0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Детска стая

Детската стая е вълшебен свят на мечти, приказни герои и бъдещото щастливо Аз на всеки един малчуган.

Нашите предложения за детска стая включват детски легла, бюра, гардероби, секции и шкафове, които са цветни, предизвикващи усмивки и настроение за игри. Всеки родител, подхожда с повишена грижа при избора на обзавеждане за стаята на най – малките. Все пак заобикалящата среда е един от най – важните фактори за пълноценно и здравословно развитие.

Знаейки всичко това, сме подбрали модерни и функционални решения характеризиращи се с повишено внимание към безопасността и качество на използваните материали.

И ако все още се чудите, дали малката принцеса ще продължи да мечтае за приказен дворец след няколко години, или малкият състезател, ще се превърне в успешен спортист? То нашият съвет е оставете детето да мечтае на воля и изживее своето най – скъпоценно време в приказката, която си е избрало.

Все пак идеите за реновиране на детската стая според възрастта са безброй, а детството се случва само веднъж!

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 188

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 188 продукта

 • 182 лв.
  Quickview

  Легло Алекс с механизъм

  Функицонално легло с изчистен дизайн в семпли цветове, с акцент- табла в оранж. Лесно съчетаем с всеки интериор. Изработено от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм
  182 лв.
  182 лв.
 • 399 лв.
  Quickview

  Спален комплект Марио

  Обзавеждане Марио включва гардероб, легло и бюро. Цветният дизайн придава на комплекта младежка визия. Подходящ за основно обзавеждане на спалнята или решение в обзавеждането на детската стая.
  399 лв.
  399 лв.
 • 443 лв.
  Quickview

  Спален комплект Скай

  Обзавеждане спалня Скай е отличен интериорен избор за стаята на подрастващите, а защо не и за всеки, който поддържа в себе си младежкият дух. Комплекта включва удобно легло, двукрил гардероб, бюро, шкаф и етажерка.
  443 лв.
  443 лв.
 • 419 лв.447 лв.
  Quickview

  Бебешко легло 18 тип люлка

  Бебешкото легло е едно от най - важните места за вашето бебе. Затова ние Ви предлагаме съвкупност от висококачествени материали и изработка, удобство и функционалност. Леглото може да се ползва както без люлеещия механизъм, така и като люлка за по - лесно приспиване на мъничето.
  419 лв.447 лв.
  419 лв.447 лв.
 • 300 лв.315 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Валери

  Бебешко легло Валери е за всеки търсещ перфектното легло за своето малко съкровище. С това легло Ви предлагаме комбинация от висококачествена иглолистна дървесина, уникална изработка, сигурност, избор на размер на леглото, функционалност и голямо чекмедже, в което можете да съхранявате всичките играчки на вашето прекрасно мъниче.
  300 лв.315 лв.
  300 лв.315 лв.
 • 345 лв.360 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Валери 14

  Валери 14 е леглото, което може да направи всяко едно мъниче още по - усмихнато и радостно. Избегнати са подвижни елементи в близост до бебето за неговата по - голяма сигурност. Леглото е изработено от висококачествена иглолистна дървесина, със закръгления в детайлите и със сертифицирани специално за бебешки мебели лакове и бои.
  345 лв.360 лв.
  345 лв.360 лв.
 • 354 лв.369 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Валери 141

  Легло Валери 141 е една прекрасна комбинация от качество, сигурност, удобство и функционалност. Разполага с голямо чекмедже, в което можете да съхранявате всичките играчки на вашето мъниче, опция за премахване на колелцата и дъги, които превръщат леглото в люлка.
  354 лв.369 лв.
  354 лв.369 лв.
 • 300 лв.315 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Верокио

  Бебешкото легло е най - важното място за всяко мъниче. Точно затова ние Ви предоставяме прекрасната възможност да изберете легло Верокио, което е съвкупност от редица качества - прекрасна изработка от висококачествена иглолистна дървесина, удобство и най - важното - сигурност.
  300 лв.315 лв.
  300 лв.315 лв.
 • 255 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Бреза

  Предлагаме Ви чудесно бебешко легло-люлка, в което рожбата Ви ще се чувства спокойна и защитена. За изработката на модела са използвани изцяло качествени материали и сертифицирани лакове и бои, за да гарантираме безопасност. Моделът е с две чекмеджета и застопоряващ се механизъм на люлеене.
  255 лв.
  255 лв.
 • 255 лв.298 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Бял с или без матрак

  Предлагаме Ви страхотен модел бебешко легло-люлка, в който детето Ви ще се чувства сигурно. Той е с две чекмеджета за удобно съхраняване на бебешки принадлежности и люлеещ механизъм. За изработката на това легло-люлка са използвани качествени материали и сертифицирани лакове и бои, за да гарантираме безопасност.
  255 лв.298 лв.
  255 лв.298 лв.
 • 255 лв.298 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Орех с или без матрак

  Това бебешко легло-люлка ще се впише по чудесен начин в детската стая. Моделът ни е изработен от качествени материали, а нежната цветова комбинация ще внесе уют и топлина. Подарете сигурност и спокойствие на рожбата си.
  255 лв.298 лв.
  255 лв.298 лв.
 • 255 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Пясъчен Дъб и Венге

  За да спи рожбата Ви спокойно, изберете нашето предложение - бебешко легло люлка. Моделът ни е изработен от висококачествени материали, а цветовата комбинация ще се впише във всеки интериор. Леглото-люлка разполага с две чекмеджета за удобно складиране на принадлежности, а механизмът на люлката може да се застопорява.
  255 лв.
  255 лв.
 • 259 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Фън Гоби

  Подарете на рожбата си сигурност и спокойствие с това наше предложение - бебешко легло люлка. Моделът разполага с две чекмеджета, за да можете удобно да съхранявате нужните принадлежности, както и с апликация за по-лесен достъп на детето до леглото.
  259 лв.
  259 лв.
 • 255 лв.298 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Хималайски Дъб и Ванилия с или без матрак

  Бебешко легло-люлка, изработено от качествени материали и сертифицирани бои и лакове. Моделът е с две чекмеджета в основата си и е с люлеещ механизъм. Светлите тонове ще внесат усещане за спокойствие и простор, създавайки хармонична атмосфера в детската стая.
  255 лв.298 лв.
  255 лв.298 лв.
 • 435 лв.460 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Мондо тип люлка

  Няма да намерите по - хубав подарък за вашето мъниче от един прекрасен и здрав сън - всичко, от което има нужда едно бебе. Легло Мондо е точният избор за вас заради люлеещия механизъм, благодарение на който вашето съкровище ще заспи безгрижно.
  435 лв.460 лв.
  435 лв.460 лв.
 • 259 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Рини Фън Сонома тип люлка

  Бебешко легло Рини Фън Сонома е комбинация от редица качества. Може да се използва като люлка, има три нива за височината на матрака и разполага с две чекмеджета, в които можете да съхранявате всичките играчки на вашето мъниче и възможност за махане на апликация от решетката, за да може детето да излиза и влиза само, когато порасне.
  259 лв.
  259 лв.
 • 307 лв.390 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Сити Новара с подвижна решетка

  Комбинация от качества, стил и най - важното за едно бебе - сигурност. Сънят е едно от най - важните неща за вашето мъниче, затова Ви предлагаме бебешкото легло Сити Новара, изработено от сертифицирани за бебешки мебели лакове и бои и материали със сертификати за безопасност.
  307 лв.390 лв.
  307 лв.390 лв.
 • 307 лв.390 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Сити Осло

  Сънят е едно от най - важните неща за вашето мъниче. Затова ние Ви предлагаме възможността да изберете най - доброто за детето си - детско легло Сити Осло. Леглото е съвкупност от висококачествени материали, отлична изработка и освен това е направено със закръгления в детайлите.
  307 лв.390 лв.
  307 лв.390 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Алекс

  Функционално бюро за учене Алекс с изчистен дизайн и семпли цветове, подходящо за всяка детска стая.
  65 лв.
  65 лв.
 • 83 лв.
  Quickview

  Бюро Алиса

  Страхотно бюро за детската стая! Моделът е с изчистена линия на дизайн, а нежните цветове създават спокойна и магична атмосфера.
  83 лв.
  83 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Джой

  Компактно бюро, на което детето ви ще може удобно да учи и да се забавлява. За изработката на модела са използвани качествени материали, а свежата комбинация от цветове ще създаде ведра атмосфера.
  65 лв.
  65 лв.
 • 86 лв.
  Quickview

  Бюро Ивет

  Компактно бюро за вашето дете е модел Ивет. Той нежно съчетава белия с розовия цвят, за да създаде една хармонична и приказна атмосфера в детската стая.
  86 лв.
  86 лв.
 • 197 лв.
  Quickview

  Бюро Ивко бяло и синьо

  Това бюро е с компактни размери и ще се впише чудесно във всяка детска стая. Дизайнът му е изчистен, а свежата комбинация от синьо и бяло ще акцентира на интериора. Удобно и практично, това бюро е удачен избор за всяка детска стая!
  197 лв.
  197 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Бюро Кен

  За да му бъде удобно на вашето дете докато учи, възползвайте се от нашето свежо предложение - Бюро Кен. Моделът е с модерен дизайн и ще се впише по чудесен начин сред интериора.
  85 лв.
  85 лв.
 • 79 лв.
  Quickview

  Бюро Куин

  Бюро Куин ще осигури комфорта на детето ви, когато то учи или се забавлява. Моделът е изработен от качествени материали, а изчистената линия на дизайн чудесно ще се впише във всяка детска стая.
  79 лв.
  79 лв.
 • 54 лв.
  Quickview

  Бюро Мареа 1

  Бюро Мареа 1 впечатлява с изчистен дизайн и функционалност. Моделът е с поставка за компютър и ще бъде страхотно допълнение към дома Ви.
  54 лв.
  54 лв.
 • 74 лв.
  Quickview

  Бюро Мареа 2

  Бюро Мареа 2 впечатлява с изчистен дизайн и функционалност. Моделът е с едно чекмедже и шкаф с врата, осигуряващи пространство за съхранение на различни вещи. Бюрото ще бъде страхотно допълнение към дома Ви.
  74 лв.
  74 лв.
 • 179 лв.
  Quickview

  Бюро Мони ЛПДЧ бяло, слънчево жълто и зелено океан

  Компактно и цветно, това бюро ще преобрази детската стая. Моделът е направен от качествени материали, а цветните акценти ще радват окото на всяко дете. В чекмеджето то ще може удобно да подреди своите принадлежности.
  179 лв.
  179 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Бюро Немо

  Компактно бюро за вашето дете. Моделът е много функционален и е с полица тип библиотека за още повече практичност. Свежата комбинация от цветове ще внесе настроение в стаята.
  85 лв.
  85 лв.
 • 244 лв.
  Quickview

  Бюро Рак Трак оранжево и беже

  Удобно и практично, това бюро ще бъде свежо допълнение към всяка детска стая. То е изработено от качествени материали, а дизайнът му е модерен и стилен. Топлите цветове ще внесат уют в помещението, а благодарение на допълнителните шкафчета, детето ви удобно ще съхранява своите принадлежности.
  244 лв.
  244 лв.
 • 290 лв.
  Quickview

  Бюро с надстройка Яна бяло шагре и виола шагре

  Този модел бюро е с надстройка, което го прави изключително практичен и удобен заради допълнителното място, където детето Ви ще може прилежно да разположи вещите си. Моделът разполага и с чекмедже за по-дребните принадлежности.
  290 лв.
  290 лв.
 • 86 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3025

  Бюро с интересен дизайн, разполагащ с шкаф, достатъчен да побере учебницте на Вашето дете и допълнителен рафт, на който може да се сложи монитор или ученически материали. Неутралните цветове се комбинират чудесно с всеки интериор.
  86 лв.
  86 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3026

  Разполага с рафтове за съхранение на книги, учебници и други ученически пособия, а плотът е достатъчно голям за да поставите компютър върху него.
  65 лв.
  65 лв.
 • 91 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3027

  Бюро Сити 3027 е чудесно допълнение към всяка детска стая. Разполага с рафтове с достатчъно пространство за съхранение на учебниците на Вашето дете. Цветът може лесно да се комбинира с всяка мебел във Вашия дом.
  91 лв.
  91 лв.
 • 133 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3033

  Актуално и стилно, Сити 3033 е бюрото от което има нужда всеки модерен дом! Съчетанието между различните материали прави това бюро най-добрия избор за детската стая на Вашето дете.
  133 лв.
  133 лв.
 • 113 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3035

  Модерно и стилно- това е бюро Сити 3035! Неутралните цветове се комбинират чудесно с всяка мебел във Вашия дом, а съчетанието между различните материали разчупва интериора. Разполага с чекмедже в което Вашето дете да държи учебните си пособия.
  113 лв.
  113 лв.
 • 91 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3036

  Перфектното бюро за всяко дете. Сити 3036 е в красива цветова комбинация от Дъб Ойстър и лимонена трева и пасва на всеки интериор и вкус, а за по - дълъг живот, пантите са с плавно затваряне
  91 лв.
  91 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Бюро Сити 3037

  Сити 3037 е перфектното допълнение към всяка детска стая. Бюрото е изключително удобно и функционално и разполага с рафтове, на които вашето дете може да подрежда своите книги, учебници или други.
  65 лв.
  65 лв.
 • 157 лв.
  Quickview

  Бюро Съни

  Предлагаме ви едно страхотно детско бюро, на което детето ви ще може удобно да учи, да чете или да се забавлява. Моделът съчетава в дизайна си нежни цветове, а прецизната изработка гарантира дълготрайната употреба.
  157 лв.
  157 лв.
 • 282 лв.
  Quickview

  Гардероб Алекс

  Двукрилен гардероб Алекс с изчистен дизайн в семпли цветове и акцентни детайли в оранж. Изработен е от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм, което гарантира дълготрайното му безроблемно използване.
  282 лв.
  282 лв.
 • 222 лв.
  Quickview

  Гардероб Алиса

  Компактен гардероб Алиса чаровно комбинира три нежни цвята - слонова кост, лилав и розов пастел. Моделът е много практичен и разполага с удобно пространство за съхранение на дрехите на вашето дете.
  222 лв.
  222 лв.
 • 281 лв.
  Quickview

  Гардероб Барби

  Благодарение на приятните му цветове, Барби е гардероба, за който мечтае всяка истинска принцеса. Изработен е от висококачествени материали и е подходящ за всяка стая. Огледалата са включени към цената.
  281 лв.
  281 лв.
 • 237 лв.
  Quickview

  Гардероб двукрил Кармела пясъчен бук

  Този гардероб е подходящ за обзавеждане както на спалня, така и на детска стая. Той е в цвят пясъчен бук, благодарение на който лесно се съчетава с всеки интериор. Моделът ще Ви осигури нужното пространство за съхранение и закачане на дрехи.
  237 лв.
  237 лв.
 • Quickview

  Гардероб двукрил Роко 180

  Този гардероб е с компактни размери, но въпреки това ще Ви осигури нужното пространство за съхранение на Вашите дрехи. Моделът е изработен от първокачествени материали и е наличен в три универсални цвята, за да изберете този, който най-добре се съчетава с интериора Ви.
  205 лв.
 • Quickview

  Гардероб двукрил Роко 210

  Гардероб "Роко" е с компактни размери и класически дизайн, за да се впише във всяка спалня или детска стая. Изчистените му линии го правят идеален избор за всеки интериор, а универсалните цветове, в които е наличен, ще създадат една хармонична атмосфера.
  219 лв.
 • Quickview

  Гардероб двукрил Роко 240

  Този класически двукрил гардероб се предлага в три универсални цвята - бял, дъб сонома и дъб сонома трюфел. Моделът ни е със семпъл вид, но осигурява нужното пространство, за да подредите и закачите дрехите си удобно и нагледно.
  224 лв.
 • 299 лв.
  Quickview

  Гардероб двукрил Яна бяло гладко и виола шагре

  Гардероб "Яна" е двукрил и разполага с два рафта и лост, където удобно и прилежно да съхранявате дрехите на детето. Моделът впечатлява с изящните си форми и нежна цветова комбинация, която внася акцент на помещението.
  299 лв.
  299 лв.
 • 207 лв.
  Quickview

  Гардероб Джой

  Двукрил гардероб Джой ще бъде чаровно допълнение в стаята на вашето дете. Моделът осигурява необходимото пространство за съхранение на дрехи, а цветовата комбинация създава настроение.
  207 лв.
  207 лв.
 • 216 лв.
  Quickview

  Гардероб Диего

  Компактен двукрил гардероб, който предоставя нужното пространство за съхранение на дрехи. Цветовата комбинация от оранж, астра и аляска ще внесе спокойствието и позитивността в детската стая.
  216 лв.
  216 лв.
 • 300 лв.
  Quickview

  Гардероб Ивет

  Гардероб Ивет е с модерен дизайн, нежно съчетаващ бяло с пастелно розово. Акцентната гравюра върху вратите ще радва малки и големи, а самият модел осигурява максимум удобство и пространство за съхранение на дрехи.
  300 лв.
  300 лв.
 • 363 лв.
  Quickview

  Гардероб Ивко бяло и синьо

  Поканете свежото настроение в стаята на Вашия малчуган с това страхотно наше предложение - гардероб "Ивко". Моделът е синьо и бяло, която комбинация ще внесе спокойствие и хармония в помещението. Гардеробът осигурява нужното пространство за подредба на дрехи.
  363 лв.
  363 лв.
 • 277 лв.
  Quickview

  Гардероб Кен

  Този компактен гардероб ще бъде чаровно допълнение в спалнята на вашето дете. Моделът пленява с модерен дизайн в свежи цветове, а прецизната изработка гарантира дълготрайната употреба.
  277 лв.
  277 лв.
 • 556 лв.
  Quickview

  Гардероб Класик 1 МДФ

  Просторен гардероб със семпъл дизайн, в бял цвят- чудесно допълнение за всяка детска стая! Разполага с достатъчно пространство за практично разпределение на вещите на Вашето дете.
  556 лв.
  556 лв.
 • 255 лв.
  Quickview

  Гардероб Куин

  Двукрил гардероб Куин ще бъде акцентът в детската стая. Този модел е много просторен и ще предостави нужното пространство за съхранение на дрехи.
  255 лв.
  255 лв.
 • 423 лв.
  Quickview

  Гардероб Лени беже и червено

  Този гардероб ще се превърне в чудесен акцент във всяка спалня или детска стая. Моделът нежно съчетава бежовото с червеното, за да внесе хармония и настроение във всяко помещение. Гардеробът разполага с желаното пространство за съхранение на дрехи, а огледалото в средната част добавя практичност.
  423 лв.
  423 лв.
 • 232 лв.
  Quickview

  Гардероб Мони ЛПДЧ бяло, слънчево жълто и зелено океан

  Модерен и цветен, този гардероб ще внесе настроение и свежест в детската стая. Моделът е много практичен и компактен и ще бъде чаровно допълнение към всяко помещение. Изработен е от материали от високо качество, за да гарантираме дълготрайната му и безпроблемна употреба.
  232 лв.
  232 лв.
 • 322 лв.
  Quickview

  Гардероб Немо

  Компактен гардероб Немо е идеалният избор за стаята на вашето дете. Изработен е от качествени материали, а свежата комбинация от цветове ще създаде ведра атмосфера сред стаята. Също така разполага с достатъчно пространство за съхранение на дрехи.
  322 лв.
  322 лв.
 • 408 лв.
  Quickview

  Гардероб Рак Трак оранжево и беже

  Този гардероб е изработен от ЛПДЧ плоскости в бежово и оранжево, която комбинация ще внесе топлина и уют във всяко помещение. Моделът ще осигури нужното пространство за съхранение на дрехи, тъй като разполага както с лост за закачали, така и с рафтове.
  408 лв.
  408 лв.
 • 316 лв.
  Quickview

  Гардероб Съни

  Нежният и модерен дизайн на гардероб Съни чудесно ще акцентира на детската стая. За изработката са използвани качествени материали, а пространството е достатъчно за съхранение на дрехи. Поканете магията в стаята на вашето дете!
  316 лв.
  316 лв.
 • 742 лв.
  Quickview

  Двуетажно легло с гардероб

  ,
  Легло на две нива с включен вграден гардероб и ракла. Въпреки слятата композиция, този модел осигурява възможност за пълноценна почивка. Разположението на леглата, предоставя индивидуално пространство на всяко дете.
  742 лв.
  742 лв.