0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Детски артикули

За да се наслади малчуганът Ви на страхотно детство, изпълнено с игри и забавления, ние сме Ви подбрали чудесни предложения, с които да го зарадвате. В тази категория ще намерите пъстра палитра от детски артикули, които ще подарят на детето Ви радост и веселие. Предлагаме Ви много различни модели люлки, пързалки, батути и други артикули, всеки един от които ще достави на детето Ви чудесни емоции.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 12 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 12 продукта

 • 239 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 183см

  Фън Фит е продуктът, който ще спечели сърцата на цялото семейство! Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито- чудесна алтернатива на традиционния фитнес.
  239 лв.
  239 лв.
 • 289 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 252см

  Фън Фит е продукт подходящ както за деца, така и за възрастни. Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито, чрез които ще постигнете моделирана фигура, подобрено кръвообръщение, изгаряне на ненужна мастна тъкан, подобрена белодробна функция.
  289 лв.
  289 лв.
 • 399 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 312см

  Фън Фит е продукт подходящ всички членове на семейството. Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито. Гарантира най-високо качество, здравина и дизайн на трамплина, както и всички стандарти за безопасност.
  399 лв.
  399 лв.
 • 539 лв.
  Quickview

  Батут комплект Фън Фит 374см

  Фън Фит е чудесна алтернатива на традиционния фитнес. Освен за забавление, той може да се използва и за практикуване на упражнения на открито. Гарантира най-високо качество, здравина и дизайн, както и всички стандарти за безопасност. Идеалното допълнение за Вашия двор или градина!
  539 лв.
  539 лв.
 • 52 лв.
  Quickview

  Детска седалка КБТ Лукс

  ,
  Перфектната люлка за Вашето дете, разполагаща с колан и Т-образна планка с триточково закрепване за безопасност. Люлката разполага със здрави възли и се предлага в широка гама от цветове.
  52 лв.
  52 лв.
 • 232 лв.
  Quickview

  Люлка – гнездо КБТ Овал

  ,
  Удивителна детска люлка с уникален дизайн на КБТ, която е с основи от поцинкована стомана и окачени въжета с черни пластмасови възли. За смекчаване на възможни удари, рамката е обвита с меко PP въже и има мека пяна от двете надлъжни страни.
  232 лв.
  232 лв.
 • 126 лв.
  Quickview

  Люлка-гнездо КБТ Свибе

  ,
  Зарадвайте Вашето дете с люлка тип гнездо Свибе. Люлката е с водоустойчива материя с полиетиленова мрежа. Металната рамка е покрита от всички страни с пяна за смекчаване на възможни удари.
  126 лв.
  126 лв.
 • 25 лв.
  Quickview

  Пластмасова седалка за люлка КБТ

  ,
  Предлагаме Ви уникалната възможност да зарадвате Вашето дете с пластмасовата седалка за люлка. Седалката е изключително удобна и се предлага в широка гама от цветове.
  25 лв.
  25 лв.
 • 25 лв.
  Quickview

  Пластмасова седалка за люлка КБТ диск

  ,
  Няма да намерите по- приятно занимание за Вашето малко съкровище от една люлка. Точно затова, ние Ви предлагаме перфектния избор- седалка за люлка във формата на диск. Седалката е във формата на цвете и е изключително удобна за сядане.
  25 лв.
  25 лв.
 • 166 лв.
  Quickview

  Улей за детска пързалка КБТ Рекс

  ,
  КБТ Рекс е една уникална възможност да зарадвате Вашето съкровище. Улея е изработен от висококачествена пластмаса с UV-защита с висока твърдост, поради което не се деформира под въздействието на тегло и/или температура.
  166 лв.
  166 лв.
 • 219 лв.
  Quickview

  Улей за детска пързалка КБТ С-лайн

  ,
  Зарадвайте Вашето съкровище с улей за детска пързалка! КБТ С-лайн е пързалка с високи твърдост, издръжливост и качество, която не се деформира под въздействието на тегло и/или температура.
  219 лв.
  219 лв.
 • 158 лв.
  Quickview

  Улей за детска пързалка КБТ Юлво

  ,
  Зарадвайте Вашето мъниче с улей за пързалка КБТ Юлво. Улея е от висококачествена пластмаса, не се деформира и обезцветява и е значително устойчив на температурни промени. Благодарение на твърдостта си, материалът не се деформира.
  158 лв.
  158 лв.