Quickview

  Надстройка за бюро Винъс

  Надстройка Винъс е едно прекрасно допълнение към Вашето бюро. Добавя допълнително пространство за съхранение на различни вещи, а с изтънченият си дизайн ще пасне на всеки интериор.
  200 лв.
  200 лв.
 • 351 лв.
  Quickview

  Надстройка за бюро Луна

  За да разполагате с допълнително пространство за Вашите принадлежности, възползвайте се от това практично наше предложение - надстройка за бюро Луна. Надстройката е с изчистен, но стилен дизайн и чудесно се съчетава с бюрото от същата серия.
  351 лв.
  351 лв.
 • 334 лв.
  Quickview

  Надстройка за бюро Перла

  С тази надстройка за бюро ще си осигурите допълнително място за Вашите книги, сувенири или други вещи. Моделът е с изчистен дизайн и ще бъде практично допълнение към обзавеждането на дома.
  334 лв.
  334 лв.
 • 250 лв.
  Quickview

  Надстройка за бюро Фарм

  Надстройката е чудесно допълнение към бюро Фарм. С веселите си принтове внася приятна атмосфера в стаята. Разполага с две шкафчета и ниша, където можете да наредите книги, статуетки или други вещи. Чаровно допълнение към стаята на всяко дете!
  250 лв.
  250 лв.
 • 142 лв.
  Quickview

  Надстройка за бюро Хаусес

  Добавете допълнително пространство към стаята на детето Ви с надстройка за бюро Хаусес. Тя е изключително практична и удобна, и така детето Ви ще може да съхранява най - различни вещи или играчки. Семплите цветове на надстройката лесно пасват с различни интериори.
  142 лв.
  142 лв.
 • 196 лв.
  Quickview

  Шкаф – бюро Диего

  Бюрото и шкафът са в слята композиция, което ще ви спести ценно пространство, но същевременно ще осигури нужното удобство на детето. Цветовете се съчетават по нежен и свеж начин.
  196 лв.
  196 лв.
 • 362 лв.
  Quickview

  Бюро Карино

  Бюро Карино съчетава по невероятен начин разчупен дизайн и функционалност. Разполага с шкафче, ниша и 2 чекмеджета, в които детето Ви да разположи удобно вещите си. Цветовата комбинация е семпла, с весели рисунки, които внасят свежо настроние и се съчетават лесно с всеки интериор.
  362 лв.
  362 лв.