Шкафове за обувки

В нашата секция за шкафове за обувки ще намерите разнообразни предложения от модели с различна големина и капацитет на вместимост. За максимално удобство на ограниченото, като пространство помещение на коридор и антре, предлагаме функционални модели с вградени огледала, чекмеджета и варианти с включена пейка.

Пълен текст...
Филтри

Показване на резултати от №1 до №60 от общо 62

Покажи 60/120/Всички

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи 1-60 от 62 продукта

 • Разпродадено
  259 лв.
  Quickview

  Шкаф Габриела висок

  Този практичен шкаф е идеално допълнение към антрето, дневната или спалнята. Шкафът може да бъде използван за съхранение на различни вещи, дори и обувки, тъй като осигурява нужното пространство, за да събере много такива. Изработен е от първокачествени материали.
  259 лв.
  259 лв.
 • Разпродадено
  189 лв.
  Quickview

  Шкаф Габриела нисък

  Габриела е функционален и практичен шкаф, в който да разположите обувките си. Може да бъде използван като акцентна мебел във всяко помещение, както и да бъде изработен в различни от посочените цветове, за да го съчетаете максимално добре с интериора Ви.
  189 лв.
  189 лв.
 • Разпродадено
  186 лв.
  Quickview

  Шкаф Габриела нисък

  Този шкаф е чудесно решение за всеки дом! Моделът е много практичен и разполага с един рафт, където да съхранявате удобно своите обувки. Шкафът е изработен от качествени материали и е с компактни размери.
  186 лв.
  186 лв.
 • Разпродадено
  218 лв.
  Quickview

  Шкаф Габриела среден

  Компактен и с изчистени линии, този шкаф ще бъде чудесно допълнение към интериора. Моделът е с три рафта, за да можете удобно и нагледно да подредите обувките си. Дълготрайната употреба на продукта е гарантирана, тъй като за изработката му са използвани материали от високо качество.
  218 лв.
  218 лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Пейка с три отделения за съхранение на обувки Сабрина

  Винтидж пейка изработена от масивно дърво с три отделения за съхранение на обувки. Дизайнът напомня за романтичният Прованс, което от своя страна ще предаде елегантност в обстановката. Качествена изработка в съчетание с класически стил.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Олинда на седем нива

  Просторен шкаф - гардероб за обувки изработен от качествен МДФ корпус и ПДЧ. Иновативно интериорно предложение, което ще разнообрази иначе стандартният избор на шкаф за обувки. В зависимост от размера на обувките капацитета на вместимост е до 14 чифта.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Aarau пейка за съхранение на обувки, бяла

  ,

  Изработената от висококачествени материали, пейка за съхранение, ви предоставя достатъчно складово пространство и внася романтика и красота в стаята ви.

  Включва три плетени кошници, които са много здрави. Всяка кошница има годна за пране подплата.

  Този издръжлив шкаф ще изглежда страхотно на верандата, в гардеробната, спалнята или в друга стая.

  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Висок шкаф за съхранение за обувки Мелия

  Просторен шкаф за съхранение на до 15 чифта обувки. Разполага с 5 просторни отделения. Изработен от качествен пдч материал. Въпреки впечатляващата си височина дълбочината е само 17см,. което го прави практически приложим във всяко антре или коридор.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Висок шкаф за съхранение за обувки Мелия бял

  Бял просторен шкаф за съхранение на до 15 чифта обувки. Разполага с 5 просторни отделения. Изработен от качествен пдч материал. Въпреки впечатляващата си височина дълбочината е само 17см., което го прави практически приложим във всяко антре или коридор.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Дървен рафт за обувки на 5 нива

  ,

  Рафтът разполага с 5 нива и ще ви помогне да държите обувките си подредени. Можете да го поставите близо до входната врата или другаде, където решите за необходимо.

  Благодарение на масивната си акациева конструкция, рафтът за обувки е здрав и стабилен. Край на безпорядъка от разхвърляни обувки!

  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Компактен шкаф за обувки Мика с две отделения

  Шкаф с две отделения, които събират до 12 чифта обувки. Изработен от висококачествен пдч материал, който е лесен за поддръжка и остава вечен във времето. Практично решение за малки коридори и антрета.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Компактен шкаф за обувки Мика с две отделения бял

  Бял шкаф с две отделения, които събират до 12 чифта обувки. Изработен от висококачествен пдч материал, който е лесен за поддръжка и остава вечен във времето. Практично решение за малки коридори и антрета.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Многокомпонентен шкаф за обувки Куела бял

  Бял шкаф с възможност за съхранение на до 12 чифта обувки. Тази композиция разполага с чекмедже и стъклен плот, които правят този избор многокомпонентно и практично решение. Компактни размери подходящи за всяко помещение. Качествена изработка включваща първокласен ПДЧ материал.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Кеси с четири отделения

  Огледален шкаф с четири отделения за обувки в натурален цвят. Модерен дизайн в съчетание с качество на материали и изработка. В зависимост от размера на обувките може да побере между 12 и 16 чифта. Огледалният корпус е подходящ за помещения с ограничено пространство, тъй като оптически създава илюзия за простор.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Клио

  Стилен шкаф за обувки с пет чекмеджета и огледални врати. Модерно решение, което освен с външен вид впечатлява и с практичност. В зависимост от големината на обувките общият обем на вместимост е между 15 и 20 чифта. Огледалните врати от своя страна визуално разширяват тесните коридорни помещения.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Павла на две нива

  Шкаф за обувки в цвят дъб с включени огледала. Качествена изработка и модерно излъчване. Позволява вместимост на от шест до осем чифта обувки. Лесен за сглобяване и поддръжка.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Пийона на две нива бял

  Бял шкаф за обувки с включени огледала. Качествена изработка и модерно излъчване. Позволява вместимост на от шест до осем чифта обувки. Лесен за сглобяване и поддръжка.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Реми на три нива

  Шкаф за обувки в цвят дъб изработен от качествен ПДЧ материал. Включва три огледала. Модерен интериорен избор, който освен със стил допринася и с практичност. Огледалата са предпочитам елемент в декора в помещения с ограничени пространства, тъй като създават оптическа илюзия за простор в помещението.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки с четири отделения Кайрос в бяло

  Бял огледален шкаф с четири отделения за обувки. Модерен дизайн в съчетание с качество на материали и изработка. В зависимост от размера на обувките може да побере между 12 и 16 чифта. Огледалният корпус е подходящ за помещения с ограничено пространство, тъй като оптически създава илюзия за простор.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Огледален шкаф за обувки Шелди в бяло

  Стилен шкаф за обувки с пет чекмеджета и огледални врати в бяло. Модерно решение, което освен с външен вид впечатлява и с практичност. В зависимост от големината на обувките общият обем на вместимост е между 15 и 20 чифта. Огледалните врати от своя страна визуално разширяват тесните коридорни помещения. Белият цвят от своя страна създава допълнително помещение за простор.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Пейка с рафт за обувки Рут

  Пейка с два рафта за обувки изработени от качествено масивно дърво. Удобно решение, което съчетава възможност за за добро организиране на пространството и удобство. Класически дизайн, който лесно ще се впише във всеки интериор.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Сет от два дървени стелажа за съхранение на обувки

  ,
  Комплект от два стелажа за обувки изработени от качествено солидно дърво. Приложими във всеки коридор или антре, поради изчистените си форми и непретенциозен дизайн. Могат да бъдат поставени един до друг или разместени в зависимост от възможностите на помещението.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Стелаж за обувки Ферера на три нива

  Шкаф за обувки с три рафта изработен от масивно дъбово дърво. Изчистен дизайн в съчетание с класическо излъчване. Качествена изработка и модел, който винаги ще бъде актуален и лесно приложим във всяка обстановка.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Стилен шкаф – пейка за антре Рейна

  Пейка - шкаф с възможност за съхранение на обувки изработен от солидно дърво и качествена тапицерия. Романтичен дизайн съчетан с практичност и удобство. Чудесно допълнение към антрето или коридора.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки – пейка Селена

  Бял шкаф за обувки изработен от качествен МДФ корпус и ПДЧ. Позволява вместимост на пет до шест чифта обувки. Горната част може да се използва, като пейка за сядане, поставка за чанти и шапки, а защо не и като пространство за поставяне на аксесоари към декора.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки – пейка Шани

  Шкаф за обувки изработен от качествен МДФ  корпус и ПДЧ. Позволява вместимост на пет до шест чифта обувки. Горната част може да се използва, като пейка за сядане, поставка за чанти и шапки, а защо не и като пространство за поставяне на аксесоари към декора.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Бенч

  Шкаф за обувки с вградена пейка изработени от висококачествена тапицерия и ПДЧ материал. Практично решение 2 в 1, което набавя всичко необходимо за пространството на коридора. Осигурява вместимост на десет чифта обувки, както и удобно място за сядане.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Бенч бял

  Шкаф за обувки в бяло с вградена пейка изработени от висококачествена тапицерия и ПДЧ материал. Практично решение 2 в 1, което набавя всичко необходимо за пространството на коридора. Осигурява вместимост на десет чифта обувки, както и удобно място за сядане.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Лия от масив

  Масивен шкаф за обувки с неповторимо ретро излъчване. Изключително допълнение към декора. Изработен от качествен масив. Изцяло ръчна изработка, която прави този избор уникално интериорно решение.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Маура на седем нива бял

  Просторен шкаф - гардероб за обувки в бяло изработен от качествен МДФ корпус и ПДЧ. Иновативно интериорно предложение, което ще разнообрази иначе стандартният избор на шкаф за обувки. В зависимост от размера на обувките капацитета на вместимост е до 14 чифта.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Дървен стелаж за съхранение на обувки Мелиса 2 броя

  Стелаж за съхранение на обувки с три нива изработени от качествено дърво. Натуралният, естествен цвят на дървото е приложим към всеки интериор и обстановка. Подвижна конструкция, която лесно може да се мести в зависимост от нуждите.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Дървен шкаф за обувки Трей с горна кутия

  Дървен шкаф за обувки включващ чекмеджета. Изработен от качествен мдф и вместимост на до 8 чифта обувки. Стилно предложение в интериора, което освен с удобство впечатлява с отличителен дизайн и стил.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Дървена етажерка за обувки Леандра

  Стелаж за обувки с четири рафта изработен от орехово дърво. Семпъл дизайн приложим към всеки интериор. Лесна поддръжка и забележителна устойчивост на използвания материал. Най - високият стелаж би могъл да се използва за допълнително декориране на помещението добавяйки свещник, ваза или цвете в саксия.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  лв.
  Quickview

  Многокомпонентен шкаф за обувки Куела

  Шкаф с възможност за съхранение на до 12 чифта обувки. Тази композиция разполага с чекмедже и стъклен плот, които правят този избор многокомпонентно и практично решение. Компактни размери подходящи за всяко помещение. Качествена изработка включваща първокласен пдч материал.
  лв.
  лв.
 • Разпродадено
  150 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки 4039

  Перфектното допълнение за всяко антре - обемен шкаф за обувки с четири рафта, закачалки и огледало. Шкаф Сити 4039 е със семпла визия, което му позволява да се слее с всяко антре.
  150 лв.
  150 лв.
 • Разпродадено
  102 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки 4040

  Обемен и изключително функционален шкаф за обувки, който ви предоставя възможността да съхранявате от четиринадесет до осемнадесет чифта обувки. Перфекното допълнение към всяко антре.
  102 лв.
  102 лв.
 • Разпродадено
  124 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Вектра

  ,
  Удобен, елегантен и стилен шкаф за обувки подходящ за всяко антре и цветова комбинация. Направен от здрави материали, този шкаф е подходящ за обувките на цялото семейство.
  124 лв.
  124 лв.
 • Разпродадено
  59 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Ветрило 2 в череша и орех

  Компактен шкаф за обувки с 2 шкафчета. Изработен е от ламинирано ПДЧ Стандарт EN 14322 тип Р-2, с висока механична, химическа и топлинна устойчивост.
  59 лв.
  59 лв.
 • Разпродадено
  97 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Ветрило 2 с чекмедже

  Функционален шкаф за обувки с 2 шкафчета и 1 чекмедже. Изработен е от висококачествено ламинирано ПДЧ, което гарантира дългто му и безпроблемно използване.
  97 лв.
  97 лв.
 • Разпродадено
  79 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Ветрило 2 с чекмедже в череша и орех

  Функционален шкаф за обувки с 2 шкафчета и 1 чекмедже в цвят череша и орех. Изработен е от ламинирано ПДЧ Стандарт EN 14322 тип Р-2, с висока механична, химическа и топлинна устойчивост.
  79 лв.
  79 лв.
 • Разпродадено
  102 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Ветрило 3

  Функционален шкаф за обувки с 3 шкафчета, изработен от висококачествено ламинирано ПДЧ , което гарантира дългото му и безпроблемно използване. Вписва се добре във всеки интериор!
  102 лв.
  102 лв.
 • Разпродадено
  85 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Ветрило 3 в череша и орех

  Функционален щкаф за обувки с 3 шкафчета за съхранение. Изработен е от ламинирано ПДЧ Стандарт EN 14322 тип Р-2, с висока механична, химическа и топлинна устойчивост в цветове: орех и череша.
  85 лв.
  85 лв.
 • Разпродадено
  133 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Ветрило 3 с чекмедже

  Функционален шкаф за обувки, изработен от ламинирано ПДЧ Стандарт EN 14322 тип Р-2, с висока механична, химическа и топлинна устойчивост, които гарантират дългото му и безпроблемно използване. Идеално се вписва във всеки интериор.
  133 лв.
  133 лв.
 • Разпродадено
  72 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Ветрило-2

  Функционален шкаф за обувки с 2 шкафчета за съхранение. Изработен е от висококачествено ПДЧ, което гарантира дългата му и безпроблемна употреба. Страхотно допълнение за Вашия дом!
  72 лв.
  72 лв.
 • Разпродадено
  64 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Мареа 1

  Кокетно шкафче за обувки, което е с два броя падащи вратички. Моделът е с изчистена, стилна линия и лесно ще се съчетае с интериора. Шкафът е наличен в три цвята -  венге, орех и дъб сонома.
  64 лв.
  64 лв.
 • Разпродадено
  64 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Мареа 1

  Удобен и практичен шкаф, в който да съхранявате обувките си. Цветовете са неутрални и лесно се съчетават с всеки интериор.
  64 лв.
  64 лв.
 • Разпродадено
  84 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Мареа 2

  Компактен шкаф за обувки, който е с три броя падащи вратички. Моделът е с изчистена линия и лесно ще се съчетае с интериора. Шкафът е наличен в три цвята -  венге, орех и дъб сонома.
  84 лв.
  84 лв.
 • Разпродадено
  61 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4009

  Акцентирайте на антрето си по един модерен начин с това наше предложение - шкаф за обувки Сити 4009. Моделът е компактен и разполага с механизъм за двойно повече обувки.
  61 лв.
  61 лв.
 • Разпродадено
  61 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4010

  Този шкаф за обувки е с компактни размери, но разполага с достатъчно пространство за подреждане на обувките Ви. Изработен е от качествено ЛПДЧ и е в универсални цветове.
  61 лв.
  61 лв.
 • Разпродадено
  106 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4011

  Този шкаф за обувки ще се съчетае чудесно с всеки интериор, тъй като е в универсални цветове, а размерите му са компактни. Разполага с механизъм, позволяващ съхранението на двойно повече обувки.
  106 лв.
  106 лв.
 • Разпродадено
  125 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4027

  Предлагаме ви чудесен шкаф за обувки, който ще ви впечатли с интересния си дизайн и приятната цветова комбинация. Моделът е много практичен и ще ви осигури достатъчно място да съхранявате обувките си.

  125 лв.
  125 лв.
 • Разпродадено
  84 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4031

  Предлагаме ви шкаф за обувки, който е с много компактни размери, но е и много функционален. Нежната цветова комбинация ще внесе усещане за хармония и позитивност сред интериора.
  84 лв.
  84 лв.
 • Разпродадено
  123 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4032

  Компактен шкаф за обувки, който ще внесе функционалност на дома ви. Моделът е голям и практичен, с изчистен, но стилен дизайн.
  123 лв.
  123 лв.
 • Разпродадено
  153 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4033

  Комфортен и удоебн шкаф за обувки подходящ за всеки дом. Със своето голям пространство вътре могат да бъдат събрани над 16 чифта обувки с различни размери.
  153 лв.
  153 лв.
 • Разпродадено
  157 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4034

  Практичен шкаф за обувки, който ще ви осигури достатъчно пространство да съхранявате удобно обувките и дрехите си. Моделът е и с огледало, което го прави удачен избор за всеки дом.
  157 лв.
  157 лв.
 • Разпродадено
  102 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4035

  За да съхранявате удобно обувките си, имате нужда от този страхотен компактен шкаф за обувки. С модерен дизайн и универсален цвят, моделът ще се впише по чудесен начин сред интериора.
  102 лв.
  102 лв.
 • Разпродадено
  141 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4036

  За да съхранявате удобно обувките си, имате нужда от този практичен и стилен шкаф за обувки. Моделът впечатлява с изчистена линия на дизайн, а вратите се затварят плавно за повече удобство.
  141 лв.
  141 лв.
 • Разпродадено
  84 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4041

  Скромен шкаф за обувки, но в същото време изключително удобен, функционален и просторен. Разполага с две чекмеджета с по два рафта за обувки и събира от осем до дванадесет чифта. Сити 4041 е всичко, от което има нужда антрето Ви като допълнение.
  84 лв.
  84 лв.
 • Разпродадено
  123 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4042

  Обемен шкаф за обувки, който може да съхранява от дванадесет до осемнадесет чифта. Шкафът е със стилна визия и семпли цветове, поради което пасва на всяко антре.
  123 лв.
  123 лв.
 • Разпродадено
  134 лв.
  Quickview

  Шкаф за обувки Сити 4044

  Изключително удобен и функционален шкаф за антре, който побира от осем до дванадесет чифта обувки. Разполага с чекмедже и може да бъде закупен в комплект с други продукти от същия модел - Сити 4047.
  134 лв.
  134 лв.