Алуминиев парник, 3 отделения

Алуминиев парник, 3 отделения

Тази оранжерия с височина над човешки ръст е подходяща както за начинаещи, така и за професионални градинари. Тя е идеална за отглеждането на растения, разсад и храсти.

Оранжерията се отличава с анодирана алуминиева рамка и изолационни кухи панели. Покривът и стените са изработени от клетъчни поликарбонатни (PC) листове с дебелина 4 мм. Парникът е устойчив на ултравиолетови лъчи, като междувременно позволява предаване на светлина. Можете да го оставите на открито през цялата година. Той е проектиран да издържа на температура от -25 ℃ до 60 ℃.

Оранжерията има голяма плъзгаща се врата за лесен достъп. На покрива има прозорец, който осигурява по-добра вентилация.

Този артикул изисква монтаж. Моля, имайте предвид, че покривът на нашата оранжерия не може да издържи на силен снеговалеж. Нашите оранжерии се доставят без основа. При поставянето на оранжерия е необходима добра и солидна основа, за да се предотврати преместването или изкривяването на парника газове поради надигаща се подземна вода или екстремна сухота. Лесно можете да направите основата като прикрепите оранжерията (чрез винтове е най-здравият начин за закрепване) към греди от камък, алуминий или дърво. Когато закопаете тези греди ± 10 сантиметра в земята, вашата оранжерия ще издържи по-добре на силен вятър и бури.

591 лв.

Изчерпан

Код: B1914436 Категории: ,
000

Доставка

Срок за доставка

10 дни

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
Bulgaria

Описание

Размер: 185 x 140 x 195 см (Д x Ш x В)
Вътрешни размери: 180 x 135 см
Материал: Алуминий (рамка), поликарбонат (панели)

Запитване

Пишете ни тук:


    ( * ) - задължително поле