Шкафове за обувки

В нашата секция за шкафове за обувки ще намерите разнообразни предложения от модели с различна големина и капацитет на вместимост. За максимално удобство на ограниченото, като пространство помещение на коридор и антре, предлагаме функционални модели с вградени огледала, чекмеджета и варианти с включена пейка.

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 29 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 29 продукта

 • 259 лв.
  Quickview

  Шкаф Габриела висок

  Този практичен шкаф е идеално допълнение към антрето, дневната или спалнята. Шкафът може да бъде използван за съхранение на различни вещи, дори и обувки, тъй като осигурява нужното пространство, за да събере много такива. Изработен е от първокачествени материали.
  259 лв.
  259 лв.
 • 189 лв.
  Quickview

  Шкаф Габриела нисък

  Габриела е функционален и практичен шкаф, в който да разположите обувките си. Може да бъде използван като акцентна мебел във всяко помещение, както и да бъде изработен в различни от посочените цветове, за да го съчетаете максимално добре с интериора Ви.
  189 лв.
  189 лв.
 • 186 лв.
  Quickview

  Шкаф Габриела нисък

  Този шкаф е чудесно решение за всеки дом! Моделът е много практичен и разполага с един рафт, където да съхранявате удобно своите обувки. Шкафът е изработен от качествени материали и е с компактни размери.
  186 лв.
  186 лв.
 • 218 лв.
  Quickview

  Шкаф Габриела среден

  Компактен и с изчистени линии, този шкаф ще бъде чудесно допълнение към интериора. Моделът е с три рафта, за да можете удобно и нагледно да подредите обувките си. Дълготрайната употреба на продукта е гарантирана, тъй като за изработката му са използвани материали от високо качество.
  218 лв.
  218 лв.
 • 334 лв.
  Quickview

  Пейка с три отделения за съхранение на обувки Сабрина

  Винтидж пейка изработена от масивно дърво с три отделения за съхранение на обувки. Дизайнът напомня за романтичният Прованс, което от своя страна ще предаде елегантност в обстановката. Качествена изработка в съчетание с класически стил.
  334 лв.
  334 лв.
 • 256 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Олинда на седем нива

  Просторен шкаф - гардероб за обувки изработен от качествен МДФ корпус и ПДЧ. Иновативно интериорно предложение, което ще разнообрази иначе стандартният избор на шкаф за обувки. В зависимост от размера на обувките капацитета на вместимост е до 14 чифта.
  256 лв.
  256 лв.
 • 233 лв.
  Quickview

  Висок шкаф за съхранение за обувки Мелия

  Просторен шкаф за съхранение на до 15 чифта обувки. Разполага с 5 просторни отделения. Изработен от качествен пдч материал. Въпреки впечатляващата си височина дълбочината е само 17см,. което го прави практически приложим във всяко антре или коридор.
  233 лв.
  233 лв.
 • 289 лв.
  Quickview

  Висок шкаф за съхранение за обувки Мелия бял

  Бял просторен шкаф за съхранение на до 15 чифта обувки. Разполага с 5 просторни отделения. Изработен от качествен пдч материал. Въпреки впечатляващата си височина дълбочината е само 17см., което го прави практически приложим във всяко антре или коридор.
  289 лв.
  289 лв.
 • 133 лв.
  Quickview

  Компактен шкаф за обувки Мика с две отделения

  Шкаф с две отделения, които събират до 12 чифта обувки. Изработен от висококачествен пдч материал, който е лесен за поддръжка и остава вечен във времето. Практично решение за малки коридори и антрета.
  133 лв.
  133 лв.
 • 133 лв.
  Quickview

  Компактен шкаф за обувки Мика с две отделения бял

  Бял шкаф с две отделения, които събират до 12 чифта обувки. Изработен от висококачествен пдч материал, който е лесен за поддръжка и остава вечен във времето. Практично решение за малки коридори и антрета.
  133 лв.
  133 лв.
 • 188 лв.
  Quickview

  Многокомпонентен шкаф за обувки Куела бял

  Бял шкаф с възможност за съхранение на до 12 чифта обувки. Тази композиция разполага с чекмедже и стъклен плот, които правят този избор многокомпонентно и практично решение. Компактни размери подходящи за всяко помещение. Качествена изработка включваща първокласен ПДЧ материал.
  188 лв.
  188 лв.
 • 267 лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Кеси с четири отделения

  Огледален шкаф с четири отделения за обувки в натурален цвят. Модерен дизайн в съчетание с качество на материали и изработка. В зависимост от размера на обувките може да побере между 12 и 16 чифта. Огледалният корпус е подходящ за помещения с ограничено пространство, тъй като оптически създава илюзия за простор.
  267 лв.
  267 лв.
 • 434 лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Клио

  Стилен шкаф за обувки с пет чекмеджета и огледални врати. Модерно решение, което освен с външен вид впечатлява и с практичност. В зависимост от големината на обувките общият обем на вместимост е между 15 и 20 чифта. Огледалните врати от своя страна визуално разширяват тесните коридорни помещения.
  434 лв.
  434 лв.
 • 133 лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Павла на две нива

  Шкаф за обувки в цвят дъб с включени огледала. Качествена изработка и модерно излъчване. Позволява вместимост на от шест до осем чифта обувки. Лесен за сглобяване и поддръжка.
  133 лв.
  133 лв.
 • 177 лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Пийона на две нива бял

  Бял шкаф за обувки с включени огледала. Качествена изработка и модерно излъчване. Позволява вместимост на от шест до осем чифта обувки. Лесен за сглобяване и поддръжка.
  177 лв.
  177 лв.
 • 177 лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Реми на три нива

  Шкаф за обувки в цвят дъб изработен от качествен ПДЧ материал. Включва три огледала. Модерен интериорен избор, който освен със стил допринася и с практичност. Огледалата са предпочитам елемент в декора в помещения с ограничени пространства, тъй като създават оптическа илюзия за простор в помещението.
  177 лв.
  177 лв.
 • 323 лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки с четири отделения Кайрос в бяло

  Бял огледален шкаф с четири отделения за обувки. Модерен дизайн в съчетание с качество на материали и изработка. В зависимост от размера на обувките може да побере между 12 и 16 чифта. Огледалният корпус е подходящ за помещения с ограничено пространство, тъй като оптически създава илюзия за простор.
  323 лв.
  323 лв.
 • 323 лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Шелди в бяло

  Стилен шкаф за обувки с пет чекмеджета и огледални врати в бяло. Модерно решение, което освен с външен вид впечатлява и с практичност. В зависимост от големината на обувките общият обем на вместимост е между 15 и 20 чифта. Огледалните врати от своя страна визуално разширяват тесните коридорни помещения. Белият цвят от своя страна създава допълнително помещение за простор.
  323 лв.
  323 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Пейка с рафт за обувки Рут

  Пейка с два рафта за обувки изработени от качествено масивно дърво. Удобно решение, което съчетава възможност за за добро организиране на пространството и удобство. Класически дизайн, който лесно ще се впише във всеки интериор.
  65 лв.
  65 лв.
 • 77 лв.
  Quickview

  Сет от два дървени стелажа за съхранение на обувки

  ,
  Комплект от два стелажа за обувки изработени от качествено солидно дърво. Приложими във всеки коридор или антре, поради изчистените си форми и непретенциозен дизайн. Могат да бъдат поставени един до друг или разместени в зависимост от възможностите на помещението.
  77 лв.
  77 лв.
 • 233 лв.
  Quickview

  Стилен шкаф – пейка за антре Рейна

  Пейка - шкаф с възможност за съхранение на обувки изработен от солидно дърво и качествена тапицерия. Романтичен дизайн съчетан с практичност и удобство. Чудесно допълнение към антрето или коридора.
  233 лв.
  233 лв.
 • 144 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки – пейка Селена

  Бял шкаф за обувки изработен от качествен МДФ корпус и ПДЧ. Позволява вместимост на пет до шест чифта обувки. Горната част може да се използва, като пейка за сядане, поставка за чанти и шапки, а защо не и като пространство за поставяне на аксесоари към декора.
  144 лв.
  144 лв.
 • 144 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки – пейка Шани

  Шкаф за обувки изработен от качествен МДФ  корпус и ПДЧ. Позволява вместимост на пет до шест чифта обувки. Горната част може да се използва, като пейка за сядане, поставка за чанти и шапки, а защо не и като пространство за поставяне на аксесоари към декора.
  144 лв.
  144 лв.
 • 200 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Бенч

  Шкаф за обувки с вградена пейка изработени от висококачествена тапицерия и ПДЧ материал. Практично решение 2 в 1, което набавя всичко необходимо за пространството на коридора. Осигурява вместимост на десет чифта обувки, както и удобно място за сядане.
  200 лв.
  200 лв.
 • 188 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Бенч бял

  Шкаф за обувки в бяло с вградена пейка изработени от висококачествена тапицерия и ПДЧ материал. Практично решение 2 в 1, което набавя всичко необходимо за пространството на коридора. Осигурява вместимост на десет чифта обувки, както и удобно място за сядане.
  188 лв.
  188 лв.
 • 602 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Лия от масив

  Масивен шкаф за обувки с неповторимо ретро излъчване. Изключително допълнение към декора. Изработен от качествен масив. Изцяло ръчна изработка, която прави този избор уникално интериорно решение.
  602 лв.
  602 лв.
 • 278 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Маура на седем нива бял

  Просторен шкаф - гардероб за обувки в бяло изработен от качествен МДФ корпус и ПДЧ. Иновативно интериорно предложение, което ще разнообрази иначе стандартният избор на шкаф за обувки. В зависимост от размера на обувките капацитета на вместимост е до 14 чифта.
  278 лв.
  278 лв.
 • 65 лв.
  Quickview

  Дървен стелаж за съхранение на обувки Мелиса 2 броя

  Стелаж за съхранение на обувки с три нива изработени от качествено дърво. Натуралният, естествен цвят на дървото е приложим към всеки интериор и обстановка. Подвижна конструкция, която лесно може да се мести в зависимост от нуждите.
  65 лв.
  65 лв.
 • 188 лв.
  Quickview

  Многокомпонентен шкаф за обувки Куела

  Шкаф с възможност за съхранение на до 12 чифта обувки. Тази композиция разполага с чекмедже и стъклен плот, които правят този избор многокомпонентно и практично решение. Компактни размери подходящи за всяко помещение. Качествена изработка включваща първокласен пдч материал.
  188 лв.
  188 лв.