0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Умивалници

В тази категория ще намерите богат избор от умивалници, за да Ви бъде комфортно дори и на вилата далеко извън града, където обикновено няма водоснабдяване. Моделите, които Ви предлагаме, са подходящи не само за миене на ръце или посуда, но са и идеални за съхранение на вода, топла или студена. Предлагаме Ви модели с водонагреватели, с терморегулатори, такива за окачване, с шкафове и с резервоари. Ние Ви предлагаме качество и удобство!

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 9 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 9 продукта

 • 75 лв.
  Quickview

  Навесен комплект умивалник с водонагревател

  Подарете си удобство и практичност, където и да се намирате! Комплектът с водонагревател е чудесен вариант за извънградски вили без водоснабдяване или режим на водата. Изработен е от специална полимерна пластмаса, гарантираща безпроблемното му използване.
  75 лв.
  75 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Навесен умивалник с мивка и резервоар

  Умивалникът е чудесно решение за извънградски вили без водоснабдяване или режим на водата. Предназначен е не само за миене на посуда и ръце, но и за съхранение на вода за Вашите нужди.
  65 лв.
  65 лв.
 • 85 лв.
  Quickview

  Пластмасов умивалник без терморегулатор

  Уникален, компактен и разглобяем умивалник, който e подходящ за всяка градина или апартамент. Всички части са от висококачествена полимерна пластмаса. Резервоарът е с обем от 17л, което е напълно достатъчно за Вашите ежедневни нужди.
  85 лв.
  85 лв.
 • 115 лв.
  Quickview

  Пластмасов умивалник с терморегулатор

  Удивителен пластмасов умивалник с терморегулатор, подходящ за всяка градина. Разполага с резервоар с обем от 22л. Умивалника е компактен, което позволява лесното му пренасяне и възможността да се ползва и вкъщи.
  115 лв.
  115 лв.
 • 45 лв.
  Quickview

  Резервоар с водонагревател 22л

  Умивалникът e снабден с нагревател, за да разполагате с топла вода винаги когато имате нужда! Той е предназначен не само за миене на посуда и ръце, но и за съхранение на топла вода. Изработен е от висококачествена пластмаса, гарантираща дълготрайната му и безпроблемна употреба.
  45 лв.
  45 лв.
 • 125 лв.
  Quickview

  Умивалник с метален шкаф и терморегулатор

  Умивалник с метален шкаф и терморегулатор, подходящ за всяка градина. Разполага с пластмасови мивка и резервоар с обем от 22л. Изключително подходящ за извънградски вили без водоснабдяване или с режим на водата.
  125 лв.
  125 лв.
 • 175 лв.
  Quickview

  Умивалник с мивка и резервоар от неръждаема стомана за вила Вилен

  Уникален умивалник, подходящ за всяка градина, който е с компактни размери и може да го ползвате и вкъщи. Разполага с резервоар и мивка от неръждаема стомана, метален шкаф и терморегулатор. Резервоара е с 15 литра обем.
  175 лв.
  175 лв.
 • 134 лв.
  Quickview

  Умивалник с пластмасов резервоар и неръждаема мивка за вила Вилен

  Уникален умивалник, подходящ за всеки дом и всяка градина. Умивалника е изключително компактен и затова можете да го използвате вкъщи. Мивката е от неръждаема стомана, а резервоара е с 22 литра обем. Разполага с терморегулатор, а температурата на нагряване е от 20° до 55° С.
  134 лв.
  134 лв.
 • 124 лв.
  Quickview

  Умивалник с пластмасови резервоар и мивка за вила Вилен

  Перфектният умивалник, който ще пасне на всяка градина и всеки дом. Вилен е с компактни размери, затова можете да го използвате както на двора, така и вкъщи. Шкафа е метален, а мивката и резервоара са пластмасови.
  124 лв.
  124 лв.