0877 112 113
Свържете се с нас на 02 49 30 333 или 0877 112 113

Градина

Всяко кътче на открито може да се превърне в оазис на безгрижието, спокойствието и положителните емоции, ако е подредено с вкус и предлага комфортно обзавеждане.

Нашият каталог от градиснки мебели включва разнообразни предложения на маси, столове, пейки, дивани за обзавеждането на външни пространства и градина, съобразени с различните изисквания и предпочитания. При нас ще откриете романтични предложения в кокетен бистро стил, които ще Ви напомнят за града на мечтите, френски лимонов пай и чаша ароматно кафе.

За любителите на многобройните гости предлагаме цялостни модулни решения в обзавеждането на градина. Беседка, люлка или комфортен диван – всичко е въпрос на индивидуално решение и избор, направете го при нас.

Пълен текст...

Ценови диапазон

Филтри

Показване на резултати от №1 до №24 от общо 449

Покажи 24/48/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-24 от 449 продукта

 • 179 лв.
  Quickview

  2 броя бели бистро столове лят алуминий

  Столовете в стил Бистро са перфекното попълнение към всяка градина или тераса. Елегантно извитите облегалки внасят допълнителен комфорт и елегантност. Изработени от висококачествен лят алуминий и чугун, столовете са устойчиви на всякакви атмосферни влияния.
  179 лв.
  179 лв.
 • Разпродадено
  419 лв.
  Quickview

  2 броя бели столове Батавия махагон

  Столовете в стил Батавия са перфекното попълнение към всяка градина или тераса. Изработени от масивна махагонова дървесина, столовете са устойчиви на всякакви атмосферни влияния. Елегантно извитите подлакътници внасят допълнителен комфорт и елегантност.
  419 лв.
  419 лв.
 • Разпродадено
  369 лв.
  Quickview

  2 броя външни трапезни столове

  Градинските трапезни столове са перфекното попълнение към всяка градина или тераса. Изработени от стоманена рамка с прахово покритие и полиетиленов ратан, столовете са устойчиви на всякакви атмосферни влияния. .Към столовете са включени и възглавници, които внасят допълнителен комфорт. При дъжд, сняг или скреж, препоръчваме покриването на столовете.
  369 лв.
  369 лв.
 • 219 лв.
  Quickview

  2 броя градински столове

  ,
  Два броя градински фотьойли от специален полиратан, издържлив на различни климатични условия, което ги прави подходящи за целогодишна употреба. Леки и лесни за съхранение и поддръжка, а стоманената им рамка ги прави и много стабилни. Меки възглавници за седене са включени в комплекта, за да осигурят комфортът, от който имате нужда.
  219 лв.
  219 лв.
 • 299 лв.
  Quickview

  2 броя градински столове Батавия тиково дърво

  Столовете в стил Батавия са перфекното попълнение към всяка градина или тераса. Изработени от тиково дърво, завършени с красиво покритие, столовете са устойчиви на всякакви атмосферни влияния. Елегантно извитите подлакътници внасят допълнителен комфорт и елегантност.
  299 лв.
  299 лв.
 • 309 лв.
  Quickview

  2 броя градински столове Батавия тиково дърво

  Столовете в стил Батавия са перфекното попълнение към всяка градина или тераса. Изработени от тиково дърво, завършени с красиво покритие, столовете са устойчиви на всякакви атмосферни влияния. Елегантно извитите подлакътници и възглавници внасят допълнителен комфорт и елегантност.
  309 лв.
  309 лв.
 • 309 лв.
  Quickview

  2 броя градински столове от бамбук

  ,
  Два броя градински столове от бамбук с екзотичен дизайн. Бамбукът е чудесен и много здрав естествен мариал, който прави мебелите леки и лесни за местене. В комплект получавате и четири възглавници – 2 за седене и 2 за облягане, които ще ви накарат да се отпуснете. Подходящи са за градина или тераса.
  309 лв.
  309 лв.
 • 279 лв.
  Quickview

  2 броя градински трапезни столове

  Комплект градински трапезни столове, изработени от полиратан, са специално създадени да паснат на всеки вкус. Изработени от PE ратан и с прахово боядисани стоманени рамки, тези столове са издръжливи, устойчиви, леки и лесни за почистване. Доставката включва и две подплатени възглавници, които са лесни за поддръжка. Благодарение на висококачествените материали, столовете се сглобяват лесно.
  279 лв.
  279 лв.
 • Разпродадено
  199 лв.
  Quickview

  2 броя зелени бистро столове лят алуминий

  Столовете в стил Бистро са перфекното попълнение към всяка градина или тераса. Изработени от висококачествен лят алуминий и чугун, столовете са устойчиви на всякакви атмосферни влияния. Елегантно извитите облегалки внасят допълнителен комфорт и елегантност.
  199 лв.
  199 лв.
 • 199 лв.
  Quickview

  2 броя накланящи се столове за къмпинг

  Нашите къмпинг столове внасят комфорт не само у дома но и сред приподата. Изработени от прахово боядисана стомана, столовете са изключително издръжливи. Облегалката на столовете може да се реголира в две позиции. Столовете се предлагат с възможност за сваляне преподдръжката за крака.
  199 лв.
  199 лв.
 • 199 лв.
  Quickview

  2 броя накланящи се столове за къмпинг в червено и черно

  Нашите функционални къмпинг столове внасят комфорт не само у дома но и сред приподата. Столовете се предлагат с възможност за сваляне преподдръжката за крака. Облегалката на къмпинг столовете може да се реголира в две позиции. Изработени от прахово боядисана стомана, столовете са изключително издръжливи.
  199 лв.
  199 лв.
 • 239 лв.
  Quickview

  2 броя столове светлокафяви Батавия махагон масив

  Столовете в стил Батавия са перфекното попълнение към всяка градина или тераса. Елегантно извитите подлакътници внасят допълнителен комфорт и елегантност. Изработени от масивна махагонова дървесина, столовете са устойчиви на всякакви атмосферни влияния.
  239 лв.
  239 лв.
 • 209 лв.
  Quickview

  2 броя черни градински столове

  ,
  Два броя градински фотьойли от специален черен полиратан, издържлив на различни климатични условия, което ги прави подходящи за целогодишна употреба. Леки и лесни за съхранение и поддръжка, а стоманената им рамка ги прави и много стабилни. Меки възглавници за седене са включени в комплекта, за да осигурят комфортът, от който имате нужда.
  209 лв.
  209 лв.
 • 209 лв.
  Quickview

  2 броя черни градински столове

  Този комплект от два градински стола, с изчистен дизайн е подходящ избор за допълнение на всяка градина. Изработени са от висококачествен полиетиленов ратан с полирано покритие, те са водоустойчиви, леки и лесни за чистене. Благодарение на прахово боядисаната стоманена рамка са много здрави и устойчиви. Подлакътниците са изработени от тропическа акация, която допълнително допринася за здравината на столовете. Доставката включва 2 подвижни възглавници за сядане, които са лесни за поддръжка.
  209 лв.
  209 лв.
 • Разпродадено
  709 лв.
  Quickview

  2 броя черни шезлонги масичка

  Полиратанов комплект шезлонги с елегантен дизайн, които внасят свежест и комфорт във всеки дом. Изработени от водоустойчив PE ратан, както и от тъканта Textilene, те са много здрави, устойчиви, удобни, леки и лесни за почистване. Този продукт се предлага в черен цвят. Разполагат с регулируемата облегалка за максимален комфорт. Доставката вклюва маса със здрава стоманена рамка и меката възглавница, която е лесна да поддръжка.
  709 лв.
  709 лв.
 • 439 лв.
  Quickview

  2 броя шезлонги с масичка

  Полиратанов комплект шезлонги с елегантен дизайн, които внасят свежест и комфорт във всеки дом. Изработени от водоустойчив PE ратан, както и от тъканта Textilene, те са много здрави, устойчиви, удобни, леки и лесни за почистване. Разполагат с регулируемата облегалка за максимален комфорт. Доставката вклюва маса със здрава стоманена рамка и меката възглавница, която е лесна да поддръжка. Този продукт се предлага в кафяво и черно.
  439 лв.
  439 лв.
 • 479 лв.
  Quickview

  2 броя шезлонги с масичка в черно и бяло

  Полиратанов комплект шезлонги с елегантен дизайн, които внасят свежест и комфорт във всеки дом. Този продукт се предлага в черно и бяло. Изработени от водоустойчив PE ратан, както и от тъканта Textilene, те са много здрави, устойчиви, удобни, леки и лесни за почистване. Разполагат с регулируемата облегалка за максимален комфорт. Доставката вклюва маса със здрава стоманена рамка и меката възглавница, която е лесна да поддръжка.
  479 лв.
  479 лв.
 • 179 лв.
  Quickview

  2-местен диван

  С нашия изчистен градински комплект, можете да разнообразите вашата градина или вътрешен двор. С водоустойчив РЕ ратан, комплекта е лесен за почистване и изключително устойчив. С издръжлива прахо боядисана рамка, е подходящ за ежедневна употреба, а опцията за регулиране на облегалката ще ви донесе максимален комфорт.
  179 лв.
  179 лв.
 • 169 лв.
  Quickview

  2-местен кафяв диван от полиратан

  С нашия изчистен двуместен диван, можете да разнообразите вашата градина или вътрешен двор. Изработена от стоманена рамка с прахово покритие и полиетиленов ратан, диванът е устойчива на всякакви атмосферни влияния и влага..Към дивана е включена и възглавница, която да внесе допълнителен комфорт. При дъжд, сняг или скреж, препоръчваме покриването на диванът.
  169 лв.
  169 лв.
 • 189 лв.
  Quickview

  2-местен сив диван

  С нашия изчистен градински комплект, можете да разнообразите вашата градина или вътрешен двор. С водоустойчив РЕ ратан, комплекта е лесен за почистване и изключително устойчив. С издръжлива прахо боядисана рамка, е подходящ за ежедневна употреба, а опцията за регулиране на облегалката ще ви донесе максимален комфорт.
  189 лв.
  189 лв.
 • 279 лв.
  Quickview

  2-местна пейка в стил Батавия тиково дърво

  Градинската пейка е перфектния избор за всяка тераса и градина. Изработена от шлифовано тиково дърво с маслен финиш, пейката е изключително красива и елегантна. Към пейката е включена и възглавница, която да внесе допълнителен комфорт.
  279 лв.
  279 лв.
 • 579 лв.
  Quickview

  3-местен диван черно и тъмносиво

  Триместният диван е перфектното решение за всяка градина и тераса,. Изработен от стоманена рамка с прахово покритие и полиетиленов ратан, диванът е устойчива на всякакви атмосферни влияния и влага..Към диванът е включена и възглавница, която да внесе допълнителен комфорт. При дъжд, сняг или скреж, препоръчваме покриването на диваът.
  579 лв.
  579 лв.
 • Разпродадено
  339 лв.
  Quickview

  4 броя сгъваеми бамбукови столове

  Този комплект от 4 сгъваеми стола е страхотен завършек за всяка градина. Изработени са от издръжлив бамбук, който е здрав и устойчив на атмосферни влияния и подходящ за ежедневна употреба. Благодарение на висококачествения материал те са и лесни за почистване и съхранение.
  339 лв.
  339 лв.
 • 289 лв.
  Quickview

  Mетална беседка

  Метална беседка, с която да акцентирате на градината си! Изработена е от стомана, която е устойчива на влага и атмосферни влияния. Страхотно предложение, с което да си обособите уютен кът за отдих.
  289 лв.
  289 лв.