Детски артикули

За да се наслади малчуганът Ви на страхотно детство, изпълнено с игри и забавления, ние сме Ви подбрали чудесни предложения, с които да го зарадвате. В тази категория ще намерите пъстра палитра от детски артикули, които ще подарят на детето Ви радост и веселие. Предлагаме Ви много различни модели люлки, пързалки, батути и други артикули, всеки един от които ще достави на детето Ви чудесни емоции.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 29 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 29 продукта

 • 692 лв.
  Quickview

  Градинска къща за игра, 122,5x160x163 см, FSC борова дървесина

  , ,
  Подарете на децата си забавно място за приключения с нашата къщичка за игра от масивна дървесина! Изработена от сертифицирана по FSC борова дървесина със зелена импрегнация, градинската къща за игра е стабилна, трайна и изключително здрава. Масивната борова дървесина със зелена импрегнация е устойчива на гниене, насекоми и неблагоприятни атмосферни влияния. Вашите деца могат да занесат играчките и дрънкулките си вътре и да се насладят на свободното си време, прекарано в или около тази градинска къщичка!  
  692 лв.
  692 лв.
 • 267 лв.
  Quickview

  2 в 1 Единична люлка и люлка за малки деца, оранжева седалка

  ,
  Играта на тази люлка ще се превърне в любимо занимание за открито за вашите деца! Единичната люлка е здраво закрепена към стабилната напречна греда на A-рамката със здрави болтове, куки и въжета. Бебешката люлка има удобна, ергономична седалка с висок гръб. С обезопасителния колан и предния борд седалката е проектирана така, че да е много стабилна и безопасна. Стоманената рамка и здравата пластмасова седалка са изключително издръжливи и устойчиви на атмосферни влияния. Включени са щифтове и всички необходими инсталационни принадлежности.
  267 лв.
  267 лв.
 • 224 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 183см

  Фън Фит е продуктът, който ще спечели сърцата на цялото семейство! Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито- чудесна алтернатива на традиционния фитнес.
  224 лв.
  224 лв.
 • 274 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 252см

  Фън Фит е продукт подходящ както за деца, така и за възрастни. Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито, чрез които ще постигнете моделирана фигура, подобрено кръвообръщение, изгаряне на ненужна мастна тъкан, подобрена белодробна функция.
  274 лв.
  274 лв.
 • 384 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 312см

  Фън Фит е продукт подходящ всички членове на семейството. Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито. Гарантира най-високо качество, здравина и дизайн на трамплина, както и всички стандарти за безопасност.
  384 лв.
  384 лв.
 • 524 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 374см

  Фън Фит е чудесна алтернатива на традиционния фитнес. Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито. Гарантира най-високо качество, здравина и дизайн, както и всички стандарти за безопасност. Идеалното допълнение за Вашия двор или градина!
  524 лв.
  524 лв.
 • 355 лв.
  Quickview

  Гимнастически уред Бял Антик Млад Атлет

  Гимнастическият уред допринася за по-пълното физическо развитие на Вашето дете под формата на игра. Конструкцията е здрава и стабилна, болтовете са подсигурени с капачки, а стълбите са с ПВЦ покритие против хлъзгане. Чудесно компактно решение за Вашия малчуган!
  355 лв.
  355 лв.
 • 870 лв.
  Quickview

  Детска къща за игра, дърво, зелена

  ,
  Нашата дървена къща за игра ще достави страхотно удоволствие на вашите любими малчугани. А вие, деца, определено ще се насладите на нашата къща за игра! Нашата дървена къща за игра е мечтано място за вашите малчугани, било то поставена навън в градината или на закрито у дома. Благодарение на прозорците, вратата, както и на просторния интериор с височина 128 см, детската къщичка за игра приканва децата ви да играят и да тичат наоколо и предлага защита и сигурност дори и в лошо време.
  870 лв.
  870 лв.
 • 915 лв.
  Quickview

  Детска къща за игра, дърво, червена

  ,
  Нашата дървена къща за игра ще достави страхотно удоволствие на вашите любими малчугани. А вие, деца, определено ще се насладите на нашата къща за игра! Нашата дървена къща за игра е мечтано място за вашите малчугани, било то поставена навън в градината или на закрито у дома. Благодарение на прозорците, вратата, както и на просторния интериор с височина 128 см, детската къщичка за игра приканва децата ви да играят и да тичат наоколо и предлага защита и сигурност дори и в лошо време.
  915 лв.
  915 лв.
 • 37 лв.
  Quickview

  Детска седалка КБТ Лукс

  Перфектната люлка за Вашето дете, разполагаща с колан и Т-образна планка с триточково закрепване за безопасност. Люлката разполага със здрави възли и се предлага в широка гама от цветове.
  37 лв.
  37 лв.
 • 166 лв.
  Quickview

  Единична люлка с оранжеви седалки

  ,
  Играта на тази люлка ще се превърне в любимо занимание за открито за вашите деца! Благодарение на здравата си стоманена рамка и пластмасова седалка, комплектът с люлка е изключително издръжлив и устойчив на атмосферни влияния, като същевременно е лесен за монтаж. Люлката е здраво закрепена към стабилната напречна греда на A-рамката със здрави болтове, куки и въжета. Включени са щифтове и всички необходими инсталационни принадлежности.
  166 лв.
  166 лв.
 • 591 лв.
  Quickview

  Комплект люлка и пързалка с 3 оранжеви седалки

  ,
  Играта на тази люлка ще се превърне в любимото забавление за вашите деца! До 3 деца могат да се люлеят едновременно, докато се наслаждават на свеж бриз или на слънцето. Този комплект люлки се състои от здрава метална A-образна рамка с единична люлка, двойна люлка и пързалка с дължина 183 см. Люлката тип гондола е подходяща за едновременно люлеене на две деца. Благодарение на здравата си стоманена рамка, пластмасови седалки и пързалка, комплектът е изключително издръжлив и устойчив на атмосферни влияния, като същевременно е лесен за монтаж. Люлките и пързалката са здраво закрепени със стабилни скоби, болтове, куки и въжета към напречната греда, а комплектът разполага и със здрава стълба за пързалката. Включени са щифтове и всички необходими инсталационни принадлежности.
  591 лв.
  591 лв.
 • 334 лв.
  Quickview

  Комплект люлка с 4 оранжеви седалки

  ,
  Играта на тази люлка ще се превърне в любимото забавление за вашите деца! До 4 деца могат да играят едновременно, докато се наслаждават на свеж бриз или на слънцето. Този комплект люлки се състои от здрава А-образна метална рамка с две единични люлки и люлка за двама. Двойната люлка е подходяща за две деца едновременно. Благодарение на здравата си стоманена рамка и пластмасови седалки, комплектът е изключително издръжлив и устойчив на атмосферни влияния, като същевременно е лесен за монтаж. Всички люлки са здраво закрепени към стабилната напречна греда на A-образната рамка със здрави скоби, болтове, куки и въжета. Включени са щифтове и всички необходими инсталационни принадлежности.
  334 лв.
  334 лв.
 • 524 лв.
  Quickview

  Комплект люлка с 5 оранжеви седалки

  ,
  Играта на тази люлка ще се превърне в любимото забавление за вашите деца! До 5 деца могат да играят едновременно, докато се наслаждават на свеж бриз или на слънцето. Този комплект люлка се състои от здрава метална A-образна рамка с единична люлка тип махало, люлка гондола и люлка тип скутер. Люлките тип гондола и скутер са подходящи за едновременно люлеене на две деца. Благодарение на здравата си стоманена рамка и пластмасови седалки, комплектът е изключително издръжлив и устойчив на атмосферни влияния, като същевременно е лесен за монтаж. Всички люлки са здраво закрепени към стабилните скоби, болтове, куки и въжета на напречната греда. Включени са щифтове и всички необходими инсталационни принадлежности.
  524 лв.
  524 лв.
 • 217 лв.
  Quickview

  Люлка – гнездо КБТ Овал

  Удивителна детска люлка с уникален дизайн на КБТ, която е с основи от поцинкована стомана и окачени въжета с черни пластмасови възли. За смекчаване на възможни удари, рамката е обвита с меко PP въже и има мека пяна от двете надлъжни страни.
  217 лв.
  217 лв.
 • 111 лв.
  Quickview

  Люлка-гнездо КБТ Свибе

  Зарадвайте Вашето дете с люлка тип гнездо Свибе. Люлката е с водоустойчива материя с полиетиленова мрежа. Металната рамка е покрита от всички страни с пяна за смекчаване на възможни удари.
  111 лв.
  111 лв.
 • 118 лв.
  Quickview

  Млад Атлет допълнителна секция люлка

  Оставете децата Ви да се забаляват без притеснения! Ако Вашите малчугани се нуждаят от голямо разнообразие и забавления, допълнителната стойка с люлка би била най-удачното решение. Безвредната връзка и специалните тапи гарантират безопасността на детето, дори и при най-непредсказуемите им експерименти.
  118 лв.
  118 лв.
 • 368 лв.
  Quickview

  Млад Атлет Игрален комплекс Лайт

  Чудесно решение за малко по-големите малчугани, предоставящо възможност за вълнуваща игра с различни предизвикателства като ловкост, издръжливост, скорост и сила. Висококачествената изработка на конструкцията гарантира безопасност за Вашето дете.
  368 лв.
  368 лв.
 • 184 лв.
  Quickview

  Млад Атлет Игрален комплекс модел за стена Лайт

  Игрален комплекс за стена Лайт е перфектният избор за всяко трениращо дете. На Лайт, Вашето мъниче може да прави всякакви тренировки и упражнения.
  184 лв.
  184 лв.
 • Quickview

  Млад Атлет Игрален Комплекс модел под-таван

  Млад Атлет Игрален Комплекс модел под-таван ще се превърне в любимо кътче за игра и спорт на малчуганите у дома! Когато времето е неподходящо за площадката навън, комплектът е идеалната алтернатива за занимания вкъщи. Чудесно практично решение за всяка детска стая!
  246 лв.
 • 584 лв.
  Quickview

  Млад Атлет Игрален Комплекс Плюс

  Спортен комплекс Млад Атлет Плюс е идеален за цялото семейство! Изключително компактен, разполагащ с разнообразни игрални и спортни функции като люлка, регулируем хоризонтален прът, успоредни пръти, баскетболен кош, въже, пръстени, трапец и боксов чувал. Изработката е от висококачествена стомана, издържаща на антоварване над 100кг. Чудесно решение за Вашата вила, къща или двор!
  584 лв.
  584 лв.
 • 430 лв.
  Quickview

  Млад Атлет игрален комплекс Стандарт

  Компактен детски комплект, съчетаващ няколко елемента: люлка, пръстени с напречна греда, хоризонтална греда, стълби, въже. Могат да играят няколко деца едновременно, което дава възможността за изпълняване на различни упражнения и съревнования в ловкост, скорост, сила и издръжливост.
  430 лв.
  430 лв.
 • 137 лв.
  Quickview

  Млад Атлет Мрежа за изкачване за Детски игрален комплекс

  Разнообразете играта на Вашия малчуган с най-практичното и бюджетно предложение- допълнителна мрежа за изкачване! Височината й от 210см я прави подходяща и за по-големите. Изработена е от висококачествени метал и въжета, гарантиращи безопасността на децата.
  137 лв.
  137 лв.
 • 175 лв.
  Quickview

  Млад Атлет улична люлка

  Подарете си спокойствие за Вас и забавление за Вашето дете с улична люлка Млад Атлет. Изработена е от метал, със здрава конструкция, а седалката се придържа от 2 вериги и е закрепена към здрава опора. Чудесно бюджетно решение за Вашия малчуган!
  175 лв.
  175 лв.
 • 10 лв.
  Quickview

  Пластмасова седалка за люлка КБТ

  Предлагаме Ви уникалната възможност да зарадвате Вашето дете с пластмасовата седалка за люлка. Седалката е изключително удобна и се предлага в широка гама от цветове.
  10 лв.
  10 лв.
 • 10 лв.
  Quickview

  Пластмасова седалка за люлка КБТ диск

  Няма да намерите по- приятно занимание за Вашето малко съкровище от една люлка. Точно затова, ние Ви предлагаме перфектния избор- седалка за люлка във формата на диск. Седалката е във формата на цвете и е изключително удобна за сядане.
  10 лв.
  10 лв.
 • 151 лв.
  Quickview

  Улей за детска пързалка КБТ Рекс

  КБТ Рекс е една уникална възможност да зарадвате Вашето съкровище. Улея е изработен от висококачествена пластмаса с UV-защита с висока твърдост, поради което не се деформира под въздействието на тегло и/или температура.
  151 лв.
  151 лв.
 • 204 лв.
  Quickview

  Улей за детска пързалка КБТ С-лайн

  Зарадвайте Вашето съкровище с улей за детска пързалка! КБТ С-лайн е пързалка с високи твърдост, издръжливост и качество, която не се деформира под въздействието на тегло и/или температура.
  204 лв.
  204 лв.
 • 143 лв.
  Quickview

  Улей за детска пързалка КБТ Юлво

  Зарадвайте Вашето мъниче с улей за пързалка КБТ Юлво. Улея е от висококачествена пластмаса, не се деформира и обезцветява и е значително устойчив на температурни промени. Благодарение на твърдостта си, материалът не се деформира.
  143 лв.
  143 лв.