0890 116 117

Детска стая

Детската стая е вълшебен свят на мечти, приказни герои и бъдещото щастливо Аз на всеки един малчуган.

Нашите предложения за детска стая включват детски легла, бюра, гардероби, секции и шкафове, които са цветни, предизвикващи усмивки и настроение за игри. Всеки родител, подхожда с повишена грижа при избора на обзавеждане за стаята на най – малките. Все пак заобикалящата среда е един от най – важните фактори за пълноценно и здравословно развитие.

Знаейки всичко това, сме подбрали модерни и функционални решения характеризиращи се с повишено внимание към безопасността и качество на използваните материали.

И ако все още се чудите, дали малката принцеса ще продължи да мечтае за приказен дворец след няколко години, или малкият състезател, ще се превърне в успешен спортист? То нашият съвет е оставете детето да мечтае на воля и изживее своето най – скъпоценно време в приказката, която си е избрало.

Все пак идеите за реновиране на детската стая според възрастта са безброй, а детството се случва само веднъж!

Пълен текст...
Филтри

Показване на всички 495 резултата

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Покажи всички 495 продукта

 • 232 лв.
  Quickview

  Глобус бар за съхраняване на вино

  ,
  Този елегантен глобус бар е идеален за съхраняване на няколко бутилки и чаши. Изработен от солидна дървесина, той може да се използва в дома, в офиса или навсякъде, където бихте искали да посрещате гости по уникален начин. Този глобус бар стои на колела, така че е лесен за преместване. Разполага с древна карта на света. С държач за бутилки и чаши, той е перфектен за съхранението на няколко бутилки и чаши. Моля, отбележете че бутилките и чашите не са включени.
  232 лв.
  232 лв.
 • 138 лв.
  Quickview

  Голяма детска кухня за игра

  ,
  Вашите деца ще се наслаждават на часове игра с тази забавна играчка кухня, с издръжлива и здрава конструкция. Очарователната играчка кухня е с красив дизайн и лесно се сглобява благодарение на включените, подробни инструкции. Ярките цветове и традиционния облик прави кухнята да изглежда като истинска. Децата могат да подготвят вечерята в голямата и реалистична тенджера или тиган. Печките имат 2 въртящи се копчета, които позволяват на малкия готвач да регулира температурата. Рафтът за съхранение разположен отгоре е удобно оборудван с куки за прибори. Оборудвана с 3-етажни рафтове, тази играчка кухня има изобилие от пространство за съхранение на други аксесоари за готвене. Нещо повече, фурната с 2 отделения със сигурност ще добави много забавление. Включеният касов апарат, който има монети и пари в брой ще осъществи мечтата на малките деца да бъдат готвачи и продавачи! Вашите деца не само ще обичат да си играят на кухня, но тя ще им помогне, чрез игра да развият своите комуникационни и социални умения. Подходяща е за деца на 3 и повече години.
  138 лв.
  138 лв.
 • 419 лв.
  Quickview

  Детска кола Mercedes Benz GLE63S пластмаса червена

  ,
  Тази акумулаторна кола Mercedes Benz GLE63S е прекрасна играчка с иконичен дизайн, която ще достави на децата ви най-доброто преживяване. Този лицензиран детски автомобил има различни функции, включително възпроизвеждане на музика, движение напред и назад и други, които имитират истинска кола. Благодарение на своята издръжлива пластмасова конструкция, тази детска кола може да осигури безопасност. Освен това стабилното дъно с четири колела позволява на децата да се качват и слизат лесно сами. Тази детска кола е официално лицензирана от Mercedes Benz.
  419 лв.
  419 лв.
 • 107 лв.
  Quickview

  Детска кола за яздене „Fiat 500“ бяла

  ,
  Тази кола Fiat 500 със своя иконичен дизайн е чудесна играчка, която ще даде на децата ви най-доброто преживяване тип "gran turismo". Тя е официално лицензирана от Fiat. Играчката кола за бутане е изработена от висококачествени материали и няма да остане незабелязана благодарение на чисто белия си цвят. Колата има волан, ниско разположена седалка и ергономично оформена облегалка, които улесняват качването и слизането. Облегалката може да се използва за бутане от родителите. Голямото място за съхранение под седалката може да побере много играчки и други предмети, които вашите деца биха искали да вземат по време на своите приключения. Тази играчка кола за бутане ще помогне на децата ви да изградят пространствени способности, сръчност и фини двигателни умения. Подходяща е за деца от 12 до 36 месеца.  
  107 лв.
  107 лв.
 • 107 лв.
  Quickview

  Детска кола за яздене „Fiat 500“ синя

  ,
  Тази кола Fiat 500 със своя иконичен дизайн е чудесна играчка, която ще даде на децата ви най-доброто преживяване тип "gran turismo". Тя е официално лицензирана от Fiat. Играчката кола за бутане е изработена от висококачествени материали и няма да остане незабелязана благодарение на светлосиния си пастелен цвят. Колата има волан, ниско разположена седалка и ергономично оформена облегалка, които улесняват качването и слизането. Облегалката може да се използва за бутане от родителите. Голямото място за съхранение под седалката може да побере много играчки и други предмети, които вашите деца биха искали да вземат по време на своите приключения. Тази играчка кола за бутане ще помогне на децата ви да изградят пространствени способности, сръчност и фини двигателни умения. Подходяща е за деца от 12 до 36 месеца.
  107 лв.
  107 лв.
 • 123 лв.
  Quickview

  Детска кола за яздене „Fiat 500“ розова

  ,
  Тази кола Fiat 500 със своя иконичен дизайн е чудесна играчка, която ще даде на децата ви най-доброто преживяване тип "gran turismo". Тя е официално лицензирана от Fiat.  Играчката кола за бутане е изработена от висококачествени материали и няма да остане незабелязана благодарение на яркорозовия си цвят. Колата има волан, ниско разположена седалка и ергономично оформена облегалка, които улесняват качването и слизането. Облегалката може да се използва за бутане от родителите. Голямото място за съхранение под седалката може да побере много играчки и други предмети, които вашите деца биха искали да вземат по време на своите приключения. Тази играчка кола за бутане ще помогне на децата ви да изградят пространствени способности, сръчност и фини двигателни умения. Подходяща е за деца от 12 до 36 месеца. Артикулът се монтира лесно. Внимание: Тази играчка няма спирачки!
  123 лв.
  123 лв.
 • 123 лв.
  Quickview

  Плюшено детско конче за яздене, черно и бяло, XXL

  , ,
  Времето за игра ще бъде много по-забавно с това реалистично конче за яздене. Това меко и пухкаво конче с детайлни елементи се състои от здрава стоманена рамка и висококачествен плюшен плат. Играчката издържа до 100 кг, а звуковата функция прави ездата още по-реалистична и забавна. Нашето плюшено конче ще се превърне в най-добрия приятел на всяко дете. Моля, имайте предвид, че се изискват 2 АА батерии, които не са включени в доставката.
  123 лв.
  123 лв.
 • 123 лв.
  Quickview

  Детски велосипед за балансиране, дърво, син

  ,
  Този дървен велосипед за баланс е чудесен начин да се осигури плавен преход, ако детето ви е нетърпеливо да се отърве от триколката и да започне да кара велосипед на две колела. Изработен от здраво дърво, този иновативен велосипед не разполага с педали и децата могат лесно да го възседнат и да се бутат, използвайки инерцията. Велосипедът за балансиране разполага със седалка с регулируема височина, така че децата ви винаги могат да намерят удобна позиция. Ергономичните велосипедни дръжки предлагат безопасен и удобен захват. Тази дървен велосипед за балансиране ще бъде идеален за деца, които искат да развиват умения като баланс, координация и контрол на скоростта, преди да се научат как да ползват голям велосипед.  
  123 лв.
  123 лв.
 • 107 лв.
  Quickview

  Детска кола за яздене Bentley, бяла

  ,
  Тази детска кола за яздене в стил Bentley е една реалистична и безопасна детска играчка. Има шест песнички, които се активират от бутоните на волана. Мястото за съхранение под седалката е подходящо за поставяне на малки играчки. С устойчива пластмасова конструкция, детската кола е с максимална товароносимост от 23 кг и е предназначена за деца от 2+ години. Стабилната основа с 4 колела позволява лесното качване и слизане на детето от колата. Моля, отбележете, че двете батерии тип АА, необходими за звука, не са включени в доставката.
  107 лв.
  107 лв.
 • 123 лв.
  Quickview

  Детска кола за яздене Mercedes Benz, бяла

  ,
  Тази детска кола за яздене в стил Mercedes Benz е една реалистична и безопасна детска играчка. Има шест песнички, които се активират от бутоните на волана. Мястото за съхранение под седалката е подходящо за поставяне на малки играчки. С устойчива пластмасова конструкция, детската кола е с максимална товароносимост от 23 кг и е предназначена за деца от 2 + години. Стабилната основа с 4 колела позволява лесното качване и слизане на детето от колата. "Mercedes-Benz" и дизайнът на продукта са обект на интелектуална собственост на Daimler AG. Моля, отбележете, че двете батерии тип АА, необходими за звука, не са включени в доставката.
  123 лв.
  123 лв.
 • 107 лв.
  Quickview

  Детска кола за яздене Mercedes Benz, червена

  ,
  Тази детска кола за яздене в стил Mercedes Benz е една реалистична и безопасна детска играчка. Има шест песнички, които се активират от бутоните на волана. Мястото за съхранение под седалката е подходящо за поставяне на малки играчки. С устойчива пластмасова конструкция, детската кола е с максимална товароносимост от 23 кг и е предназначена за деца от 2+ години. Стабилната основа с 4 колела позволява лесното качване и слизане на детето от колата. "Mercedes-Benz" и дизайнът на продукта са обект на интелектуална собственост на Daimler AG. Моля, отбележете, че двете батерии тип АА, необходими за звука, не са включени в доставката.
  107 лв.
  107 лв.
 • 388 лв.
  Quickview

  Детски акумулаторен джип Mercedes Benz G65, 2 мотора, бял

  ,
  Този джип Mercedes Benz G65 с уникален и иновативен дизайн ще осигури на децата ви най-доброто шофиране на четири колела! Този детски джип има много реалистични аксесоари, които да го направят да изглежда точно като истински. Задвижвана от два мотора, тази електрическа кола е много по-мощна. С контролираните от педал предна и задна предавки, тя е както подвижна, така и безопасна. Вградените звукови ефекти и предните светлини допринасят за удоволствието от шофирането. С акумулаторната 12 V батерия, вашето дете ще има до 1,5 часа време за пътуване. Тя е толкова здрава, колкото изглежда и също толкова забавна за управление. Доставката включва 2 акумулаторни батерии и 1 зарядно устройство. Моля, имайте предвид, че тази играчка кола няма дистанционно управление. Сглобяването е много лесно.
  388 лв.
  388 лв.
 • 404 лв.
  Quickview

  Детски акумулаторен джип Mercedes Benz G65, 2 мотора, черен

  ,
  Този джип Mercedes Benz G65 с уникален и иновативен дизайн ще осигури на децата ви най-доброто шофиране на четири колела! Този детски джип има много реалистични аксесоари, които да го направят да изглежда точно като истински. Задвижвана от два мотора, тази електрическа кола е много по-мощна. С контролираните от педал предна и задна предавки, тя е както подвижна, така и безопасна. Вградените звукови ефекти и предните светлини допринасят за удоволствието от шофирането. С акумулаторната 12 V батерия, вашето дете ще има до 1,5 часа време за пътуване. Тя е толкова здрава, колкото изглежда и също толкова забавна за управление. Доставката включва 2 акумулаторни батерии и 1 зарядно устройство. Моля, имайте предвид, че тази играчка кола няма дистанционно управление. Сглобяването е много лесно.
  404 лв.
  404 лв.
 • 450 лв.
  Quickview

  Електрически автомобил с дистанционно управление, Audi A3, Бял

  ,
  Този 6V Audi A3 електрически автомобил съчетава модерен дизайн с новаторска технология и обезопасяване. С две предни скорости, контролирани чрез педал, колата е много безопасна. Екипирана е с аудио конектор за МР3 плейър, мобилен телефон, или други медиа източници като радио, CD-плейъри и т.н. Силата на звука е регулируема. Тази детска кола е изключително здрава и забавна за управление. За допълнителна безопасност има и предпазен колан, а възрастните могат да контролират завиването и скоростта чрез включеното дистанционно. Този детски автомобил подпомага развитието на детската пространствена ориентация, сръчност и координация, допълнително подсилени чрез забавлението.
  450 лв.
  450 лв.
 • 419 лв.
  Quickview

  Електрически детски автомобил с дистанционно, Audi A3, червен

  ,
  Този 6V Audi A3 електрически автомобил съчетава модерен дизайн с новаторска технология и обезопасяване. Тази детска кола е яркочервена и истински привлекателна за забавление. С две предни предавки, контролирани с крачния педал, тя е и много безопасна. Това превозно средство е оборудвано с аудио връзка за MP3 плейър, мобилен телефон или други музикални източници като радио, CD плейър и т.н. Силата на музикалния звук е регулируема. Този детски автомобил е толкова здрав, колкото изглежда и много забавен за каране. За допълнителна сигурност е осигурен предпазен колан, а възрастните могат да контролират управлението и скоростта с включеното дистанционно управление.
  419 лв.
  419 лв.
 • 466 лв.
  Quickview

  Детско „Ferrari F12“ с дистанционно управление, 6 V, жълто

  ,
  Този електрически детски автомобил Ferrari F12 съчетава отличен вид и най-съвременна технология с висока степен на безопасност. Тази кола помага на децата да развият техните пространствена ориентация, сръчност и фини двигателни умения, които се стимулират от просто шофиране и забавление. Оцветена в лъскаво жълто, тази кола е истински магнит за очите. Тя може лесно да се стартира със симулационния ключ, придружен от реалистичния звук на двигателя. С предни и задни предавки, работен волан, крачен педал за ускорение и LED фарове, тази кола осигурява реалистично шофиране. За допълнителна безопасност, възрастните могат да контролират управлението и скоростта с включения дистанционен контрол.
  466 лв.
  466 лв.
 • 466 лв.
  Quickview

  Детска кола BMW с акумулаторна батерия и дистанционно, бяла

  ,
  Тази детска кола с акумулаторна батерия в стил BMW е една реалистична и безопасна детска играчка. Има шест песнички, които се активират от бутоните на волана. Можете дори пуснете музика чрез свързване към МР3 плейър или мобилен телефон. Запалването на двигателя и клаксона са имитирани от реалистични звуци на истинска кола. Включеното дистанционно управление ви позволява да конролирате колата. С устойчива пластмасова конструкция, детската кола е с максимална товароносимост от 30 кг и е предназначена за деца от 3 до 6 години. Стабилната основа с 4 колела позволява лесното качване и слизане на детето от колата. Моля, отбележете, че трите батерии тип АА, необходими за дистанционното управление, не са включени в доставката.
  466 лв.
  466 лв.
 • 192 лв.
  Quickview

  Легло Алекс с механизъм

  Функицонално легло с изчистен дизайн в семпли цветове, с акцент- табла в оранж. Лесно съчетаем с всеки интериор. Изработено от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм
  192 лв.
  192 лв.
 • 439 лв.
  Quickview

  Спален комплект Марио

  Обзавеждане Марио включва гардероб, легло и бюро. Цветният дизайн придава на комплекта младежка визия. Подходящ за основно обзавеждане на спалнята или решение в обзавеждането на детската стая.
  439 лв.
  439 лв.
 • 483 лв.
  Quickview

  Спален комплект Скай

  Обзавеждане спалня Скай е отличен интериорен избор за стаята на подрастващите, а защо не и за всеки, който поддържа в себе си младежкият дух. Комплекта включва удобно легло, двукрил гардероб, бюро, шкаф и етажерка.
  483 лв.
  483 лв.
 • 111 лв.
  Quickview

  Балдахин Раббит

  Представяме Ви нежен и фееричен балдахин за кошарата на Вашето мъниче. Балдахинът е здрав и качествен и ще бъде чудесно допълнение към детската стая.
  111 лв.
  111 лв.
 • 449 лв.477 лв.
  Quickview

  Бебешко легло 18 тип люлка

  Бебешкото легло е едно от най - важните места за вашето бебе. Затова ние Ви предлагаме съвкупност от висококачествени материали и изработка, удобство и функционалност. Леглото може да се ползва както без люлеещия механизъм, така и като люлка за по - лесно приспиване на мъничето.
  449 лв.477 лв.
  449 лв.477 лв.
 • 330 лв.345 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Валери

  Бебешко легло Валери е за всеки търсещ перфектното легло за своето малко съкровище. С това легло Ви предлагаме комбинация от висококачествена иглолистна дървесина, уникална изработка, сигурност, избор на размер на леглото, функционалност и голямо чекмедже, в което можете да съхранявате всичките играчки на вашето прекрасно мъниче.
  330 лв.345 лв.
  330 лв.345 лв.
 • 375 лв.390 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Валери 14

  Валери 14 е леглото, което може да направи всяко едно мъниче още по - усмихнато и радостно. Избегнати са подвижни елементи в близост до бебето за неговата по - голяма сигурност. Леглото е изработено от висококачествена иглолистна дървесина, със закръгления в детайлите и със сертифицирани специално за бебешки мебели лакове и бои.
  375 лв.390 лв.
  375 лв.390 лв.
 • 384 лв.399 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Валери 141

  Легло Валери 141 е една прекрасна комбинация от качество, сигурност, удобство и функционалност. Разполага с голямо чекмедже, в което можете да съхранявате всичките играчки на вашето мъниче, опция за премахване на колелцата и дъги, които превръщат леглото в люлка.
  384 лв.399 лв.
  384 лв.399 лв.
 • 330 лв.345 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Верокио

  Бебешкото легло е най - важното място за всяко мъниче. Точно затова ние Ви предоставяме прекрасната възможност да изберете легло Верокио, което е съвкупност от редица качества - прекрасна изработка от висококачествена иглолистна дървесина, удобство и най - важното - сигурност.
  330 лв.345 лв.
  330 лв.345 лв.
 • 265 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Бреза

  Предлагаме Ви чудесно бебешко легло-люлка, в което рожбата Ви ще се чувства спокойна и защитена. За изработката на модела са използвани изцяло качествени материали и сертифицирани лакове и бои, за да гарантираме безопасност. Моделът е с две чекмеджета и застопоряващ се механизъм на люлеене.
  265 лв.
  265 лв.
 • 285 лв.328 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Бял с или без матрак

  Предлагаме Ви страхотен модел бебешко легло-люлка, в който детето Ви ще се чувства сигурно. Той е с две чекмеджета за удобно съхраняване на бебешки принадлежности и люлеещ механизъм. За изработката на това легло-люлка са използвани качествени материали и сертифицирани лакове и бои, за да гарантираме безопасност.
  285 лв.328 лв.
  285 лв.328 лв.
 • 285 лв.328 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Орех с или без матрак

  Това бебешко легло-люлка ще се впише по чудесен начин в детската стая. Моделът ни е изработен от качествени материали, а нежната цветова комбинация ще внесе уют и топлина. Подарете сигурност и спокойствие на рожбата си.
  285 лв.328 лв.
  285 лв.328 лв.
 • 265 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Пясъчен Дъб и Венге

  За да спи рожбата Ви спокойно, изберете нашето предложение - бебешко легло люлка. Моделът ни е изработен от висококачествени материали, а цветовата комбинация ще се впише във всеки интериор. Леглото-люлка разполага с две чекмеджета за удобно складиране на принадлежности, а механизмът на люлката може да се застопорява.
  265 лв.
  265 лв.
 • 269 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Фън Гоби

  Подарете на рожбата си сигурност и спокойствие с това наше предложение - бебешко легло люлка. Моделът разполага с две чекмеджета, за да можете удобно да съхранявате нужните принадлежности, както и с апликация за по-лесен достъп на детето до леглото.
  269 лв.
  269 лв.
 • 285 лв.328 лв.
  Quickview

  Бебешко легло люлка Рини Хималайски Дъб и Ванилия с или без матрак

  Бебешко легло-люлка, изработено от качествени материали и сертифицирани бои и лакове. Моделът е с две чекмеджета в основата си и е с люлеещ механизъм. Светлите тонове ще внесат усещане за спокойствие и простор, създавайки хармонична атмосфера в детската стая.
  285 лв.328 лв.
  285 лв.328 лв.
 • 465 лв.490 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Мондо тип люлка

  Няма да намерите по - хубав подарък за вашето мъниче от един прекрасен и здрав сън - всичко, от което има нужда едно бебе. Легло Мондо е точният избор за вас заради люлеещия механизъм, благодарение на който вашето съкровище ще заспи безгрижно.
  465 лв.490 лв.
  465 лв.490 лв.
 • 269 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Рини Фън Сонома тип люлка

  Бебешко легло Рини Фън Сонома е комбинация от редица качества. Може да се използва като люлка, има три нива за височината на матрака и разполага с две чекмеджета, в които можете да съхранявате всичките играчки на вашето мъниче и възможност за махане на апликация от решетката, за да може детето да излиза и влиза само, когато порасне.
  269 лв.
  269 лв.
 • 337 лв.420 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Сити Новара с подвижна решетка

  Комбинация от качества, стил и най - важното за едно бебе - сигурност. Сънят е едно от най - важните неща за вашето мъниче, затова Ви предлагаме бебешкото легло Сити Новара, изработено от сертифицирани за бебешки мебели лакове и бои и материали със сертификати за безопасност.
  337 лв.420 лв.
  337 лв.420 лв.
 • 337 лв.420 лв.
  Quickview

  Бебешко легло Сити Осло

  Сънят е едно от най - важните неща за вашето мъниче. Затова ние Ви предлагаме възможността да изберете най - доброто за детето си - детско легло Сити Осло. Леглото е съвкупност от висококачествени материали, отлична изработка и освен това е направено със закръгления в детайлите.
  337 лв.420 лв.
  337 лв.420 лв.
 • 652 лв.834 лв.
  Quickview

  Детскa стая Сити 5010 с две легла и секция

  Детска стая Сити 5010 е уникален спален комплект със модерна и елегантна визия за две деца. Комплекта съдържа две легла, два гардероба с надстройки, голямо нощно шкафче и ракла, благодарение на което вашите деца ще имат възможността да съхраняват всичките си дрехи и завивки. Имате и възможност да закупите комплекта с два еднолицеви матрака Лена.
  652 лв.834 лв.
  652 лв.834 лв.
 • 200 лв.
  Quickview

  Детска спалня Барби

  Легло Барби ще се превърне в любимото място на вашето дете. С неговите си светли цветове ще се впише във всяка обстановка и ще пасне на всеки вкус. Изработено е от висококачествени материали, а тапицерията е от еко кожа в бял цвят.
  200 лв.
  200 лв.
 • 1 674 лв.
  Quickview

  Детска стая Дани

  Комплект "Дани" е перфектният избор за обзавеждането на детската стая на Вашите деца. Комплектът е в свежи цветове, които ще внесат настроение в стаята, а дизайнерското решение подсилва комфорта. Всеки един от елементите е изработен от качествени материали.
  1 674 лв.
  1 674 лв.
 • 1 599 лв.
  Quickview

  Детска стая Ивко

  Това детско обзавеждане е перфектно за стаята на Вашия малчуган. Всеки един от елементите е с изчистени линии и е изработен от материали от високо качество. Комплектът е в синьо-бяла цветова комбинация, за да се съчетае с всеки интериор.

  1 599 лв.
  1 599 лв.
 • 1 599 лв.
  Quickview

  Детска стая Ивко 2

  Това детско обзавеждане е перфектно за стаята на Вашия малчуган. Всеки един от елементите е с изчистени линии и е изработен от материали от високо качество. Комплектът е в бяло-шоколадова цветова комбинация, за да се съчетае с всеки интериор.

  1 599 лв.
  1 599 лв.
 • 1 718 лв.
  Quickview

  Детска стая Лени

  Чудесен комплект за обзавеждане на детската стая! Всеки един от компонентите е изработен от първокачествени материали, с класическата цветова комбинация ще акцентира на всеки интериор. Подарете на децата си комфорт и практичност!
  1 718 лв.
  1 718 лв.
 • 1 599 лв.
  Quickview

  Детска стая Мони

  Този детски комплект е изработен от материали от високо качество. Свежите цветове ще внесат настроение в стаята и ще я направят още по-уютна и прекрасна. Включените компоненти правят комплекта идеален избор за Вашите деца и тяхната стая.
  1 599 лв.
  1 599 лв.
 • 1 228 лв.
  Quickview

  Детска стая Рак Трак

  Нашето детско обзавеждане е изработено от първокачествени материали, а цветната комбинация ще придаде свежест и нежност на помещението. Всеки един от компонентите е с изчистен дизайн, за да се съчетае лесно с интериора. Страхотен избор за всеки дом и всяка детска стая!
  1 228 лв.
  1 228 лв.
 • 1 115 лв.
  Quickview

  Детска стая Роко

  Нашето обзавеждане е чудесен и практичен избор за всяка детска или юношеска стая. Компонентите са с изчистени линии, а универсалният цвят ги прави подходящи за всеки интериор. Те са изработени от първокачествени материали, за да гарантираме дълготрайната употреба.
  1 115 лв.
  1 115 лв.
 • 516 лв.623 лв.
  Quickview

  Детска стая Сити 5012 с амортисьорен повдигащ механизъм

  Иновативно, стилно и модерно обзавеждане за детска стая, на което би се зарадвало всяко дете. Комплекта е в приятна цветова комбинация от Сонома тъмна и син петрол, но това не пречи на комплекта да пасне на всеки интериор. Към комплекта можете да добавите и еднолицев матрак Лена за по - голям комфорт на вашето дете.
  516 лв.623 лв.
  516 лв.623 лв.
 • 529 лв.641 лв.
  Quickview

  Детска стая Сити 5013

  Детска стая Сити 5013 е всичко, от което има нужда вашето дете. Мебелите са със приятни цветове и пасват на всеки интериор. Разполага с легло с нощно шкафче и обемен гардероб и шкаф, в които детето ви може да съхранява всичките си дрехи и други вещи.
  529 лв.641 лв.
  529 лв.641 лв.
 • 297 лв.515 лв.
  Quickview

  Детска стая Сити 5014

  Зарадвайте вашето дете с това чудесно обзавеждане за детска стая. Секцията и леглото са с изключително приятни цветове, които пасват на всеки интериор. Секцията е с гардероб, което позволява съхранението на всичките дрехи на вашето дете.
  297 лв.515 лв.
  297 лв.515 лв.
 • 368 лв.592 лв.
  Quickview

  Детска стая Сити 5015

  Стилно детско обзавеждане, състоящо се от скрин, етажерка и двуетажно легло. Комплекта е с доста приятни и семпли цветове, което му позволява да се слее с всякакъв интериор и да се хареса на всеки.
  368 лв.592 лв.
  368 лв.592 лв.
 • 1 479 лв.
  Quickview

  Детска стая Яна

  Това детско обзавеждане умело съчетава практичността със стила. Всеки един от компонентите се характеризира с прецизна изработка от качествени материали и изящни форми, които ще акцентират на интериора. Тъй като леглото и бюрото са с надстройки, детето Ви ще може по-практично и нагледно да подреди вещите си.
  1 479 лв.
  1 479 лв.
 • 681 лв.
  Quickview

  Детско легло Мони двуетажно ЛПДЧ бяло, слънчево жълто и зелено океан

  Това двуетажно детско легло е идеалното решение за по-малки помещения! Долното легло е с повдигащ механизъм, за да можете удобно да съхранявате различни вещи или дрехи. Практично и със стилен дизайн, това легло ще бъде чудесно допълнение към детската стая.
  681 лв.
  681 лв.
 • 429 лв.449 лв.
  Quickview

  Детско легло Петит тип люлка

  Бебешко легло тип люлка Петит е изработено от възможно най - висококачествени материали, а за още по - голяма сигурност на вашето съкровище са избегнати подвижни детайли около бебето. Сънят е една от най - важните части за деня на бебето и точно затова ние ви предлагаме една много добра комбинация от сигурност, удобство, функционалност и качество.
  429 лв.449 лв.
  429 лв.449 лв.
 • 1 301 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Модерн Блу

  Страхотно предложение за обзавеждане на детската спалня. Комплектът ни е в нежна цветова гама, за да внесе хармония и позитивност сред стаята.
  1 301 лв.
  1 301 лв.
 • 1 301 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Модерн Роуз

  Предлагаме ви чудесно детско обзавеждане, което ще трансформира стаята на детето ви и ще осигури функционалност. Компонентите са в нежни цветове, за да акцентират на интериора и да създадат хармонична и спокойна атмосфера.
  1 301 лв.
  1 301 лв.
 • 809 лв.999 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Рики

  Обзавеждане Рики се характеризира с функционалност и свеж декор. Моделът  е подходящ, както за момчета така и за момичета. Нашето предложение включва цялостно решение в обзавеждането на детската стая. Този сет предлага компактно двуетажно легло, бюро с надстройка за допълнително съхранение на вещи, секция и удобен двукрил гардероб. Цветовата комбинация създава слънчево настроение в стаята на най - малките, като предразполага към игри и весело настроение. За изработката на комплект Рики са използвани висококачествени материали с цел осигуряване максимална защита и комфорт в детската стая.
  809 лв.999 лв.
  809 лв.999 лв.
 • 782 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане с легло на две нива

  ,
  Практичен избор, когато детската стая се обитава от две деца или малчугана има гости. Компактен дизайн, който позволява позициониране на едната стена, осигурявайки възможност за пълноценното използване на остатъчната пространствена площ в помещението.
  782 лв.
  782 лв.
 • 652 лв.844 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Сити 5000 с или без матраци

  Това детско обзавеждане е идеалният избор, ако имате две деца. Модулите могат да се комбинират по различни начини според Вашите предпочитания и въображение. Благодарение на цветовата комбинация, този комплект е подходящ и за момчета, и за момичета. Комплектът включва 2 легла с повдигащ механизъм, ракла, нощно шкафче и секция.
  652 лв.844 лв.
  652 лв.844 лв.
 • 516 лв.628 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Сити 5001 с или без матрак

  Предлагаме Ви чудесно и модерно решение за стаята на Вашето дете - комплект за обзавеждане Сити 5001. Комплектът нежно съчетава жълтия цвят с дъб сонома. Бюрото е удобно, а гардеробът - просторен. Подматрачното пространство може да се използва, тъй като леглото е с повдигащ механизъм.
  516 лв.628 лв.
  516 лв.628 лв.
 • 632 лв.744 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Сити 5002 с или без матрак

  Предлагаме Ви страхотно детско обзавеждане, което включва всичко необходимо за Вашето дете - легло, нощно шкафче, гардероб и бюро. Вратите на гардероба се затварят плавно за повече удобство, а бюрото е с надстройка, за да събира повече вещи, книги, учебници. Модерно решение за всяка детска стая!
  632 лв.744 лв.
  632 лв.744 лв.
 • 584 лв.696 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Сити 5003 с или без матрак

  Представяме Ви едно модерно и стилно решение за обзавеждане на детската стая. Комплектът ни е в универсални цветове, което го прави подходящ както за момичета, така и за момчета. Многобройните шкафчета осигуряват достатъчно пространство за съхранение на вещи, книги и учебници, а леглото е с повдигащ механизъм, за да се използва и подматрачното пространство.
  584 лв.696 лв.
  584 лв.696 лв.
 • 529 лв.641 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Сити 5006 с или без матрак

  Преобразете детската стая на Вашето дете по един модерен и стилен начин, благодарение на този комплект за обзавеждане. Той включва всичко нужно, за да се чувства детето добре - легло, бюро, гардероб, нощно шкафче и шкаф.
  529 лв.641 лв.
  529 лв.641 лв.
 • 690 лв.904 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Сити 5007 с или без матраци

  Предлагаме Ви функционален комплект за обзавеждане на детска стая, включващ всичко най-нужно за Вашите деца - две легла, две нощни шкафчета, гардероб и колонен шкаф. Комплектът е изработен от първокачествено ЛПДЧ, а нежната цветова комбинация ще внесе хармония в интериора. Леглата са с подвигащ механизъм.
  690 лв.904 лв.
  690 лв.904 лв.
 • 709 лв.816 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Сити 5008 с или без матрак

  Това детско обзавеждане чудесно ще допълни стаята на Вашето дете. В комплекта са включени всички необходими мебели, легло, гардероб с плъзгащи врати, колонен шкаф, нощно шкафче и бюро. Осигурете на детето си комфорта и спокойствието, от които има нужда.
  709 лв.816 лв.
  709 лв.816 лв.
 • 342 лв.449 лв.
  Quickview

  Детско обзавеждане Сити 5009 с или без матрак

  Предлагаме Ви страхотно детско обзавеждане, което чудесно ще акцентира на интериора. Леглото разполага с повдигащ механизъм, за да се възползвате максимално от подматрачното пространство. Универсалните цветове на комплекта позволят да бъде използван за обзавеждането както на момчешка стая, така и на момичешка.
  342 лв.449 лв.
  342 лв.449 лв.
 • 344 лв.
  Quickview

  Долно легло за двуетажно легло Алфа

  Компактно и с изчистен дизайн, това долно легло е удачното решение за детската стая. Изработено е от качествени материали и практично ще се впише в интериора Ви.
  344 лв.
  344 лв.
 • 312 лв.
  Quickview

  Долно легло за двуетажно легло Тренд

  Практично интериорно решение за детската стая е това долно легло за двуетажно легло. Моделът е идеален за обзавеждане на по-малки помещения, а изчистеният дизайн лесно ще се съчетае с всеки интериор.
  312 лв.
  312 лв.
 • 154 лв.
  Quickview

  Долно легло-чекмедже Алфа

  За по-малки помещения, това легло-чекмедже е най-удачното решение. Може да изпълнява две роли, в зависимост от нуждите на Вашето дете и от мястото, с което разполагате.
  154 лв.
  154 лв.
 • 152 лв.
  Quickview

  Долно легло-чекмедже Тренд

  Представяме Ви едно наистина практично интериорно решение за стаята на Вашето дете. Този шкаф може да бъде използван и като легло, което е идеално решение за по-малки помещения.
  152 лв.
  152 лв.
 • 154 лв.377 лв.
  Quickview

  Допълнително долно легло Галакси

  За да осигурите допълнително място за сън и почивка, това долно легло ще свърши чудесна работа. То е с компактни размери и е практичното решение за всеки дом!
  154 лв.377 лв.
  154 лв.377 лв.
 • 202 лв.481 лв.
  Quickview

  Допълнително долно легло Корсан

  Долно легло Корсан е практично тематично допълнение към легло- кораб от същата серия. Може да се закупи с или без марак, както и да бъде използвано самостоятелно. Материалите от които е изработено са висококачествени, което гарантира дълготрайната му и безпроблема употреба.
  202 лв.481 лв.
  202 лв.481 лв.
 • 216 лв.
  Quickview

  Еднокрилен гардероб 2

  Компактен еднокрилен гардероб, подходящ и за най - малката детска стая. Моделът се предлага в богата гама от цветове, за да можете да го съчетаете с всеки интериор.
  216 лв.
  216 лв.
 • 143 лв.
  Quickview

  Легло Алиса

  Разкошен модел легло, който ще отведе детето ви в приказен свят. Изработено е от качествени материали, а нежната цветова комбинация допълва магичното усещане за хармония.
  143 лв.
  143 лв.
 • 1 028 лв.1 467 лв.
  Quickview

  Легло Винъс

  Легло Винъс е с елегантна визия, благодарение на което ще се впише чудесно в интериора на стаята Ви. Изработката от качествени материали гарантира неговата здравина и стабилност.
  1 028 лв.1 467 лв.
  1 028 лв.1 467 лв.
 • 538 лв.
  Quickview

  Легло Дани тип сандвич с матраци 90/190 и 82/186 см, бяло, антрацит и зелен лайм

  Леглото, което Ви представяме, е от типа "сандвич", което го прави изключително практично и подходящо за обзавеждане на детската стая. Двете легла могат да се съберат едно в друго, тъй като долното легло е с колелца, за да се пести място през деня.
  538 лв.
  538 лв.
 • 175 лв.
  Quickview

  Легло Джой

  Легло Джой предоставя просторна площ за почивка и релакс на вашето дете. Моделът е в свежи цветове, което създава една спокойна и ведра обстановка.
  175 лв.
  175 лв.
 • 214 лв.
  Quickview

  Легло Диего

  Легло Диего е с повдигащ механизъм и допълнително място за съхранение на вещи, което го прави изключително функционално. Поканете ведрата и уютна атмосфера в стаята на детето ви.
  214 лв.
  214 лв.
 • 1 799 лв.1 899 лв.
  Quickview

  Легло Ево

  Легло Ево модел Камаро е идеалният подарък за Вашия малък шофьор! Колата е ярка, реалистична и просторна. За максимална безопасност на Вашия малчуган, моделът разполага с меки, подвижни облегалки, които са украсени с 3Д принт, имитиращ дизайн на седалките на спортен автомобил.
  1 799 лв.1 899 лв.
  1 799 лв.1 899 лв.
 • 500 лв.829 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 100/200 Галакси

  Интересната визия на това легло ще акцентира на помещението Ви. Универсалният му цвят лесно се съчетава с интериора и ще внесе усещане за хармония и уют. Площта под него лесно се почиства, тъй като моделът е по-висок.
  500 лв.829 лв.
  500 лв.829 лв.
 • 548 лв.877 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 100/200 Корсан

  Леглото е идеално креативно решение за обзавеждане на стаята на Вашето дете! Изработено е от висококачествени материали, с внимание към детайла, които гарантират стабилност и дълготрайна употреба. Леглото е чудесно допълнение към останалите компоненти от серията.
  548 лв.877 лв.
  548 лв.877 лв.
 • 840 лв.1 169 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 100/200 Луна

  Леглото от серия "Луна" ще Ви спечели с елегантния си дизайн, който ще акцентира на помещението и ще го направи още по-приятно и уютно. Моделът е на крачета, което улеснява почистването под него.
  840 лв.1 169 лв.
  840 лв.1 169 лв.
 • 644 лв.973 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 100/200 Масса

  Леглото, което Ви представяме, е със стилен, но функционален дизайн.Тъй като моделът е на крачета, пространството под него се почиства и поддържа много лесно. Страхотен избор за всяка спалня!
  644 лв.973 лв.
  644 лв.973 лв.
 • 569 лв.898 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 100/200 Фарм

  Леглото-къща е интересно и оригинално допълнение към стаята на Вашето дете. Разполага с етажерка на която може да се наредят играчки, книги или други вещи. Леглото е на крачета, което улеснява почистването на пространството под него. Чудесно допълнение към останалите компоненти от серията!
  569 лв.898 лв.
  569 лв.898 лв.
 • 749 лв.1 078 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 100/200 Ханедан

  Дизайнът на това легло чаровно ще акцентира на Вашата спалня и ще внесе усещане за уют и хармония. Пространството под леглото се почиства лесно, благодарение на четирите крачета на модела. Правилното интериорно решение!
  749 лв.1 078 лв.
  749 лв.1 078 лв.
 • 584 лв.913 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 100/200 Хаусес

  Легло Хаусес е удобно и функционално легло, подходящо за всяко дете. С приятните си цветове пасва на всеки интериор и разполага с възможност за добавяне на матрак КУПА. Може да бъде закупено и в комплект с други артикули от обзавеждане за детска стая Хаусес.
  584 лв.913 лв.
  584 лв.913 лв.
 • 316 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 120/190 Ивко бяло и синьо

  Легло "Ивко" е изработено от първокачествени материали в синьо и бяло, които цветове ще внесат спокойствие и хармония в детската стая. Моделът е с къса табла и разполага с повдигащ механизъм, за да можете да се възползвате от мястото под матрака.
  316 лв.
  316 лв.
 • 603 лв.968 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 120/200 Галакси

  Интересната визия на това легло ще акцентира на помещението Ви. Универсалният му цвят лесно се съчетава с интериора и ще внесе усещане за хармония и уют. Площта под него лесно се почиства, тъй като моделът е по-висок.
  603 лв.968 лв.
  603 лв.968 лв.
 • 591 лв.956 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 120/200 Корсан

  Леглото е идеално креативно решение за обзавеждане на стаята на Вашето дете! Изработено е от висококачествени материали, с внимание към детайла, които гарантират стабилност и дълготрайна употреба. Леглото е чудесно допълнение към останалите компоненти от серията.
  591 лв.956 лв.
  591 лв.956 лв.
 • 924 лв.1 289 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 120/200 Луна

  Леглото, което Ви представяме, е с елегантен дизайн и бързо ще се превърне в любимото Ви местенце в дома. Таблата му е капитонирана, което допълнително подсилва елегантната визия.
  924 лв.1 289 лв.
  924 лв.1 289 лв.
 • 696 лв.1 061 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 120/200 Масса

  Функционално и елегантно, това легло е чудесесн избор за Вашата спалня. Благодарение на крачетата си, мястото под леглото се поддържа и почиства лесно. Удачен избор, за който няма да съжалявате!
  696 лв.1 061 лв.
  696 лв.1 061 лв.
 • 785 лв.1 150 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 120/200 Ханедан

  Елегантният дизайн и качествената изработка на това легло го правят чудесен избор за спалнята Ви. Моделът е на крачета, което улеснява поддържането на добра хигиена в дома. Избор, който си заслужава!
  785 лв.1 150 лв.
  785 лв.1 150 лв.
 • 636 лв.1 001 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 120/200 Хаусес

  Легло Хаусес за матрак 120/200 е едно прекрасно допълнение към обзавеждане за детска стая. Може да бъде закупено и с матрак КУПА. Леглото е с изключително приятни шарки и цветове, пасващи на всеки интериор.
  636 лв.1 001 лв.
  636 лв.1 001 лв.
 • 370 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 90/190 с ракла и надстройка Яна бяло шагре и виола шагре

  Този модел детско легло разполага с допълнителна ракла и надстройка, за да може детето Ви удобно да подреди принадлежностите си. Моделът е направен от ЛПДЧ плоскости, с което гарантираме дълготрайната и безпроблемна употреба. Леглото е здраво, стабилно и ще Ви спечели с нежната си цветова комбинация.
  370 лв.
  370 лв.
 • 288 лв.
  Quickview

  Легло за матрак 90/190 см. Рак Трак оранжево и беже

  За да внесете свежо настроение в детската стая, обзаведете я с това страхотно легло. То е изработено от материали от високо качество, а изчистеният му дизайн в свежи цветове ще акцентира на помещението.
  288 лв.
  288 лв.
 • 230 лв.
  Quickview

  Легло Ивет

  Това спално легло е с модерна визия и нежни детайли, които го правят чудесен избор за стаята на вашето дете.  Таблата на модела е тапицирана с еко кожа и розови шевове, а чаровният розов пастелен цвят ще акцентира на интериора.
  230 лв.
  230 лв.
 • 759 лв.1 088 лв.
  Quickview

  Легло Кемп за матрак 100/200

  Иновативно легло с функционален дизайн. В горната част има къщурка с 2 рафта за съхранение на най - различни вещи и две прозорчета в ляво и дясно. Леглото е с интересни шарки и затова се харесва на всяко мъниче.
  759 лв.1 088 лв.
  759 лв.1 088 лв.
 • 230 лв.
  Quickview

  Легло Кен

  Детско легло с модерен дизайн, което ще осигури нужния комфорт на детето. Изработено е от качествени материали, а гравюрата на таблата допълнително акцентира на модела.
  230 лв.
  230 лв.
 • 1 179 лв.
  Quickview

  Легло кола Турбо бяла

  Със своят дързък и нестандартен дизайн, легло Турбо несъмнено ще предизвика еуфория във Вашето дете. То несъмнено ще се превърне в любимото кътче за игра вкъщи. Невероятно съчетание между оригинален дизайн и висококачествена изработка- несъмнено чудесен избор за обзавеждане на стаята на Вашия малчуган!
  1 179 лв.
  1 179 лв.
 • 1 179 лв.
  Quickview

  Легло кола Турбо ГТ1

  Със своят дързък и нестандартен дизайн, легло Турбо несъмнено ще предизвика еуфория във Вашето дете. То несъмнено ще се превърне в любимото кътче за игра вкъщи. Невероятно съчетание между оригинален дизайн и висококачествена изработка- несъмнено чудесен избор за обзавеждане на стаята на Вашия малчуган!
  1 179 лв.
  1 179 лв.
 • 855 лв.1 143 лв.
  Quickview

  Легло кораб Корсан

  Със своя вълнуващ иновативен дизайн, легло Корсан ще пренесе Вашия малчуган в един приказен свят пълен с приключения! Освен за спане, леглото ще се превърне в любимото му кътче за игри и забавления. Може да бъде добавено и допълнително долно легло. Несъмнено отличен избор за стаята на Вашия малчуган!
  855 лв.1 143 лв.
  855 лв.1 143 лв.
 • 167 лв.
  Quickview

  Легло Куин

  Стилно детско легло, чиито дизайн и цветове страхотно ще акцентират на стаята. Моделът осигурява просторно място за сън и релакс на вашето дете. Удачен избор за всяка детска стая!
  167 лв.
  167 лв.
 • 339 лв.379 лв.
  Quickview

  Легло Лайт Додж

  Модел Лайт Додж е идеалното допълнение за детската стая. Материалите, които са използвани са висококачествени и безопасни за Вашето дете. В допълнение можете да закупите матрак и осветление за дъното на контролния панел.
  339 лв.379 лв.
  339 лв.379 лв.
 • 339 лв.419 лв.
  Quickview

  Легло Лайт Мустанг

  Сбъднете мечтата за суперкола на Вашето малко съкровище. С Лайт Мустанг, детето Ви ще се радва на безкрайни моменти, прекарани в леглото. Изработено е от качествени материали и се предлага в различни цветове за да остане Вашето дете наистина доволно от прекрасният Ви избор.
  339 лв.419 лв.
  339 лв.419 лв.
 • Quickview

  Легло Мустанг 3Д

  Уникалният триизмерен дизайн на легло Камаро определено ще впечатли Вашето дете! Леглото е не само красиво, но и безпасно- всички страни са зашитени с удароустойчив мек кант. Чудесно решение за обзавеждане на стаята на Вашето дете!
  649 лв.
 • Quickview

  Легло Мустанг 3Д с дънно осветление и светещи фарове

  Легло Камаро е чудесно интериорно решение за обзавеждане на детската стая. То разполага с множество допълнения, които допринасят за реалистичния му вид, като стикери, странични колела, светещи фарове и мултимодално осветяване на дъното. Изработено е от висококачествени материали гарантиращи безопасната му и безпроблемна употреба.
  789 лв.
 • Quickview

  Легло Мустанг 3Д със светещи фарове

  Зарадвайте детето си с легло-кола Камаро! За максимално реалистичен вид, то е оборудвано със странични колела, стикери и светещи фарове. Изработено е от висококачествени и безопасни материали. Чудесен подарък за Вашия малчуган!
  709 лв.
 • Quickview

  Легло Мустанг Плюс

  Дизайнът на легло-автомобил Мустанг несъмнено ще предизвика еуфория във Вашето дете! За максимална безопасност, леглото разполага с мек каучуков кант. Моделът предлага и допълнителни опции, които да допринесат за още по-реалистичния му вид.
  429 лв.
 • Quickview

  Легло Мустанг Плюс с дънно осветление и светещи фарове

  Легло-автомобил Мустанг Плюс ще се превърне в любимото кътче за игра на Вашето дете! Със своят реалистичен дизайн, той е мечтания подарък за всеки малчуган! За максимална безопасност ръбовете на скритите части са с PVC кант.
  569 лв.
 • Quickview

  Легло Мустанг Плюс със светещи фарове

  Легло Мустанг Плюс е идеалният подарък за Вашето дете! Оборудван е със светещи фарове за максимално реалистична визия и усещане. Леглото е изработено от висококачествени материали, които гарантират здравината и стабилността му.
  489 лв.
 • 199 лв.
  Quickview

  Легло Немо

  Детско легло, чиято свежа комбинация от цветове създава настроение и ведра атмосфера. Моделът е страхотен избор за създаването на хармонична и позитивна среда за Вашето дете, където ще може да се наслади на сладки сънища.
  199 лв.
  199 лв.
 • 1 339 лв.
  Quickview

  Легло Нео БМВ бяло

  Сбъднете мечтата на Вашия малък шофьор с легло Нео! Множеството функции с които разполага, носи усещането за реалистична кола. Ръбовете на леглото са защитени с меки ръбове, за да се избегне рискът от нараняване по време на игра.
  1 339 лв.
  1 339 лв.
 • 1 479 лв.
  Quickview

  Легло Нео БМВ сиво

  Легло Нео ще се превърне в любимото място за игра на Вашия млад шофьор! То разполага с ЛЕД осветление, светещи фарове, мек заден спойлер, въртящи се колела и много други функции, които ще накарат детето Ви да си ляга с удоволствие.
  1 479 лв.
  1 479 лв.
 • 1 179 лв.
  Quickview

  Легло Нео БМВ червено

  Легло Нео впечатлява със своя релистичен дизайн и разнообразни функции. Ефектните 3Д форми, стилните стикери и сетещите фарове несъмнено ще предизвикат еуфория във Вашето дете.
  1 179 лв.
  1 179 лв.
 • 1 129 лв.
  Quickview

  Легло Нео БМВ черно

  Реалистичният дизайн на легло Нео и множеството функции с които разполага ще го превърнат в любимото място за игра на Вашето дете! Материалите, от които е изработено са висококачествени, гарантиращи безопасността и дълготрайната му употреба.
  1 129 лв.
  1 129 лв.
 • 1 339 лв.
  Quickview

  Легло Нео Волво бяло

  Ефектно и функционално, легло Нео е мечтата на всеки млад шофьор! Множеството функции и нестандартният дизайн, с които разполага, го превръщат от обикновена мебел в реалистична кола. Дизайнът му е безопасен, тъй като формите му са защитени с меки ръбове.
  1 339 лв.
  1 339 лв.
 • 1 479 лв.
  Quickview

  Легло Нео Волво сиво

  Легло Нео разполага с цял набор от функции, които несъмнено ще предизвикат еуфория у Вашия малчуган. Графитено-сивият модел легло Нео е част от лимитирано издание. Цветът е нанесен ръчно, на което се дължи ефектния му вид.
  1 479 лв.
  1 479 лв.
 • 1 179 лв.
  Quickview

  Легло Нео Волво червено

  Релистичните детайли и функции на легло-автомобил Нео ще превърнат съня от задължание в удоволствие за Вашето дете. Висококачествената изработка гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба.
  1 179 лв.
  1 179 лв.
 • 1 129 лв.
  Quickview

  Легло Нео Волво черно

  Дизайнът на легло-кола Нео несмнено ще зарадва Вашия малчуган. Реалистичните 3Д форми и ефектните функции превръщат обикновената мебел в реалстичен автомобил. За максимално удобство, леглото разполага с подматрачно пространство за съхранение на спално бельо и играчки.
  1 129 лв.
  1 129 лв.
 • 1 179 лв.
  Quickview

  Легло Нео Мазерати

  Легло-кола от серията Нео е най-подходящият избор за обзавеждане на стаята на Вашето дете. То разполага с ортопедичен матрак, повдигащ се механизъм, две просторни помещения за съхраняване на спално бельо, статични колела в цвета на леглото, светещи фарове и мек спойлер.
  1 179 лв.
  1 179 лв.
 • 1 339 лв.
  Quickview

  Легло Нео Мазерати бяло

  Легло Нео е чудесно допълнение за всяка детска стая! Реалистичните форми и интересните функции ще го превърнат в любимото кътче за игра на Вашия малчуган. Ръбовете на леглото са защитени с меки елементи, които гарантират безопасността на детето Ви.
  1 339 лв.
  1 339 лв.
 • 1 479 лв.
  Quickview

  Легло Нео Мазерати сиво

  Стилният рафитено-сив цвят е част от лимитирано издание на модел Нео. Леглото разполага с множество функции, които придават още по-реалистично усещане. Невероятно съчетание между оригинален дизайн и висококачествена изработка- несъмнено чудесен избор за обзавеждане на стаята на Вашия малчуган!
  1 479 лв.
  1 479 лв.
 • 1 129 лв.
  Quickview

  Легло Нео Мазерати черно

  Направете така мечтания подарък на Вашето дете с легло-автомобил Нео! То раполага с множество функции, както и ефектен 3Д дизайн, които го превръщат от иначе обикнoвена мебел в реалистична кола!
  1 129 лв.
  1 129 лв.
 • 1 179 лв.
  Quickview

  Легло Нео Мерцедес

  Легло Нео Мерцедес е едно чудесно решение за обзавеждането на стаята на Вашият малчуган. С включените екстри - светещи фарове и мек спойлер, детето Ви ще е изключително щастливо и ще се радва на всеки един, прекаран в леглото, момент.
  1 179 лв.
  1 179 лв.
 • 1 339 лв.
  Quickview

  Легло Нео Мерцедес бял

  С легло Нео Мерцедес ще оставите Вашето дете изключително доволно. Леглото е с включени светещи фарове, дънно осветление, мек спойлер и матрак. Детето Ви ще може да играе на воля, тъй като леглото е със заоблени форми, които предотвратяват възможността за удар в остри ръбове.
  1 339 лв.
  1 339 лв.
 • 1 479 лв.
  Quickview

  Легло Нео Мерцедес сиво

  Подарете така мечтания подарък на Вашето дете! Графитеният цвят на леглото е част от лимитирано издание на серия Нео. Цветът е нанесен ръчно, на което се дължи ефектния му вид. В комплекта са включени въртящи се колела, за да изглежда още по-реалисично.
  1 479 лв.
  1 479 лв.
 • 1 129 лв.
  Quickview

  Легло Нео Мерцедес черен

  Легло Нео Мерцедес е едно иновативно и стилно предложение за спално легло на Вашето дете. Изработено е от качествени материали и разполага с обемно подматрачно пространство, разделено на две. Възможност за добавяне на въртящи се колела.
  1 129 лв.
  1 129 лв.
 • 1 339 лв.
  Quickview

  Легло Нео Тесла бяла

  С легло Нео Тесла бял вариант, можете да зарадвате всяко дете. Леглото е изключително стилно и пасва на всеки интериор. Изработено е от качествени материали с заоблени форми, които предотвратяват възможността от удар в остри ръбове.
  1 339 лв.
  1 339 лв.
 • 1 479 лв.
  Quickview

  Легло Нео Тесла графит

  Легло Нео Тесла графит е едно изключително предложение за спалнята на Вашето дете. Към леглото са включени дънно осветление, сетещи фарове, въртящи се колела и мек спойлер, а матракът е с 3D тапицерия. Зарадвайте Вашия малчуган с този прекрасен подарък.
  1 479 лв.
  1 479 лв.
 • 1 179 лв.
  Quickview

  Легло Нео Тесла червена

  Легло Нео Тесла е един чудесен избор за обзавеждането на стаята на Вашият малчуган. Изработено е от качествени материали и разполага с матрак, светещи фарове и мек спойлер за да е още по - щастливо детето Ви.
  1 179 лв.
  1 179 лв.
 • 1 129 лв.
  Quickview

  Легло Нео Тесла черна

  Легло Нео Тесла е мечтата на всеки млад шофьор. С него ще можете да зарадвате своя малчуган, а благодарение на подматрачното пространство, ще разполага с допълнително място за съхранение на дрехи или играчки.
  1 129 лв.
  1 129 лв.
 • 483 лв.812 лв.
  Quickview

  Легло Папатя за матрак 100/200

  Легло с тапуицирана табла, което пасва на всеки интериор, благодарение на семплите си цветове. Легло Папатя може да бъде закупено и в комплект с други артикули от същият модел.
  483 лв.812 лв.
  483 лв.812 лв.
 • 565 лв.930 лв.
  Quickview

  Легло Папатя за матрак 120/200

  Със семплите си цветове, легло Папатя пасва на всеки интериор. Разполага с тапицирана табла и може да бъде закупено в комплект с други артикули от обзавеждане за спалня Папатя.
  565 лв.930 лв.
  565 лв.930 лв.
 • 876 лв.1 268 лв.
  Quickview

  Легло Перла

  Леглото, което Ви представяме, е с изискан и стилен дизайн, който ще преобрази помещението Ви. Освен това дизайнът е издържан в светли тонове, което допълнително ще създаде усещане за хармония.
  876 лв.1 268 лв.
  876 лв.1 268 лв.
 • 312 лв.336 лв.
  Quickview

  Легло Роко за матрак 120/190 см. или 160/190 см.

  Легло "Роко" е перфектен избор за обзавеждане на спалня или детска стая. Моделът ни е с класически, изчистен дизайн, който ще се съчетае чудесно с всеки интериор и ще добави хармонично усещане.
  312 лв.336 лв.
  312 лв.336 лв.
 • 236 лв.
  Quickview

  Легло Роко за матрак 82/190

  Това детско легло впечатлява с изчистения си дизайн в цвят дъб сонома. Моделът е здрав и стабилен, тъй като е изработен от ЛПДЧ. Включеният повдигащ механизъм дава възможност максимално да се възползвате от подматрачното пространство.
  236 лв.
  236 лв.
 • 699 лв.1 028 лв.
  Quickview

  Легло с повдигащ механизъм за матрак 100/200 Алфа

  Елегантната визия на това легло чудесно ще се впише в интериора Ви и ще се превърне дори в акцент. Изработено е от качествени материали, за да гарантираме неговата здравина и стабилност.
  699 лв.1 028 лв.
  699 лв.1 028 лв.
 • 552 лв.881 лв.
  Quickview

  Легло с повдигащ механизъм за матрак 100/200 Тренд

  Това легло е едновременно стилно и функционално, правейки го чудесен избор за обзавеждане на детската стая. Нежното цветово съчетание ще внесе настроение и хармония в дома. Моделът е с подвигащ механизъм за още повече практичност.
  552 лв.881 лв.
  552 лв.881 лв.
 • 742 лв.1 107 лв.
  Quickview

  Легло с повдигащ механизъм за матрак 120/200 Алфа

  Това легло впечатлява със семплата си елегантност и комбинацията от естествени цветове, която ще внесе уют и топлина в стаята Ви. Моделът е с капитонирана табла, която допълва елегантната му визия.
  742 лв.1 107 лв.
  742 лв.1 107 лв.
 • 605 лв.970 лв.