0890 116 117

Градински Люлки

Градински и балконски люлки. Красиви модели подходящи за целогодишно ползване. Разнообразие от модели с различни размери, дизайн и цветове.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 2 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 2 продукта

 • 60 лв.
  Quickview

  Резервен покрив за градинска люлка, 249×185 cм, таупе

  ,
  Този резервен покривен навес ще обнови вашата градинска люлка и ще осигури прохладна сянка за моментите ви на отдих. Изработен от 100% полиестер с PVC покритие, този покривен навес е водоустойчив и ще ви предпазва от вредните UV лъчи в следобедните часове. Плоският покрив с размери 249 x 185 см ще предоставя голяма сенчеста площ за вашето време на открито. Универсалният резервен покрив пасва на всички люлки с дължина 170-200 см и ширина 110-145 см. Нашият навес се монтира лесно на градинска люлка.
  60 лв.
  60 лв.
 • 45 лв.
  Quickview

  Сгъваем хамак, кафяв

  ,
  Този сгъваем хамак е идеален за отмора в градината, на плажа или на къмпинга и ще ви позволи да се наслаждавате на слънцето или на приятния бриз навсякъде и по всяко време. Рамката е изработена от дърво, което я прави много здрава и издръжлива. Този хамак за релакс може да бъде сглобен само за секунди и също толкова лесно да бъде сгънат. След сгъването му можете да го съхранявате или да го вземете със себе си в специално предоставената за целта транспортна чанта. Люлейте се леко за пълен релакс на плажа, на къмпинг или в градината ви в нашия преносим сгъваем хамак!
  45 лв.
  45 лв.