0890 116 117
Свържете се с нас на 0890 116 117 или 0877 112 113

Детски артикули

За да се наслади малчуганът Ви на страхотно детство, изпълнено с игри и забавления, ние сме Ви подбрали чудесни предложения, с които да го зарадвате. В тази категория ще намерите пъстра палитра от детски артикули, които ще подарят на детето Ви радост и веселие. Предлагаме Ви много различни модели люлки, пързалки, батути и други артикули, всеки един от които ще достави на детето Ви чудесни емоции.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 21 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 21 продукта

 • 239 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 183см

  Фън Фит е продуктът, който ще спечели сърцата на цялото семейство! Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито- чудесна алтернатива на традиционния фитнес.
  239 лв.
  239 лв.
 • 289 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 252см

  Фън Фит е продукт подходящ както за деца, така и за възрастни. Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито, чрез които ще постигнете моделирана фигура, подобрено кръвообръщение, изгаряне на ненужна мастна тъкан, подобрена белодробна функция.
  289 лв.
  289 лв.
 • 399 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 312см

  Фън Фит е продукт подходящ всички членове на семейството. Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито. Гарантира най-високо качество, здравина и дизайн на трамплина, както и всички стандарти за безопасност.
  399 лв.
  399 лв.
 • 539 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 374см

  Фън Фит е чудесна алтернатива на традиционния фитнес. Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито. Гарантира най-високо качество, здравина и дизайн, както и всички стандарти за безопасност. Идеалното допълнение за Вашия двор или градина!
  539 лв.
  539 лв.
 • 370 лв.
  Quickview

  Гимнастически уред Бял Антик Млад Атлет

  Гимнастическият уред допринася за по-пълното физическо развитие на Вашето дете под формата на игра. Конструкцията е здрава и стабилна, болтовете са подсигурени с капачки, а стълбите са с ПВЦ покритие против хлъзгане. Чудесно компактно решение за Вашия малчуган!
  370 лв.
  370 лв.
 • 52 лв.
  Quickview

  Детска седалка КБТ Лукс

  Перфектната люлка за Вашето дете, разполагаща с колан и Т-образна планка с триточково закрепване за безопасност. Люлката разполага със здрави възли и се предлага в широка гама от цветове.
  52 лв.
  52 лв.
 • 232 лв.
  Quickview

  Люлка – гнездо КБТ Овал

  Удивителна детска люлка с уникален дизайн на КБТ, която е с основи от поцинкована стомана и окачени въжета с черни пластмасови възли. За смекчаване на възможни удари, рамката е обвита с меко PP въже и има мека пяна от двете надлъжни страни.
  232 лв.
  232 лв.
 • 126 лв.
  Quickview

  Люлка-гнездо КБТ Свибе

  Зарадвайте Вашето дете с люлка тип гнездо Свибе. Люлката е с водоустойчива материя с полиетиленова мрежа. Металната рамка е покрита от всички страни с пяна за смекчаване на възможни удари.
  126 лв.
  126 лв.
 • 133 лв.
  Quickview

  Млад Атлет допълнителна секция люлка

  Оставете децата Ви да се забаляват без притеснения! Ако Вашите малчугани се нуждаят от голямо разнообразие и забавления, допълнителната стойка с люлка би била най-удачното решение. Безвредната връзка и специалните тапи гарантират безопасността на детето, дори и при най-непредсказуемите им експерименти.
  133 лв.
  133 лв.
 • 383 лв.
  Quickview

  Млад Атлет Игрален комплекс Лайт

  Чудесно решение за малко по-големите малчугани, предоставящо възможност за вълнуваща игра с различни предизвикателства като ловкост, издръжливост, скорост и сила. Висококачествената изработка на конструкцията гарантира безопасност за Вашето дете.
  383 лв.
  383 лв.
 • 199 лв.
  Quickview

  Млад Атлет Игрален комплекс модел за стена Лайт

  Игрален комплекс за стена Лайт е перфектният избор за всяко трениращо дете. На Лайт, Вашето мъниче може да прави всякакви тренировки и упражнения.
  199 лв.
  199 лв.
 • Quickview

  Млад Атлет Игрален Комплекс модел под-таван

  Млад Атлет Игрален Комплекс модел под-таван ще се превърне в любимо кътче за игра и спорт на малчуганите у дома! Когато времето е неподходящо за площадката навън, комплектът е идеалната алтернатива за занимания вкъщи. Чудесно практично решение за всяка детска стая!
  246 лв.
 • 599 лв.
  Quickview

  Млад Атлет Игрален Комплекс Плюс

  Спортен комплекс Млад Атлет Плюс е идеален за цялото семейство! Изключително компактен, разполагащ с разнообразни игрални и спортни функции като люлка, регулируем хоризонтален прът, успоредни пръти, баскетболен кош, въже, пръстени, трапец и боксов чувал. Изработката е от висококачествена стомана, издържаща на антоварване над 100кг. Чудесно решение за Вашата вила, къща или двор!
  599 лв.
  599 лв.
 • 445 лв.
  Quickview

  Млад Атлет игрален комплекс Стандарт

  Компактен детски комплект, съчетаващ няколко елемента: люлка, пръстени с напречна греда, хоризонтална греда, стълби, въже. Могат да играят няколко деца едновременно, което дава възможността за изпълняване на различни упражнения и съревнования в ловкост, скорост, сила и издръжливост.
  445 лв.
  445 лв.
 • 152 лв.
  Quickview

  Млад Атлет Мрежа за изкачване за Детски игрален комплекс

  Разнообразете играта на Вашия малчуган с най-практичното и бюджетно предложение- допълнителна мрежа за изкачване! Височината й от 210см я прави подходяща и за по-големите. Изработена е от висококачествени метал и въжета, гарантиращи безопасността на децата.
  152 лв.
  152 лв.
 • 190 лв.
  Quickview

  Млад Атлет улична люлка

  Подарете си спокойствие за Вас и забавление за Вашето дете с улична люлка Млад Атлет. Изработена е от метал, със здрава конструкция, а седалката се придържа от 2 вериги и е закрепена към здрава опора. Чудесно бюджетно решение за Вашия малчуган!
  190 лв.
  190 лв.
 • 25 лв.
  Quickview

  Пластмасова седалка за люлка КБТ

  Предлагаме Ви уникалната възможност да зарадвате Вашето дете с пластмасовата седалка за люлка. Седалката е изключително удобна и се предлага в широка гама от цветове.
  25 лв.
  25 лв.
 • 25 лв.
  Quickview

  Пластмасова седалка за люлка КБТ диск

  Няма да намерите по- приятно занимание за Вашето малко съкровище от една люлка. Точно затова, ние Ви предлагаме перфектния избор- седалка за люлка във формата на диск. Седалката е във формата на цвете и е изключително удобна за сядане.
  25 лв.
  25 лв.
 • 166 лв.
  Quickview

  Улей за детска пързалка КБТ Рекс

  КБТ Рекс е една уникална възможност да зарадвате Вашето съкровище. Улея е изработен от висококачествена пластмаса с UV-защита с висока твърдост, поради което не се деформира под въздействието на тегло и/или температура.
  166 лв.
  166 лв.
 • 219 лв.
  Quickview

  Улей за детска пързалка КБТ С-лайн

  Зарадвайте Вашето съкровище с улей за детска пързалка! КБТ С-лайн е пързалка с високи твърдост, издръжливост и качество, която не се деформира под въздействието на тегло и/или температура.
  219 лв.
  219 лв.
 • 158 лв.
  Quickview

  Улей за детска пързалка КБТ Юлво

  Зарадвайте Вашето мъниче с улей за пързалка КБТ Юлво. Улея е от висококачествена пластмаса, не се деформира и обезцветява и е значително устойчив на температурни промени. Благодарение на твърдостта си, материалът не се деформира.
  158 лв.
  158 лв.