0890 116 117

Навеси за кола

Има много хора, които пазят колите си като очите. Ако и Вие сте от тях, то тогава ще искате да предпазите колата си от дъжд, сняг и други атмосферни влияния. Понеже ние мислим за нашите клиенти и техните коли, бихме искали да помогнем. Създадохме тази категория и подбрахме най-добрите навеси за коли, за да се чувствате спокойни за Вашите леки автомобили. Нашите модели се отличават със здрава конструкция, устойчива на различни атмосферни влияния!

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 3 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 3 продукта

 • 1 270 лв.2 860 лв.
  Quickview

  Автомобилен навес Приматерра Берлина

  Вече няма да се притеснявате да оставите колата си извън гаража в неблагоприятното време. Навесът предпазва Вашия автомобил от дъжд, сняг и нагряване с вредни UV лъчи. Надеждно и практично решение за защита на Вашия автомобил!
  1 270 лв.2 860 лв.
  1 270 лв.2 860 лв.
 • 372 лв.
  Quickview

  Двоен навес за подвижни кофи за смет, полиратан, 148x80x111 cм

  ,
  Този двоен навес за подвижни кофи за смет е идеален за скриване на кофите от гледката в градината. Също така може да бъде използван като голяма кутия за съхранение на градински принадлежности. Складовият навес има капак, който може да се отвори за лесен достъп до кофите при поставяне на боклука. Той има две отделно отварящи се врати със заключваща система отпред, така че кофите могат лесно да се извадят и изпразнят. Навесът за кофи е изработен от висококачествен PE ратан, което го прави много здрав, издръжлив, водоустойчив и устойчив на гниене. Този навес за боклук може да съхранява 2 коша на колела и ще се впише във всеки градински екстериор.
  372 лв.
  372 лв.
 • 216 лв.
  Quickview

  Навес за врата, сив, 200×100 см, пластмаса

  ,
  Този изящен навес за врата не само ще подобри външния вид на вашия имот, но и ще предпази входната ви врата или прозореца от валежи, без да блокира светлината. Той може да се използва както в жилищни, така и в търговски обекти. Кухите поликарбонатни листове са изключително трайни и устойчиви на атмосферни влияния и корозия. В допълнение, издържливата конструкция със здрави пластмасови подпори е изключително стабилна. Всички необходими монтажни аксесоари са включени за бърз и лесен монтаж. Моля, обърнете внимание, че покривът на навеса за врата не издържа на силен снеговалеж.
  216 лв.
  216 лв.